illeki vardir canim ama ben gercekten bilmiyorum.bak burada duisburg diye bir yer var..koskoca cadde nerdeyse tamamen abiyeci..onlarin illeki internet satisi vardir..sen bir bak istersen..duisburg abiye online satis de mutlaka bulursunöznurcum türk abiye gece elbisesi online satan bir firma varmi canim bildigin. yazarsan sevinirim
sabah.06.30:bir dilim ekmek üzerine beyaz peynir
sabah:08.30:bir dilim ekmek üzerine beyazpeynir
ara:2 ortaboy salatalik
ögle:bir brotchen(yumruk kadar ekmek-arasinda hindi salam izgara..
ara:bir salatalik
aksam:3-4 tane izgarada tavuk dösünden sis
salata
aci ezme yarim avuc kadar lavas,ucundan 3 isirik kiymali pide..
cook ama coook actim midem bulaniyordu acliktan masaya önce kiymali pide geldi...büyük bir sabirla esimin israrina dayanamayim 3 isirik yedim.ama uzun uzun cignedim.üzerine 1 bardak ayran ictim..soonra tabaklar geldi iki ayranda onlarla ictimki pideye vede ekmege dalmayayaim:))
1 lt.su..pazarda oldugum icin aksama kadar hic su icemedim.tuvaler ihtiyacim olmasin diye.arabayi osalttim basladim icmeye:)))
türkiyeden benimde bitlerim yoktu..esyalar elden ele gezerdi moleküllerine ayrilana kadar kullanilirdi..burada verecek aile bulamiyorsun..yardim kuruluslarina veriyorsun o kurulusta gene vatandasa satiyor..ben cokta emin degilim yerini buldugundan acikcasi..her iste bir pislik oluyor valla.Güzel menü disarda olmana göre öznurcum canim bit pazarina iyice alistin bakiyorumda türkiyede bende acem bari benim bitlerim yok ki hic
türkiyeden benimde bitlerim yoktu..esyalar elden ele gezerdi moleküllerine ayrilana kadar kullanilirdi..burada verecek aile bulamiyorsun..yardim kuruluslarina veriyorsun o kurulusta gene vatandasa satiyor..ben cokta emin degilim yerini buldugundan acikcasi..her iste bir pislik oluyor valla.calisanlar iyileri önce kendilerine yada yakinlarina aliyor...devlette bunlarin maasini ödüyor gibime geliyor.
Ben bugün itibariyle 30 yasindayim benim ablam sayilmazsin
ben 30 yaşındayım cnm
bende sizdenimmmmmm... mutlu yaşlar canımmmm sevdiklerinle incecik olarak...
devran liste yapmaya çalışıyorum bildirmini görmedim canım
Burda dedigin gibi elden ele burda cok kullaniliyor ama orada tabiki daha farkli
Bende bildirim yapcem banane
Baslangic 87
Gecen hafta 75.7
Bu hafta 74.9
Giden 800
Toplam giden 12.1
2.5 litre su spor hastanede kosusturma
74leri gördüm nihayet ucundanda olsa
haydi devran haydi devran haydiiiiii tam zmanı tam zmanı şimdiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?