80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2. olmusum cidden çok mutlu oldum çok dikkat edıyorum kaçamak bile yapmıyorum o derece :) haftada 1 yada 2 kez sade dondurma o kadar tek problem su yaw içemiyorum yok gitmiyo sevemedım gıttı ya

güzelim su içemiyorsan bir taktikte yemeklerine karabiber doldur... ama limon yada ekşi ekleme ekşi yatıştırıyor acıyı 2 gün karabiberi bol özellikle kabak yemeği ye suya doyamıyorsun

sabah kalkmak zor geliyor her günde apar topar işe gidiyorsanız yada sabah sabah kahvaltı istemiyorsa canınız, evinizde ya zeytin ya peynir yiyin elinize domates yada salatalığınızı alıp yolu tutun. işe gidin alın çayınızı kahvenizi birde form bisküvi (hepsini bitirmeden, ve en tatsız olandan :) işte parça parça ama diyet formunda bir kahvaltı bugun denendi başarılı bulundu :))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün eve gittim gec çıktım işten işleri toplamam gerekti saat 8 oldu eve gittim diyede 8.30 oldu o saatte yemek yemek istemedım bnde sade dondurma yedım o kadar
bugun :nesfik,süt uykudan fedakarlık yapmıyorum acale acele kaşıklıyorum ama belli yani kilo verdıgım

slm kızlar.. kaçamak yapanlar beni görseniz biz diyetten de az yiyoruz dersiniz kesinlikle.. hatta benim bugün yediklerimi bir file götürseniz bu kadarını benim midem almaz der yani o derece( şimdi çıkcak hepsi hatta başım ağrıyor. neden yedin o zaman demelerinizi duyuyorum?? aslında her şey sabah normal başlamıştı. bugün kurumumla ilişiğimi kestim yarın memlekete gidiyorum. artık yeni görev yerim kendi memleketimde. inşallah iyi insanlarla karşılaşırım. neyse konuyu saptırdım. eşimde benden sonra gelecek. dün yemeyi fazla yapmışız biraz. dediki keşke böyle birkaç günlük yemek yapsan sen gidince yerdim. tabi şakayla karışık dedi. neyse ben öğlen eve geldim sürpriz olsun diye yapmaya başladım. 5 çeşit falan yaptım. tabi hepsinin tadına bakmak zorunda kaldım( sonuçta fena yaniii( kesin 2500 kalori almışımdır( memlekete gidince de diyet yalan olacak. kardeşim okuldan geldi yolumu gözlüyor ve tam bir yemek canavarı bana da yedirecekler( ama kafaya koydum bu haftaiçi hatta cuma günü diyetisyene gitcem. bakalım o ne dicek.. baya yazmışım valla. hep bu midemin ve ağzımın yüzünden. hiç boş durmuyorlar(

kahvaltı çok önemli cnm. ben önceden asla kahvaltı yapmazdım. diyete başladığımdan beri kahvaltıyı birkaç kez yapmamışımdır ve o günler gerçekten yeme düzenim bozuluyor. ben bu kahvaltılar sayesinde vücumdan bir insan çıkardım resmen :)))))cnm baya kilo verdim yani. gece hazırla kendine bi tabak. domates, salatalık, az peynir ve ekmek. küçük bi tabağa hazırla. sabah kalkınca illaki yersin o zaman. ben öyle yapıyordum da:))

kizlarrrr bazi insanlari ben cokkk cokk deli ediyorrrrr.nasil sikintiya sokuyorlar bir bilseniizzzz offff .birde regl olmusummm.. tam sinirlerim tepemdeee .....

anamm yine kimseler yok topikte resmen hayalet topik olduk ya...duyum,irem diğer kızlar nerdesiniz kızlar ya terkettiniz iyice buraları,okuyan bile yok ama ben yinede yazayım bugünkü menümü;
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 dilim tam buğday ekmek,biraz labne,1 yeşil biber
ara:5 badem
öğle:1 kase buğdaylı yayla çorbası,1 dilim ekmek,domates,salatalık
ara:1 salatalık
akşam:1 dilim ekmek,1 tavuk baget,1 büyük bardak ayran
ara:5 badem,5 fındık,1 yaprak sarma(eşim yiyodu iştahla dayanamadım aldım bi tane)

oy canim benim hatirlatmissin tesekkür ederim yatmadan önce hemen iciyorum bir bardak suyumu:)

geldi geldi iyi geldi:))) süpersin süpeeer

kızlar nabersiniz nasılsınız ben bugünlerde dişçiyle uğraşıyorum dün temizleme bugün kanal tedavisi ve yarın da ameliyatım var çok sıkıcı acılı geçiyo keyfim de yok bugünlerde canım hiçbişey yapmak istemiyor yılmış vaziyetteyim ama herşeyden ... ööle işte öpüyorum hepinizi görüşürüz

sabah:avuc ici kadar iki motzerallali sandvic(alisveris merkezindeydik.aslinda ben bir almistim ama arkadas kendine lirken banada almis..ayip olmasin diye yedim..zaten canimda cok istiyordu acayip lezzetliydi:))
ögle:bir kase corba-bir kepekli ekmekcik
ara-.2 seftali
aksam:bir kase corba-4-5 kasik tavuklu pilav
bir bardak diet kola
ara:bir seftali
gültoplamaya gittim..moruk karinin biri bana carpti bisikletiyle..bacagim bayagi morarmisim malesef...( yaklasim 1 saat bisiklet sürdüm.spora gecer demi:))

kiz malum zamanimizada var..bu ne sitres..bayar da gectiki bahar yorgunlugu diyelim..sen hemen tarcinli cay ic..rahatla ...hangimizin hayati sen sakrak huzur doluki....insallah ameliyatinida sorunsuz hemencik halledersin....moralini yüksek tut.pozitif düsün..iki gün giremedim karamsar olmussun hemen..beni özledin demii..hasret karamsarlastiriyormu seni...geldim geldim..bulunmaz hint kumasiyim ya pek özlenirim

kaptan ya aklima geldi ...elbise almistin geldimi..giyip denedinmi nasil olmus?
ay ben bu gün c@a diye bir magaza var.orada bir elbise gördüm..giydim,...ay bu kadarmi yakisir birde cok zayif gösterdi..rengarek tam sevdigim sekil...ama fiyati 99.90 euroydu..allahim dedim ben bu fiyeta 5 elbise alirim türkiyeden:)))otel icin hafif yazlik penyeden bir elbise aldim...esime kalirsa yakismadi popomu cok gösterdi ama ben yakistirdim kardesiiiiiiiiiiiiiiiiim:)

günaydın kızlar dün ki menümmmmmmmm
sabah : 2 poğaça,çay ( dr gittim kahvaltı yapamadım)
öğle : eşimin doğum günüydü yemeğe giitim ama kaçırmadım
ızgara tavuk,salata,1 dlm ekmek,1 brdk kola
akşam : mangala davetliydim 1 kase çorba, 2 kaşk pilav,3 köfte, çokkk küçük sucuk,salata
su içtim miktarını hatırlamıyorum, spor gün boyu yürüdüm buda spor yani

günaydin arkadaslar iste canim sikildi bazi insanlara .cok cok uzun hikayeeee. ama bugun iyiiyyimm.

günaydın cnm
başka başka insanlarla uğraşmak ta zor yaaa
bugün iisin demekki boşver yoksa onları değil seni yorar sorunlar.......

• dünkü menüm sabah klasik kahvalti .peynir ,bir brotchen. zeytin dört bes tane
  • öglen bir tabak manti.yogurt
  • aralar da cerez
  • aksam da malesef manti yarim tabak manti .cok yogundumm buldugummu yedim
  • iki litreye yakin su

aynen öyle gercekten yoruyor . diyeti de siki tutmaya calismak istiyorum belki oda sikinti veriyorrr .

evet bende açken çok sinirli oluyorum
diet zaten başlı başına sinir işin zor mu cnm ne iş yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…