80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:bir dilim kol böregi
yarim tavuk döner
bir kola
(anlasildigi üzere kahvaltiya disardaydik..gittide gitti gittide gitti mideye kaloricikler:)
ögle:iki dilim ekmek ,2 dilim salam
ara:bir seftali
aksam:3 cigköfte,ispanakli börek(iki avuc ici kadardi
ayran
no su no spor no diet...herzamanki sözlerimle günün menüsünü kapatiyorum:yarin yeniden baslayacagim su ve sporu unutmayacagim..az yiyecegim...sabaha allah kerim:)

valla bende acliktan ölüyorum ya...insan ne kadar yerse o kadar cabuk acikiyor valla..bende yarim saat önce anasonli cay yaptim ictim..sakinlestirsin diye ama aciktiriyormunedir bilemedim..midem cikmaya basladi gene yavas yavas..yarin insallah unutmamda bol bol su icerim..yoksa durum vahim valla.bu iki haftadir basladim gene salmaya..acilen toparlanmaliyim..simdiden böyle olursa izinde nicolur halim...hayir hayir birdaha 80 leri görmek istemiyorum o kabus bitmistir benim icin...birdaha aslaaaaaaaaaaaaaaaaaa

iyi geceleeerrr...tatlı rüyalar öznurcum

anammm kimseciklerden bildirim gelmemiş yaaaa((
cemrem duyum masivam başka yapan yok nerdesiniz quuuuu...

kızlar çok özür diliyorum dün foruma girip bildirim yapamadım persembe aksamı 9 da ewdeydım sadece dondurma yedım yattım sabah kahvaltı da salatalık domates soğuktu yedım mıdem nasıl agrıyo resmen basım catllayacak dızlerım tutmuyo durdugum yerde yılıldım yere annemler acile goturmus zehırlenmısım dondurma dolapdan cıkıp erımıs tekrar dondundurulmus sabah kı yedıgım salatalık domates de soguk oldugu gb mıdeme vurmus dıyet yapıyordum yorgunluk da olun ca bunye zayıflamıs serum falan aldım dun ıse gelmedım gıremedım foruma da kusura bakmayın lutfen tartıldım
80,5 çıktım

Kizlar kusuruma bakmayin bildirim gecikti dun evde temizlik vardi simdi yapayim

Baslangic 87
Gecen hafta 74.9
Bu hafta 73.8
Giden 1.1
Toplam giden 13.2

2.5 litre su spor yok bugun kizimi kurstan alicam yapmak istedikleri vardi birlikte onlari yapicaz aksama görüsürüz kizlarrrrrrr

Cok gecmis olsun canim diyete ilk basladiginda bünye biraz zayifliyo ama sonra düzeliyor merak etme

Tebrikler canim darisi basima ya bende istiyorum bana ne banna ne

maşallahhhhhhhhhhhhhhhh harika vermişsin ya süpersin

kızlar size bir uyarım var dondurmayı yıyorruz ya kutu da olan lt lık lerı dondurma erıyo baya bı erıyonce kesınlıkle buzluga koymayn ya o an tuketın yada atın çope tekrar dondurulunca zehırlıyo bn dun zehırlendım aman dıkkat edın dr da dedı kesınlıkle erıyen hıcbır gıdayı et de olabılır bu gerı buzluga konulmaz mıs bilginize

slm kızlar.. berivancım çok geçmiş olsun. acayip üzüldüm valla. aman dikkat et cnm. sağlık çok önemli. bi de sen ara öğün yap cnm bak güçsüz kalıyorsun. hava da sıcak dengesi şaşıyor vücudunun. şimdi ben resim eklemeye çalışcam. önceki resmimi baya bi karaladım bakalım nasıl olacak. rejime başladığım zamanki biri diğeri de dünkü fotom. aradaki yedi farkı bulun:))
biri 82 kg diğeri 60 kg.

tek dondurma değil. protein bazlı ne warsa dondurucudan çıktıktan sonra ya bıçakla kırın hiç erimeden tekrar koyun yada dediği gibi tekrar koymayın, eriyip yapısı iyice bozulunca yemeyin... gerçi protein olanlar ciddi zehirlenmelere neden oluyor da diğerlerini de çıkarıp tekrar koymayalım donma kimyasal değişimlerde bir evre yaratıyor... ben dondurucuda genellikle kepek ekmeği saklarım onu bile dilimli saklarım 1 dilim çıkarır ısıtırım. hem 1 dilimden fazla yememek içinde mazeret oluyor :)

wuuuuu süper olmuşsun

harıka ya tam net degıl ama bellı arasındakı fark say say bıtmez valla bn de istiyorum bndeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gecmis olsun canim ya..bundan sonra daha dikkatli olursun artik...
cok iyi yoldasim..hic degilse sen durumu kurtarmissin.ben 800 gr birden zararliyim ..bu hafta.ama bu gün iyi gidiyor.insallah aksma bozulmazsa tabi...

süpersin süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer..nerden nereye degilmi...insan gurur duyuyor böyle resimler yayinlayinca..yeniden gayret geldi bana valla..bende 6 ay kadar sonra yayinlayacagim böyle bir resim insallah..önce 104 kilo oldugum resmi sirasiylada 95 -84-76-66 son nokta 66 olacak insallah...insallahta insallah ama tugbacim fotoda 60 dana daha fazla gibi gözüküyorsun daha zayif olduguna eminim..

harıka ya tam net degıl ama bellı arasındakı fark say say bıtmez valla bn de istiyorum bndeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bir senmi bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayyyy sonundaaaa hadiiii gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı olsun bebeğimmmmmmm ablacımmmmmm canım gözümün nuruuuuuuuuuuuuu

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzelllll tbrk ederim iyilik meleğimmmmmmmmmm

allah devamını getirsin inişallahhhhh

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] devran_26 [/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 13.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] masivam [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 16.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 240dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] cemrem29 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 80.7 [/TD] [TD] 80.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 6.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…