80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim sağol cnm.. şarj işi kötü olmuş ama gelebildiğin kadar uğramanda fayda var. özlettirme kendini.... yokluğun belli oluyor..
yola çıktı sarjım sonunda yarın elimde olur heraldee liste yapımıyorum formatı benm bil. de...
ayy senin de az kalmış kısss
cnm bildireimini şu şekilde yaparsan kaptana yardımcı olursun
başlangıç
geçen hafta
bu hafta giden
toplam giden
hedef
spor
ayyy wallla süpersiniz aynen bööleolrsa çok ii olyuooo
kilo çizelgesi lütfen.bü türlü beceremedim,ya olmuyo ya da beden kitle endex im çıkyo kg olarak yazmıo
bi daha kinde yapalım ama duyum çok güzel anlatmış onun yazdıklarına göre bi yapmaya çalış bakalımm olmazsa yaparızz
yok anam bende bir ugursuzluk var.burada kimse yok 70-79 arasinda hic degilse konusan var diye burayi acinca orayida aciyordum simdi ordada kimse yok...millet bendenmi korkup kaciyor nedir kaaaardesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:44:

ohhh ohhhh gördğünmüüü bööle olur iştee

Kilo bildirimi

Baslangic 87
Gecen hafta 73.8
Bu hafta 73.8
Gelen giden yok
Hedef 68
Toplam giden 13.2

Spor yok su cok diyette yoktu ama en azindan almadimda onada sukur :26:

yok anam bende bir ugursuzluk var.burada kimse yok 70-79 arasinda hic degilse konusan var diye burayi acinca orayida aciyordum simdi ordada kimse yok...millet bendenmi korkup kaciyor nedir kaaaardesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:44:

Tatlim sen cok tatlisin ya kilo aliriz diye kacisiyodur kariler bende dahil

yaaaaaaaaaa yemiyenin malini yerler iste....

olurmu kiz..kardes topik buldum burda kimseyi görmeyince kayiyorum otarafa..devranida kaptirdiniz gecmisler olsun

Kiz ne kaptirmasi hem orda hem burda menulerimi yazayimda beni paralayin yoksa ben adam olmaycam

Bugünkü menüm
sabah biraz kraker yedim yoldaydikta
Ara yok
Öğlen 1 porsiyon et sote 1 dilim ekmek yoğurt
Ara biraz cerez
Aksam biraz kizartma bol salata yogurt 1 dilim ekmek
Ara meyva yiyebilirim yoksa yemiyeyimmi

2.5 litre su spor olarak 20 dakika tempolu yürüyüş 3 saat kuvette totoyu yaya yaya yatma ama su yorar derlerde nasil yoruyorki ben bilemedim evet kizlar cantalari carpin bakem ben boyle adam olacam

bende seviyorum bendeeeeeeeee..bahcede bir dirhem oturayim dedim ayak parmaklarim dondu yemin ederim...kiza hirka getir dedim oda unuttu..dondum layn resmennnnnnnn
benim yerime de ye canım afıyet olsun bn anca 8 de yıyebılırım
valla ya kimileride kabakuvvetten anliyor idte..söyle bir sacini basini yolayim yumrugu kafana indireyimde kendine gel..birzahmet sende beni:))

mesajlarinizi ters yazmisim dayaklar devrana digidiyor.devrana yazdigim cevapta bir zahmet berivana

Arkadaşlar bana bi yardım etseniz ne büyük bi sevaba girmiş olucaksınız ya.
Şimdi kendimi anlatayım. 180 boy, 82 kilodayım. Aslında çok azimli bi insanım. Baya azimliyim ve kafaya koyunca da yaparım.
Her gün 1,5 saat yürüyorum. 8 km falan.
Dİyet de yapıyorum. Gündüz başlıyorum böyle ama akşam eve gelince kopuyo her şey ya. Süreklilik sağlayamıyorum. Bu arada sabah 8 akşam 5, 2 tane küçük çocuğa bakıyorum. Yaz için çalışıyorum normalde okuyorum öğrenciyim. Eylülün ortasına kadar yaklaşık 1,5 aydan fazla zamanım var. 82'den 68'e düşmek istiyorum lütfen bana yardım edin, motive edin, destek verin yahuu.
En azından sizinle beraber zayıflarsak iyi olur diye düşünerek yazdım buraya da, saygılar hepinizeee.

selam kızlar herşey kötü gidiyor,eşimle beklenen kavgayı gerçekleştrimiş bulunuyorum,uzunnn hikaye canım çok sıkkın,çok dua edin lütfen,giremedim kaç gündür netede zaten bu yüzden

bildiririmimi yazıyorum;
başlangıç;86.4
geçen hafta:69.8
bu hafta:69,1
giden:700 gr
toplam giden:17,3

24 saattir giremiyorum firsatini buldum dedim bir göz atayim ayni sayfada kalmis hersey..bu gidisle ben izne gider gelirim hala ayni sayfada kalir:)) neyse cok okuyacak bir sey olmaz sohpete tez gecerim en azindan:)))

hayiridr canim nooldu ya...sakin olmaya calis vede sinirlerine hakim ol...unutma öfkeyle kalkan zararla oturur..insallah tez zamanda düzelir sorunlar...of ya merak ettim simdi seni(

canlarim izne geri sayim..son iki gün..yarin ögleden sonra misafir akini basliyor..yolcu etme ziyaretleri anlayacaginiz..pazertesi aksama kadar misafirle devam ediyor...artik buraya girebilmem biraz zor...yinede yarin gece göz atarim..firsatini bulabilirssende size allahaismarladik derim...

mesajlarinizi ters yazmisim dayaklar devrana digidiyor.devrana yazdigim cevapta bir zahmet berivana

Simdik bana dayak olmamis demekki neymis berivan benim yerime dayaklari yemis oldu berivan sende beni dovebilirsin tabisi yakalarsan

Tatlim sana iyi yolculuklar ailenle cocuklarinla coooook mutlu ve huzurlu bi tatil gecir donuste kilo artida olmasin bakalim yoksa cantalar kafaya kafaya gelecek ona gore bu mesaji tatil boyunca unutma

Topigimizin kacak hatunlari vede burda kalip citirlik yolunda ilerleyen hatunlari hepinize cok guzel gun olsun bugun
Günaydin hepinizeeeeeeeee

slm kızlar nasılsınız ben termalden döndüm vede bugünkü menüm

sabah 1 dilim ekmek 2 catal sucuk peynir domates salatalık
ara 4 tane erik
ara dondurma
akşam üstü 8 tane kelebek 2 dilim ekmek bol salata yogurt
ara kiraz
2.5 litre su spor yok

günaydını ben demiştim iyi akşamlarda benden canlarım ama arada ugrayın ya ben çok üzülüyorum topigimizi böyle görünce

kızzlar bayadır yazamadım ama ne çok kaçırdım diyetımı nede çok yedim dün benim doğum gunumdu ama pastayı ailemle 6sında yedik ben 1 dlm (ince) yedim okadar nişanlımlada sadece meyvesuyu yedim sonra eltimde gelmişti evde yeemk yediler ben akşam yemeği yemeyi unutunca aç kaldığımı anladım yatarken ufacık ekmeğn başını aldım içine br kçk domates yedm yattım ama ne yapıyım uyuyamıordm br türlü bugnde demin sekaparka gittk ailecek meyve suyu,gazoz içtim çay sevmediğğim için brde kulah dondurma yedim okadr

öğlense az bşi mantı vardı yemek onu yedim durumum budur kızlar yarında evde ramazana giriş temizliği var bizde adettir ramazana girerken dipten temzilk yapılıryarın yeternce spor yapıcam sanırım bugnde skaparka (izmitte sahil ) yürüyerek gidp geldik yürüyüş ıoldu yanii ne çok uzak nede çok yakın bzim eve o yuzden ii yürüyüş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…