80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] masivam [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 15.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 210 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] berivannnn26 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 81.7 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 4.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 3 saat [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] devran_26 [/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 12.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 7.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] aycaa35 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 86.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] cemrem29 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 80.7 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 45 dk spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] sonundaoldu [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 59.3 [/TD] [TD] 59.4 [/TD] [TD] +0.1 [/TD] [TD] 22.6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] +0.6 [/TD] [TD] 7.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] umuts76 [/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] +1.1 [/TD] [TD] 12.5 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

öhöm öhömmmmm öhööööömmmmmm haftanın 1.sinden herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrr,liste için ellerine sağlık kaptancım,hepinize musmutlu,az kalorilii,hayırlı,berketli bir gün diliyorum kızlaaarrrr

Tebriklerr canim kizlarrrrr günaydin hepinize iyi ve cook mutluuuuu günlerrrrrrr

ellerine saglik iremcim..dördüncülügü yakalamisim en azindan buda bir gelisme bence,,bu hafta ilk 3 de gözüm var kariyer yapmamlazim:))

ii akşamlar kızlar dün ve bugünün menüsüüüü
dünün ki
sabah : 2 dlm ekmek,çay ,ciğer ( ne alaka derseniz bende kansızlık var onun için sabah ciğer yeyince kan yapıyor o yüzden yani)
öğle: yoğurt çorbası,etli yemek, bi bardak kola
ara : nescafe,soda
akşam : çay kurabiye
3 lt suu

bugün ki menümmm
sabah : yarım simit,çay,2 çatal menemn, 3 çatal kuşbaşılı et
ara : 1 fincan türk kahve
öğle 1 tane küçük pizza çay
akşam: patates mıhlaması azıcık ve yogurt çorbası
ara çay 4 tane kraker
su çok içtimde lt hatırlamıyorum​

Slm kizlar ben Bugünkü menümu paylasmiycam cok kötü çünkü ben bugunu unutup yarin yeni sayfa acicam artikin:26:

slm kızlar. ya ben yemek yemesini öğrenememişim. hala az ve öz yiyemiyorum. sanırım ömür boyu diyet yapmam gerekecek( neyse bugünü menümü yazayım.
sabah
3 tane form bisküvi

öğlen
2 dilim kızarmış ekmek
az peynir
yarım domates
1 yumurta sahanda
baya reçel(

akşam
6-7 kaşık bulgur pilavı
salata
2 kaşık yoğurt

ara
çerez biraz

Slm kizlar ben Bugünkü menümu paylasmiycam cok kötü çünkü ben bugunu unutup yarin yeni sayfa acicam artikin:26:

benimde çok fenaydı cnm paylaştım. sen de paylaş da utanalım böyle hatalar yapmayalım.. ya bizim midemiz neden küçülmüyor ben onu merak ediyorum valla(

eline sağlık kaptan.. çantayı da yedim. sanırım bu hafta da yicem çanta. çok fena yiyorum bu aralar.. umarım böle devam etmez..

günaydınnnnnnnnn herkeseeeeeeeee
kızlar ben daha adet olmadım galiba bu hafta hiçççççççç kilo veremicem :84::84:
zaten 6.cı olmuşum genede artılara çıkmamışım ya olsun
bugün dahada kalori yakarızzzzzzzzzzz oh ohhhhhhhh

Dünkü menüm
sabah 2 parça peksemet domat salat peynir
Ara yok
Öğlen 1 dilim ekmek 4 catal patlican yemeği patates kizartmasi yedim
Ara yok
Aksam 1 dilim pizza
Ara dut sut

3 litre su 30 dk tempolu yürüyüş

Kizlar cok sacmaladim dun ama bugun daha dikkatli olucam:26:

guünaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bu aralar sizden baya uzaklardayım diyet falan zaten yapamıyorum çok şükür kiloda almıyorum yerimde saydırıyorum ama sizi özlüyorum valla bu hafta perşembeden sonra heralde baya uzun bi süre görüşemeyeceğiz ben köye gidiyorum arada geliriz ama fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum hepinizi şimdiden çoooooooook öpüyorum eylüle kadar burda kalan olursa gelince görüşürüz Allaha emanet olun

benimde çok fenaydı cnm paylaştım. sen de paylaş da utanalım böyle hatalar yapmayalım.. ya bizim midemiz neden küçülmüyor ben onu merak ediyorum valla(

Canim senin menun benimkinin yaninda cok iyi ya ben dün tam zivanadan ciktim diyete baslayali ilk kez kizartma yedim sonra kizim pizza yicem dedi illa bi dilimde bana yedirdi ama bugun telafi edicem yoksa vurun beni ceza kesin hattimi bildirin ne demek bu ben iyice simardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…