guünaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bu aralar sizden baya uzaklardayım diyet falan zaten yapamıyorum çok şükür kiloda almıyorum yerimde saydırıyorum ama sizi özlüyorum valla bu hafta perşembeden sonra heralde baya uzun bi süre görüşemeyeceğiz ben köye gidiyorum arada geliriz ama fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum hepinizi şimdiden çoooooooook öpüyorum eylüle kadar burda kalan olursa gelince görüşürüz Allaha emanet olun
bizim yeni sayfalarimiz hic bitmez ki zaten :)))Slm kizlar ben Bugünkü menümu paylasmiycam cok kötü çünkü ben bugunu unutup yarin yeni sayfa acicam artikin:26:
hosgeldin canim aramiza .insallah hep beraber güzel güzel kilo verecegizBende ktılıyorum aranza 82.5 kiloyum vericez inşallah birlikte :)
canim ya simdiden özledik seni nereyeeee......neyse iki hafta sonrada ben kaybolacagim ortaliklardan:)) ödesmis oluruz artik:))guünaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bu aralar sizden baya uzaklardayım diyet falan zaten yapamıyorum çok şükür kiloda almıyorum yerimde saydırıyorum ama sizi özlüyorum valla bu hafta perşembeden sonra heralde baya uzun bi süre görüşemeyeceğiz ben köye gidiyorum arada geliriz ama fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum hepinizi şimdiden çoooooooook öpüyorum eylüle kadar burda kalan olursa gelince görüşürüz Allaha emanet olun
ya taktir ediyorum azmini valla.bu azim bende olsa yeminle ayda 5 kiloyu garantilerim...keske yakinlrimda olsaydin iyi gaza gelirdim sayende:)))merhabalar,
bende hafta sonuyla birlikte tatile girdim. cuma ve cmrt yürüyüş bandından inmek nasip olmadı. abartmadım ama mantı yedimpazar günü sabah erken denize gidip aç karnına 12 ye kadar çıkmadım. kendimi affettim :) sonra eski düzenime döndüm. bugündeee
sabah: 1 dilim kepek ekmeği+krem peynir (bu sefer 2 tatlı kaşığı)
ara: kırmızı erik (ama çok ekşilerdi)
öğle: bol marul + zyt. taze fasülye + 1 dilim kepek ekmeği
ara: yemek için karpuzumu hazırladım masamda... yeşil çayımın içinede bir kuru incir attım. onuda 2 saate yerim
1.5 lt suyuda bitirdim darısı 2. 1,5 lt ye :)
sorma bacim bendede var ayni dert..benimki sevmemek degil hatirlamamak ama:)2. olmusumcidden çok mutlu oldum çok dikkat edıyorum kaçamak bile yapmıyorum o derece :) haftada 1 yada 2 kez sade dondurma o kadar tek problem su yaw içemiyorum yok gitmiyo sevemedım gıttı ya
Dünkü menüm
sabah 2 parça peksemet domat salat peynir
Ara yok
Öğlen 1 dilim ekmek 4 catal patlican yemeği patates kizartmasi yedim
Ara yok
Aksam 1 dilim pizza
Ara dut sut
3 litre su 30 dk tempolu yürüyüş
Kizlar cok sacmaladim dun ama bugun daha dikkatli olucam:26:
bizim yeni sayfalarimiz hic bitmez ki zaten :)))
hosgeldin canim aramiza .insallah hep beraber güzel güzel kilo verecegiz
canim ya simdiden özledik seni nereyeeee......neyse iki hafta sonrada ben kaybolacagim ortaliklardan:)) ödesmis oluruz artik:))
ya taktir ediyorum azmini valla.bu azim bende olsa yeminle ayda 5 kiloyu garantilerim...keske yakinlrimda olsaydin iyi gaza gelirdim sayende:)))
sorma bacim bendede var ayni dert..benimki sevmemek degil hatirlamamak ama:)
dünkü menümü yazayim:
sabah:herzamanki gibi 3 dilim ekmek peynir recek,yumurta
ara:ayni gün yazmayinca böyle unutuyorum gidiyor iste
ögle:bir ilim peynirli ekmek
aksam:yarim kase kadar makarna melemen
ara:bir seftali
su spor yok valla
sporu pazarda epeyce yapıyorsun zaten kıyamam ya çok yorulmuşşun
ederim ederim..telafi edersın canım merak etme
slm kızlar. Ben iyice diyeti salladım gitti. Aslında kilomu korumayı başarsam sanırım yetecek. Her gören çok zayıflamışsın, diyetle olmaz bu işi üçte birin gitmiş sıkıntıların var belliki diyorlar:)) ama diyetle oldu. Sıkıntılar hep vardı çünkü... Ben menümü paylaşayım. Ha bu arada diyet yalan oldu ama kalori hesabı yapıyorum. Günlük ihtiyacım olan kalori 1800 müş onu asla geçmiyorum. Hatta 1400 ü geçmiyorum.
Menüm
sabah
sahanda 1 yumurta
az lor
1 dilim kızarmış ekmek
ara
1 dilim baklava (arkadaşın tayini oldu ev aldı dağıttı ve samimi arkadaşımdı kıramadım)
öğlen
1 simit
1 ayran
dondurma
ara
1 nescafe
akşam
sebze yemeği
salata
yoğurt
ara
kiraz biraz
süper verdin yahakkındır afiyet olsun canım
aynen canım okuyorum dün ne oldu karnımda bir şişkinlik vardı girdim aktara (akrarların çogu kapalı oldugu için alışveriş merkezindekine girdim) dedim şiskinliği atacak metobolizmayı hızlandıracak ne önerirsiniz diye 9 u bir yerde çay dedı iyi bakalım alayım dedım ne kadar dedım ne kadar dese begenırsınız 56 tl dediii kafayı yemıs bu kadın dıyerek çıktım dükkandan delimi ne olacak sey mı 56 tl yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?