80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar... artık karar verdim burdan hiç kopmayacağım.. çükü benim bünyem acayip müsaitmiş kilo almaya. aslında biliyordum da dikkat ettiğim halde tam 1 kilo aldım. bugün itibariyle 60.4 kg geliyorum. artık kötüde beslensem buraya yazcam ki böyle böyle tekrar düzeltebilirm. güne iyi başladım iyi de kapatırım umarım. aslında ben hep iyi başlıyorum fakat sonradan sapıtıyorum.
kaptancım çok şükür kavuşmuşsun şarjına artık seni daha sık görebiliriz..
duyum hayırlı yolculuklar. kazasız belasız git gel mutlu mutlu dön inşallah.
devran sen de hoş geldin. kısa da olsa biraz değişiklik yaptın tatil yaparak..

günaydın kızlar,

kpss dolayısıyla nete bakmaya ara verdim biraz ama :) diyetede açıkcası biraz ara verdim. bünyemi şaşırtayım diye öğleleri normal yedim gerçi aşırıya gitmedim sıkı sıkıya bağlı olduğum kepek ekmeğimle pek görüşemedim :) akşamları da midemi şaşırtıp hiç birşey yemedim. süt ve meyve sadece. sonuç olarak adetime sayılı günler kaldı bense yine şişip 1-2 kg almadım. kazasız belasız akşamları yemeksiz gireceğim inşallah regl e :)

gnydn cnm. açıkçası ben de seni merak etmedim değil.. acaba o akşamki yemek olayından sonra pes mi etti dedim.. nickini hatırlamadığımdan soramadım da kızlara:)) cnm sakıncası yoksa isim nedir?? akılda kalması için sordum:) ben de ne diyetteyim ne değilim gibiydi. ve bu da bana 1 kg olarak döndü. ya Rabbim alamayanlara ama almak isteyenlere verse bu kiloları ne güzel olur di mi:)) bu regl de ayrı bir dert varlığı bir dert yokluğu bir dert. ama en iyisi olsun:)) ben de regl dönemimde şişip duruyorum malesef. regl şişliğini bildiğim halde moralim bozuluyor malesef. demekki ben bu kilo olayını takıntı haline getirdim. demekki insan şişmanken hem vücuduna hem de psikolojisine ne kadar zarar veriyormuş..yazık bize..

mutlu yıllar güzelim... kalori hesabını yapabildikten sonra arada nolcak özel günlerde kasma... özel günlerde mutluda olduğun için normal bir öğün yerine yediğin 1 dilim pasta seni doyurmasa bile ayakta tutar ek yapmadığın sürece :) değişmecektir kilon...

kızlar bu sabah tartıldım 82.3 olmuşum 7 li rakamlara adım adım yaklaşıyorum ve günden güne eriyorum resmen bu azmim hiç bozulmasın lütfen lütfen lütfen

kızlar bu sabah tartıldım 82.3 olmuşum 7 li rakamlara adım adım yaklaşıyorum ve günden güne eriyorum resmen bu azmim hiç bozulmasın lütfen lütfen lütfen
tebrik ederim cnm. sen istedikten sonra azmini hiçbir şey bozamaz. zayıf çıtır olacağın günleri düşün.. giymek istediğin ama giyemediğin kıyafetleri düşün. bu zaman kadar sana zarar veren bütün yemeklerin tadını bildiğini düşün. bir kaşık yesen de bir tencere yesen de yemeğin tadının değişmeyeceğini bir kaşık yediğinde kilo vereceğini düşün. ve vücudundaki her fazla 1 kilonun ayaklarına 20 kg fazla yük yüklediğini düşün. bence artık azmin bozulmaz:))

iy tatiler canım tatilini yap gel Allah ın izni ile canım çok özletme kendını arada gir hayırlı yolculuklar canım

bu öğütler süper oldu canım ya çok teşekkür ederim

erirsin canım hiç merak etme bünye meselesi benim bünyem de kilo almaya çok müsait malesef diklkat gerekıyor korumak için sende bunu hayli hayli yaparsın kızlar hafta sonu giremıyorum çok özledım valla tam bir ailele olmusuz ne güzel

sağol cnm benim desteğin için teşekkür ederi.. ben de pek gelip yazamıyorum haftasonu ama okuyorum illaki yazılanları. senin yokluğundan çok fazla beli oluyor cnm. dediğin gibi aile ortamına dönüyoruz. ama ben de 70-79 topiğine takılmayı düşünüyorum topiğimiz hareketlelnene kadar. tabi burada da paylaşımlarıma devam etcem yine:)

hafta sonu neler yedım
cumartesi
sabah:kepeklı sandivinç, elma suyu
öglen:tavuk baget yarım k.ekmegı,maden suyu
arada kıraz yedım baya
aksam :1 lahmacunun 4/1 ini yedim zero kola ve salata ıle
pazar
sabah:1 bucuk kepek ekmegnıne sandıvınc yaptım peynır domates
öglen:bizimkiler dışarda iskender yedı alışveriş magazasında ben yemek katına bıle cıkmadım lıght çubuk kraker almıssım onu atıstırdım bırde sade dondurma yedım
aksam:kayısı,kiraz yedım

bugun ise
sabah:1 kepeklı sandıvınc ,elma suyu
saat 10,30 gb canım cok tatlı istıyo ya k bar almıştım 90 kalorı mış onu yedım çayımı içiyorum
ya 7 sinde hasta olmam gerekjırken daha olmadım

kızlar forum çok bos kalıyo canlarım canlanalım hedefe ulasalalım Allah ın izni ile
öglen:bamya yemegi,salata yedım
ay dolaba fom çubuk ve form kaysılı bisküvi var resmen hayretmıyorum yaw her astıgım da dolabı atıyorum agzıma cok yemedım ama yıyıyorum yawww kendimden ötürü kitleyecegım dolabı o olacak

way be bu cümlelerden sonra benimde azmim bozulmaz... güzel bakış açısı :)

boşver metabolizman canlanır güzelim 1 tane yersen bişiciklerde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…