80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm tebrik ederim harikasın ya maşallah.. bak 7lileri gördün sıra 6lılarda. olacak olacak yaz sonu tamasın sen bu azimleeeee.. ama ara öğün yapmayı unutmak yok.. metabolizman çalışsında yağ yaksın az daha:))

cnm çok normal kilo veriyorsun.. demekki sağlığın maşallah çok yerindeee... süper gidiyorsunnn en ideal şekilde kilo veriyorsunnn.. tebrik ederim cnm..

selam arkadaşlar 88 kiloyum ve bugün 9 lu zayıflamaya çayıile birlikte kendimide tutarak zayıflamaya karar verdim hedefim 75 olmak :)
hosgeldin canim aramiza..insallah hepberaber güzel güzelkurtuluruz kilocuklarimizdan

Ağlamak istiyorummmm saka bı yana da topik bence herkes tatilden dönünce anca toplanacak benim bil de koca suikastına uğradı bakalım nas olacak telden girebildigim kadar buradayım kuzumm

kacmadimmmmm

hosgeldinnnn
evet yaz rehaveti cöktü millete..olsun onlar gelene kadar idareederiz biz dükkani heraksam ben kapatiyorum nasilsa:))))))))))))) ama sali bende gidiyorum artik anahtari asarim duvara :)

insallah insallah..kilo kunusunu pek konusmadigim gün bogazimada pek dikkat etmiyorum...belkide bu yüzden bu ay böyle gecti...önümüzdeki tatil krizini atlatalim ondan sonrasi kolayy nasilsa

Günaydin kizlar
günaydin canim

acemi sey seni daha ögrenemedinmi
baslangic
gecen hafta
buhafta
giden
toplam giden
spor

cnm bildireimini şu şekilde yaparsan kaptana yardımcı

cnm bildireimini şu şekilde yaparsan kaptana yardımcı olursun
başlangıç
geçen hafta
bu hafta giden
toplam giden
hedef
spor

bildirim veriyorum
baslangic:82.6
gecen hafta:76.1
bu hafta:75.8
giden:300 gr.
toplam giden:6800
spor:hakgetire..
valla öyle dietimde olmadi ama benimbünye kafayi yedi..normalde en azindan 1-2 kilo arti cikmaliydim..4 gün önce 800 gr da fazlaydim..dünde ayiptir söylemesi yedimde yedim..sabah süpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz..keske aksam yemeseydim..simdi en azindan 500 gr daha eksik olurdum..neyseeeeeeeeeeee

cnm bildirimini şu şekilde yaparsan kaptana yardımcı olursun
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
bu hafta giden
toplam giden
hedef
spor

çok sagol canım yılbasına kalmadan ulasacagım hedefıme
haklısın ara ögun yapmam gerek ama ıste olunca unutuyorum bazen getırmeyı evden ondan yapamıyorum aksam yemek yemıyorum sadece meyve arada da dondurma dun aksam bıraz dondurma 2 dılım de karpuz yedım

akşam geç gidiyoprsun eve hafif atlatman iyi. ama sen hiç sebze yemiyorsun. öğlenleri ye bari. form bisküvi al cnm. 2 ara öğüne paylaştır. çantanda hep bulunsun unuttuğunda onu yersin.. dondurmaytı da gündüz yemeni tavsiye ederim cnm..

Teşekkür ederim yorumlarınıza, şimdiden motive olmaya başladım bile :) Yüzüm gülüyor yani :) Hedefim 60 kilo. Çok hızlı olması önemli değil bir yıl olsun ama yeterki bu ağırlıklardan kurtulayım. Hafta sonu yazamam belki ama hafta içi her gün yazmaya çalışacağım. Diyetisyene gittim ama fayda görmedim. Tahlil bile yapmadı, listesi de şunları ye şunları yeme gibi bir şeydi. Yani ne yeyip ne yemeyeceğime ben karar verdim. Bağırsakların çalışmaması da kilo vermeyi yavaşlatıyor. Bide spor yapamadım bu da etkili. ilk işi spora başlamak. Evde plates yapacağım artık. Çalıştığım için yürüyüş pek yapamıyorum, akşamda çocuklar olunca biraz zor yani. Yarım saat de olsa spora zaman ayırmak gerek, sadece diyetle kolay olmuyor.

kizlar kahvalti icin ekmek alip geliyorum siz yazmaya devam edin ben gelince okurum

tamam yazarız cnm sen merak etme. ha bu arada gelince bi su iç sonra kahvaltı yap hatırlatayım dedim:)) bi de ekmeği 3 dilim yeme:)) 2 yeter.. bi de teberik ederim kilo vermişsin ne güzel bu hafta. ben yarın bildirim yapacağımmm. kaptan beni bekler umarım liste için. gerçi onda da pc yok nasıl yapacak bilemiyorum listeyi..

canım calıstıgım yer merkeze yarım saat mesafesı var o yuzden dondurmayı aksam yıyorum haftada 2 kez sade olarak
form bisküvi ewt iyi olur alayım hafta sonu canım sebze tüketemıyorum arada salata falan öglen yemek ler agır oluyo burda yaglı o yuzden corba yada sebze cıkarsa yıyorum canım

o zaman sen yolu yarıladın cnm önemli olan böyle güzel bir karar almaktı ve yaptın.. motivasyonun düştüğü zaman bişeyler yeme gereği duyduğunda önce buraya gel bizlerle sohbet et sonra gidip yersin tabi içinden yemek gelirse:)) gelmeyecek biliyorum. ben de diyete başladığımda dedim başlayım en azından kilo almamı durdursam iyidir. resmen 3 ayda eridim:)) demekki streste kilo vermeyi engelliyormuş. en güzeli rahat olmak ve zamana yaymayı düşünmek... hadi başarılar cnm..

anladım cnm. sen zor lanı yapıyorsun o zaman:)) haftasonu sebze yemeği tüket et tüket o vakit. vitamin eksikliği yaşamamn için öneriyorum bunları cnm. zaten kilo veriyorsun çok güzel sağlığında şükür iyi şimdilik. bundan sonrada sağlığını koruman için sebze tüket haftasonları ve et:)

canım vejeteryanlık var bn de malesef yıyemıyorum et
sebze tuketırım ama

ne kadar sıkboğaz ettim di mi seniii?? ederim amaaa napim seni görmesem bile seviyorum yaparım ben baskı:)) tamam anlaştık o zaman sebzeyi tüket..

sagol canim uyarin icin..ama gec kaldim okumaya..acliktan gözüm dönmüstü..gelir gelmez ekmegin arasina peyniri koydum hart hurt yerken mesajini okudum...artik yemekten sonra yerim...hatirlatman iyi oldu ama bu gün senin sayende bol bol su icecegim..ben bu hafta 300 gr.da olsa verdim ya bence suyu cok ictim dün haric..2-3 litre arasi ictim bol bol sanirim ondan metobolizmam hizli calisti...yoksa yediklerimi yazamiyorum bile yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…