anaaaaaaaaaaaaaa 6 saat önce son mesaji ben yazmistim 6 saat sonra geldim bir mesaj bile yazan olmamis...pesyani peeessssssssssssssssssssssss nerde bu millet
ellerine sağlık kaptanım diğer topiklerde böylemi bilmiyorum ama döküle döküle 5 kişi kalmışız ne kötü yaaaa
kızlar bende varım yabildirim mi mi cumartesı yapabılmıstım
baslangcım :86
şimdiki kilom :80,5
BU AY TOPLAM =5,5 GİTTİ
DARISI TEMMUZ A İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH
canim bildirimini eksik yazmissin..baslangictan sonra gecen haftayida yazacaksin..vede haftalik ne verdiginide..yaniiiiiiiii:kızlar bende varım yabildirim mi mi cumartesı yapabılmıstım
baslangcım :86
şimdiki kilom :80,5
BU AY TOPLAM =5,5 GİTTİ
DARISI TEMMUZ A İNŞALLAHHHHHHHHHHHHH
canim bildirimini eksik yazmissin..baslangictan sonra gecen haftayida yazacaksin..vede haftalik ne verdiginide..yaniiiiiiiii:
baslangic
gecen hafta
bu hafta
giden
toplam giden
spor
bu sekilde:)) yoksa bu 5.5 kiloyu bir haftadami verdin
slm kızlar.. iyice kimsesiz kaldı topiğimiz neden kiii??? ben de pek gelemiyorum. memlekete geldim ilk günler olduğundan yoğun geçiyor günlerim. tabi birtakım çözülemeyen problemlerimde var( veeee diyette yalan oldu. ne kadar dikkat edeyim desemde patlak veriyor bir yerde. işe başlayınca biraz toparlanır menülerim inşallah. şimdi menümü paylaşayım desem olmayacak çok karışık yedim içtim bugün. ama önce kalorim azdı akşamdan sonra coştum. o kadar fena yani. ama sürekli sizleri okumak için bakınıyorum buraya. siz yazmamışsınız hiç ama. sanırım haftasonu olduğundan. günde bir defa da olsa gelsek buraya kopmamış oluruz şekerler..
bir zamanlar bende o kadar kilo veriyordum 1 ayda..simdi maasallahson iki aydir hafta alip versemde genelde hic vermedim..son iki aydir 75-76 larda gezip duruyorum...haftaya yarinda izne gidecegim...eh oradada yer icer gezeriz gibi gibi...almadan gelsem sansli olacagim ama bakalim...yok olur mu hiç 1 ayda verdim 5.5 kilo yu canım
tamam bir daha o şekilde yazayım canım
bir zamanlar bende o kadar kilo veriyordum 1 ayda..simdi maasallahson iki aydir hafta alip versemde genelde hic vermedim..son iki aydir 75-76 larda gezip duruyorum...haftaya yarinda izne gidecegim...eh oradada yer icer gezeriz gibi gibi...almadan gelsem sansli olacagim ama bakalim...
81 Kiloyum benide aranıza alırmısınızçıtı pıtı bir kız olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?