80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızzzzzlaaaaaarrrr nasılsınız,umarım keyifler yerindedir,ben tozuttum iyice yaaa imdat:)herkes çok zayıfladın diyince kendimi bişeye benzettim bende galiba neyse 2 gün oruç tutucam inşallah belki biraz toparlanmama yardımcı olur

biraz geç oldu ama bitki çayları iyi gelir hele rezene :)

dün çok kötü bir gündü yaa

sabah: domates + salatalık + 2 galeta

ara: kiraz

öğle: susuz bezelye + 1 dilim kepek ekmeği + yoğurt

ara: 2 galeta + kiraz

akşam: akşam yemeği gelmek bilmedi eşimin patronu yemeğe götürdü bizi 20.30 da ordaydık taaa 10 da yedik. yavaş yavaş tüm mezelerin tadını çıkarın diye yavaş getiriyorlarmış yemeği yemeğin sonunda yerin sahibi geldi memnunmusunuz diyince baya fırçaladım adamı çok utandım yaaa adama diyet yapan var haftalardır çabalıyoruz belki, gelenlerin hepsi kilolu yazık değilmi bu insanlara böyle saçma yavaş yavaş getirmekle herşeyi yedirtiyorsunuz bari salatanız çok olsaydı hani çok değilse bile dibinde parmağım kadar yağ olmasaydı..... yani birden kaybedip kendimi bi sürü şey söledim salata yedim diye avutuyordum kendimi açlıktan hepsini yemişim dibindeki yağı görünce yine kötü oldum gerisinide söylemiyim çok acıkmışım daldım baya

evet eve geldim saat 12 hiç alt komşumuza acımadan çıktım koşu bandına azıcık vijdanımı rahatlattım yanlız tartıya çıkıp 87 yi gördüm. bütün gece sağa sola döndüm uyuyamadım

bugünde güne bitki çayıyla başladım. sonra yine yürüyüş bandı... olan boş yere aç kaldığım onca haftaya oldu

Günaydın kızlarrrrr
ben pazar gunu tartılmıstım 79,9 çıkmıstım çok mutlu olmustum bugun sabah kılo vermısımdır dıyerek tartıya bı çıktım ne goreyım :80,1 diyo tekrar tekekrar çıktım yok aynı o kadar yemege üstüne almış olmak acayip canımı sıktı ayın 7 sınde adet olacagım onun etkısı var mıdır sizce :44:

Bu konuda Resul-u Ekrem şöyle buyurmuştur:

"Şaban ayının on beşinci gecesi olduğu zaman, gecesinde ibadete kalkın.

Ve o gecenin gündüzünde (kandilden sonraki gün) oruç tutunuz.

Çünkü o gece güneş batınca Allah Teâlâ o andan fecir oluncaya kadar: 'Benden mağfiret dileyen yok mu, onu mağfiret edeyim. Benden rızık isteyen yok mu, onu rızıklandırayım. (Bir belâ ile) müptelâ olan yok mu, ona kurtuluş vereyim' buyurur." (İbn Mâce)

kandiliniz mubarek olsun

iyiyim canım nolsunnn takılıyorummm öyle çok canım sıkılıyor bu ara .. boşluktan..
sen napıyosun bebek işleri nasıl gidiyor soğan kürü filan yapıyomusun

gec oldu irem kusura bakma sogan kürü yaptım incir kürü yaptım hepsini denedim ama olmadı vakti saati var İNŞALLAH ALLAHIM bu özel ve güzel günde sanada banada ve cocugu olmasıı isteyen her kuluna bu gün kaderine hayırlısyla hamile kalmayı yazar İNŞALLAH

elbette etkisi var canim..demekki sen adetten snra 79.5 i de rahatlikla görebilirsin.ben sistimde sistim son zamanlarda adet belirtileri bendede var.bende 6-7 si o arada olacagim allahtan yolculuk 4 gün ertelendide siddetli günlerini yolda yasamaktan kurtuldum

sagol canim..senindekandilin mübarek olsun...cok ilginc bir sey yasadim bu kandilde..yani 2 gün önce evde birseylerle mesgulken birden aklima berat ismi geldi..ay dedim berat ne anlama geliyor..berat kandiliyle ilgisivarmi acaba diye düsündüm. iki gün gecmedi internette iki gün sonra beraat kandili uyarisini gördüm ..cok güzel tesadüftü benim icin tabi:')

Selam kızlar nasıldınız ben 3 gündür yollardayim Balıkesir'e yeni ulaştım kayınvalidemin yanındayım artukinnn öpüyorum siziiii...

Telden giriyorum da anlayamadım dün benden sonra kimse girmedi mı yoksa benimcevaplari okumak icin ekstra bişeyler mı yapmam lazım :s

Günaydın kızlarrrrrrrrr
menumü yazmadıgımı farkettım ama benm hep aynı kı
dün ki menüm
sabah:nesfis,süt
öglen:kepeklı sandıvınç peynırlı domatesli
aksam :annem kaysı kompostosu yapıyordu en az 10 kaysı yemısım dır adet olacagım dıye canım çok tatlı istedi ( yemedim tabiki de) 1 tane badem sekerı attım adzımaa onu yedım suyumu içebildiğim kadar içtim
dün kandıldı herkesin geçmiş kandili mübarek olsun sagol sun şirkette kı arkadaşlar kandıl sımıtı alıp kola ıle ıle dagıtıldı yemedım kolayı da içmedımm yanlız gun için de 2 limonlu maden suyu içtim

Bugun ki menüm
sabah:3 kayısı ,kepek ekmegı ıle peynır yedım yanında meyva suyu ile ama bıraz fazla yedım :26:
öglen:kendımle 3 salatalık getırdım orta boy ,5-6 tane de kayısı onları yıyecegım
aksam da hafif ne varsa
inş yarın bıraz az cıkarım tartıda

cnm çok az yiyorsun iyi değil ama böyle. ömrünün sonuna kadar böyle beslenemezsin ki.. biraz sebze yemeği ye lütfen. çorba iç. tavuk et gibi gıdalr tüket. ben de az yiyorum diye bana kızlar kızardı ama ben senden daha çok yiyordum. ayrıca tek tür beslenme metabolizmanı bozar ve kilo vermen durabilir. sabah kahvaltısını domates salatalık peynir şeklinde yap aralar da meyve ye öğlenve akşamı sebze ve et olarak ye. sağlıklı zayıfla sağlığından olma. ben senin kilo vereceğine eminim zaten.

slm kızlar.. ben bugün göreve başladım. yeni bir iş yeni bir ortam. çok korkuyordum ama çalışma ortamım iyi duruyor. şefimde yeni benim gibi. artık buranın işini birlikte öğrenip gideceğiz..

duyum sen de mi pes ettin gelmiyorsun artık:)) seni başka topiklerde görüyorum bizi aldatıyor musun kız??? :)) şaka bi yana ben de o topiği beğeniyorum çok güzel ilerliyorlar maşallah.. belki ben de takılırım size onlarda kabul ederse..

kaptan alıntı yapmayı unuttum. ama kimsecikler gelmiyor. sanırım yaz sıcağı herkesin motivasyonunu bozdu. umarım yazı kilo almadan atlatabiliriz.
vee dünkü saçma sapan menümü paylaşayım
sabah
5-6 tane kadar kurabye (tuzlu-tatlı karışık)

ara
bitter birazcık
nescafe (2si birarada)

akşam
azcık yaş pasta

yeşilçay ve su..

ben anladım ki aburcubur bana kilo aldırıyor. önceden aburcubur+yemek yerdim. şimdi yemek yemeyerek kilomu koruyorum. cnm da istemiyor Allah dan:)))

dünkü menüm...

sabah: diyet beyaz peynirli sandviç

ara: max dondurma :)

öğle çikolata bitter (regl dönemimdeyim sanırsam :)

ara: yok

akşam: şehriye çorba + taze fasülye + 1 dilim kepek ekmeği

ara: karpuz ve kiraz

bol bol su, bitki çayı, 1 saatte yürüyüş

az yiyorsun birde kayısı yiyorsun yapmaaa yanına 1 dilim peynir al, salam filan ye, azıcık protein al akşama, boş geçmiş bir gün olur metabolizman durur böyle

benimde iş yerinde erzak torbam var bugün pilav vardı bende yemedim içime doğmuş gibi 2 dilim peynir koymuştum, salatalıkla yicem acıkmayı bekliyorum bitki çaylarından masamda oturamıyorum ki wc ye taşınıcam yakında

hayırlı olsun güzelim yeni işin... işyerinde kendine erzak depola herkes bişiler yer canın çeker. sende salatalık, diyet çeşit çeşit bisküvi, kuru incir, kuru kayısı, yeşil elma bulundur yoksa pastaların önü geçilmez mesela sen aburcuburu ana öğün yapmışsın ondan kilo aldırmıyordur ama vücudunu bu düzene alıştırma proteinde lazım :)

Canım inş kısa sürede alışırsın işine canım eee sen de çok az yıyorsun bu nasıl menü :44: hep pasra falan ama çok guzel yaw ben de yemek istiyorum tatlı falan ama 70 e kadar sadece donmurma ödül olarak yıyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…