az yiyorsun birde kayısı yiyorsun yapmaaa yanına 1 dilim peynir al, salam filan ye, azıcık protein al akşama, boş geçmiş bir gün olur metabolizman durur böyle
benimde iş yerinde erzak torbam var bugün pilav vardı bende yemedim içime doğmuş gibi 2 dilim peynir koymuştum, salatalıkla yicem acıkmayı bekliyorum bitki çaylarından masamda oturamıyorum ki wc ye taşınıcam yakında
hayırlı olsun güzelim yeni işin... işyerinde kendine erzak depola herkes bişiler yer canın çeker. sende salatalık, diyet çeşit çeşit bisküvi, kuru incir, kuru kayısı, yeşil elma bulundur yoksa pastaların önü geçilmezmesela sen aburcuburu ana öğün yapmışsın ondan kilo aldırmıyordur ama vücudunu bu düzene alıştırma proteinde lazım :)
Canım inş kısa sürede alışırsın işine canım eee sen de çok az yıyorsun bu nasıl menü :44: hep pasra falan ama çok guzel yaw ben de yemek istiyorum tatlı falan ama 70 e kadar sadece donmurma ödül olarak yıyecegım
cnm ben az yiyorum ama kalorileri tavanda valla:)) o vücudunda şişliktendir. ben geçen hafta 62 gösteriyordum tartı da bugün 59 lardaydım. yani kanma sen o artılara sonuçta diyetini yapıyorsun altı üstü 200 gr motivasyonunu etkilemesin cnm. ben sana çok güveniyorum sıkma sakın canını..
sen bu isi basaracaksinGünaydın kızlarrrrrrrrr
menumü yazmadıgımı farkettım ama benm hep aynı kı
dün ki menüm
sabah:nesfis,süt
öglen:kepeklı sandıvınç peynırlı domatesli
aksam :annem kaysı kompostosu yapıyordu en az 10 kaysı yemısım dır adet olacagım dıye canım çok tatlı istedi ( yemedim tabiki de) 1 tane badem sekerı attım adzımaa onu yedım suyumu içebildiğim kadar içtim
dün kandıldı herkesin geçmiş kandili mübarek olsun sagol sun şirkette kı arkadaşlar kandıl sımıtı alıp kola ıle ıle dagıtıldı yemedım kolayı da içmedımm yanlız gun için de 2 limonlu maden suyu içtim
ne pes etmesi anam..geliyorum gelmesinede saatlerce bekliyorum ne gelen var ne giden..canim SIKILIYOR..dedim su 70lilere bir bakayim maasallah günlük 5-10 sayfa ilerliyor..birde kimse yok diye yakiniyorlar düsün yani...dedim bizimkiler toplanama kadar oraya takilirim..hosuma giderse ikisinede gider gelirim:))slm kızlar.. ben bugün göreve başladım. yeni bir iş yeni bir ortam. çok korkuyordum ama çalışma ortamım iyi duruyor. şefimde yeni benim gibi. artık buranın işini birlikte öğrenip gideceğiz..
duyum sen de mi pes ettin gelmiyorsun artık:)) seni başka topiklerde görüyorum bizi aldatıyor musun kız??? :)) şaka bi yana ben de o topiği beğeniyorum çok güzel ilerliyorlar maşallah.. belki ben de takılırım size onlarda kabul ederse..
kaptan alıntı yapmayı unuttum. ama kimsecikler gelmiyor. sanırım yaz sıcağı herkesin motivasyonunu bozdu. umarım yazı kilo almadan atlatabiliriz.
vee dünkü saçma sapan menümü paylaşayım
sabah
5-6 tane kadar kurabye (tuzlu-tatlı karışık)
ara
bitter birazcık
nescafe (2si birarada)
akşam
azcık yaş pasta
yeşilçay ve su..
ben anladım ki aburcubur bana kilo aldırıyor. önceden aburcubur+yemek yerdim. şimdi yemek yemeyerek kilomu koruyorum. cnm da istemiyor Allah dan:)))
sen bu isi basaracaksin
ne pes etmesi anam..geliyorum gelmesinede saatlerce bekliyorum ne gelen var ne giden..canim SIKILIYOR..dedim su 70lilere bir bakayim maasallah günlük 5-10 sayfa ilerliyor..birde kimse yok diye yakiniyorlar düsün yani...dedim bizimkiler toplanama kadar oraya takilirim..hosuma giderse ikisinede gider gelirim:))
idolüm sensin canım azmin e verdiğin kilo ya hayranım söylediklerin çok motive ediyor beni canım
sen bu isi basaracaksin
ne pes etmesi anam..geliyorum gelmesinede saatlerce bekliyorum ne gelen var ne giden..canim SIKILIYOR..dedim su 70lilere bir bakayim maasallah günlük 5-10 sayfa ilerliyor..birde kimse yok diye yakiniyorlar düsün yani...dedim bizimkiler toplanama kadar oraya takilirim..hosuma giderse ikisinede gider gelirim:))
himm heryerde yaz rehaveti var deseneinşallah canım hep beraber başaracagız kilolar geldiği ğibi de gidecek inşallah
ewt az takılıyoruz arkadaslar bn de 5. takım zayıflama dayım motıve olabılmek için oraya da gırıyorum ama aynı burası gb gunde 1 sayfa ılerlemı
teşekkür ederim cnm utandım bak şimdisenin içinde azim olduğu için söylediklerimle motive olabiliyorsun.. beklesin seni 65 son hız gidiyorsun harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
doğru sölüosun cnm benim bizim kızlar iyice boşladı burayı en azından günde bir defa girseler bile yeter.. devran, umuts, aleyna, mavisam, kkkmevsim, wintesturn, ayça hadi gelin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. bakın biz burda ericez siz eriyemezsiniz gelmezseniz ona göre:))) şaka bi yanada birlikte güzel oluyordu gelin hadi. isimlerinizi aklımda kaldığı kadar yazdım yanlış varsa anlarsınız siz zaten:)) unuttuklarım varsa da kusura bakmasınlar sıcaktan beynim sulandı:)) onlarda gelsinler..
himm heryerde yaz rehaveti var desene
valla öyle....geliyoruz konusacak kimse yok menü falan hak getire..deli gibi kendikendime konsup cikiyorum yeterki unutulmayalim unutmayalim diye ama olmuyor...sunun surasinda 4 gün sonra tatile cikiyorum kardesim .özliyecegiz cene calmayi valla..
Merhaba,
maşallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz gruba bende katılabilirmiyim 83.5 im bende:26:
olsun sen konuşuyordun ama ben her yazdığını okuyordum. Birçok kişi de okuyordur cnm. Sen unutulacak kadın mısın kimse unutmaz seni cnm. Güle güle git gel inş. Biz burda seni beklicez. Hems en gelene kadar kızlarda toparlanır azıcık bence..
Meraba hoş geldin.. Bu aralar biraz tenha topiğimiz ama idare etcez artık. Umarım sen de kalıcı olanlardan olursun da kilolarından kurtulursun. Genelde bi geliyorlar bi daha ne gelen ne giden sen onlardan olma e mi:)) tekrar hoş geldinn..
merhaba,
maşallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz gruba bende katılabilirmiyim 83.5 im bende:26:
waauuuuuuuuuuuv bunlari birde kocamdan duysam ne güzel olacak:))))))))))) iki laf dedin tavladin beni ..gene kimseler yok odada ama ben biraz kendi kendime konusayimnasilsa okuyan var:)))olsun sen konuşuyordun ama ben her yazdığını okuyordum. birçok kişi de okuyordur cnm. sen unutulacak kadın mısın kimse unutmaz seni cnm. güle güle git gel inş. biz burda seni beklicez. hems en gelene kadar kızlarda toparlanır azıcık bence..
meraba hoş geldin.. bu aralar biraz tenha topiğimiz ama idare etcez artık. umarım sen de kalıcı olanlardan olursun da kilolarından kurtulursun. genelde bi geliyorlar bi daha ne gelen ne giden sen onlardan olma e mi:)) tekrar hoş geldinn..
insan olup olmayacagini aslinda cok iyi biliyor ama genede birilerinin aa neden olmasin tabiki olur diye destegine ihtiyac duyuyor degilmi tipki benim gibi...hosgeldin canim aramiza..addet yerini bulsun genede diyeyiim:aa neden olmasin olanlarin senden fazla kasi gözümü var?sadece iradee..hepsi bu.senle yasitmisiz..nerden katiliyorsunMERHABALAR...
Ben de 84 kiloyum aranıza yeni katıldım.Ben de deneyimlerinizden ve buranın pozitif rüzgarından yararlanmak istiyorum.35 yaşındayım.Bunca gel- git artık bitsin.ben ayanaya baktığıda mutlu olayım,aynadaki görüntüm üzmesin beni.Bişey giyerken 10 kez düşünmeyeyim.Kendime bişey almamak için direnmeyeyim.Bilmem olur mu dersinizz??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?