sizin öyle istediğiniz zaman hadi bi mola verelim olayı da yok demi hep otoban bildiğim kadarıyla yolda zor olur ama en güzel yanı tatil boyunca fulll rahatsın işte
çokstresliyim hem de çokkk tartıya yansıyo onu geçtim ruh halime yansıyo eşime yansıyo cevremdekilere yansıyo herkes sana noluyo diyo bana
ay sorma ya..allahtan antepe gitmiyoruz bu sene.antep isi devreye girdimiydi benimki tam bir felaket oluyor..dünya kadar akrabalar var birde begenmiyorlar...ben bu sefer istanbula gidecegim..bir hafta sonra antalya..2-3 hafta orada..sonrada geri istanbul.iki gün sonrada ver elini almanya...genede esti dosttu akrabaydi derken kendi esyamdan cok milletin ivirziviri doluyor araba..benim nacizane bir valizim var valla.4 cocuk esim ben hepsiini bir valize sigdirdim...gerekirse türkiyeden alirim diye cok bir culcaput doldurmadim..ama gelirkende millete ivirzivir..kardesim tatil dedigin nedir:kesersin biletini otele..gidersin yersin icersin gezersin alirsin valizini geri gelirsin..bizimki tatil degil iskence resmen..esimin ailesi hepsi burda bir benim ailem orada..yani senede birde olsa görüselim fikrim olmasa hiic biryere gitmeyecegim yemin ederim...o kadar bikmisim artik...
adet düzensizligi kötü ya..sisip kaliyr insan..sitreside cabasi...allaha sükür bu zaman kadar hic yasamadim en fazla iki gün aksar...bu ayda tam yola ciktigimiz güne denk gelecek ya acayip canim SIKILIYOR..adetin en yogun zamani yolda gececek..arabada altima özel minder alayim bari arabanin koltugu falan lekelenmesin
banada lazım ööle bi yer akşam saat dokuzda sizin kapının önünde buluşalım kuzum 11 e kadar yürüyelim bana anca yani:)
artık evindesin demi rahatın yerinde mi??
ay ne süper olurdu biliyormusun...ben bazen disarda salincaga oturuyorum gün battiktan sonra ..ortalikta sadece kus sesleri kaliyor..ama yalniz olmuyor be..esim SIKILIYOR iceri kaciyor...söyle cayi demlicen hos sohpet edicenki havaninda tadi gelsin..bilgi paylasmadikca bilgi degildir derler ya bence bu sadece bilgi icin degil bu güzellikler icinde gecerli..hersey paylasilinca tatlaniyor..cekiyorsun o ihlamur kokusunu icine ama syle yanina dönüp kokuyu hissediyormusun ne güzel demekte baska bir tat...buradakiler birak ihlamur kokularini anca ayse fatma ne etmis ne demis nasil demis..haliyle tatsizlasiyor hersey...
gerçekten bu ara bööle güzelikler hem yaşamaya hem de paylşamaya çok ihtiyacım var bu kadar sıkıntılı iken eşimin tarafına gidiyor olmak da geriyor aslında beni biraz çok iiidirler beni svereler bende onları severim 5 yıldır birbirimizi kıran ciddi bişey olmamıştır ama sonuçta gelinsin orda .. bi de ben annnemden sonra onun çocuklarına yaptığı annneliği görünce çok kıskanıyorum benm annnem olsaydı o da bana bööle yapardı söyle konusurdu ufff ufff neler neler... aman duyum sen bana bakma bi toparlanıyom bi dağıtıyom işte tekrar şu bi saatte mesajlaştıklarımızın aynısını gün içinde hep yaşıyorum senn çaylara başlıyım bende en iiisi
ay sorma ya..allahtan antepe gitmiyoruz bu sene.antep isi devreye girdimiydi benimki tam bir felaket oluyor..dünya kadar akrabalar var birde begenmiyorlar...ben bu sefer istanbula gidecegim..bir hafta sonra antalya..2-3 hafta orada..sonrada geri istanbul.iki gün sonrada ver elini almanya...genede esti dosttu akrabaydi derken kendi esyamdan cok milletin ivirziviri doluyor araba..benim nacizane bir valizim var valla.4 cocuk esim ben hepsiini bir valize sigdirdim...gerekirse türkiyeden alirim diye cok bir culcaput doldurmadim..ama gelirkende millete ivirzivir..kardesim tatil dedigin nedir:kesersin biletini otele..gidersin yersin icersin gezersin alirsin valizini geri gelirsin..bizimki tatil degil iskence resmen..esimin ailesi hepsi burda bir benim ailem orada..yani senede birde olsa görüselim fikrim olmasa hiic biryere gitmeyecegim yemin ederim...o kadar bikmisim artik...
adet düzensizligi kötü ya..sisip kaliyr insan..sitreside cabasi...allaha sükür bu zaman kadar hic yasamadim en fazla iki gün aksar...bu ayda tam yola ciktigimiz güne denk gelecek ya acayip canim SIKILIYOR..adetin en yogun zamani yolda gececek..arabada altima özel minder alayim bari arabanin koltugu falan lekelenmesin
dediğin gibi çok zor bunları yaşamak inan kardeşim olmasa antalyaya gidesimde yok orda daha çok yıpranıyorum off neyse akşam 9 da ıhlamur ağaçlarının altında:)))iremcim bu duygulari yasaman cok normal..kiskanclikta sevmek kadar özlemek kadar dogal bir insani his..bunu kabul edip söyleyebilmekte güclü bir kisilik ister..bu sebeple seni tanimis olmak beni sevindiriyor.. yaliniz birseyide unutmamak lazim insan bazen cok etkisinde kaldigi bir his icin aglar bir zamansonrada yahu hicte degmezmis niye kandimi bu kadar yipratmisim diye hayiflanirda..o asamalari gecebilmek önemli olan..bir hisdekalip sürekli kahretmek hayiflanmak kirilganlasmak insanin kendini yormasindan baska birseye yaramiyor malesef..bir cocuk kac yasinda olursa olsun herzaman annesinin kücügüdür ilgiye ihtiyacduyanidir..ama söyle düsün..dogada bile kuslar kanatlaninca anneleri agactan atiyorki kendi basina ucabilsin ..sen simdi kendi kanatlarinla ucabilmeyi basarmis durumdasin..bir annenin varligi ne kadar dogalsa yokluguda doganin kanunu..bunu yasamayanin anlamasi tabiki güc genede seni anliyor ve hislerini hissediyorum...biraz olumlu bakmaya calis...bu duygular insani girdaba sürüklemekten baska hicbir ise yaramiyor iremcim...bazi insanlar hakettiklerinden cok daha fazla güclü olmak zorunda kaliyor bu hayatta..sende verdigin savasla bunlardan birisin..unutmaman lazin..hayata yeni kücük masum senin kanindan canindan bir hayat verebilmek icin mutlulugu zorlada olsa yakalamak ve hormonlarinin iplrini elinde tutmak zorundasin...aksam 9 da gel 11 e kadar ihlamur kokulariyla baslayalim herseye
ne antebi kızz anteplimisin yoksaa antepe gidilmezmi yaa salça felan alırdın baklava kebap yerdin (ne iyi örnek oluyorum diyet yaparken demi:) bende antalyada yaşıyorum antepliyim antepten çıktım çıkalı bu diyet işine eğildim açıkcası antepte olsam hayatta yapamazdım
kızlar ilk yemeğim öğlen yemeğim oldu şu anda yiorm
1.5 ızgara köfte ve brz kola
afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Arkadaşlar bende katılabilir miyim aranıza?
selam kızlar nasılsınız benim pek keyfim yok açıkcası bu aralara eşim çok sinirlerimi bozuyo ama hayırlısı,sabah canımı sıkmıştı giderken zaten öğleyin geldi eve arkadaşları mangala davet etmiş ailecek, hiç niyetim yoktu ama gidelim bari dedim,yolda yanlış yola girdi trafik polislerinin kucağına düştük resmen hiç yoktan bide tarafik cezası yedik 72 lira iyice sinirim bozuldu açtım ağzımı yumdum gözümü,gittik gitmesine de nasıl gidiş öfffff....ordada yedim de yedim diyet miyet hakkegetire yani((yarında tartı günü kötü oldu yani...
olur canım ben ne çok mkaçamaklar yaptım ne kadr çok yedm bazen ama bak 4 klo vrdm 1 ayda hemde şu an adetli olmama rağmen 84 çıktm ben çok kaçırdığm zman yeşilçay içiorum sende bunu yap şimdide yemek yemezsin kuru meyve yada normal meyve yersn çok acıkırsan bende diyeti bıraktıım zamnlr öyle yaptım çok kaçırdınmı ama yeşilçay kurtarııcı oluor bende öyleydi akşamda yeemk yeme olur btr kendini üzme cana bişi gelmemiş varsın ceza gelsin sıkma canını canım yaa her günümüz şen şakrak geçmıorki bende 1-2 gün öncesnde çok moralm bozktu bende öğlen yedkçe yedm ama eve gelnce yemedm ve yeşilçay içtim hazmı kolaylaştırıor hemde sıkma canını
oo hemso sayilirmisiz senle..ben malatyaliyim aslinda..annem ve esim(ki dayimin oglu olur kendisi)antepli..gecen sene gitmistik..ya insan cok kilo aliyor oralardsa..birde istanbula antalyaya nispeten cok daha ucuz...sicak sicak halka tatlilari yerdik aksamlari...aslini ararsan ülkemizin her yeri gezmeye degr valla..antepin neresindensinne antebi kızz anteplimisin yoksaa antepe gidilmezmi yaa salça felan alırdın baklava kebap yerdin (ne iyi örnek oluyorum diyet yaparken demi:) bende antalyada yaşıyorum antepliyim antepten çıktım çıkalı bu diyet işine eğildim açıkcası antepte olsam hayatta yapamazdım
canim ya herhalde bu hafta en az 3 kisi cantayi yiyecegizselam kızlar nasılsınız benim pek keyfim yok açıkcası bu aralara eşim çok sinirlerimi bozuyo ama hayırlısı,sabah canımı sıkmıştı giderken zaten öğleyin geldi eve arkadaşları mangala davet etmiş ailecek, hiç niyetim yoktu ama gidelim bari dedim,yolda yanlış yola girdi trafik polislerinin kucağına düştük resmen hiç yoktan bide tarafik cezası yedik 72 lira iyice sinirim bozuldu açtım ağzımı yumdum gözümü,gittik gitmesine de nasıl gidiş öfffff....ordada yedim de yedim diyet miyet hakkegetire yani((yarında tartı günü kötü oldu yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?