80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım şahane olmuşsun darısı bizlere
bugünki menümmmmmmmmü arz ederimmmmm
sabah : 2 çatal patatesli yumurta,peynir, domat,salat,çay3 tane sigara böreği
ara : 4 kiraz
öğle : k flakes
ara : 1 dlm karpuz,2 erik
akşam : çorba,köfte, salata
ara çay
2 lt su 30 dk spor

Son düzenleme:

süpersin süpeeeeeeeeerrrr maşallah sana bebeğimfark ne demek bambaşka 2 kadın fotosu sanki,dal gibi olmuşsun idolümsün işte bir kere daha söylüyorum,umarım bende görürüm 60 ı söz bende eklicem o zaman foto:)))

ellerine sağlık kaptanım diğer topiklerde böylemi bilmiyorum ama döküle döküle 5 kişi kalmışız ne kötü yaaaa

Cok güzel olmussun canim ya bende istiyorum banane banane

cnm ellerine sağlıkda bu ne yaaaaaa
ne kadar az kalmışız kızlarrrr nerdesinizzzzzzzzz hadi bu topiği bırakmayın:84::84:

malesef bende sizdenim ama benim bebeğim var ve onudan beslemem lazım hamılelik önceside zayıf sayılmazdım ama diyetten nefret ediyorummmmmmmmmm zayıflasamda ıyı olurr püfff

harıka ya tam net degıl ama bellı arasındakı fark say say bıtmez valla bn de istiyorum bndeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

teşekkür ederim cnm saol. ewt fotolar tam net olmadı ma gene de paylaşmak istedim sizlerle.. seninde istediğini alacağına eminim ben:)

teşekkür ederim cnm saolasın.. açıkçası daha zayıf mı duruyorum bilmiyorum. çünkü kilo verdikten sonra ilk kez foto çektirdim ve gördüm:)) ha bi de ayça ısrar etmişti ve belki motivasyonunuza etki eder diye paylaştım.. inşallah işe yaramıştır..

teşekkür ederim cnm. sen iyi düşünüyorsun da iyi görünüyorum sana... saol cnm hep birlik de devamını getiririz inşallah Allah ın izniyle...

teşekkür eddrim cnm saol:)

cnm benim çok teşekkür ederim. sana da maşallah geldin 6lı rakamlara. sende bana idolsün cnm. ne yesem diye düşündüğümde senin menülere bakıyorum:)) ayrıca kısa zamanda da fotolarını göreceğiz o zaman:)

Cok güzel olmussun canim ya bende istiyorum banane banane

teşekkür ederim cnm saol.. sende bu yoldasın zaten. 60lar korksun senden gidiyorsun onlara doğru:))

bugünkü facia menümü de paylaşayım bari..
sabah
menemen
2 dilim çavdar ekmeği

ara
2 galeta

öğlen
1 nescafe(2si birarada)

ara(misafirlikteydim)
bisküvi ve topkek
kavun, karpuz

akşam
dondurma

acaip değişik oldu bugün hiç evde değildim çünkü..

sagol birtanem darisi sana olsun insallah:)

yaşasınnnn duyum ben 4. sen de 5. oldunnnnnn
ilk 3 e girememisim amailk beste olmakta ayri bir gurur veriyor adama..resmen yerin dibine giriyorum gururla

motive etti etmezmi hic..süper oldu süpeeeeeeeeeeeeeeeeer

sabah:melemen,3 dilim ekmek
ara:bir dilim recelli ekmek
öglen:arada kaynadi ..kahvaltiyi 12.30 da yapinca.
aksam:3 minik nagets-bir iki catal patates püresi
bir tabak salata.bir parca firinda pismis tavuk
ara:yarim misir
su ve spor hak getire

ellerine sağlık kaptanım diğer topiklerde böylemi bilmiyorum ama döküle döküle 5 kişi kalmışız ne kötü yaaaa
canım bnece bööle olmasının nedeni insanların tatile filan gitmeleri kiminde net var kiminde net yok ben pazartesi yola çıkıyorum girmeye çalışırım ama eskisi kadar giremem heralde
bi de kış döneminde kimsenin işi yoktu gezme yoktu ıhlamur kokuları yoktu dizi seyrederken bi yandan yazışıyoduk (özlemiyo değilim) eylül gelsin bak milllet geri nasıl toplanıyo:)))
cnm ellerine sağlıkda bu ne yaaaaaa
ne kadar az kalmışız kızlarrrr nerdesinizzzzzzzzz hadi bu topiği bırakmayın:84::84:

artarız artarız eylülde merak etmeyinnn

aslinda bu tickere baktikca canimin SIKILMASI lazim ama nedense baktikca icim isiniyor...kendimi 76 larda görmek beni cok rahatlatiyor..sanki kötü bir ruyadan uayanmis gibi oluyorum...gözüm o kadar alismiski iki senedir 85-89 lara...76 yi görünce derin bir nefes aliyorum...oysa bir hafta önce 75 ti..ama iste icimi isitiyor..insallah 60 larida yazabilirim ve bu 70 lerin hazzi cok sürmez:)

bende kilo kaybımı yazmak isterimde ilk girdiğimde de yazmıştım. çok zor kilo veriyorum ve saolsun kilom adet olana kadar kıpırdamıyor. yani aynı kilodayım 2 haftadır diyete, bölgesel zayıflama seansları, spor ve içtiğim türlü bitki çayına rağmen

napalım benim bünyede böyle pes etmeyeceğim gelecek nasılsa bu regl

dünkü menüm:

sabah: domates salatalık peynir (az yağlı) 2 tane yeşil zeytin 2 dilim kepek ekmeği
ara: bol kiraz
öğle:kabak yemeği (yağsız, tuzsuz) + 1 dilim kepek ekmeği
ara: karpuz
akşam: 1 domates dolması + yoğurt + esmer undan yufka ekmek
ara: bol bol su + şekersiz neskafe

sabah 2 saat pazar alışverişine çıktım yürüdüm akşam üzeride 1 saat yürüdüm

anaaaaaaaaaaaaaa 6 saat önce son mesaji ben yazmistim 6 saat sonra geldim bir mesaj bile yazan olmamis...pesyani peeessssssssssssssssssssssss nerde bu millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…