oo hemso sayilirmisiz senle..ben malatyaliyim aslinda..annem ve esim(ki dayimin oglu olur kendisi)antepli..gecen sene gitmistik..ya insan cok kilo aliyor oralardsa..birde istanbula antalyaya nispeten cok daha ucuz...sicak sicak halka tatlilari yerdik aksamlari...aslini ararsan ülkemizin her yeri gezmeye degr valla..antepin neresindensin
canim ya herhalde bu hafta en az 3 kisi cantayi yiyecegiz( bari önümüzdeki hafta frenleyebilsek kendimizi iyi olacak..sonrada tatil haftasi basliyor..birak vermeyi alacagimiz garanti yani
oo hemso sayilirmisiz senle..ben malatyaliyim aslinda..annem ve esim(ki dayimin oglu olur kendisi)antepli..gecen sene gitmistik..ya insan cok kilo aliyor oralardsa..birde istanbula antalyaya nispeten cok daha ucuz...sicak sicak halka tatlilari yerdik aksamlari...aslini ararsan ülkemizin her yeri gezmeye degr valla..antepin neresindensin
oy oyy sıcak sıcak halka tatlılar deme herşeyi güzel ya antepin :) ibrahimlide oturuyorduk en son eskiden de antep lisesinin orda ülkenin her yeri güzeldi antepinde yemekleri mükemmel dolaşacak gezecek tek yer restoranları desem (acaba çokmu acıktım)
selam kızlar nasılsınız benim pek keyfim yok açıkcası bu aralara eşim çok sinirlerimi bozuyo ama hayırlısı,sabah canımı sıkmıştı giderken zaten öğleyin geldi eve arkadaşları mangala davet etmiş ailecek, hiç niyetim yoktu ama gidelim bari dedim,yolda yanlış yola girdi trafik polislerinin kucağına düştük resmen hiç yoktan bide tarafik cezası yedik 72 lira iyice sinirim bozuldu açtım ağzımı yumdum gözümü,gittik gitmesine de nasıl gidiş öfffff....ordada yedim de yedim diyet miyet hakkegetire yani((yarında tartı günü kötü oldu yani...
canlarım kankalarım yoldaşlarım yeni gelen arkadaşlarım naparsınız bakiim yaaaa ne durumdasınız şöle bi bakiim geçmişe millet naapmış ben diyete devam verdiğim kiloları almaya başlayınca yeniden başladım yaz da geldi bebişde büyüdü rtık vaktidir dimiii
vay vayy kimler gelmis...yoldasim nerelerdesin sen ya...kacak kilolardan ne haber söyle bakem..ben bu hafta artidayim gene..tozutum vaalla..insallah bu hafta süper bir hafta olacak...son haftalarda ayni seyi yaziyorum ama bu sefer insallah diyorum..
yok abartmis olmazsin.bizde encok oranin yemeicme islerini özlüyoruz..söyle nohut dürümü...firinda pisirtilmis patlican kebablari lahmacunlari tuzsuz pideleri..oy oy oy...unut sevme beniiiiiiiiiiiiiiiiii bu askin sonu neyazikki hüsraaan ayriliiiiiiiiiiiiiiiiiiik doluuuuuuuuuuuuuuuuuuoo hemso sayilirmisiz senle..ben malatyaliyim aslinda..annem ve esim(ki dayimin oglu olur kendisi)antepli..gecen sene gitmistik..ya insan cok kilo aliyor oralardsa..birde istanbula antalyaya nispeten cok daha ucuz...sicak sicak halka tatlilari yerdik aksamlari...aslini ararsan ülkemizin her yeri gezmeye degr valla..antepin neresindensin
oy oyy sıcak sıcak halka tatlılar deme herşeyi güzel ya antepin :) ibrahimlide oturuyorduk en son eskiden de antep lisesinin orda ülkenin her yeri güzeldi antepinde yemekleri mükemmel dolaşacak gezecek tek yer restoranları desem (acaba çokmu acıktım)
canımın dibi yoldaşım
77 78 civarıyım 75 i görmüştüm aslında ama hominigirtlak hammburger cola cips yersem noolur hoop geri gelio baktım dedimn durrr dur bakalımyoldasım jillian die bi hatun varmış egzersiz programı varmış bi bak yav millet neler yapmış zayıflamış ben başlıcam walla
girmişken menümü yazimm
sabah 1 kase sütlaç
ara 2 ceviz
öğlen 1 kase yoğurtlu kabak
ara yok
akşam 1 tane activia (dışardaydım bu saatten sorada yemek yemek istemedim)
çok azimliyim yoldaşım hergün menü paylaşamasamda listeye giremesemde en azından yine sizlerle olurum motive olurm
86 dan düştüm 77 ye hiç de fena değil
yerim ben senin canimin dibi diyen dilleriniii...sen gittin benim konsantrasyonum da senle beraber gitti..birdaha gitmeeeeeeeeeeee...en azindan 10 kilo daha vereyim o zaman git dermisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
amannn bu topik iyice sessizleşmiş derken öznurumu gördüm yine her zamanki gibi iyiki varsın sen kız valla demirbaş olduk...ne menü yazan var ne bildirim yapan bizden başka oysaki karşılarında 6 lı rakamlarda fıstık gibi bir hatun dururken
iveeetttttt yanlış duymadınız sonunda gördüm onu öyle göbeği benim gibi şiş karşımda duruyordu 666666666666666bu haftasonu mangallar benden kızlar bu günleride gördüm ya ölsemde gam yemem heralde
rum rum ruuuummmmm eriyorummmmmm ve hayalet topiğinde kime neyin bildirimini yapıyosam yapıyorum
baslangic:86,4
gecen hafta:70,8
bu hafta:69,8
giden:1000 gr
toplam giden:16,6 kg
spor:240 dk yürüyüş
kizlar nabersiniz gene kimseler yok olsun..ben zaten kacgündür kendikendime konusmuyordum:))
bugün kocacim kocacim bana yeni leptop aldi.süper hizli calisiyor..artik kesintisiz bol bol cenecalabiliriz..günlük yoklama yapicam..gelmeyene caza vericem:))
bana leptop almis ya kocacim kocacim diyorum..kizdirdiginda odun kömür ne varsa sayiyoruz maasallahee iyi günde iyi kötü günde kötü...
wauuuuuuuuuuuuuuuv 60 lara adim attin ha..tebrik ederim seni süper süperrrrrallahim bu sevinci banada yasatir insallah...sen ye ye sonrada allah yasatsin de iyi valla..elbette hersey once allahtan ama insanda caba verecek demi ama..seni cok kiskandim coooook..catlayacam kiskancligimdan...insallah bende gayret eder vede sevincimi senin gibi paylasirim burada...tamam. bana tavuk düsünden oldun mangal..ben daha büyük bir parti düzenleyecem 69 lara bastigimda
kıskan canım kıskan ki sende tez zamanda göresin inşallah o şiş göbek 6 yı tartıda,bende büyük parti verirdimde baksana insanın iki satır yazası gelmiyo parti yapsak kim gelecek bi sen bi bencan çekişiyo resmen topik bu ne kızlar yaaaa...
seninde yeni laptobun hayırlı olsun canım bak ne düşünceli adammış senin kociş, sende adam yok şöyle yok böyle yalancı duyum nolıcak
oy oy cektigimi bir ben bir allah bilir de neeyse..arada böyle güzelliklerde olmasa durum vahim yani..milletin bu rehaveti bizide etkiliyor.. ama yaz tatili ya birazda ondan..tatilden sonra yavas yavas toplanir millet..olsun kiz kalan saglar bizimdir..sen atesi yak..bende patlicanlari getireyim yogurtlar yeriz..himm süperde olur ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?