80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldın morel olmadan olmuyo morelın yerınde ıse dıyete sımsıkı sarıl hedefıne ulas aynen azmayınca ınsan buraya dıkkat etmıyo ve yıyor dıkkat etmek ve forumu takıp etmek gerek canım

kzılar bugun tartıldım

başlangıç:88.00
15gün önce :85.300
bugun :84.15
vucut kıtle adresim :geçen hafta 153.libişidi
bu hafta 148 çıktı
toplam 1 ayda 4.750 gr verdim

kzılar bugun tartıldım

başlangıç:88.00
15gün önce :85.300
bugun :84.15
vucut kıtle adresim :geçen hafta 153.libişidi
bu hafta 148 çıktı
toplam 1 ayda 4.750 gr verdim adetliyim o yuzdn bu hafta vereemdm fazlaa
inş. ramazana kadar 80 kılo olcam hedefimiz o düğünüme kadar da 75 olcam inş...

Son düzenleyen: Moderatör:
bozmadım çok kararlı yım bu defa öyle güzel dı ne oyunlar oynandı kasıklı falan çok eglendık kınadan sonra gelın damat ben ve birkac kısı damat bırakmaya gıttık acayıp guzeldı :)
aferim sana..böyle kararli insanlari görünce bana otamatik gaz geliyor...hadi bakalim böyle devsm

nerdesin sen hemsom ya...bir izne gitti geldin hallo dedin birdahada gören duyan olmadi...insanin motivesi bozuluyor buradan uzaklasinca..son haftalara gelen giden cok yok diye benimde gelesim gelmedi topige acikcasi..günlük menüleri yazip cikiyordum kimse olmuyordiki zaten sohpet edecek...bendede artislar basgöstermeye basladi valla..ee anlat bakalim hayat nasil gidiyor

aferim sana... bende istiyorum bende bananeeeeeeeeee

vayyyyyyyyyyyyyyy bak benim kardeşime yaaaaaaaaaaaa süper vermişssin aynen devam canım süper gıtmıs valla darısı gelecek aya inş

ah canım yanlız kalmışsın bişey değil ayrilan olunca burdan kalanlarda pes etiler diye uzuluyor ne yapayım canım tatil değildiki ah tatıl olsa keşke neyse artık ya gelen giden ev iş ailesel sorunlar bildiğiniz gibi onlarla uğraştım esımın alamancı akrabaları vardı hali ile onlar gelince aksamları yemek ıcın kayınvalıdemde ıdık oraya gıt buraya gıt sonra günüm vardı eee calısınca ev hanımlarının evı kadar bakımlı olmuyor benım evım tepeden tırnaga bir bakım cektım evıme mıs gıbı oldu salı gunude arkadaşlarımı agırladım derken artık baktımkı ıpın ucuuuuu gıdıyor kıloda aldımmmmm ay soylemek bıle ıstemıyorum su cızelgemde yazan kıloya gelene kadar yarısada katılmıcam valla hedefım o suan ya ben moralım bozulunca cok cabuk yıkılıyorum buarada dıyetısyene bıle gıtım ama motıve olamadım ınsallah bugun Allah kısmet ederse toparlanıp hadı bısmıllah dıyıcem

kizlar tam bir hafta sonra cumaya yola cikiyoruz...artik 4-5 hafta grüsemeyecegiz..gerci böyle giderse en fazla iki safa gecmis yapmam gerekecek ya neeyseeeeeeeeeeee
hazirliklar tam gaz devam...cocuklara esime tatilde bana iskence resmen..onca esyayi hazirla valizle gittigin yerde yay..gidecegin yer icin topla..getir geri yay yerlestir of anam offf..kadin olacagima erkek olsaymisim keske...isin tek cezbedeb yani bir haftalik cocuksuz otelde tatil...cocuksuz derken son numara yanimizda olacak tabi insanin 4 cocugu olunca tek cocukla otele gitmesi cocuksuz gibi oluyor demi:))) seneye allah izin verirse süper bir organizasyon yapacagim ...böyle sondakka planlariyla gitmeyecegim..tabi seneye ölmez sag kalirsak vede hayatimiz bundan kötüye gitmezse..iyiye giderse amenna nasilsa

bence ise tickerini degismekle basla..simdiki kilonu yaz..gittikce daha hizli motive olursun...ne kocasi ne kayinvalidesi kiz..sen ogullarinla yalniz yasamiyormuydun?

bence ise tickerini degismekle basla..simdiki kilonu yaz..gittikce daha hizli motive olursun...ne kocasi ne kayinvalidesi kiz..sen ogullarinla yalniz yasamiyormuydun?

yok bacım kimle karşıtırdın acep ben almanyadan gelin geldim üç senedir türkiyede yaşıyorum :) gecen eşimle tartışınca işler buyuyunce bi kopukluk oldu derken dondum iste :)))

Yoldasim bende adet olucam az kaldi bilmiyorum tartiya cikmadim hic bakalim yarin ne cikacak:26::26:

yok bacım kimle karşıtırdın acep ben almanyadan gelin geldim üç senedir türkiyede yaşıyorum :) gecen eşimle tartışınca işler buyuyunce bi kopukluk oldu derken dondum iste :)))

yok benim karistirdigim almanyada yasiyor..bunuyorum artik tamam bacim ´taman 3 gün pek merak ettik seni..senin tartistigin gün bizde tartismistik..1 hafta birbirimizin yüzüne bile bakmamistik hatirladim simdi:)kusura bakma canim ya yaslilik iste simdi hersey yolunda ama degilmi...ya o arkadasin adi neydi simdi kafama takildi...onun adida senin nick gibiydi ama bak unutmusum görüyonmu

hıc hatırlamıyorum o arkadaşı onemlı degıl neolcak canım karıstırıyo bazen ınsan bizde 1 ayrı kaldık sonra yola devam etmeye karar verdık bakalım sımdılık ıyız oda ıyı davranıyor konustuk anlastık Allah bıdaha yasatmasın diyetıme oluyo olan ya

Yoldasim bende adet olucam az kaldi bilmiyorum tartiya cikmadim hic bakalim yarin ne cikacak:26::26:
benim daha bir haftam var ama simdiden 700 gr artidayim.sanirim bunun adetle ilgisi yok.yemekle ilgisi var.ama bugün dikkat edecegim...ya isin en pis yanida yola ciktigimiz gün adet olucam..3 gün yol..cok kötü olacak benim icin.birde dönüsü var.dönüsede denk gelmez insallah...tek güzel yani antalyada temizlenmis olacagim.rahat rahat havuzuma denizime girerim..beyazlarimi giyerim:)

sende kilo verene kadar dögüsme artik:))))) kiloyu ver incecik ol..sen bana sunu sunu demistin de basla:)) yok yok saka yapiyorum hic baslama..herseyin basi huzur valla.huzur olmazsa ne para ne pul ne mal ne mülk ne coluk cocuk hicbirseyin faydasi olmuyor bitiyor insan

canım benim de yol hazırlıkları başladı oraya bunu al o gücenir bunuda al emin ol 3 günlük otel parasını hediyelere ayırıyoruz biz sizden çok farkımız yok 1 yıldır kayınvalidemleri görmüyorum balıkesire gitmedim hiç genelde bööle oluyor bu seferde kaçak çayı örgü peyniri diyarbakır işi bakır işlemeler derken tatile gitmeden göçüyoruz malesef hem maddi hemde çok yorucu ayarla et dediğin gibi bi de ben çocuksuz bu kadar dert yanıyorum bi de 4 çocuk olsaaa:)

artık evindesin demi rahatın yerinde mi??

ben dün ameliyat olmaya gittim dişçiye uyuzlar saat 9 da randevu aldılar beni 10:30 da ... tekrar film istediler gittim onu halletttim eee çok bişey yok sen şişerse gel müdahale edelim dediler eziyet çekme dediler dediler dedliler deee keşke bunu 9 da söleselerdi o kadar saat stres çektimm

öznur benm adet geliyo gibi gelmiyo gibi nasıl şiş ellerim ayaklarım bi görsen 3 gündür yiyemedim kırmzı kartı mualllakta gidip geliyor bugün bi doktora gidicem heralde geçen ki de bööle 15 gün sürmüştü 10 geçti daha yaaa isyanım varrrrrrrrrr

ay sorma ya..allahtan antepe gitmiyoruz bu sene.antep isi devreye girdimiydi benimki tam bir felaket oluyor..dünya kadar akrabalar var birde begenmiyorlar...ben bu sefer istanbula gidecegim..bir hafta sonra antalya..2-3 hafta orada..sonrada geri istanbul.iki gün sonrada ver elini almanya...genede esti dosttu akrabaydi derken kendi esyamdan cok milletin ivirziviri doluyor araba..benim nacizane bir valizim var valla.4 cocuk esim ben hepsiini bir valize sigdirdim...gerekirse türkiyeden alirim diye cok bir culcaput doldurmadim..ama gelirkende millete ivirzivir..kardesim tatil dedigin nedir:kesersin biletini otele..gidersin yersin icersin gezersin alirsin valizini geri gelirsin..bizimki tatil degil iskence resmen..esimin ailesi hepsi burda bir benim ailem orada..yani senede birde olsa görüselim fikrim olmasa hiic biryere gitmeyecegim yemin ederim...o kadar bikmisim artik...
adet düzensizligi kötü ya..sisip kaliyr insan..sitreside cabasi...allaha sükür bu zaman kadar hic yasamadim en fazla iki gün aksar...bu ayda tam yola ciktigimiz güne denk gelecek ya acayip canim SIKILIYOR..adetin en yogun zamani yolda gececek..arabada altima özel minder alayim bari arabanin koltugu falan lekelenmesin

sizin öyle istediğiniz zaman hadi bi mola verelim olayı da yok demi hep otoban bildiğim kadarıyla yolda zor olur ama en güzel yanı tatil boyunca fulll rahatsın işte

çokstresliyim hem de çokkk tartıya yansıyo onu geçtim ruh halime yansıyo eşime yansıyo cevremdekilere yansıyo herkes sana noluyo diyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…