yola çıktı sarjım sonunda yarın elimde olur heraldee liste yapımıyorum formatı benm bil. de...teşekkür ederim sağol cnm.. şarj işi kötü olmuş ama gelebildiğin kadar uğramanda fayda var. özlettirme kendini.... yokluğun belli oluyor..
ayy senin de az kalmış kıssshosgeldin canim aramiza..insallah hepberaber güzel güzelkurtuluruz kilocuklarimizdan
evet yaz rehaveti cöktü millete..olsun onlar gelene kadar idareederiz biz dükkani heraksam ben kapatiyorum nasilsa:))))))))))))) ama sali bende gidiyorum artik anahtari asarim duvara :)
ayyy wallla süpersiniz aynen bööleolrsa çok ii olyuooocnm bildireimini şu şekilde yaparsan kaptana yardımcı olursun
başlangıç
geçen hafta
bu hafta giden
toplam giden
hedef
spor
bi daha kinde yapalım ama duyum çok güzel anlatmış onun yazdıklarına göre bi yapmaya çalış bakalımm olmazsa yaparızzkilo çizelgesi lütfen.bü türlü beceremedim,ya olmuyo ya da beden kitle endex im çıkyo kg olarak yazmıo
yok anam bende bir ugursuzluk var.burada kimse yok 70-79 arasinda hic degilse konusan var diye burayi acinca orayida aciyordum simdi ordada kimse yok...millet bendenmi korkup kaciyor nedir kaaaardesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:44:
baba tarafımda ırsizaten babamı da şekerden kaybettik
yok anam bende bir ugursuzluk var.burada kimse yok 70-79 arasinda hic degilse konusan var diye burayi acinca orayida aciyordum simdi ordada kimse yok...millet bendenmi korkup kaciyor nedir kaaaardesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:44:
yaaaaaaaaaa yemiyenin malini yerler iste....
olurmu kiz..kardes topik buldum burda kimseyi görmeyince kayiyorum otarafa..devranida kaptirdiniz gecmisler olsun
bende seviyorum bendeeeeeeeee..bahcede bir dirhem oturayim dedim ayak parmaklarim dondu yemin ederim...kiza hirka getir dedim oda unuttu..dondum layn resmennnnnnnnAlalh dan bişey olmazsa ekim diyoruz cnm. önümüzdeki günlerde kesinleşecek artık.. ay cnm burda 40 falan sanırım sıcaklık. çok fena. benim gibi terlemeyen insan bile terlemeye başladı. ama her şeye rağmen sıcak hava güzel ben seviyorum:)
valla ya kimileride kabakuvvetten anliyor idte..söyle bir sacini basini yolayim yumrugu kafana indireyimde kendine gel.benim yerime de ye canım afıyet olsun bn anca 8 de yıyebılırım
hicbirsey olmaz canim kafana takma..eminim iyi olucak..sen beslenmene dikkat et sekerini bir zaman ayni seviyede tutmaya alis..hepsi gelir..cok gördüm ben öyle sekerli sekerli seker gibi bebek doguranlari:))gecmis olsun canim ama diyabet dengeli beslendikten vede kontrol altinda tutulduktan sonra hicbir tehlikesi yok bunu unutma
evet canım doktor hamile kalma dedi çocukta anormaillikler oluyomuş ona çok üzüldüm acaba şekerim normal düzeye gelince
sorun ortadan kalkarmı ki
senin ahin tuttu demi seni gidi seni..ay ben sizi birakirmiyim kiyarmiyim..ama her durumda gidiyorum bu sali...beni özleyeceksiniz demi de deyola çıktı sarjım sonunda yarın elimde olur heraldee liste yapımıyorum formatı benm bil. de...
ayy senin de az kalmış kısss
ayyy wallla süpersiniz aynen bööleolrsa çok ii olyuooo
bi daha kinde yapalım ama duyum çok güzel anlatmış onun yazdıklarına göre bi yapmaya çalış bakalımm olmazsa yaparızz
ohhh ohhhh gördğünmüüü bööle olur iştee
o zaman dedim ama az önce yedim iyimi iyimi:)))Tatlim sen cok tatlisin ya kilo aliriz diye kacisiyodur kariler bende dahil
Kiz ne kaptirmasi hem orda hem burda menulerimi yazayimda beni paralayin yoksa ben adam olmaycam
senin ahin tuttu demi seni gidi seni..ay ben sizi birakirmiyim kiyarmiyim..ama her durumda gidiyorum bu sali...beni özleyeceksiniz demi de de
hayiridr canim nooldu ya...sakin olmaya calis vede sinirlerine hakim ol...unutma öfkeyle kalkan zararla oturur..insallah tez zamanda düzelir sorunlar...of ya merak ettim simdi seniselam kızlar herşey kötü gidiyor,eşimle beklenen kavgayı gerçekleştrimiş bulunuyorum,uzunnn hikaye canım çok sıkkın,çok dua edin lütfen,giremedim kaç gündür netede zaten bu yüzden
bildiririmimi yazıyorum;
başlangıç;86.4
geçen hafta:69.8
bu hafta:69,1
giden:700 gr
toplam giden:17,3
mesajlarinizi ters yazmisim dayaklar devrana digidiyor.devrana yazdigim cevapta bir zahmet berivana
canlarim izne geri sayim..son iki gün..yarin ögleden sonra misafir akini basliyor..yolcu etme ziyaretleri anlayacaginiz..pazertesi aksama kadar misafirle devam ediyor...artik buraya girebilmem biraz zor...yinede yarin gece göz atarim..firsatini bulabilirssende size allahaismarladik derim...
kızlar sarj aletime kavuştum dolayısı ile laptopuma ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?