80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagol canim sanada hayirli yolculuklar ama diyetini yapmaya calis eylulde gorusuruz bu gidisle seneyede burdayiz bu hizla kilo vermeye devam edersem ben hep burlardayim senide beklerimmm

merhabalar,

bende hafta sonuyla birlikte tatile girdim. cuma ve cmrt yürüyüş bandından inmek nasip olmadı. abartmadım ama mantı yedim pazar günü sabah erken denize gidip aç karnına 12 ye kadar çıkmadım. kendimi affettim :) sonra eski düzenime döndüm. bugündeee

sabah: 1 dilim kepek ekmeği+krem peynir (bu sefer 2 tatlı kaşığı)

ara: kırmızı erik (ama çok ekşilerdi)

öğle: bol marul + zyt. taze fasülye + 1 dilim kepek ekmeği

ara: yemek için karpuzumu hazırladım masamda... yeşil çayımın içinede bir kuru incir attım. onuda 2 saate yerim

1.5 lt suyuda bitirdim darısı 2. 1,5 lt ye :)

2. olmusum cidden çok mutlu oldum çok dikkat edıyorum kaçamak bile yapmıyorum o derece :) haftada 1 yada 2 kez sade dondurma o kadar tek problem su yaw içemiyorum yok gitmiyo sevemedım gıttı ya

pazar kı menüm;
sabah 11 de :1 dilim k. ekmegı ,3 ince dılım sucuk ve peynır
öglen :sade bır dondurma ,elma
aksamatlıcan yemegı az yaglı yapılmıs bır domates
bügün
sabah ;nesfit,süt
yemekler bana göre değil şirkette(nohut yemegı, pilav) inmedim yemege elma mı yedım bırde nesfit getırmıstım arada onu atıyorum agzıma oylebakalım

Slm kizlar ben Bugünkü menümu paylasmiycam cok kötü çünkü ben bugunu unutup yarin yeni sayfa acicam artikin:26:
bizim yeni sayfalarimiz hic bitmez ki zaten :)))

Bende ktılıyorum aranza 82.5 kiloyum vericez inşallah birlikte :)
hosgeldin canim aramiza .insallah hep beraber güzel güzel kilo verecegiz

canim ya simdiden özledik seni nereyeeee......neyse iki hafta sonrada ben kaybolacagim ortaliklardan:)) ödesmis oluruz artik:))

ya taktir ediyorum azmini valla.bu azim bende olsa yeminle ayda 5 kiloyu garantilerim...keske yakinlrimda olsaydin iyi gaza gelirdim sayende:)))

2. olmusum cidden çok mutlu oldum çok dikkat edıyorum kaçamak bile yapmıyorum o derece :) haftada 1 yada 2 kez sade dondurma o kadar tek problem su yaw içemiyorum yok gitmiyo sevemedım gıttı ya
sorma bacim bendede var ayni dert..benimki sevmemek degil hatirlamamak ama:)

suyu nasıl içiyorsun o kadar ya bana da ögret yaw hiç içemiyorum ya hıc canım ıstemıyo tadını da sevmıyorum

koca damacan karsımda ama canım istemıyo

dünkü menümü yazayim:
sabah:herzamanki gibi 3 dilim ekmek peynir recek,yumurta
ara:ayni gün yazmayinca böyle unutuyorum gidiyor iste
ögle:bir ilim peynirli ekmek
aksam:yarim kase kadar makarna melemen
ara:bir seftali

su spor yok valla

sporu pazarda epeyce yapıyorsun zaten kıyamam ya çok yorulmuşşun

telafi edersın canım merak etme
ederim ederim..
bak mesela dun sabah erkenden gül toplamaya gittim..biraz uzakti bisiklete bindim gittim..25 dak.kadar sürdü yol..gidis yokus asagiydi ama dönüste resmen catladim terden..tepemden asagi yagmur yagiyordu ama ben zaten terden bayagi islanmistim:))

slm kızlar. ben iyice diyeti salladım gitti. aslında kilomu korumayı başarsam sanırım yetecek. her gören çok zayıflamışsın, diyetle olmaz bu işi üçte birin gitmiş sıkıntıların var belliki diyorlar:)) ama diyetle oldu. sıkıntılar hep vardı çünkü... ben menümü paylaşayım. ha bu arada diyet yalan oldu ama kalori hesabı yapıyorum. günlük ihtiyacım olan kalori 1800 müş onu asla geçmiyorum. hatta 1400 ü geçmiyorum.
menüm
sabah
sahanda 1 yumurta
az lor
1 dilim kızarmış ekmek

ara
1 dilim baklava (arkadaşın tayini oldu ev aldı dağıttı ve samimi arkadaşımdı kıramadım)

öğlen
1 simit
1 ayran
dondurma

ara
1 nescafe

akşam
sebze yemeği
salata
yoğurt

ara
kiraz biraz

süper verdin ya hakkındır afiyet olsun canım

aynen canım okuyorum dün ne oldu karnımda bir şişkinlik vardı girdim aktara (akrarların çogu kapalı oldugu için alışveriş merkezindekine girdim) dedim şiskinliği atacak metobolizmayı hızlandıracak ne önerirsiniz diye 9 u bir yerde çay dedı iyi bakalım alayım dedım ne kadar dedım ne kadar dese begenırsınız 56 tl dediii kafayı yemıs bu kadın dıyerek çıktım dükkandan delimi ne olacak sey mı 56 tl yaw

aynen canım okuyorum dün ne oldu karnımda bir şişkinlik vardı girdim aktara (akrarların çogu kapalı oldugu için alışveriş merkezindekine girdim) dedim şiskinliği atacak metobolizmayı hızlandıracak ne önerirsiniz diye 9 u bir yerde çay dedı iyi bakalım alayım dedım ne kadar dedım ne kadar dese begenırsınız 56 tl dediii kafayı yemıs bu kadın dıyerek çıktım dükkandan delimi ne olacak sey mı 56 tl yaw

süper verdin ya hakkındır afiyet olsun canım

teşekkür ederim cnm. seninde hedefine ulaşacağına inanıyorum ben. baya istikrarlısın maşallah. ama ara öğün yap muhakkak. sanırım başın ağrıyordu. iyi gelecektir ara öğünler. bi de su konusunda ben küçük şişe aldım 2 tane. nereye gitsem elimde götürüyorum. bir yudum bir yudum bitiyor. günde 3 litreyi buluyorum. tavsiye ederim. olmazsa saat başı 1 bardak su iç günde 8-10 bardak rahat tüketirsin..

duyum su iççççççç. hatırlatmış olayımda yarım litre yararım olsun duyuma:))

cnm metabolizmanın ayarını bozma hiç. bak güzel kilo veriyorsun. demekki metabolizman güzel çalışıyor maşallah. tavsiyem pul biber dök yemeklerine, yoğurt , yeşilçay, tarçın.. bunları gün içerisinde tüketmen metabolizmana gereken hızı verir. öyle otla böcekle uğraşıp metabolizmanı bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…