80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar geç oldu ama anca girebildim
başlangıç:88
geçen hafta:84.150
bu hafta :83.900

bu hafta 250 gr verdim ama bazı sorunlardan dolayı yeemk hiç yemedim brde kot pantolonla tartıldım onunda etkisi vardır die düşünuyorum beni gören herkes çok zayfflamışın dıor incelme farkediliyor inş. 75leri görürüm düğüne kadar

bugun sabahtan beri bişi yemedim sonra nesfit aldım br kase sütsüz olark nefsit yedim sadece okadar şimdide 2.zayflama çayımı içiyorum 12 bardak suyumuda içtim

hahaha:)) ilahi duyum. sorduğuma pişman mı etcen kız beni??:) tüm özel hayat ifşa olcak şimdi:)

bugün şeker yükleme testinden geçtim sonuç: diyabet

cnm bütün hastalıklar biz insanlar için. artık yeni doğan bebekte bile olabiliyor diyabet. kendini hiç üzme öncelikle. bu şekilde tedaviye başlamış olacaksın. annem 49 kg ama diyabet. yani kiloyuda geçtim her insanda olabilecek bi hastalık bu. tedavisi de var. yediğine içtiğine devam ettikten sonra hiçbir problem olmaz. anneannemde de vardı maşallah 85 yaşadı ve perhizine dikkat ettiği sürece hiçbir şey olmadı. sen daha baştan çöküşe geçme sakın. bak zayıflaman için bir neden daha var artık. bence diyetine daha da sarıl hastalık seni değil sen hastalığı yen. olmayacak şey değil biliyorsun. ben 23 yaşındayım ve yüksek tansiyonum var. napalım olması gereken buymuş. Rabbim daha büyük dertler vermesin inş..

hahaha:)) ilahi duyum. sorduğuma pişman mı etcen kız beni??:) tüm özel hayat ifşa olcak şimdi:)
tamam tamam soran gitti...kisacasi tabikide kocan...dügün cok keyifli olacak ama haaaaaaa:)) benide cagir benide....antepliyim agam ben cig köfteyi severim baklava fistik baksana fistik

yok anam bende bir ugursuzluk var.burada kimse yok 70-79 arasinda hic degilse konusan var diye burayi acinca orayida aciyordum simdi ordada kimse yok...millet bendenmi korkup kaciyor nedir kaaaardesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:44:

tamam tamam soran gitti...kisacasi tabikide kocan...dügün cok keyifli olacak ama haaaaaaa:)) benide cagir benide....antepliyim agam ben cig köfteyi severim baklava fistik baksana fistik

tabi cnm beklerim bak memeleketin burasıda başımın üzerinde yerin var. düğünümede gel de şöle oynayalım hem kalori yakarız ne güzel:))

yok anam bende bir ugursuzluk var.burada kimse yok 70-79 arasinda hic degilse konusan var diye burayi acinca orayida aciyordum simdi ordada kimse yok...millet bendenmi korkup kaciyor nedir kaaaardesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:44:

cnm senden değilde sıcaktan pc başına oturmak istemiyorlardır. orayı bilemem ama Türkiyenin çoğu ili sıcaktan yanıyor yaaa.. benim oda da klima var koridora çıkınca sanki ateş vuruyor suratıma düşün artık durumumuzu..

tabi cnm beklerim bak memeleketin burasıda başımın üzerinde yerin var. düğünümede gel de şöle oynayalım hem kalori yakarız ne güzel:))
dügün ne zaman ne zaman?

burada biz utanmasak ceket giyecegiz...su anda bakiyorum 21 derece..ama esinti var..bende bahceye cikayim diyorum ama esinti üsütüyor..yok arifesi dikkat edeyim kendime diye cikmiyorum...insallah haftaya bu günlerde bizde yaniyor olacagiz türkiyede..

Alalh dan bişey olmazsa ekim diyoruz cnm. önümüzdeki günlerde kesinleşecek artık.. ay cnm burda 40 falan sanırım sıcaklık. çok fena. benim gibi terlemeyen insan bile terlemeye başladı. ama her şeye rağmen sıcak hava güzel ben seviyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…