öğlen:kepek ekmegı içinde peynir,domates yoyup getırmıs tım onu yedım yanında da limon lu maden suyumu içtim çok az su içiyorum ya offfffffffffffffffffff karnım şiş ve de afedersiniz kabızımöneriniz varsa lütfen bilgi verin
iyiyim canım nolsunnn takılıyorummm öyle çok canım sıkılıyor bu ara .. boşluktan..
sen napıyosun bebek işleri nasıl gidiyor soğan kürü filan yapıyomusun
elbette etkisi var canim..demekki sen adetten snra 79.5 i de rahatlikla görebilirsin.ben sistimde sistim son zamanlardaGünaydın kızlarrrrr
ben pazar gunu tartılmıstım 79,9 çıkmıstım çok mutlu olmustum bugun sabah kılo vermısımdır dıyerek tartıya bı çıktım ne goreyım:80,1 diyo tekrar tekekrar çıktım yok aynı o kadar yemege üstüne almış olmak acayip canımı sıktı ayın 7 sınde adet olacagım onun etkısı var mıdır sizce :44:
sagol canim..senindekandilin mübarek olsun...cok ilginc bir sey yasadim bu kandilde..yani 2 gün önce evde birseylerle mesgulken birden aklima berat ismi geldi..ay dedim berat ne anlama geliyor..berat kandiliyle ilgisivarmi acaba diye düsündüm. iki gün gecmedi internette iki gün sonra beraat kandili uyarisini gördüm ..cok güzel tesadüftü benim icin tabi:')Bu konuda Resul-u Ekrem şöyle buyurmuştur:
"Şaban ayının on beşinci gecesi olduğu zaman, gecesinde ibadete kalkın.
Ve o gecenin gündüzünde (kandilden sonraki gün) oruç tutunuz.
Çünkü o gece güneş batınca Allah Teâlâ o andan fecir oluncaya kadar: 'Benden mağfiret dileyen yok mu, onu mağfiret edeyim. Benden rızık isteyen yok mu, onu rızıklandırayım. (Bir belâ ile) müptelâ olan yok mu, ona kurtuluş vereyim' buyurur." (İbn Mâce)
kandiliniz mubarek olsun
yok bacim yok herkeste bir rehavet..bu aydan sonra toplanir millet gibi gibiTelden giriyorum da anlayamadım dün benden sonra kimse girmedi mı yoksa benimcevaplari okumak icin ekstra bişeyler mı yapmam lazım :s
Bugun ki menüm
sabah:3 kayısı ,kepek ekmegı ıle peynır yedım yanında meyva suyu ile ama bıraz fazla yedım :26:
öglen:kendımle 3 salatalık getırdım orta boy ,5-6 tane de kayısı onları yıyecegım
aksam da hafif ne varsa
inş yarın bıraz az cıkarım tartıda
Bugun ki menüm
sabah:3 kayısı ,kepek ekmegı ıle peynır yedım yanında meyva suyu ile ama bıraz fazla yedım :26:
öglen:kendımle 3 salatalık getırdım orta boy ,5-6 tane de kayısı onları yıyecegım
aksam da hafif ne varsa
inş yarın bıraz az cıkarım tartıda
slm kızlar.. ben bugün göreve başladım. yeni bir iş yeni bir ortam. çok korkuyordum ama çalışma ortamım iyi duruyor. şefimde yeni benim gibi. artık buranın işini birlikte öğrenip gideceğiz..
duyum sen de mi pes ettin gelmiyorsun artık:)) seni başka topiklerde görüyorum bizi aldatıyor musun kız??? :)) şaka bi yana ben de o topiği beğeniyorum çok güzel ilerliyorlar maşallah.. belki ben de takılırım size onlarda kabul ederse..
kaptan alıntı yapmayı unuttum. ama kimsecikler gelmiyor. sanırım yaz sıcağı herkesin motivasyonunu bozdu. umarım yazı kilo almadan atlatabiliriz.
vee dünkü saçma sapan menümü paylaşayım
sabah
5-6 tane kadar kurabye (tuzlu-tatlı karışık)
ara
bitter birazcık
nescafe (2si birarada)
akşam
azcık yaş pasta
yeşilçay ve su..
ben anladım ki aburcubur bana kilo aldırıyor. önceden aburcubur+yemek yerdim. şimdi yemek yemeyerek kilomu koruyorum. cnm da istemiyor Allah dan:)))
slm kızlar.. ben bugün göreve başladım. yeni bir iş yeni bir ortam. çok korkuyordum ama çalışma ortamım iyi duruyor. şefimde yeni benim gibi. artık buranın işini birlikte öğrenip gideceğiz..
duyum sen de mi pes ettin gelmiyorsun artık:)) seni başka topiklerde görüyorum bizi aldatıyor musun kız??? :)) şaka bi yana ben de o topiği beğeniyorum çok güzel ilerliyorlar maşallah.. belki ben de takılırım size onlarda kabul ederse..
kaptan alıntı yapmayı unuttum. ama kimsecikler gelmiyor. sanırım yaz sıcağı herkesin motivasyonunu bozdu. umarım yazı kilo almadan atlatabiliriz.
vee dünkü saçma sapan menümü paylaşayım
sabah
5-6 tane kadar kurabye (tuzlu-tatlı karışık)
ara
bitter birazcık
nescafe (2si birarada)
akşam
azcık yaş pasta
yeşilçay ve su..
ben anladım ki aburcubur bana kilo aldırıyor. önceden aburcubur+yemek yerdim. şimdi yemek yemeyerek kilomu koruyorum. cnm da istemiyor Allah dan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?