2. olmusumcidden çok mutlu oldum çok dikkat edıyorum kaçamak bile yapmıyorum o derece :) haftada 1 yada 2 kez sade dondurma o kadar tek problem su yaw içemiyorum yok gitmiyo sevemedım gıttı ya
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün eve gittim gec çıktım işten işleri toplamam gerekti saat 8 oldu eve gittim diyede 8.30oldu o saatte yemek yemek istemedım bnde sade dondurma yedım o kadar
bugun :nesfik,süt uykudan fedakarlık yapmıyorum acale acele kaşıklıyorum ama belli yani kilo verdıgım
kizlarrrr bazi insanlari ben cokkk cokk deli ediyorrrrr.nasil sikintiya sokuyorlar bir bilseniizzzz offff .birde regl olmusummm.. tam sinirlerim tepemdeee .....
oy canim benim hatirlatmissin tesekkür ederim yatmadan önce hemen iciyorum bir bardak suyumu:)teşekkür ederim cnm. seninde hedefine ulaşacağına inanıyorum ben. baya istikrarlısın maşallah. ama ara öğün yap muhakkak. sanırım başın ağrıyordu. iyi gelecektir ara öğünler. bi de su konusunda ben küçük şişe aldım 2 tane. nereye gitsem elimde götürüyorum. bir yudum bir yudum bitiyor. günde 3 litreyi buluyorum. tavsiye ederim. olmazsa saat başı 1 bardak su iç günde 8-10 bardak rahat tüketirsin..
duyum su iççççççç. hatırlatmış olayımda yarım litre yararım olsun duyuma:))
Ve menüm
Sabah 2 dilim ekmek yumurta peynir domates salatalik
Ara dondurma
öğlen nesfit biraz kayisi
Ara yok
Aksam 1 kase corba 2 kasik makarna yoğurt
Ara kayisi acik sekersiz cay
3 litre su spor yok ama cok kosusturma var bire gelen gidenden spor yapma sansim olmuyo :26:bu menüm benden yarinlarimiz hic bitmiyo diyen öznur arkadasima gelsin
kiz malum zamanimizada var..bu ne sitres..bayar da gectiki bahar yorgunlugu diyelim..sen hemen tarcinli cay ic..rahatla ...hangimizin hayati sen sakrak huzur doluki....insallah ameliyatinida sorunsuz hemencik halledersin....moralini yüksek tut.pozitif düsün..iki gün giremedim karamsar olmussun hemen..beni özledin demii..hasret karamsarlastiriyormu seni...geldim geldim..bulunmaz hint kumasiyim ya pek özlenirimkızlar nabersiniz nasılsınız ben bugünlerde dişçiyle uğraşıyorum dün temizleme bugün kanal tedavisi ve yarın da ameliyatım var çok sıkıcı acılı geçiyo keyfim de yok bugünlerde canım hiçbişey yapmak istemiyor yılmış vaziyetteyim ama herşeyden ... ööle işte öpüyorum hepinizi görüşürüz
günaydin arkadaslar iste canim sikildi bazi insanlara .cok cok uzun hikayeeee. ama bugun iyiiyyimm.aa yalnız değilmişim neyseki,ne oldu canım hayırdır?
günaydin arkadaslar iste canim sikildi bazi insanlara .cok cok uzun hikayeeee. ama bugun iyiiyyimm.
günaydın cnm
başka başka insanlarla uğraşmak ta zor yaaa
bugün iisin demekki boşver yoksa onları değil seni yorar sorunlar.......
aynen öyle gercekten yoruyor . diyeti de siki tutmaya calismak istiyorum belki oda sikinti veriyorrr .
hayirdir canim ya ?can SIKANLAR ve cani SIKILANLAR bu dünyanin degismez gercekleri malesef...umarim halletmissindir sorununu...günaydin arkadaslar iste canim sikildi bazi insanlara .cok cok uzun hikayeeee. ama bugun iyiiyyimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?