- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.331
- 798
waauuuuuuuuuuuv bunlari birde kocamdan duysam ne güzel olacak:))))))))))) iki laf dedin tavladin beni ..gene kimseler yok odada ama ben biraz kendi kendime konusayimnasilsa okuyan var:)))
sabah:3 dilim siyah ekmek-2 sahanda murta-iki kibritkutusu kadar beyaz peynir.yarim muz
ara:hatirlamiyorum ama kesin bir sey yemistim yani..cünkü agzim hic durmadi bugün
ögle:3 parmak kalinliginda kizarmis balik
bir dilim siyah ekmek
ara:2 seftali
aksam:bir tabak melemen-2 közlenmis biber3-4- kasik pilav
su andada iki petibör bisküvisini götürmüs bulunuyorum.adet olucam ya gene zivanadan ciktim anlayacaginiz
teşekkür ederim cnm utandım bak şimdisenin içinde azim olduğu için söylediklerimle motive olabiliyorsun.. beklesin seni 65 son hız gidiyorsun harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
doğru sölüosun cnm benim bizim kızlar iyice boşladı burayı en azından günde bir defa girseler bile yeter.. devran, umuts, aleyna, mavisam, kkkmevsim, wintesturn, ayça hadi gelin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. bakın biz burda ericez siz eriyemezsiniz gelmezseniz ona göre:))) şaka bi yanada birlikte güzel oluyordu gelin hadi. isimlerinizi aklımda kaldığı kadar yazdım yanlış varsa anlarsınız siz zaten:)) unuttuklarım varsa da kusura bakmasınlar sıcaktan beynim sulandı:)) onlarda gelsinler..
yok yok ben mutlaka bir kuaföre gidip su tüy hatta kil hatta sac diyebilecegimiz hayvani kürkten kurtulayim..millet geliyor bakiyorki tipsiz killi tüylü hatun...yaglar löp löp..selülitler hatkat..´hatta okadar kat kat katlanmiski nerdeyse asansör taktiracam...e haliyle korkup kaciyorlar...bir sihirli degnek olsada söyle degse bana:incecik bacaklar kollar incecik bel...uzun salgali gür saclar..sakallarim kadar olsun yeter dermisimpürüzsüz bir cilt...kibarcik eller..yahu acayip gicik aliyorum elimdeki bu kalinkalin damarlardan...ha birde diklestirilmis ön takim...allahim sihirli degneginle söyle bir dürtsen...yukardan ses gelirmis:sana ben bile birsey yapamam diye.. tövbe tövbe kafayi yedirdiniz bana millet..kendikendime konusarak siyirdim iyice
ha bi de size bugün işte çektiğim fotomu paylaşayım yandan çektim..
Eki Görüntüle 458778
ohooo sen iyiki az önce yedigim bir tabak melemen vede 5 bisküviyi bilmiyorsun..yoksa yolardin saclarimi valla...gerci sakallarimda sacim kadar oldu yolmusken onlari tut barivalla okuyorum cnm:)) telden okuyordum dedim en iyisi nete gireyimde yazayım bişeyler:)) o kadar üşengeç olmama rağmen kalktım geçtim pc başına:)
menüne de gelelim bakalım. sen tatil arifesinde neden bu kadar tozuttun bakalım?? 3 dilim ekmek sabah fazla 2 iyidir. balığı kızartasaydın iyiydi. 1 şeftali yeterdi. akşam iyi. bak seni bu kadar eleştirdim ben neler neler yedim:18: ama sanırım ben diyet yapmıyorum ama ne yaptığımı ben de bilmiyorum malesef
amaniiiiiiiiiiiin incecik citircik havali...oy oy kiskandim simdi insan su resmi melemenden önce gösterirdi yaaaaaaaaaaaaaha bi de size bugün işte çektiğim fotomu paylaşayım yandan çektim..
Eki Görüntüle 458778
Cnm ya esim 15 gundur evde gelen giden esime surekli yardimci olmam gerekti o yuzden gelemedim canim ama eriyorumdur herhalde 70 topigi hizlimi ilerliyo dediniz tatildeyken sizler biraz oraya takilayim bari takip cook onemli
Oznur bende dun agdaya gittim ama benim agdaci bendende tosun canim o yuzden idare ediyoz birbirimizisen neler yapiyon yol hazirliklari nasil gidiyo tatlim
Hayırlı olsun canım yeni ısinin. Bende tAtile girdim ama dağılsın benim kocam laptopun şarjını başka bı ilde unuttu göndermelerimi bekliyorum canım çok sıkılıyorumslm kızlar.. ben bugün göreve başladım. yeni bir iş yeni bir ortam. çok korkuyordum ama çalışma ortamım iyi duruyor. şefimde yeni benim gibi. artık buranın işini birlikte öğrenip gideceğiz..
duyum sen de mi pes ettin gelmiyorsun artık:)) seni başka topiklerde görüyorum bizi aldatıyor musun kız??? :)) şaka bi yana ben de o topiği beğeniyorum çok güzel ilerliyorlar maşallah.. belki ben de takılırım size onlarda kabul ederse..
kaptan alıntı yapmayı unuttum. ama kimsecikler gelmiyor. sanırım yaz sıcağı herkesin motivasyonunu bozdu. umarım yazı kilo almadan atlatabiliriz.
vee dünkü saçma sapan menümü paylaşayım
sabah
5-6 tane kadar kurabye (tuzlu-tatlı karışık)
ara
bitter birazcık
nescafe (2si birarada)
akşam
azcık yaş pasta
yeşilçay ve su..
ben anladım ki aburcubur bana kilo aldırıyor. önceden aburcubur+yemek yerdim. şimdi yemek yemeyerek kilomu koruyorum. cnm da istemiyor Allah dan:)))
yaaa inanmıyorum oznurumuzu kaptirmisizsen bu isi basaracaksin
ne pes etmesi anam..geliyorum gelmesinede saatlerce bekliyorum ne gelen var ne giden..canim SIKILIYOR..dedim su 70lilere bir bakayim maasallah günlük 5-10 sayfa ilerliyor..birde kimse yok diye yakiniyorlar düsün yani...dedim bizimkiler toplanama kadar oraya takilirim..hosuma giderse ikisinede gider gelirim:))
HosgeldinnnnnMerhaba,
maşallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz gruba bende katılabilirmiyim 83.5 im bende:26:
tbrler canimwlla super görüntüha bi de size bugün işte çektiğim fotomu paylaşayım yandan çektim..
Eki Görüntüle 458778
yaaaaaaaaaa yemiyenin malini yerler iste....Hayırlı olsun canım yeni ısinin. Bende tAtile girdim ama dağılsın benim kocam laptopun şarjını başka bı ilde unuttu göndermelerimi bekliyorum canım çok sıkılıyorum
yaaa inanmıyorum oznurumuzu kaptirmisiz((((
Hosgeldinnnnn
tbrler canimwlla super görüntü
kızlar dediğim gibi laptopun şarjı bende değil gelir gelmez gorusurukkk
yaaaaaaaaaa yemiyenin malini yerler iste....
olurmu kiz..kardes topik buldum burda kimseyi görmeyince kayiyorum otarafa..devranida kaptirdiniz gecmisler olsun
kacmadimmmmmya iremcim sende kactin hemen yaaaaaaaaa...topigin bos duvarlarini bana sorun ...bana sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yalnizligi bana sorrrrrrrrr
selam arkadaşlar 88 kiloyum ve bugün 9 lu zayıflamaya çayıile birlikte kendimide tutarak zayıflamaya karar verdim hedefim 75 olmak :)
Cnm ya esim 15 gundur evde gelen giden esime surekli yardimci olmam gerekti o yuzden gelemedim canim ama eriyorumdur herhalde 70 topigi hizlimi ilerliyo dediniz tatildeyken sizler biraz oraya takilayim bari takip cook onemli
Oznur bende dun agdaya gittim ama benim agdaci bendende tosun canim o yuzden idare ediyoz birbirimizisen neler yapiyon yol hazirliklari nasil gidiyo tatlim
Allahim bide yandan cekmissin ya dahada diyet yapiyorsun bende yandan bi resim cekip koyardim amma sayfa yeterli gelmeye bilir
Tatlim coook guzel olmussun bende istiyorum
ohooo sen iyiki az önce yedigim bir tabak melemen vede 5 bisküviyi bilmiyorsun..yoksa yolardin saclarimi valla...gerci sakallarimda sacim kadar oldu yolmusken onlari tut bari
amaniiiiiiiiiiiin incecik citircik havali...oy oy kiskandim simdi insan su resmi melemenden önce gösterirdi yaaaaaaaaaaaaa(( banane banane bende istiyom....beni döner mekinesine taksinlar..bicakla söyle bir güzel fazlaliklari kazisinlar..döne döne inceleyim...döne döne döne döne
valla iyi fikir bende tosun bir agdaci bulsam iyi olur..hic degilse dön poponu kaldir falan dediklerinde utanctaan yerin dibine girmem.52: ay burda agdaci falan yok..anca kas biyik aliyorlar..onuda adam gibi yapamiyorlar..dünyaninda parasini aliyorlar..bir kasa 5 euro kiyamiyorum vermeye dogrusu...ben kendim hallediyorum...türkiyeye gidince ama yatiyorum masaya ikiseksen...döne döne toplatiyorum kürkümü:)))))))
Hayırlı olsun canım yeni ısinin. Bende tAtile girdim ama dağılsın benim kocam laptopun şarjını başka bı ilde unuttu göndermelerimi bekliyorum canım çok sıkılıyorum
yaaa inanmıyorum oznurumuzu kaptirmisiz((((
Hosgeldinnnnn
tbrler canimwlla super görüntü
kızlar dediğim gibi laptopun şarjı bende değil gelir gelmez gorusurukkk
MERHABALAR...
Ben de 84 kiloyum aranıza yeni katıldım.Ben de deneyimlerinizden ve buranın pozitif rüzgarından yararlanmak istiyorum.35 yaşındayım.Bunca gel- git artık bitsin.ben ayanaya baktığıda mutlu olayım,aynadaki görüntüm üzmesin beni.Bişey giyerken 10 kez düşünmeyeyim.Kendime bişey almamak için direnmeyeyim.Bilmem olur mu dersinizz??:44:
Ben 82 kiloyum. Benim de motivasyona ihiyacım var, beni de aranıza alın lütfen! :) Merhaba arkadaşlar, 4 aydır diyet yapmaya çalışıyorum 85 kilo ile başadım ve sadece 3 kilo verdim. Çevremdekiler çok sinir bozuyor, Moralim bozulunca yemesemde kilo veremiyorum. Galiba böyle bir yere ihtiyacım var. 36 yaşındayım, üç doğum yaptım sonuncusu sezeryan olunca 1,5 yıl geçmesine rağmen ne göbek gitti nede kilolar. Kilo veren arkadaşlar neler yapıyorsunuz nasıl kilo vermeyi başarıyorsunuz bilgi verin lütfen, özellikle çalışan hanımlar.
Ben 82 kiloyum. Benim de motivasyona ihiyacım var, beni de aranıza alın lütfen! :) Merhaba arkadaşlar, 4 aydır diyet yapmaya çalışıyorum 85 kilo ile başadım ve sadece 3 kilo verdim. Çevremdekiler çok sinir bozuyor, Moralim bozulunca yemesemde kilo veremiyorum. Galiba böyle bir yere ihtiyacım var. 36 yaşındayım, üç doğum yaptım sonuncusu sezeryan olunca 1,5 yıl geçmesine rağmen ne göbek gitti nede kilolar. Kilo veren arkadaşlar neler yapıyorsunuz nasıl kilo vermeyi başarıyorsunuz bilgi verin lütfen, özellikle çalışan hanımlar.[/QUOTE
mrb cnm. öncelikle hoş geldin aramıza ve umarım kalıcı olanlardan olursun kilolarını verip burdan ayrılırsın..
diyet işi tamamen motivasyon işidir. diyet yapanın ruh halini ancak diyet yapan anlar. o yüzden çevrendekilerin dediklerini duymayarak başlayabilirsin bu maratona. sonra zamana takılmamayı öğrenmelisin. yeri gelir bir haftada 3 kilo verirsin yeri gelir 2 ayda gram eksilmez tartın hatta artıda olabilirsin. burda yapman gereken en önemli şey pes etmemendir. daha sonra kaçamak olarak adlandırdığımız diyette olmaması gereken şeyleri elinden geldiiğince yememendir. bazen masum görünen bir parça yiyecek bize kilo aldırandır. sonra kendini diyette gibi değilde sağlıklı beslenme modunda görmelisin.. en can alıcı noktada kendini incecik hayal etmen. giymek istediğin ama giyemediğin kıyafetleri düşünmen. şöyle bir beslenme düzeni oluşturabilirsin.
sabah
2 dilim çavdar ekmeği ya da kepekli(kansızlık yaptığını söylüyorlar kepeğin ama sen bilirsin), domates-salatalık-peynir
ara
1 meyve, badem, fındık(10 tane falan), leblebi(bir avuç) , yoğurt, süt(bunlardan birini tüket kendini aç bırakma. bunları yediğin sürece metabolizman çalışacak ve yağ yakacak)
öğlen
et yemeği 6 kaşık kadar ya da köfte ya da balık ya da tavuk 4 köfte büyüklüğünde, çorba, salata, 1 dilim ekmek
ara
üsttekilerden birisi
akşam
öğlen et yediiysen sebze sebze yediysen et gerisi aynı
ara
üsttekilerden biri
ve bol su yeşilçay.. ve tabi biraz spor. dışarı çıkamıyorum diyorsan evde bişeyler yap ben öyle yapıyordum..
böyle er ya da geç kilolardan kurtulursun.
bi de her günün sonunda bütün yediklerini yazarsan sana tavsiyelerde bulunabiliriz. diyetisyen değiliz ama az da olsa tecrübemiz var cnm. ama diyetisyene gime imkanın varsa en önce oonu tavsiye ederim..
hoş geldin tekrardan sakın pes etmeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?