80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öznurcum türk abiye gece elbisesi online satan bir firma varmi canim bildigin. yazarsan sevinirim
illeki vardir canim ama ben gercekten bilmiyorum.bak burada duisburg diye bir yer var..koskoca cadde nerdeyse tamamen abiyeci..onlarin illeki internet satisi vardir..sen bir bak istersen..duisburg abiye online satis de mutlaka bulursun

Güzel menü disarda olmana göre öznurcum canim bit pazarina iyice alistin bakiyorumda türkiyede bende acem bari benim bitlerim yok ki hic

Veeee menüm

Sabah 1.5 simit domates salatalik peynir
Ara elma
Aksam üstü 1 kase corba tavuklu salata
Ara dondurma ve acir

3 litre su 2 saat tempolu yürüyüş Sabah gec yedim

Güzel menü disarda olmana göre öznurcum canim bit pazarina iyice alistin bakiyorumda türkiyede bende acem bari benim bitlerim yok ki hic
türkiyeden benimde bitlerim yoktu..esyalar elden ele gezerdi moleküllerine ayrilana kadar kullanilirdi..burada verecek aile bulamiyorsun..yardim kuruluslarina veriyorsun o kurulusta gene vatandasa satiyor..ben cokta emin degilim yerini buldugundan acikcasi..her iste bir pislik oluyor valla. calisanlar iyileri önce kendilerine yada yakinlarina aliyor...devlette bunlarin maasini ödüyor gibime geliyor.

Burda dedigin gibi elden ele burda cok kullaniliyor ama orada tabiki daha farkli

Burda dedigin gibi elden ele burda cok kullaniliyor ama orada tabiki daha farkli

buradada elden ele olayi var aslinda ama millet nedense sakliyor..ben versem gurur meselesi yapiyor almiyor ama cocuk pazarladinda parasiyla kapisiliyor..bir tuhaf olmus bizim insanlarimiz..ya ben eldende alirim magazadanda bit pazarindanda...hosuma gitmesine bagli..ikinci el islerde ama saticinin tipini malini tezgahini incelerim ne yalan diim..her olurolmaz adamin esyasini giydiremem cocuklarima..satici tipinden belli ediyor zaten temiz titiz olup olmadigini..

buranin sirf cocuklar icin kurulan pazar adeti var..yani anneler cocuklarinin kücülen degisen esyalarini (kiyafet oyuncak kitap)önceden planlanip gazetede ilan verilen pazarlada satrlar..o pazarlara sadece saticilar vede cocuklari icin ne bulurum acabadiyen anneleer gelir. genellikle bir odada(ki mekan cogu zaman anaokullaridir)kek pasta p.kizartmasi kahve gibi seyler satilir..ahh encokta o kokular icin giderim valla.taze taze waffel yapiyorlar..allahim öldürüyor adami o koku:)) orada daha hic satici olmadim ama düsünmüyorumda desem yalan olmaz..bakalim kismetteyse bir gün olur_))

kizlar hepinize iyi geceler..ben biraz dinlensem iyi olacak..malum pek yorucu bir gündü.. kendinize iyi bakin bogaziniza sahip cikin..byeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…