80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlarr bizde kuzenimizi evlendirdik. iki günden beri cok cok yogundum.allaha sükür atlattik güzel ve eglenceli oldu . tabii bes kilo daha verseydim daha iyi olacakti .. menüye falan hic dikkat etmedim .gerci hep ayak üstü atisdim durdumm .

selam kizlarr bizde kuzenimizi evlendirdik. iki günden beri cok cok yogundum.allaha sükür atlattik güzel ve eglenceli oldu . tabii bes kilo daha verseydim daha iyi olacakti .. menüye falan hic dikkat etmedim .gerci hep ayak üstü atisdim durdumm .

slm kızlar.. iyice kimsesiz kaldı topiğimiz neden kiii??? ben de pek gelemiyorum. memlekete geldim ilk günler olduğundan yoğun geçiyor günlerim. tabi birtakım çözülemeyen problemlerimde var( veeee diyette yalan oldu. ne kadar dikkat edeyim desemde patlak veriyor bir yerde. işe başlayınca biraz toparlanır menülerim inşallah. şimdi menümü paylaşayım desem olmayacak çok karışık yedim içtim bugün. ama önce kalorim azdı akşamdan sonra coştum. o kadar fena yani. ama sürekli sizleri okumak için bakınıyorum buraya. siz yazmamışsınız hiç ama. sanırım haftasonu olduğundan. günde bir defa da olsa gelsek buraya kopmamış oluruz şekerler..

günaydınn herkesee

dünkü menüm:

sabah: peynir zeytin domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği
ara:fruttia :)
öğle: 2 patlıcan dolma bol yoğurt ne yazıkki esmer undan yufka ekmeğim
ara: canım bişi istemedi birde uyumuşum :)
akşam: zyt. taze fasülye ayran 1 lahmacun (yemesem iyiydi ama deepfrezedeki depo ürünlere saldırdı eşim fasülyeyi görünce bende dayanamadım yedim)
ara: lahmacunun vicdan azabıyla bol bitki çayı ve soda

evişi yaptım bence spor sayılır :)

kızlar bende varım ya bildirim mi mi cumartesı yapabılmıstım
baslangcım :86
şimdiki kilom :80,5
BU AY TOPLAM =5,5 GİTTİ
DARISI TEMMUZ A İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH
canim bildirimini eksik yazmissin..baslangictan sonra gecen haftayida yazacaksin..vede haftalik ne verdiginide..yaniiiiiiiii:
baslangic
gecen hafta
bu hafta
giden
toplam giden
spor

bu sekilde:)) yoksa bu 5.5 kiloyu bir haftadami verdin

canim bildirimini eksik yazmissin..baslangictan sonra gecen haftayida yazacaksin..vede haftalik ne verdiginide..yaniiiiiiiii:
baslangic
gecen hafta
bu hafta
giden
toplam giden
spor

bu sekilde:)) yoksa bu 5.5 kiloyu bir haftadami verdin

yok olur mu hiç 1 ayda verdim 5.5 kilo yu canım
tamam bir daha o şekilde yazayım canım

canım umarım hersey yoluna gırır sıkma sen canını kilo yu dert etme memlekete gıdıpte kılo almayan hıc gormedıdm aldıgını da dönünce verırsın canım

yok olur mu hiç 1 ayda verdim 5.5 kilo yu canım
tamam bir daha o şekilde yazayım canım
bir zamanlar bende o kadar kilo veriyordum 1 ayda..simdi maasallahson iki aydir hafta alip versemde genelde hic vermedim..son iki aydir 75-76 larda gezip duruyorum...haftaya yarinda izne gidecegim...eh oradada yer icer gezeriz gibi gibi...almadan gelsem sansli olacagim ama bakalim...

dün ki menüm;
sabah:2 dilim k. ekmegı , peynir,çay
arada maden suyu elma lı, kiraz
akşam üstü: parka gittik orda kucuk br sütlaç yedım
akşam : 1buyuk dilim k. ekmegı, 4 kasık patlıcan yemegı,peynız,biraz da karpuz
saat 10 gb de : dondurma 1 top

bugun kı menum
sabah: marka verebilyor muyuz bılmıyorum ama bimden kepek etmegı aldım sandıvınc ekmegı gb ve tadı çok hos onu tuketıyorum hep sabah 1 dlim ekmegın işçine pernır koydum , lımonataq ılet onu yedım
öglen: çalıstıgım ıcın cogu yemek bana uymuyo o yuzden sandıvınc ı mı yarıp getırdım burda meyve lı madensuyu ıle onu yedım

cok dıkkat et canım alması çok kolay da vermesı zaman alıyo ben eylülde kullanacagım ıznımı

selam kizlar
dunku listem
sabah bir dilim ekmek .peynir kahve,yaninda üzümlu ekmek
öglen sarma 6 tane,yogurt, dometes salatasi
  • aksam mercimek corbasi .sarma dört tane ,kavun bir tabak .
  • bir litre su
  • 1 saat yürüryüs

dünkü menümmm

sabah: yolda domates salatalık, iş yerinde 2 galeta

ara: kiraz

öğle: şehriye çorba + pirinçli ıspanak + yoğurt

ara: 2 galeta + kiraz + marul + salatalık + 2 galeta

akşam: bol salata + taze fasülye (bitmedi gitti ne bereketli fasülye yapmışım)

ara: 1 alkolsüz bira + çerez (leblebileri seçmeye çalıştım ama karanlıktı :) + karpuz + kavun + peynir (biliyorum biraz abarttım :)

suyu az içmişim 1 lt bitki çayında aştım 5 bardak 9lu bitki karışımı...

ha birde gece gece kumda yürüdüm denizde yürüdüm gerçekten çok efor harcatıyor tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…