80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında eksideydim canım dikkat etmiştim bu hafta 6 lı rakam göreyim diye ama bütün gün yediklerimi düşününce bu gece rüyamda görürürüm artık(

bu günün ilk bildirimi benden
başlangıç : 83
geçen hafta : 80.700
bu hafta :80.700
giden gelen :yok
toplam giden : 2.300
hedef : 70
bu hafta adetim beni yaktı yaaaaa:84::84::84:
gene kilo vermemişim sabit kaldı bu kilo da ama bu hafta süper olacakkk

bende dün tartıldığımdan bugun tartılmadım sabh menüm
eti form mısır ve pirinç patlağı paket içinde 4tane vardı onu yedim bakalm öğlen ne olck

sinirlerini bozma güzelim diyet moral işi herşey bir yana diyette yaşamak moral işi

objektif değerlendirebilecek sizi tanıyan birine anlat, kocanın burcu neyse iyice öğren (doğum tarihini net olarak) ona göre davran
bazen işler bir çıkıyor rayından olayın ne olduğunu bile unutuyorsun aklında sadece olduğu andaki sinirin kalıyor... sessiz kalıp oluruna bırakma herşey problem çıktığı anda çözülmeli... en azından kendi içinde çözmelisin...

bol moralli diyetler:)

dünkü menümm

sabah: tost kepek ekmeğiyle

ara: karpuzz

öğle: etsiz çiğköfte bol salata yoğurt turşu :)

ara: nedense canım bişi istemedi :S şu 9 bitkili çaydan mıdır nedir???

akşam: zyt. türlü 1 dilim kepek ekmeği bol salata

ara: yoğurt

canlarım kankalarım yoldaşlarım yeni gelen arkadaşlarım naparsınız bakiim yaaaa ne durumdasınız şöle bi bakiim geçmişe millet naapmış ben diyete devam verdiğim kiloları almaya başlayınca yeniden başladım yaz da geldi bebişde büyüdü rtık vaktidir dimiii

vay vayy kimler gelmis...yoldasim nerelerdesin sen ya...kacak kilolardan ne haber söyle bakem..ben bu hafta artidayim gene..tozutum vaalla..insallah bu hafta süper bir hafta olacak...son haftalarda ayni seyi yaziyorum ama bu sefer insallah diyorum..

baslangic:82.6
gecen hafta:75.3
bu hafta:76.1
gelen:800 gr
toplam giden:6300 gr.
spor yok su yok irade yok inat yok...yokta yok yokta yok

slm kızlar.. görüşemedik kaç gündür.. memlekete geldim. Allah dan bişey olmazsa artık evimdeyim. tabi bu arada diyette hak getire ama bugün çok dikkatli gittim. bundan sonra da öyle olmasını temenni ediyorum. tartımda çok artıda o yüzden bildirim yapmayacağım. aslında kaç gündür diyet yapmıyorum o yüzden de bildirim yapmıyorum. haftaya yaparım inşallah. bugünkü menüm:
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
domat
salat
peynir

öğlen
yarım porsiyon tavuk döner
ayran
salata

ara
3 tane erik

akşam
5 kaşık patates yemeği
3 kaşık yoğurt

ara
1 elma
1 küçük galeta

su ve yeşilçay..

bugün ki menüüüm
sabah : peynir,çay, domates,yarım salatalık,1 dlm ekmek
ara 1 fincan nescafe,1 diet bisküvi
öğle : barbunya, cacık, 2 kaşık erişte
ara : nektari,kayısı,kiraz
akşam: 1 dlm ekmek barbunya
ara: dondurma
3 lt su, yeşil çay,40 dk spor

Son düzenleme:

canımın dibi yoldaşım

77 78 civarıyım 75 i görmüştüm aslında ama hominigirtlak hammburger cola cips yersem noolur hoop geri gelio baktım dedimn durrr dur bakalım yoldasım jillian die bi hatun varmış egzersiz programı varmış bi bak yav millet neler yapmış zayıflamış ben başlıcam walla

girmişken menümü yazimm

sabah 1 kase sütlaç
ara 2 ceviz
öğlen 1 kase yoğurtlu kabak
ara yok
akşam 1 tane activia (dışardaydım bu saatten sorada yemek yemek istemedim)

çok azimliyim yoldaşım hergün menü paylaşamasamda listeye giremesemde en azından yine sizlerle olurum motive olurm

86 dan düştüm 77 ye hiç de fena değil

kizlar nabersiniz gene kimseler yok olsun..ben zaten kacgündür kendikendime konusmuyordum:))
bugün kocacim kocacim bana yeni leptop aldi.süper hizli calisiyor..artik kesintisiz bol bol cenecalabiliriz..günlük yoklama yapicam..gelmeyene caza vericem:))
bana leptop almis ya kocacim kocacim diyorum..kizdirdiginda odun kömür ne varsa sayiyoruz maasallahee iyi günde iyi kötü günde kötü...

amannn bu topik iyice sessizleşmiş derken öznurumu gördüm yine her zamanki gibi iyiki varsın sen kız valla demirbaş olduk...ne menü yazan var ne bildirim yapan bizden başka oysaki karşılarında 6 lı rakamlarda fıstık gibi bir hatun dururken
iveeetttttt yanlış duymadınız sonunda gördüm onu öyle göbeği benim gibi şiş karşımda duruyordu 666666666666666bu haftasonu mangallar benden kızlar bu günleride gördüm ya ölsemde gam yemem heralde
rum rum ruuuummmmm eriyorummmmmm ve hayalet topiğinde kime neyin bildirimini yapıyosam yapıyorum

baslangic:86,4
gecen hafta:70,8
bu hafta:69,8
giden:1000 gr
toplam giden:16,6 kg
spor:240 dk yürüyüş

wauuuuuuuuuuuuuuuv 60 lara adim attin ha..tebrik ederim seni süper süperrrrr allahim bu sevinci banada yasatir insallah...sen ye ye sonrada allah yasatsin de iyi valla..elbette hersey once allahtan ama insanda caba verecek demi ama..seni cok kiskandim coooook..catlayacam kiskancligimdan...insallah bende gayret eder vede sevincimi senin gibi paylasirim burada...tamam. bana tavuk düsünden oldun mangal..ben daha büyük bir parti düzenleyecem 69 lara bastigimda

noktayi yanlis yere koyunca millete beddua etmis gibi olmusum:)) yok tan sonra nokta koyuyorum.öyle okuyun bari:)

kıskan canım kıskan ki sende tez zamanda göresin inşallah o şiş göbek 6 yı tartıda,bende büyük parti verirdimde baksana insanın iki satır yazası gelmiyo parti yapsak kim gelecek bi sen bi bencan çekişiyo resmen topik bu ne kızlar yaaaa...
seninde yeni laptobun hayırlı olsun canım bak ne düşünceli adammış senin kociş, sende adam yok şöyle yok böyle yalancı duyum nolıcak

oy oy cektigimi bir ben bir allah bilir de neeyse..arada böyle güzelliklerde olmasa durum vahim yani..milletin bu rehaveti bizide etkiliyor.. ama yaz tatili ya birazda ondan..tatilden sonra yavas yavas toplanir millet..olsun kiz kalan saglar bizimdir..sen atesi yak..bende patlicanlari getireyim yogurtlar yeriz..himm süperde olur ha

ben patlıcan sevmembeni etten başkası kesmez şu anki açlığımla...inan karnım sırtıma yapıştı kız açlıktan, çok erken yemiştim akşamı,hal böyle olunca az daha durursam mutfağın yolunu tutarım diye korkmaktayım...Bu sebebpten mütevellit yeşil çayımı içem yatem ben en iyisi,mangalı rüyamda yer sabaha tok kalkarım belki ne derin olurmuki öznur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…