80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha hızlı vereyım istedim ama bozulacaksa kullanmayım tabı

bozulabilir cnm. sanırım bekarsın. evlenip hamile falan kalınca yine kilo vermen gerekecek. eğer metabolizman bozulursa o zaman veremeyebilirsin mesela. ben artık hamilelik dışında kilo almak istemediğimden herkesin de hamilelik dışında kilo almasını istemiyorum ondan böyle dedim cnm... eğer yanlış dediysem kusuruma bakma.

herzaman bilgilerini paylas bnle lütfen çok dikkat edıyorum söyledıklerıne

Günün ilk menüsü benden olsun :)
sabah
yarım, yağlı bazlama ve çay ( çok az şekerli , bazlamada çok yağlı değil :) 2 zeytin çok az peynir
öğle
evde hazırlanmış hamburger diyet kola

ara
bir bardak süt 3 diyet bisküvi

akşam
2 biber dolması bir iki kaşık yoğurt biraz karpuz.

dün akşam 7 den sonra bir şey yemeyeceğime dair yemin ettim acıkır mıyım bilemiyorum bugün ilk günüm :)

yarım saat evde hareket yaptım bir yarım saat daha yapmayı planlıyorum.
1.5-2 lt su

günün 2.ci menüsüde bendennnnnn
sabah : 2 dlm ekmek,penir,çay,acılı ezme,domat ,salat,maydonoz
öğle : yoğurt çorbası, garnitürlü pilav küçük tabak, körili tavuk,yarım bardk meyve suyu
ara : 1 fincan flitre kahve
akşam : 1 dlm ekmek , çorba
ara : şekersiz çay
3 lt su, yeşil çay, spor yapamadım çünki öğleden sonra adet oldum çok sancım oluyo​

Biraz mısır gevreği ve küçük bir puding yedim bir de . Başka bir şey yemeyeceğim suyla kapatırım günü :)

suyu nasıl içiyorsun o kadar ya bana da ögret yaw hiç içemiyorum ya hıc canım ıstemıyo tadını da sevmıyorum

Canim ben su icmeyi cooook severim susuz duramam esimle yola yada yuruyuse ciksak hemen su aliriz sende bol bol icmeye calis alisirsin

Öncelikle aramıza hoşgeldin canim menün kötü olmus sen diyetisyene gidiyormusun hamburger ve bazlama üstüne dolma daha cok sebze yemelisin mesela her yemekte salata yap diyete ilk basladiginda insanin hem gözünü hem karnini doyuruyor

Ve menüm

Sabah 2 dilim ekmek yumurta peynir domates salatalik
Ara dondurma
öğlen nesfit biraz kayisi
Ara yok
Aksam 1 kase corba 2 kasik makarna yoğurt
Ara kayisi acik sekersiz cay

3 litre su spor yok ama cok kosusturma var bire gelen gidenden spor yapma sansim olmuyo :26:bu menüm benden yarinlarimiz hic bitmiyo diyen öznur arkadasima gelsin

Ooo topik bana kalmis kimsecikler yok ne yapsamki offfff tek basina yazismak cok sıkıcı acaba biri gelirmi beklesemmi:26::26:yoksa bi sarki söleyip gitsemmisesimde güzel degil ama

selam kızlar,nasılsınız diyeyim kimseler yok ama neyse gelen olur heralde.Bugün aç kurt gibiydim ben ya yedim yedim doymadım,nerdeyse 4 aydır diyetteyim insanın hiçmi midesi küçülmez,hiç mi iştahı kapanmaz arkadaş şu bendeki iştahla 3 kişi birde benim kuzucuklar doyar valla((menümse şöyle oldu bu şartlarda;
sabah;1 dilim ekmek,biraz labne
ara:5 badem
öğle:fırın poşetinde domates soslu 1 tavuk baget,2 dilim ekmek,1 küçük kutu hazır ayran
ara:2 erik,1 salatalık
akşam:fırın poşetinde domates soslu 1 tavuk baget,1,5 dilim ekmek,salata,bolca ayran
ara:1 ısırık çokoprens( hepsini yememek için zor tuttum kendimi)

Son düzenleme:
  • menüm bir simit .dört dilim peyaz beynir dometes salatalik yesillik
  • öglen yogurtlu corba .yesillik bir tabak karpuz
  • aksam kahvalti yla ayni ek karpu z .
  • cok kaciyoo bugünler de biri bana durrrrrrrrr desin

• menüm bir simit .dört dilim peyaz beynir dometes salatalik yesillik
  • öglen yogurtlu corba .yesillik bir tabak karpuz
  • aksam kahvalti yla ayni ek karpu z .
  • cok kaciyoo bugünler de biri bana durrrrrrrrr desin

dur ayça dur az yeeeeeee bak dedim ben hadi sende bana de yaa valla bıraksam kendimi neler yerim neler... ne iştah var bende bir bilsen

kızlar ben geldimmmmmmmmmmm....kendime çok kızgın çok kırgınım...bugn dr gttm yumurtlıklrım gelşmemş ve bana kızdı hani senn diyetn dedi..hem çocuk isteyip hem böle olmaz dedi..elinden gelini yapmalısın dedi bana...eşimde aynı şeyi södli..yetr artık yedklerim senelerdir yiyorum hepsinn tadınıda biliyorum belli bir müddet yemicem..yemiyem yani ne olmuşkii..artık silkelendim..kendime yeşil çayımıda aldım..diyete başlorum yarın..gerçi kilo almamışım hatta diyete başaldımda beri vermişimde...87yle başdım bungn trtıldım 82.6 çıktım...ay benm haftada 2 kilo vermm lazım...ki sıkrsam kendimi veririm.ee yaz geldi terleyip duryorum ztn bol du içtikmi biraz spor eee diyetle mükemmel olcekk..iremmmm kız bana..ayy kızlar sizde bana kızın....benim bu topikten çıkmama izin vermeyn...ben morele ihtycım vr..ve bu morel motivsyn burdn bşk bir yerde yok.....yazık bana yaa yaşım daha kaç kilom kaç baksana acıyorum kenime innkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…