- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.331
- 798
hosgeldin bacım 3 çocuk annesi sin ne güzel Allah bağışlasın bn bu topik te kılo verdım alısıncaa bırakamazsın 1 ayım bıttı yenı sayılırım aslında 5 hazıran da basladım ve suan 79,8 kıloyum burda paylasım yapıp önerileri dikkat edın cve azim ile didiyor kılolar hıc merak etme istedıgın kılo ya ulasaksın hedefın ne dır
kızlar bildirimleri nasıl yapıyorduk
hedefim:65
baslangıc:86
gecen hafta :80,5
bugun kı kılom:79,8
spor:2 saat lık yuruyus ( hafta boyunca)
gönül ister daha çok vermek ama adett den dolayı şiş im
ama şükürler olsun kı 7 li rakamları ucundan da olsun gordum
hosgeldin canim aramiza..insallah hepberaber güzel güzelkurtuluruz kilocuklarimizdanselam arkadaşlar 88 kiloyum ve bugün 9 lu zayıflamaya çayıile birlikte kendimide tutarak zayıflamaya karar verdim hedefim 75 olmak :)
evet yaz rehaveti cöktü millete..olsun onlar gelene kadar idareederiz biz dükkani heraksam ben kapatiyorum nasilsa:))))))))))))) ama sali bende gidiyorum artik anahtari asarim duvara :)Ağlamak istiyorummmm saka bı yana da topik bence herkes tatilden dönünce anca toplanacak benim bil de koca suikastına uğradı bakalım nas olacak telden girebildigim kadar buradayım kuzumm
kacmadimmmmm
hosgeldinnnn
geçmiş olsun cnm. Allah eşine acil şifalar versin.. elbette neresi motive ediciyse oralara gitmek de fayda var ama seni buuralarda görmeyi de isteriz cnm:)))
teşekkür ederim cnm güzel bakan gözlerden o. kendine haksızlık etme sen de emin adımlarla ilerliyorsun hedefine.. yakında seninde fotonu göreceğime buralarda eminim ben..
teşekkür ederim cnm sağol.. sen kaç kilo verdin önündeki birkaç kiloyumu veremiceksin.. bence buraya koyduğun fotoya bakılırsa gayet hoşsun. sanırım duygu koymuştu fotoyu..
teşekkür ederim sağol cnm.. şarj işi kötü olmuş ama gelebildiğin kadar uğramanda fayda var. özlettirme kendini.... yokluğun belli oluyor..
insallah insallah..kilo kunusunu pek konusmadigim gün bogazimada pek dikkat etmiyorum...belkide bu yüzden bu ay böyle gecti...önümüzdeki tatil krizini atlatalim ondan sonrasi kolayy nasilsaBen 82 kiloyum. Benim de motivasyona ihiyacım var, beni de aranıza alın lütfen! :) Merhaba arkadaşlar, 4 aydır diyet yapmaya çalışıyorum 85 kilo ile başadım ve sadece 3 kilo verdim. Çevremdekiler çok sinir bozuyor, Moralim bozulunca yemesemde kilo veremiyorum. Galiba böyle bir yere ihtiyacım var. 36 yaşındayım, üç doğum yaptım sonuncusu sezeryan olunca 1,5 yıl geçmesine rağmen ne göbek gitti nede kilolar. Kilo veren arkadaşlar neler yapıyorsunuz nasıl kilo vermeyi başarıyorsunuz bilgi verin lütfen, özellikle çalışan hanımlar.
günaydin canimGünaydin kizlar
acemi sey seni daha ögrenemedinmikızlar bildirimleri nasıl yapıyorduk
cnm tebrik ederim harikasın ya maşallah.. bak 7lileri gördün sıra 6lılarda. olacak olacak yaz sonu tamasın sen bu azimleeeee.. ama ara öğün yapmayı unutmak yok.. metabolizman çalışsında yağ yaksın az daha:))
çok sagol canım yılbasına kalmadan ulasacagım hedefıme
haklısın ara ögun yapmam gerek ama ıste olunca unutuyorum bazen getırmeyı evden ondan yapamıyorum aksam yemek yemıyorum sadece meyve arada da dondurma dun aksam bıraz dondurma 2 dılım de karpuz yedım
kizlar kahvalti icin ekmek alip geliyorum siz yazmaya devam edin ben gelince okurum
akşam geç gidiyoprsun eve hafif atlatman iyi. ama sen hiç sebze yemiyorsun. öğlenleri ye bari. form bisküvi al cnm. 2 ara öğüne paylaştır. çantanda hep bulunsun unuttuğunda onu yersin.. dondurmaytı da gündüz yemeni tavsiye ederim cnm..
Teşekkür ederim yorumlarınıza, şimdiden motive olmaya başladım bile :) Yüzüm gülüyor yani :) Hedefim 60 kilo. Çok hızlı olması önemli değil bir yıl olsun ama yeterki bu ağırlıklardan kurtulayım. Hafta sonu yazamam belki ama hafta içi her gün yazmaya çalışacağım. Diyetisyene gittim ama fayda görmedim. Tahlil bile yapmadı, listesi de şunları ye şunları yeme gibi bir şeydi. Yani ne yeyip ne yemeyeceğime ben karar verdim. Bağırsakların çalışmaması da kilo vermeyi yavaşlatıyor. Bide spor yapamadım bu da etkili. ilk işi spora başlamak. Evde plates yapacağım artık. Çalıştığım için yürüyüş pek yapamıyorum, akşamda çocuklar olunca biraz zor yani. Yarım saat de olsa spora zaman ayırmak gerek, sadece diyetle kolay olmuyor.
canım calıstıgım yer merkeze yarım saat mesafesı var o yuzden dondurmayı aksam yıyorum haftada 2 kez sade olarak
form bisküvi ewt iyi olur alayım hafta sonu canım sebze tüketemıyorum arada salata falan öglen yemek ler agır oluyo burda yaglı o yuzden corba yada sebze cıkarsa yıyorum canım
anladım cnm. sen zor lanı yapıyorsun o zaman:)) haftasonu sebze yemeği tüket et tüket o vakit. vitamin eksikliği yaşamamn için öneriyorum bunları cnm. zaten kilo veriyorsun çok güzel sağlığında şükür iyi şimdilik. bundan sonrada sağlığını koruman için sebze tüket haftasonları ve et:)
canım vejeteryanlık var bn de malesef yıyemıyorum et
sebze tuketırım ama
tamam yazarız cnm sen merak etme. ha bu arada gelince bi su iç sonra kahvaltı yap hatırlatayım dedim:)) bi de ekmeği 3 dilim yeme:)) 2 yeter.. bi de teberik ederim kilo vermişsin ne güzel bu hafta. ben yarın bildirim yapacağımmm. kaptan beni bekler umarım liste için. gerçi onda da pc yok nasıl yapacak bilemiyorum listeyi..
ne kadar sıkboğaz ettim di mi seniii?? ederim amaaa napim seni görmesem bile seviyorum yaparım ben baskı:)) tamam anlaştık o zaman sebzeyi tüket..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?