- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
başlangıç:86
geçen hafta:80.5
bu hafta giden:0,7
toplam giden:6,2
hedef:65
spor:2 saatlik yürüyüş
oldu sanırım
haha ben bu soruyu ancak söyle cevaplarim..nikahi bastin aldin herifi almasinada...aranizda romantik hatta romantikligide asan aganigiler olduysa kocandir sekerim tartismasiz..olmadiysada ayni evde yasiyorsan gene kocandir..ayni evde yasayipta nikahida yapipta birseyler hala olmamissa normal gitmeyen birseyler vardirkafayi deim sonunda:)) benim esimde antepli malum..cilginlik delilik kaninizda var sizin cok iyi taniyorum artik oralilari ki benim annemde antepli haliyle:))
bugün şeker yükleme testinden geçtim sonuç: diyabet
tamam tamam soran gitti...kisacasi tabikide kocan...dügün cok keyifli olacak ama haaaaaaa:)) benide cagir benide....antepliyim agam ben cig köfteyi severim baklava fistik baksana fistikhahaha:)) ilahi duyum. sorduğuma pişman mı etcen kız beni??:) tüm özel hayat ifşa olcak şimdi:)
canım harikasın tebrik ederim sonunda 7leri gördün çok sevindim zaten çok azimlisin bunu çok takdir ediyorum az kalmışşş
tamam tamam soran gitti...kisacasi tabikide kocan...dügün cok keyifli olacak ama haaaaaaa:)) benide cagir benide....antepliyim agam ben cig köfteyi severim baklava fistik baksana fistik
yok anam bende bir ugursuzluk var.burada kimse yok 70-79 arasinda hic degilse konusan var diye burayi acinca orayida aciyordum simdi ordada kimse yok...millet bendenmi korkup kaciyor nedir kaaaardesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:44:
dügün ne zaman ne zaman?tabi cnm beklerim bak memeleketin burasıda başımın üzerinde yerin var. düğünümede gel de şöle oynayalım hem kalori yakarız ne güzel:))
burada biz utanmasak ceket giyecegiz...su anda bakiyorum 21 derece..ama esinti var..bende bahceye cikayim diyorum ama esinti üsütüyor..yok arifesi dikkat edeyim kendime diye cikmiyorum...insallah haftaya bu günlerde bizde yaniyor olacagiz türkiyede..cnm senden değilde sıcaktan pc başına oturmak istemiyorlardır. orayı bilemem ama Türkiyenin çoğu ili sıcaktan yanıyor yaaa.. benim oda da klima var koridora çıkınca sanki ateş vuruyor suratıma düşün artık durumumuzu..
2 bisküvi yedim ya karnım çok acıkıyo nye bılmıyorum zor firenliyorum kendımı
su iccccccccccc salatalik ye domates ye marol ye.e...sahiden ya bende yikayayimda yiyeyim:)) önce su iceyim ama...hatirladim suyu yuppiiiiiiiiiiii2 bisküvi yedim ya karnım çok acıkıyo nye bılmıyorum zor firenliyorum kendımı
dügün ne zaman ne zaman?
burada biz utanmasak ceket giyecegiz...su anda bakiyorum 21 derece..ama esinti var..bende bahceye cikayim diyorum ama esinti üsütüyor..yok arifesi dikkat edeyim kendime diye cikmiyorum...insallah haftaya bu günlerde bizde yaniyor olacagiz türkiyede..
su iccccccccccc salatalik ye domates ye marol ye.e...sahiden ya bende yikayayimda yiyeyim:)) önce su iceyim ama...hatirladim suyu yuppiiiiiiiiiiii
kiz berivan senin memleket nereydi
aaaa ciddi misin geçmiş olsun canım ya
gecmis olsun canim ama diyabet dengeli beslendikten vede kontrol altinda tutulduktan sonra hicbir tehlikesi yok bunu unutma
evet canım doktor hamile kalma dedi çocukta anormaillikler oluyomuş ona çok üzüldüm acaba şekerim normal düzeye gelince
sorun ortadan kalkarmı ki
baba tarafımda ırsizaten babamı da şekerden kaybettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?