Tebrikler canim darisi basima ya bende istiyorum bana ne banna ne
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhharika vermişsin ya süpersin
slm kızlar.. berivancım çok geçmiş olsun. acayip üzüldüm valla. aman dikkat et cnm. sağlık çok önemli. bi de sen ara öğün yap cnm bak güçsüz kalıyorsun. hava da sıcak dengesi şaşıyor vücudunun. şimdi ben resim eklemeye çalışcam. önceki resmimi baya bi karaladım bakalım nasıl olacak. rejime başladığım zamanki biri diğeri de dünkü fotom. aradaki yedi farkı bulun:))
biri 82 kg diğeri 60 kg.
Eki Görüntüle 455487 Eki Görüntüle 455488
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 13.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 16.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 240dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] cemrem29[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 80.7 [/TD] [TD] 80.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 6.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
slm kızlar.. berivancım çok geçmiş olsun. acayip üzüldüm valla. aman dikkat et cnm. sağlık çok önemli. bi de sen ara öğün yap cnm bak güçsüz kalıyorsun. hava da sıcak dengesi şaşıyor vücudunun. şimdi ben resim eklemeye çalışcam. önceki resmimi baya bi karaladım bakalım nasıl olacak. rejime başladığım zamanki biri diğeri de dünkü fotom. aradaki yedi farkı bulun:))
biri 82 kg diğeri 60 kg.
Eki Görüntüle 455487 Eki Görüntüle 455488
cnm ellerine sağlıkda bu ne yaaaaaa[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 13.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 16.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 240dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] cemrem29[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 80.7 [/TD] [TD] 80.7 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 6.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
harıka yatam net degıl ama bellı arasındakı fark say say bıtmez valla bn de istiyorum bndeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gecmis olsun canim ya..bundan sonra daha dikkatli olursun artik...
cok iyi yoldasim..hic degilse sen durumu kurtarmissin.ben 800 gr birden zararliyim ..bu hafta.ama bu gün iyi gidiyor.insallah aksma bozulmazsa tabi...
süpersin süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer..nerden nereye degilmi...insan gurur duyuyor böyle resimler yayinlayinca..yeniden gayret geldi bana valla..bende 6 ay kadar sonra yayinlayacagim böyle bir resim insallah..önce 104 kilo oldugum resmi sirasiylada 95 -84-76-66 son nokta 66 olacak insallah...insallahta insallahama tugbacim fotoda 60 dana daha fazla gibi gözüküyorsun daha zayif olduguna eminim..
bir senmi bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayyyy sonundaaaa hadiiii gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı olsun bebeğimmmmmmm ablacımmmmmm canım gözümün nuruuuuuuuuuuuuu
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzelllll tbrk ederim iyilik meleğimmmmmmmmmm
allah devamını getirsin inişallahhhhh
tatlım şahane olmuşsun darısı bizlere
bugünki menümmmmmmmmü arz ederimmmmm
sabah : 2 çatal patatesli yumurta,peynir, domat,salat,çay3 tane sigara böreği
ara : 4 kiraz
öğle : k flakes
ara : 1 dlm karpuz,2 erik
akşam : çorba,köfte, salata
ara çay
2 lt su 30 dk spor
süpersin süpeeeeeeeeerrrr maşallah sana bebeğimfark ne demek bambaşka 2 kadın fotosu sanki,dal gibi olmuşsun idolümsün işte bir kere daha söylüyorum,umarım bende görürüm 60 ı söz bende eklicem o zaman foto:)))
Cok güzel olmussun canim ya bende istiyorum banane banane
sagol birtanem darisi sana olsun insallah:)ayyyy sonundaaaa hadiiii gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı olsun bebeğimmmmmmm ablacımmmmmm canım gözümün nuruuuuuuuuuuuuu
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzelllll tbrk ederim iyilik meleğimmmmmmmmmm
allah devamını getirsin inişallahhhhh
[TABLE="class: grid"]
[/table]
ilk 3 e girememisim amailk beste olmakta ayri bir gurur veriyor adama..resmen yerin dibine giriyorum gururlayaşasınnnn duyum ben 4. sen de 5. oldunnnnnn
motive etti etmezmi hic..süper oldu süpeeeeeeeeeeeeeeeeerteşekkür ederim cnm saol. ewt fotolar tam net olmadı ma gene de paylaşmak istedim sizlerle.. seninde istediğini alacağına eminim ben:)
teşekkür ederim cnm saolasın.. açıkçası daha zayıf mı duruyorum bilmiyorum. çünkü kilo verdikten sonra ilk kez foto çektirdim ve gördüm:)) ha bi de ayça ısrar etmişti ve belki motivasyonunuza etki eder diye paylaştım.. inşallah işe yaramıştır..
teşekkür ederim cnm. sen iyi düşünüyorsun da iyi görünüyorum sana... saol cnm hep birlik de devamını getiririz inşallah Allah ın izniyle...
teşekkür eddrim cnm saol:)
cnm benim çok teşekkür ederim. sana da maşallah geldin 6lı rakamlara. sende bana idolsün cnm. ne yesem diye düşündüğümde senin menülere bakıyorum:)) ayrıca kısa zamanda da fotolarını göreceğiz o zaman:)
teşekkür ederim cnm saol.. sende bu yoldasın zaten. 60lar korksun senden gidiyorsun onlara doğru:))
canım bnece bööle olmasının nedeni insanların tatile filan gitmeleri kiminde net var kiminde net yok ben pazartesi yola çıkıyorum girmeye çalışırım ama eskisi kadar giremem heraldeellerine sağlık kaptanım diğer topiklerde böylemi bilmiyorum ama döküle döküle 5 kişi kalmışız ne kötü yaaaa
cnm ellerine sağlıkda bu ne yaaaaaa
ne kadar az kalmışız kızlarrrr nerdesinizzzzzzzzz hadi bu topiği bırakmayın:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?