80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya tartıda 200 gr aldığımı görünce daha az yer oldum karnım davul gıbı şiş kilo verdiğim çok belli hani ama verilecek çok kilo var
bugun yemekte domates çorbası,dolma,yogurt,karpuz vardı ben karpuz ile çorbayı yedim
1 tane de salatalık

teşekkür ederim cnm önerilerin için. yeni işimde odada 2 kişi çalışıyoruz. şefim erkek o yüzden bişeyler atıştırıp durmuyor:)) bayan olsa belki olabilirdi:) bizden her şeyi beklerim..:) pasta börek konusuna gelince cnm ben 6 ayır diyet yapıyorum artık öleceksin çok zayıfladın diyorlar o yüzden diyeti azıcık salladım ve sanırım şekerim çok düşük hep tatlı yemek istiyorum resmen. abartmadan yiyorum da. o zaman diyorum kendime madem tatlı yedin yemek yeme. dediğim gibi canım çok da istemiyor Allah dan. ha bi de evde bi kız kızkardeşim ve kuzenim var. abartmıyorum dünyayı yiyorlar:)) ve gram kilo almıyorlar. onları gördükçe tırtıklıyorum aburcuburlarından malesef( öğle arası eve gittim mercimek köftesi yaş pasta çikolata hepsinden yiyorlardı. ve 1 saat öncede patatesli gözleme yedik dediler ha bi de sabah benle güzel bi kahvaltı yaptılar.. tabi bi de masalarının üzerii yiyecek dolu sürekli yiyorlar. napcam bunlarla bilmiyorum. kilomu korusam yetecek diyorum o kadar yani:))

cnm ben az yiyorum ama kalorileri tavanda valla:)) o vücudunda şişliktendir. ben geçen hafta 62 gösteriyordum tartı da bugün 59 lardaydım. yani kanma sen o artılara sonuçta diyetini yapıyorsun altı üstü 200 gr motivasyonunu etkilemesin cnm. ben sana çok güveniyorum sıkma sakın canını..

idolüm sensin canım azmin e verdiğin kilo ya hayranım söylediklerin çok motive ediyor beni canım

sen bu isi basaracaksin

ne pes etmesi anam..geliyorum gelmesinede saatlerce bekliyorum ne gelen var ne giden..canim SIKILIYOR..dedim su 70lilere bir bakayim maasallah günlük 5-10 sayfa ilerliyor..birde kimse yok diye yakiniyorlar düsün yani...dedim bizimkiler toplanama kadar oraya takilirim..hosuma giderse ikisinede gider gelirim:))

inşallah canım hep beraber başaracagız kilolar geldiği ğibi de gidecek inşallah
ewt az takılıyoruz arkadaslar bn de 5. takım zayıflama dayım motıve olabılmek için oraya da gırıyorum ama aynı burası gb gunde 1 sayfa ılerlemı

idolüm sensin canım azmin e verdiğin kilo ya hayranım söylediklerin çok motive ediyor beni canım

teşekkür ederim cnm utandım bak şimdi senin içinde azim olduğu için söylediklerimle motive olabiliyorsun.. beklesin seni 65 son hız gidiyorsun harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

doğru sölüosun cnm benim bizim kızlar iyice boşladı burayı en azından günde bir defa girseler bile yeter.. devran, umuts, aleyna, mavisam, kkkmevsim, wintesturn, ayça hadi gelin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. bakın biz burda ericez siz eriyemezsiniz gelmezseniz ona göre:))) şaka bi yanada birlikte güzel oluyordu gelin hadi. isimlerinizi aklımda kaldığı kadar yazdım yanlış varsa anlarsınız siz zaten:)) unuttuklarım varsa da kusura bakmasınlar sıcaktan beynim sulandı:)) onlarda gelsinler..

himm heryerde yaz rehaveti var desene

valla öyle....geliyoruz konusacak kimse yok menü falan hak getire..deli gibi kendikendime konsup cikiyorum yeterki unutulmayalim unutmayalim diye ama olmuyor...sunun surasinda 4 gün sonra tatile cikiyorum kardesim .özliyecegiz cene calmayi valla..

Merhaba,

maşallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz gruba bende katılabilirmiyim 83.5 im bende:26:

olsun sen konuşuyordun ama ben her yazdığını okuyordum. birçok kişi de okuyordur cnm. sen unutulacak kadın mısın kimse unutmaz seni cnm. güle güle git gel inş. biz burda seni beklicez. hems en gelene kadar kızlarda toparlanır azıcık bence..

Merhaba,

maşallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz gruba bende katılabilirmiyim 83.5 im bende:26:

meraba hoş geldin.. bu aralar biraz tenha topiğimiz ama idare etcez artık. umarım sen de kalıcı olanlardan olursun da kilolarından kurtulursun. genelde bi geliyorlar bi daha ne gelen ne giden sen onlardan olma e mi:)) tekrar hoş geldinn..

TEŞEKKÜRLER CANIM :) olmam olmam ben severim kıdemi

Son düzenleme:
waauuuuuuuuuuuv bunlari birde kocamdan duysam ne güzel olacak:))))))))))) iki laf dedin tavladin beni ..gene kimseler yok odada ama ben biraz kendi kendime konusayimnasilsa okuyan var:)))

sabah:3 dilim siyah ekmek-2 sahanda murta-iki kibritkutusu kadar beyaz peynir.yarim muz
ara:hatirlamiyorum ama kesin bir sey yemistim yani..cünkü agzim hic durmadi bugün
ögle:3 parmak kalinliginda kizarmis balik
bir dilim siyah ekmek
ara:2 seftali
aksam:bir tabak melemen-2 közlenmis biber3-4- kasik pilav
su andada iki petibör bisküvisini götürmüs bulunuyorum.adet olucam ya gene zivanadan ciktim anlayacaginiz

topikte kimse yok herifte yorgunum dedi yatmaya gitti.bir iki laf sokusturup dögüsürdük ne güzel :)) ne SIKICI bir gün kardesim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

yarin cocuklarin karne günü..bakalim bu senenin mahsulunasil olacak..yariyil karnelerine bakarsak gene kurak bir yaz gecirecegiz ama bakalim:26:

MERHABALAR...
Ben de 84 kiloyum aranıza yeni katıldım.Ben de deneyimlerinizden ve buranın pozitif rüzgarından yararlanmak istiyorum.35 yaşındayım.Bunca gel- git artık bitsin.ben ayanaya baktığıda mutlu olayım,aynadaki görüntüm üzmesin beni.Bişey giyerken 10 kez düşünmeyeyim.Kendime bişey almamak için direnmeyeyim.Bilmem olur mu dersinizz??:44:

insan olup olmayacagini aslinda cok iyi biliyor ama genede birilerinin aa neden olmasin tabiki olur diye destegine ihtiyac duyuyor degilmi tipki benim gibi...hosgeldin canim aramiza..addet yerini bulsun genede diyeyiim:aa neden olmasin olanlarin senden fazla kasi gözümü var?sadece iradee..hepsi bu.senle yasitmisiz..nerden katiliyorsun

selam veren kaciyor kardesim biri topige büyümü yapti nedir..kursun döken varmi acaba:26: gelen yok giden yok o kadarmi iticim ne

yok yok ben mutlaka bir kuaföre gidip su tüy hatta kil hatta sac diyebilecegimiz hayvani kürkten kurtulayim..millet geliyor bakiyorki tipsiz killi tüylü hatun...yaglar löp löp..selülitler hatkat..´hatta okadar kat kat katlanmiski nerdeyse asansör taktiracam...e haliyle korkup kaciyorlar...bir sihirli degnek olsada söyle degse bana:incecik bacaklar kollar incecik bel...uzun salgali gür saclar..sakallarim kadar olsun yeter dermisim pürüzsüz bir cilt...kibarcik eller..yahu acayip gicik aliyorum elimdeki bu kalinkalin damarlardan...ha birde diklestirilmis ön takim...allahim sihirli degneginle söyle bir dürtsen...yukardan ses gelirmis:sana ben bile birsey yapamam diye..tövbe tövbekafayi yedirdiniz bana millet..kendikendime konusarak siyirdim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…