80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menüm:

sabah: evde peynir+işe giderkene domates+işteyken 4 tane form bisküvi

ara: 3 kırmızı erik (çok ekşiydi)

öğle: malesef kızartma vardı yemekte domates,biberinden + bolcada yoğurt + 1 dilim kepek ekmek

ara: bisürü yeşil çay + bisküvinin kalanını yedim...

akşam: eşim sayesinde 2 akşam yemeği yapıyorum. sadece onu beklersem acıkıyorum ve onun yedikleri bana göre değil :) neyse 1. 1 patlıcan dolma bol yoğurt, 2.bol cacık, turşu ve dayanmadım pilavdan 2 kaşık

ara: yarım bitter yaprak çikolatayla yapılmış türk kahvesi :)

o kahve nasil yapiliyor kiz kulaga hos geliyor ama tadi aci degilmi:44:

acı sayılmaz ama şekerde yok :) bunu evde keşfettim. gerçi yapanlar varmış ben bilmiyordum :)

kahve yapmayı yada köpük tutturmayı bilmiyordum köpüğü neyle tutabilirim dedim. önce tereyağ ekliyordum ama çay kaşığının ucuyla yağ köpüğü üstte sabitliyor. sonra aklıma çikolata geldi. evdeki sarelle yada yaprak çikolata diyete başladığımdan beride bitter çikolata fazla açılmamak içinde yaprak çikolataya geçtim. kahveni suyunu koyuyorsun şeker yerine sadece çikolata karıştırmaya başlıyorsun. ateşte pişerken durmadan karıştırıyorsun çikolata eriyene kadar eriyince altını kısıp üstündeki köpüğün oluşmasını izliyorsun. diğer köpükler gibi dağılmaz saten fincana kaşıkla almaya gerek yok direk kaynayınca dolduruyorsun taş gibi duruyor üstte

istemeye geldiklerinde de böyle yaptım bastım çikolatayı ama heyecandan dolaptaki ikramlıkları koymuşum ağızlarında parça parça hissettikleri fındıkları pek anlayamadılar :))))))) tabiki söylemedim çikolata koyduğumu

acı sayılmaz ama şekerde yok :) bunu evde keşfettim. gerçi yapanlar varmış ben bilmiyordum :)

kahve yapmayı yada köpük tutturmayı bilmiyordum köpüğü neyle tutabilirim dedim. önce tereyağ ekliyordum ama çay kaşığının ucuyla yağ köpüğü üstte sabitliyor. sonra aklıma çikolata geldi. evdeki sarelle yada yaprak çikolata diyete başladığımdan beride bitter çikolata fazla açılmamak içinde yaprak çikolataya geçtim. kahveni suyunu koyuyorsun şeker yerine sadece çikolata karıştırmaya başlıyorsun. ateşte pişerken durmadan karıştırıyorsun çikolata eriyene kadar eriyince altını kısıp üstündeki köpüğün oluşmasını izliyorsun. diğer köpükler gibi dağılmaz saten fincana kaşıkla almaya gerek yok direk kaynayınca dolduruyorsun taş gibi duruyor üstte

istemeye geldiklerinde de böyle yaptım bastım çikolatayı ama heyecandan dolaptaki ikramlıkları koymuşum ağızlarında parça parça hissettikleri fındıkları pek anlayamadılar :))))))) tabiki söylemedim çikolata koyduğumu

himm bu aksam deneyecegim..bakalim nasil olacak...findik ha..gör ne düsünmüslerdir:))) belkide biliyorlardi cukukata oldugunu..ee istedilermi findiktan sonrada

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben bugun rahatsızlandım dieti pek yapamadım
kimseler yok gene beeeeeeeee:)

Son düzenleme:
neden kimse yazmıyo artıkkkkkkk
bugün ki menüüüüm
sabah : domat,yarım salat, 2 dlm ekmek,peynir
öğle : 1 kase çorba,2 kaşık pilav
akşam : cnm bişey istemiyo ama k flakes yicem
ara :çay​

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaaaa
kimseler yok muuuuuuuuuuuuuu
neden artık kimse menü paylaşmıyooooooooooooo:44::44:

ben çok astım grubumu çok valla ablalrım canlarım ne yapsanız haklısınız stres falan derken çok koptum ben buradan ama bugun tek yemek yedim o da öğlen yemeği baya kaçamak oldu 1-2 gun hep tek öğün kaçamak yaptm ama eve 7de gelıorm die yemek yemedim sadece kayısı ve kuru incir yedim okadar adetliyim bu hafta tartılmadım geçen hafta mobilyarlm geldi gittik sonra adet olunca kaldı fazla fazla çıkıcm die ama yarın tartılcam bakalım kesin fazla çıkıcm adetliyken çok fazla çıkıorum adet bitiminden br hafta sonrada hep aynıım neden blemıorm ama neolr affedn benide çok astım farkındayım

himm bu aksam deneyecegim..bakalim nasil olacak...findik ha..gör ne düsünmüslerdir:))) belkide biliyorlardi cukukata oldugunu..ee istedilermi findiktan sonrada

saçma açıklamalarımla gece boyu bi sürü şey söledim. kahveyi çektirmiştim sanırım adam öncesinde fındık çekti dedim :) zaten getirdikleri çikolatayı dağıtmıştım sanırım karştırdınız tatlarını dedim. yoksa kahvemi beğenmedinizde söyleyemiyormusunuz dedim yani gece boyu bi sürü şey söledim. açıkcası bunun içindekide çikolata diye bastıran olmadı

günaydınn herkese ( kimsede yok ya :)

dün ne yedimmm

sabah: bayat ekmeğin içini çıkardım güzel bir tost yaptım

ara : 2 nektarin miniklerdi

öğle: menemen 2 dilim kepek ekmeği (1 dilimde yetmedi yahu :)

ara: dışarı çıkıp bol bol yürüdüm. bölgesel incelme seansıma gittim :) 9 çeşit bir bitki karışımı varmış onları aldım (yakında tüylerimin yanından yeşil yeşil filizler vereceğim tüketmediğim ot kalmadı zayıfla be :)

akşam: zyt. türlü + bol salata + 1 dilim kepek ekmeği

ara: kiraz kayısı + 1 türk kahvesi bu kez sade :)

3 lt de su...

günaydin arkadaslar
  • dünkü menüm sabah bir brotchen ,kasar peyniri. teytin .recel bir ka c kasik
  • öglen dört bes tane mercimek köftesi . yanin da yesillik
  • ara bir kac biskuvi.form cay
  • aksam pek bir sey canim istemedi .bir litre suu

Günaydin kizlar topigimiz hic ilerlemiyo ama neden
Dünkü menüm
sabah 1 parca peksemet domat salad peynir
Ara 2 kare bitter cikolata türk kahvesi
Ara kayisi
Aksam 7 tane kelebek salata
3 litre su sporda dün kayisi topladim eve en az 5 kere inip ciktim ve bittim buda spor olsun

Canim burayi birakmamaya calis dügün alisverisi zaten baya bi kalori yaktirir sana yediklerine dikkat et yeterki tmm cıtır bi gelin olmak elinde

Elifcim bi göründün kayboldun nerlerdesiniz ya arkadaslar

Neredesiniz siz nerdesiniz siz toprak olur tas olurum diyette yoldas olurum istersen gardas olurum merak etme sen merak etme sen

iyi uydurmussun haa:) sahsen benim dilim birbirine dolanirdi:))..valla kirk yil düsünsem kahvecinin sucu olabilecegini uyduramazdim...süper süper:)

Elifcim bi göründün kayboldun nerlerdesiniz ya arkadaslar

Neredesiniz siz nerdesiniz siz toprak olur tas olurum diyette yoldas olurum istersen gardas olurum merak etme sen merak etme sen
yoldasim benim ben bu hafta zivanadan ciktim..bu zivanada ne oluyorsa artik..ciktim iste ondan..bu sabah tartildim 700 gr artidayim...yolcudur abbas baglasan durmaz hesabi iki gündür asiri derecede kacirdim..bu gün telafi edecegim insallah...

günaysın kızlar kusura bakmayın lutfen dün hiç giremedim memleke te gıttık aksehır e teyzemın kızının düğünü var dı koy düğünün 3 gun luk 2. gunun gıttık biz o kadar hareketlı ve guzel gectıkı sadıcı bendım ne halaylar cektık oynadık çok guzel gectı dıyetı bozmadım üstune kılo vermısımdır kesın o kadar oynamaya gece eve geldiğimizde saat 3 dü tabanlarım nasıl agrıyo
dünkı menum: sabah ;nesfit,süt
öğlen;düğün yemegi vardı pek yemedım sadece corba içtim
aksamda corba birde hoşaf
bugun
nesfik,süt olarak yapıp şirkete geldım

ay köy dügününe gitmeyeli yillar yillar oldu...özledim valla o yillari...kiz sabah sabah anilarimi deprestirdin haaaaaa...aferin sana dügün olurda diet bozulmazmi...bozulmuyormus iste..sen bu isi basaracaksin insallah

ay köy dügününe gitmeyeli yillar yillar oldu...özledim valla o yillari...kiz sabah sabah anilarimi deprestirdin haaaaaa...aferin sana dügün olurda diet bozulmazmi...bozulmuyormus iste..sen bu isi basaracaksin insallah

bozmadım çok kararlı yım bu defa öyle güzel dı ne oyunlar oynandı kasıklı falan çok eglendık kınadan sonra gelın damat ben ve birkac kısı damat bırakmaya gıttık acayıp guzeldı :)

nasılsınız diyet arkadaşlarım :)) mallesef haftalardır buraya yazamadım ancaaaak toparlandım yaşadığım üzücü günlerden sonra tabi hata ederek diyetime dikkat etmedim olan gene bana oldu şimdi yine yeniden bugun ihtibarı ile diyetime devam edicem inşallah buraya yazmayınca maaaalesef yiyo insan ya kiloda aldım iyimi olsun keyfim yerinde olsunda diyet filan gozumde degildi şükürki herşey düzeldi sizler nasılsınız arkadaşlar inşallah keyfiniz yerindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…