80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

waauuuuuuuuuuuv bunlari birde kocamdan duysam ne güzel olacak:))))))))))) iki laf dedin tavladin beni ..gene kimseler yok odada ama ben biraz kendi kendime konusayimnasilsa okuyan var:)))

valla okuyorum cnm:)) telden okuyordum dedim en iyisi nete gireyimde yazayım bişeyler:)) o kadar üşengeç olmama rağmen kalktım geçtim pc başına:)

menüne de gelelim bakalım. sen tatil arifesinde neden bu kadar tozuttun bakalım?? 3 dilim ekmek sabah fazla 2 iyidir. balığı kızartasaydın iyiydi. 1 şeftali yeterdi. akşam iyi. bak seni bu kadar eleştirdim ben neler neler yedim:18: ama sanırım ben diyet yapmıyorum ama ne yaptığımı ben de bilmiyorum malesef

bugünkü menüm sabah her şey iyiydi ama sonraaaaaaaaaaa :18:
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
az peynir
domat-salat

öğlen
1 dilim yaşpasta
nescafe 2si birarada
az bitter

ara
3 kayısı
3 erik

akşam
2 dilim çavdar ekmeği
5 kaşık közlenmiş patlıcan yeeği
3 kaşık yoğurt

ara
minicik çerezlik tarhana

Cnm ya esim 15 gundur evde gelen giden esime surekli yardimci olmam gerekti o yuzden gelemedim canim ama eriyorumdur herhalde 70 topigi hizlimi ilerliyo dediniz tatildeyken sizler biraz oraya takilayim bari takip cook onemli

Oznur bende dun agdaya gittim ama benim agdaci bendende tosun canim o yuzden idare ediyoz birbirimizi sen neler yapiyon yol hazirliklari nasil gidiyo tatlim

ohooo sen iyiki az önce yedigim bir tabak melemen vede 5 bisküviyi bilmiyorsun..yoksa yolardin saclarimi valla...gerci sakallarimda sacim kadar oldu yolmusken onlari tut bari

ha bi de size bugün işte çektiğim fotomu paylaşayım yandan çektim..
Eki Görüntüle 458778
amaniiiiiiiiiiiin incecik citircik havali...oy oy kiskandim simdi insan su resmi melemenden önce gösterirdi yaaaaaaaaaaaaa(( banane banane bende istiyom....beni döner mekinesine taksinlar..bicakla söyle bir güzel fazlaliklari kazisinlar..döne döne inceleyim...döne döne döne döne

valla iyi fikir bende tosun bir agdaci bulsam iyi olur..hic degilse dön poponu kaldir falan dediklerinde utanctaan yerin dibine girmem .52: ay burda agdaci falan yok..anca kas biyik aliyorlar..onuda adam gibi yapamiyorlar..dünyaninda parasini aliyorlar..bir kasa 5 euro kiyamiyorum vermeye dogrusu...ben kendim hallediyorum...türkiyeye gidince ama yatiyorum masaya ikiseksen...döne döne toplatiyorum kürkümü:)))))))

Hayırlı olsun canım yeni ısinin. Bende tAtile girdim ama dağılsın benim kocam laptopun şarjını başka bı ilde unuttu göndermelerimi bekliyorum canım çok sıkılıyorum
yaaa inanmıyorum oznurumuzu kaptirmisiz((((
Merhaba,

maşallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz gruba bende katılabilirmiyim 83.5 im bende:26:
Hosgeldinnnnn
ha bi de size bugün işte çektiğim fotomu paylaşayım yandan çektim..
Eki Görüntüle 458778
tbrler canimwlla super görüntü
kızlar dediğim gibi laptopun şarjı bende değil gelir gelmez gorusurukkk

yaaaaaaaaaa yemiyenin malini yerler iste....

olurmu kiz..kardes topik buldum burda kimseyi görmeyince kayiyorum otarafa..devranida kaptirdiniz gecmisler olsun

ya iremcim sende kactin hemen yaaaaaaaaa...topigin bos duvarlarini bana sorun ...bana sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yalnizligi bana sorrrrrrrrr

selam kizlar ben de bugünlerde cok yogun geciyo.bugun gene mangal daydikk.valla bir hafta dan beri diyet miyet hak getireee.. bügün bende zayiflama cayi aldimm.dokuzu bir aradamidir nedirr artik .bir tas ictim nasil medem bulandi yaaa. cok karisik da icmicen yaaa .hala yediklerim agzima geliyoooo.igrenc bir sey .ben de yesil cayimi icerim misss gibiii .....

yaaaaaaaaaa yemiyenin malini yerler iste....

olurmu kiz..kardes topik buldum burda kimseyi görmeyince kayiyorum otarafa..devranida kaptirdiniz gecmisler olsun
Ağlamak istiyorummmm saka bı yana da topik bence herkes tatilden dönünce anca toplanacak benim bil de koca suikastına uğradı bakalım nas olacak telden girebildigim kadar buradayım kuzumm
ya iremcim sende kactin hemen yaaaaaaaaa...topigin bos duvarlarini bana sorun ...bana sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yalnizligi bana sorrrrrrrrr
kacmadimmmmm
selam arkadaşlar 88 kiloyum ve bugün 9 lu zayıflamaya çayıile birlikte kendimide tutarak zayıflamaya karar verdim hedefim 75 olmak :)

hosgeldinnnn

geçmiş olsun cnm. Allah eşine acil şifalar versin.. elbette neresi motive ediciyse oralara gitmek de fayda var ama seni buuralarda görmeyi de isteriz cnm:)))

Allahim bide yandan cekmissin ya dahada diyet yapiyorsun bende yandan bi resim cekip koyardim amma sayfa yeterli gelmeye bilir

Tatlim coook guzel olmussun bende istiyorum

teşekkür ederim cnm güzel bakan gözlerden o. kendine haksızlık etme sen de emin adımlarla ilerliyorsun hedefine.. yakında seninde fotonu göreceğime buralarda eminim ben..

teşekkür ederim cnm sağol.. sen kaç kilo verdin önündeki birkaç kiloyumu veremiceksin.. bence buraya koyduğun fotoya bakılırsa gayet hoşsun. sanırım duygu koymuştu fotoyu..

teşekkür ederim sağol cnm.. şarj işi kötü olmuş ama gelebildiğin kadar uğramanda fayda var. özlettirme kendini.... yokluğun belli oluyor..

hosgeldin dogru yerdesın bızlerde bu negatıf düşünceler den arınıp kılo vermek ıstıyoruz bızımle ıstedıgın hedefe ulasacagına emınım

Ben 82 kiloyum. Benim de motivasyona ihiyacım var, beni de aranıza alın lütfen! :) Merhaba arkadaşlar, 4 aydır diyet yapmaya çalışıyorum 85 kilo ile başadım ve sadece 3 kilo verdim. Çevremdekiler çok sinir bozuyor, Moralim bozulunca yemesemde kilo veremiyorum. Galiba böyle bir yere ihtiyacım var. 36 yaşındayım, üç doğum yaptım sonuncusu sezeryan olunca 1,5 yıl geçmesine rağmen ne göbek gitti nede kilolar. Kilo veren arkadaşlar neler yapıyorsunuz nasıl kilo vermeyi başarıyorsunuz bilgi verin lütfen, özellikle çalışan hanımlar.

hosgeldin bacım 3 çocuk annesi sin ne güzel Allah bağışlasın bn bu topik te kılo verdım alısıncaa bırakamazsın 1 ayım bıttı yenı sayılırım aslında 5 hazıran da basladım ve suan 79,8 kıloyum burda paylasım yapıp önerileri dikkat edın cve azim ile didiyor kılolar hıc merak etme istedıgın kılo ya ulasaksın hedefın ne dır

kızlar bildirimleri nasıl yapıyorduk
hedefim:65
baslangıc:86
gecen hafta :80,5
bugun kı kılom:79,8
spor:2 saat lık yuruyus ( hafta boyunca)
gönül ister daha çok vermek ama adett den dolayı şiş im
ama şükürler olsun kı 7 li rakamları ucundan da olsun gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…