o kahve nasil yapiliyor kiz kulaga hos geliyor ama tadi aci degilmi:44:dünkü menüm:
sabah: evde peynir+işe giderkene domates+işteyken 4 tane form bisküvi
ara: 3 kırmızı erik (çok ekşiydi)
öğle: malesef kızartma vardı yemekte domates,biberinden + bolcada yoğurt + 1 dilim kepek ekmek
ara: bisürü yeşil çay + bisküvinin kalanını yedim...
akşam: eşim sayesinde 2 akşam yemeği yapıyorum. sadece onu beklersem acıkıyorum ve onun yedikleri bana göre değil :) neyse 1. 1 patlıcan dolma bol yoğurt, 2.bol cacık, turşu ve dayanmadım pilavdan 2 kaşık
ara: yarım bitter yaprak çikolatayla yapılmış türk kahvesi :)
o kahve nasil yapiliyor kiz kulaga hos geliyor ama tadi aci degilmi:44:
o kahve nasil yapiliyor kiz kulaga hos geliyor ama tadi aci degilmi:44:
himm bu aksam deneyecegim..bakalim nasil olacak...findik ha..gör ne düsünmüslerdir:))) belkide biliyorlardi cukukata oldugunu..ee istedilermi findiktan sonradaacı sayılmaz ama şekerde yok :) bunu evde keşfettim. gerçi yapanlar varmış ben bilmiyordum :)
kahve yapmayı yada köpük tutturmayı bilmiyordum köpüğü neyle tutabilirim dedim. önce tereyağ ekliyordum ama çay kaşığının ucuyla yağ köpüğü üstte sabitliyor. sonra aklıma çikolata geldi. evdeki sarelle yada yaprak çikolata diyete başladığımdan beride bitter çikolata fazla açılmamak içinde yaprak çikolataya geçtim. kahveni suyunu koyuyorsun şeker yerine sadece çikolata karıştırmaya başlıyorsun. ateşte pişerken durmadan karıştırıyorsun çikolata eriyene kadar eriyince altını kısıp üstündeki köpüğün oluşmasını izliyorsun. diğer köpükler gibi dağılmaz saten fincana kaşıkla almaya gerek yok direk kaynayınca dolduruyorsun taş gibi duruyor üstte
istemeye geldiklerinde de böyle yaptım bastım çikolatayı ama heyecandan dolaptaki ikramlıkları koymuşum ağızlarında parça parça hissettikleri fındıkları pek anlayamadılar :))))))) tabiki söylemedim çikolata koyduğumu
himm bu aksam deneyecegim..bakalim nasil olacak...findik ha..gör ne düsünmüslerdir:))) belkide biliyorlardi cukukata oldugunu..ee istedilermi findiktan sonrada
ben çok astım grubumu çokvalla ablalrım canlarım ne yapsanız haklısınız stres falan derken çok koptum ben buradan ama bugun tek yemek yedim o da öğlen yemeği baya kaçamak oldu 1-2 gun hep tek öğün kaçamak yaptm ama eve 7de gelıorm die yemek yemedim sadece kayısı ve kuru incir yedim okadar adetliyim bu hafta tartılmadım geçen hafta mobilyarlm geldi gittik sonra adet olunca kaldı fazla fazla çıkıcm die ama yarın tartılcam bakalım kesin fazla çıkıcm adetliyken çok fazla çıkıorum adet bitiminden br hafta sonrada hep aynıım neden blemıorm ama neolr affedn benide çok astım farkındayım
saçma açıklamalarımla gece boyu bi sürü şey söledim. kahveyi çektirmiştim sanırım adam öncesinde fındık çekti dedim :) zaten getirdikleri çikolatayı dağıtmıştım sanırım karştırdınız tatlarını dedim. yoksa kahvemi beğenmedinizde söyleyemiyormusunuz dedim yani gece boyu bi sürü şey söledim. açıkcası bunun içindekide çikolata diye bastıran olmadı
iyi uydurmussun haa:) sahsen benim dilim birbirine dolanirdi:))..valla kirk yil düsünsem kahvecinin sucu olabilecegini uyduramazdim...süper süper:)günaydınn herkese ( kimsede yok ya :)
dün ne yedimmm
sabah: bayat ekmeğin içini çıkardım güzel bir tost yaptım
ara : 2 nektarin miniklerdi
öğle: menemen 2 dilim kepek ekmeği (1 dilimde yetmedi yahu :)
ara: dışarı çıkıp bol bol yürüdüm. bölgesel incelme seansıma gittim :) 9 çeşit bir bitki karışımı varmış onları aldım (yakında tüylerimin yanından yeşil yeşil filizler vereceğim tüketmediğim ot kalmadı zayıfla be :)
akşam: zyt. türlü + bol salata + 1 dilim kepek ekmeği
ara: kiraz kayısı + 1 türk kahvesi bu kez sade :)
3 lt de su...
yoldasim benim ben bu hafta zivanadan ciktim..bu zivanada ne oluyorsa artik..ciktim iste ondan..bu sabah tartildim 700 gr artidayim...yolcudur abbas baglasan durmaz hesabi iki gündür asiri derecede kacirdim..bu gün telafi edecegim insallah...Elifcim bi göründün kayboldun nerlerdesiniz ya arkadaslar
Neredesiniz siz nerdesiniz siztoprak olur tas olurum diyette yoldas olurum istersen gardas olurum merak etme sen merak etme sen
ay köy dügününe gitmeyeli yillar yillar oldu...özledim valla o yillari...kiz sabah sabah anilarimi deprestirdin haaaaaa...aferin sana dügün olurda diet bozulmazmi...bozulmuyormus iste..sen bu isi basaracaksin insallahgünaysın kızlar kusura bakmayın lutfen dün hiç giremedim memleke te gıttık aksehır e teyzemın kızının düğünü var dı koy düğünün 3 gun luk 2. gunun gıttık biz o kadar hareketlı ve guzel gectıkı sadıcı bendım ne halaylar cektık oynadık çok guzel gectı dıyetı bozmadım üstune kılo vermısımdır kesın o kadar oynamaya gece eve geldiğimizde saat 3 dü tabanlarım nasıl agrıyo
dünkı menum: sabah ;nesfit,süt
öğlen;düğün yemegi vardı pek yemedım sadece corba içtim
aksamda corba birde hoşaf
bugun
nesfik,süt olarak yapıp şirkete geldım
ay köy dügününe gitmeyeli yillar yillar oldu...özledim valla o yillari...kiz sabah sabah anilarimi deprestirdin haaaaaa...aferin sana dügün olurda diet bozulmazmi...bozulmuyormus iste..sen bu isi basaracaksin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?