- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.331
- 798
günaydın kızlar,
kpss dolayısıyla nete bakmaya ara verdim biraz ama :) diyetede açıkcası biraz ara verdim. bünyemi şaşırtayım diye öğleleri normal yedim gerçi aşırıya gitmedim sıkı sıkıya bağlı olduğum kepek ekmeğimle pek görüşemedim :) akşamları da midemi şaşırtıp hiç birşey yemedim. süt ve meyve sadece. sonuç olarak adetime sayılı günler kaldı bense yine şişip 1-2 kg almadım. kazasız belasız akşamları yemeksiz gireceğim inşallah regl e :)
kızzlar bayadır yazamadım ama ne çok kaçırdım diyetımı nede çok yedim dün benim doğum gunumdu ama pastayı ailemle 6sında yedik ben 1 dlm (ince) yedim okadar nişanlımlada sadece meyvesuyu yedim sonra eltimde gelmişti evde yeemk yediler ben akşam yemeği yemeyi unutunca aç kaldığımı anladım yatarkenufacık ekmeğn başını aldım içine br kçk domates yedm yattım ama ne yapıyım uyuyamıordm br türlü bugnde demin sekaparka gittk ailecek meyve suyu,gazoz içtim çay sevmediğğim için brde kulah dondurma yedim okadr
öğlense az bşi mantı vardı yemek onu yedim durumum budur kızlar yarında evde ramazana giriş temizliği var bizde adettir ramazana girerken dipten temzilk yapılıryarın yeternce spor yapıcam sanırım bugnde skaparka (izmitte sahil ) yürüyerek gidp geldik yürüyüş ıoldu yanii ne çok uzak nede çok yakın bzim eve o yuzden ii yürüyüş oldu
tebrik ederim cnm. sen istedikten sonra azmini hiçbir şey bozamaz. zayıf çıtır olacağın günleri düşün.. giymek istediğin ama giyemediğin kıyafetleri düşün. bu zaman kadar sana zarar veren bütün yemeklerin tadını bildiğini düşün. bir kaşık yesen de bir tencere yesen de yemeğin tadının değişmeyeceğini bir kaşık yediğinde kilo vereceğini düşün. ve vücudundaki her fazla 1 kilonun ayaklarına 20 kg fazla yük yüklediğini düşün. bence artık azmin bozulmaz:))kızlar bu sabah tartıldım 82.3 olmuşum 7 li rakamlara adım adım yaklaşıyorum ve günden güne eriyorum resmen bu azmim hiç bozulmasın lütfen lütfen lütfen
canlarim izne geri sayim..son iki gün..yarin ögleden sonra misafir akini basliyor..yolcu etme ziyaretleri anlayacaginiz..pazertesi aksama kadar misafirle devam ediyor...artik buraya girebilmem biraz zor...yinede yarin gece göz atarim..firsatini bulabilirssende size allahaismarladik derim...
tebrik ederim cnm. sen istedikten sonra azmini hiçbir şey bozamaz. zayıf çıtır olacağın günleri düşün.. giymek istediğin ama giyemediğin kıyafetleri düşün. bu zaman kadar sana zarar veren bütün yemeklerin tadını bildiğini düşün. bir kaşık yesen de bir tencere yesen de yemeğin tadının değişmeyeceğini bir kaşık yediğinde kilo vereceğini düşün. ve vücudundaki her fazla 1 kilonun ayaklarına 20 kg fazla yük yüklediğini düşün. bence artık azmin bozulmaz:))
günaydın kızlar... artık karar verdim burdan hiç kopmayacağım.. çükü benim bünyem acayip müsaitmiş kilo almaya. aslında biliyordum da dikkat ettiğim halde tam 1 kilo aldım. bugün itibariyle 60.4 kg geliyorum. artık kötüde beslensem buraya yazcam ki böyle böyle tekrar düzeltebilirm. güne iyi başladım iyi de kapatırım umarım. aslında ben hep iyi başlıyorum fakat sonradan sapıtıyorum.
kaptancım çok şükür kavuşmuşsun şarjına artık seni daha sık görebiliriz..
duyum hayırlı yolculuklar. kazasız belasız git gel mutlu mutlu dön inşallah.
devran sen de hoş geldin. kısa da olsa biraz değişiklik yaptın tatil yaparak..
bu öğütler süper oldu canım ya çok teşekkür ederim
erirsin canım hiç merak etme bünye meselesi benim bünyem de kilo almaya çok müsait malesef diklkat gerekıyor korumak için sende bunu hayli hayli yaparsın kızlar hafta sonu giremıyorum çok özledım vallatam bir ailele olmusuz ne güzel
sade soda içelim kızlar hadiiii
tebrik ederim cnm. sen istedikten sonra azmini hiçbir şey bozamaz. zayıf çıtır olacağın günleri düşün.. giymek istediğin ama giyemediğin kıyafetleri düşün. bu zaman kadar sana zarar veren bütün yemeklerin tadını bildiğini düşün. bir kaşık yesen de bir tencere yesen de yemeğin tadının değişmeyeceğini bir kaşık yediğinde kilo vereceğini düşün. ve vücudundaki her fazla 1 kilonun ayaklarına 20 kg fazla yük yüklediğini düşün. bence artık azmin bozulmaz:))
kızlar forum çok bos kalıyo canlarım canlanalım hedefe ulasalalım Allah ın izni ile
öglen:bamya yemegi,salata yedım
ay dolaba fom çubuk ve form kaysılı bisküvi var resmen hayretmıyorum yawher astıgım da dolabı atıyorum agzıma cok yemedım ama yıyıyorum yawww kendimden ötürü kitleyecegım dolabı o olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?