80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ünaydınlarrrrrrrrrrrrrr günümüz aydın olur inşallah ...
ewt canım çok az yiyorum canım istemıyo çalıışınca geç çıkınca geç saatte de yemek istemıyorum bırseyler dun ewe gıttım saat 8,30 da kayısı ile sefalı yedım yetıyo karnım ac da olsa beynım yemeyek yemeyecegımı bıldıgı için ısrar etmıyo hiç
bugun kı menum
sabaheynırlı sandıvınc ımı yedım yanında lımoata ıle
acı kahve bana ıyı gelıyo sut tozsuz sekersız metobolızmamı calıştırıyo şimdi kahvemı içiyorum

günaydın kızlarrrrrrr
bu hafta menümü paylaşamayacağım çünkü
evde değildim ve tabiiki dietimi bozmadım da hiç düzgün beslenemedim onun için cumadan sonra başlıcam yazmaya
zaten yarın oruç tutucam için
kızlar burda olmak çok güzel cuma burdayımmmmmmmmmm

hadi bakalım öyle olsun dikkat et diyetine canım . Allah kabul etsin orucunu

hadi bakalım öyle olsun dikkat et diyetine canım . Allah kabul etsin orucunu

cnm sağol etmeye çalışıyorum zaten ben yazmıyorum ya buraya
kendime bi deftere yazıyorum bu hafta ki menümü
yani anlıcan diete devam menüleride............

Son düzenleme:
cnm sağol etmeye çalışıyorum zaten ben yazmıyorum ya buraya
kendime bi deftere yazıyorum bu hafta ki menümü
yani anlıcan diete devam menüleride............

bak bende eskiden excellde bi sayfa hazırladım kendime gün gün boş kutucuklar her gün içine ne yediğimi yazıyordum, yedikten sonra yani, 1 hafta sonunda da kalorilerini bulup topluyordum günde kaç kaloriye çıktığımı hangilerini gereksiz şekilde yiyip ne kadar kaloriyle günüm geçiyormuş bulduydum. bunu 1 ay yaptım. sonrasında da buna göre kendime diyetler hazırladım. 1 hafta karbonhidrat 1 hafta protein birde o şekilde nasıl kilo verdiğimi buldum. bunca uğraştım araştırdım kilo verdinmi dersen vermedim hepsini yaptım bence gayette iyi bir diyetisyen kıvamına geldim etrafımdaki herkese menü yaptım onlar verdiler bende tık yok ne zaman adet oluyorum o zaman veriyorum

ayyyy arkadaşlarım nasılsınız ya bi düzenli yazamıyorum buraya evde internetim yok akşamları yazıyordum ne guzel uyumadan neysem artık cizelgemıde duzeltım inşallah bu hafta 1 kilo vericem salıya kadar aaaay şişmişti elim ayağim çok feci sonunda regl olduma bi kurtuldum tabi şimdide ağrım var ama olsun şişlerim indi hayırlısı ile bugun menumu yazıcam inşallah yav dünkini hiçççç yazasım yok

nabersiniz fistiklar..kendimi cok tuhaf hissediyorum..yavrukusumu krese biraktim..bugün deneme sürüsü yapiyoruz:)) aklim kizimda...heran arayacaklar diye tetikte bekliyorum:))

mesaji yazdigim anda telefon caldi...:)) kizimi almaya gidiyorum..pc acik kaliyor birazdan gelirim

sallamak yok ona göre canım düzenli yazalım kı motive olalım canım

tam bir hafta sonra bu gün bu saatte yola cikiyoruz insallah..ay heyecanlaniyorum..bir sene sonra türkiyenin günesinihavasini aailemi görecegim....otelde tatil yapacagim..bizimkilerle yazlikta mangal yapip okey oynayacagiz..tavla atacagiz..oy oy allahtan bir aksilik olmazsa tabi....heyecanliyim..tartida bir kilo fazla tartiyorum simdiden..sanirim adet döneme yaklastigi icin su toplamaya basladim..bugün cok dikkatli basladim güne..insallah son haftalarin acisini cikaririm bu hafta..bir kilocuk vereyim hic degilse bu hafta...4 hafta türkiyede neyapacagim ben ...o tatlilar yemekler dondurmalar...ilk bir hafta otelde gececek allahim nasil dayanicam...tabiki dayanamiycam...yok yok dayanacam...yok ya nasil dayanilir..senede bir hafta 5 yildizli otel (dolandirilmadiksa tabi 5 yildiz..internetten yildizin biri yok gibi gibi:))) oy oy...simdiden derdine düstüm ayol bogazimin..o zaman nasil olur acep:44:

ben gene kendikendime konusma modundayim:)) olsun hic degilse gelenlerin okuyacak biriki seyi olur..ayol topik dirhem ilerlemiyor..bosa diziler seson sonu finali olmadi..milleti evde bulabilene askolsun..bende haftaya bu gün bu topigin sezon sonu finalini yaparim herhalde:)) 1 ay sonra yeniden toplasiriz..okullar acilsin bak nasilda tipis tipis geliyorsunuz buraya...en basta kaptan winretsun,aleyna,elmasekeri,gkcnn,umut,kkmevsimi´,vede yanisira kacan topige ugramayan diger arkadaslar hepinizin kulagini cekicem durun siz

CANIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA BOZVER SENELIK İZNİN KAC GUN 1 AY FAZLADAN DIYET YAPARSIN GELINCE GONLUNCE YE İÇ GEZ SEVDİKLERINLE FAKIT GEÇIR GONDUGUNDE KESKE YAPSAYDIM DEME KILO YU DERT ETME DEDIGIM GB HEDEFE 1 AY GEÇ ULASIRSIN O KADAR ka<asız belasız dönmeyı nasıp etsin Rabim canım

Tatile kaciyon demi bizde ramazan arkasi dusunuyoz bi yerlere gidicez bakalim sende tatilde genede dikkat etmeye calis kuzum olar artilar üzer sonra seni

insallah canim insallah...valla bi´r aklim senin gibi diyor..senede bir kez bir arada olabiliyorsun..tadini cikar ye ic eglen..diger yanimda diyor..heey öznur hanim..6 kiloyu 6 ayda anca verebildin..bir aydada geri mi alican..yazik degilmi emeklerine...bu kiloyu vermek icin toton azmi cürüdü bisiklet tepesinde...ne icin bir ay icinde hepsini geri alman icinmi..kendine gel..hatta sinirlarini as üstüne kilo verde gel...bol bol yüzeceksin bunu degerlendir...öbür yanimda ha babam dürtüyor beni...bosver sen onu ye ic gez..hayatinda bir aycik mutlu kaygisiz yasa bari ...valla ikiside dise dis gidiyor simdilim bakalimhangisi galip gelecek :26:
Tatile kaciyon demi bizde ramazan arkasi dusunuyoz bi yerlere gidicez bakalim sende tatilde genede dikkat etmeye calis kuzum olar artilar üzer sonra seni
efeeeeeeeeeeeeet..tatile kacicam haftaya bu saatlerde yola cikmis olacagiz insallah..yolculuk zaten 2-3 kilo farkettiriyor vallahi..gecen seneden biliyorum..su topluyor bünye..birde yol boyu aman uykum dagilsin aman zaman geccsin diye tikiniyorsun...gecen sene 84 le yola cikmistim.antalyaya vardigimda ablamlarda tartildigimda 87 olmustum..ama iki gün sonra geri eski kiloma inmistim...ye ye yediklerinde cikmayinca öyle depolaniyor iste...bu sene biraz daha dikkatli olmayi düsünüyorum ama caresiz yiyip icecegiz..tek araba gidiyoruz..esim yorulunca ben ben yoruluncada esim gececek direksiyona...öyle yada böyle uyanik kalmaya calisacagiz..buda ne demek oluyor: bol bol cerez kahve enerji icecegi kola demek oluyor maalesef( uykuyu kacirici bir ilac varmi ya...:44: :44: :44:

öğlen:kepek ekmegı içinde peynir,domates yoyup getırmıs tım onu yedım yanında da limon lu maden suyumu içtim çok az su içiyorum ya offfffffffffffffffffff karnım şiş ve de afedersiniz kabızım öneriniz varsa lütfen bilgi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…