ne kadar sıkboğaz ettim di mi seniii?? Ederim amaaa napim seni görmesem bile seviyorum yaparım ben baskı:)) tamam anlaştık o zaman sebzeyi tüket..
demi ..yeterki insani sikbogaz edecek biri olsun hayatinda..yorumlar insani motive ediyorben halimden memnunum canım benim yetrki yorum yap sen canım
ben halimden memnunum canım benim yetrki yorum yap sen canım
demi ..yeterki insani sikbogaz edecek biri olsun hayatinda..yorumlar insani motive ediyor
demi ..yeterki insani sikbogaz edecek biri olsun hayatinda..yorumlar insani motive ediyor
hımm bu arada mutluluğumuda paylaşayım hemen.. büytük bir derdim vardı hatırlarsanız ve dün gece çözüldü:)))) acayippppppp mutluyum ya Rabbim herkese böyle güzel mutluluklar versin. hayatta 3 kere bu kadar derinden mutlu oldum o kadar ayni:))) annemi göremiyordum bazı nedenlerden dolayı istenmeyen nedenler dün gece bitti ayrılık harika bi andı:)) her şey düzeliyor sıyala.. sanırım düğün tarihimde belli olacak artık. sırasıyla tıkır tıkır oluyor her şey. demekki her şeyin zamanı varmış Rabbim en güzelini biliyor.. şu an beklediğim tek şey eşimin doğu görevinin bi an önce kazasız belasız bitmesi.. ha bi de kardeşiminde biri doğuda okuyor o da hayırlısıyla kazasız belasız gelir inş... siz de murlu olun hep inş.. mutluluk güzel şey yaaaa:)
bugunn ki menüm
sabah:nesfit, süt
öglen:fırında tavuk vardı güzel olmustu yagsız falan onu bıraz yedım, bırazda salata tatlıya hıc dokunmadım yüzüne bile bakmadım tatlı istegımı de agzıma sakız attım tatlandırıcılı onunla karsılıyorum
basimin tepesinde yerin var :)))ooo süper o zaman.. ne demek her zaman tepenizdeyim kendim diyeti sallasam ble:))
hımm bu arada mutluluğumuda paylaşayım hemen.. büytük bir derdim vardı hatırlarsanız ve dün gece çözüldü:)))) acayippppppp mutluyum ya Rabbim herkese böyle güzel mutluluklar versin. hayatta 3 kere bu kadar derinden mutlu oldum o kadar ayni:))) annemi göremiyordum bazı nedenlerden dolayı istenmeyen nedenler dün gece bitti ayrılık harika bi andı:)) her şey düzeliyor sıyala.. sanırım düğün tarihimde belli olacak artık. sırasıyla tıkır tıkır oluyor her şey. demekki her şeyin zamanı varmış Rabbim en güzelini biliyor.. şu an beklediğim tek şey eşimin doğu görevinin bi an önce kazasız belasız bitmesi.. ha bi de kardeşiminde biri doğuda okuyor o da hayırlısıyla kazasız belasız gelir inş... siz de murlu olun hep inş.. mutluluk güzel şey yaaaa:)
çok mutlu oldum ya ne guzel senin mutlu oldugunu bılmek annenle kavusmanıza acayıp sevındım inş hiç ayrılmazsınız canım eşin de kardeşin de sag salim gelirler merak etme Allah ın izniyle
basimin tepesinde yerin var :)))
canim cok ama cok sevindim mutlu olmana..ne güzel sorunlarin her ne ise hallolmus ya..ama unutma..eger güvenecek sorunlarini anlatcak tarafsiz yalansiz dolansiz birine ihtiyac duyarsan ben herzaman burdayim...oy oy oy bende neymisim be....valla mutevaziligin hicte geregi yok..aynende öyleyim ve bu yanimlada gurur duyuyorum....unutma bnherzaman dinlemeye soruldugunda careler bulmaya hazirim
yalniz anlamadigim birsey var-:hem dügün tarihime kadar hallolacak hersey diyorsun hem kocamin isleri falan diyorsun...:44::44: discide az önce ilac aldim disim yerine beynimimi uyusturdu nedir tamanlayamadim...yoksa sen dügünü sonradanmi yapanlardansin
haha ben bu soruyu ancak söyle cevaplarim..nikahi bastin aldin herifi almasinada...aranizda romantik hatta romantikligide asan aganigiler olduysa kocandir sekerim tartismasiz..olmadiysada ayni evde yasiyorsan gene kocandir..ayni evde yasayipta nikahida yapipta birseyler hala olmamissa normal gitmeyen birseyler vardirteşekkür ederim saolasın.. cümlemize Rabbim mutluluklar yaşatsın inş. menünde güzelmiş. şimdilik tatlı yememen iyi olmuş. biraz daha ver ondan sonra az az yersin:))
teşekkür ederim cnm. ne güzel konuştun öyle benim ablam yok ama ablamla konuşuyormuşum gibi hissettim. cnm sende sorun yok benim işler karışık. biliyorsun ben antepliyim. doğunun en ücrasında bi yerinde görev yaparken memleketlimle tanıştım. demekki ben oraya hayat arkadaşımı bulmak için gitmişim:)) biz birazcık flört ettik sonra nişan falan yaptık. küçük bir il olduğundan görüşmemiz de kısıtlıydı ve tayin işleriydi şuydu buydu halletmemiz gerekti. bizde kıydık nikahı.. heryerde eşim diye hitap etmem gerekiyordu. bazı yerde nişanlım oluyordu karıştı baya. ben de dedim ee ben bastım nikahı aldım seni:)) artık kocamsın yani o da öyle düşünüyor tabi. ama düğünümüzü birsürü farklı nedenlerden yapamadık. bizle ilgisi olmayan ailelerimizin yaşadığı üzücü olaylardan dolayı gözümüz düğün görmedi. çok şükür şimdilik hepsi bitti. o yüzden de düğünü yapacağız. şimdi sen karar ver kocam mı değil mi??:)))
rica etsem bu takvimi nasıl oluşturduğunuzu bana da anlatırmısınız
bugün şeker yükleme testinden geçtim sonuç: diyabet
tabıkı canım dıyet listesini mi yoksa kilo çizelgesini
mı
kilo çizelgesi lütfen.bü türlü beceremedim,ya olmuyo ya da beden kitle endex im çıkyo kg olarak yazmıo
keske yardım edebilsem canım benım de olmuyo sagolsun forumdakı arkadaslar yaptı benım çizelgemı hep
hadi yateşekkür ederim canım yine de
gecmis olsun canim ama diyabet dengeli beslendikten vede kontrol altinda tutulduktan sonra hicbir tehlikesi yok bunu unutmabugün şeker yükleme testinden geçtim sonuç: diyabet
ben yardimci olayim sana...tickerfactory.com a gir..weitloss su sey..orada sirayla cizelgeden secimlerini yap..sonuc cok önemli bittikten sonra sana bitriki adres üstüste veriyor..bbcod diye olan yerden http ile baslayip png ile biten yeri copy ediyorsun..sonrada profilinden cizelge kismina yapistiyorusuin..anlatmasi cok kolay demi:)) ben 4 gün ugrastiktan sonra becerebilmistim:)kilo çizelgesi lütfen.bü türlü beceremedim,ya olmuyo ya da beden kitle endex im çıkyo kg olarak yazmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?