80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun neler yemısım
sabah:kepeklı sandıvınc,elma suyu
arada :kbar 90 kalorı dıyordu onu
öglen:bamya yemegı,salata
arada 1 paket içinde 6 tane bisküvi var form kaysılı
aksama Allah kerım
arada limonlu maden suyu süt tozlu sekersız cafe baska bu kadar

GÖRDÜĞÜNÜZ GIBI AGZIM HIÇ BOS DURMAMIS :26:
SÖYLEYIN KIZLAR ÇOK YEMISIM DEMİ

selam arkadaslar bugünkü menüm.
  • sabah bir tas kahve ve brotchen, iki dilim peynir
  • öglen corba ve salata bi dilim ekmek
  • bir muz .bir dilim pasta ve kahve
  • aksam bir tabak makarna yogurt
  • bir lire
  • suuuu

yok yok çok yememişsin :)

selam arkadaslar bugünkü menüm.
  • sabah bir tas kahve ve brotchen, iki dilim peynir
  • öglen corba ve salata bi dilim ekmek
  • bir muz .bir dilim pasta ve kahve
  • aksam bir tabak makarna yogurt
  • bir lire
  • suuuu

ama güzelim resmen selülitlere çalışmışsın. karbonhidrat + kahve... daha güzel protein ağırlıklı diyetler dileğiyle...

bugünkü menüm...

sabah: 1 yumurta + 2 dilim kepek ekmeği

ara: 1 galeta + çay

öğle: şehriye çorba + zyt. patlıcan + yoğurt

ara: meyve (çok yoğundum 1 torba meyveyi masanın üstüne sermişim, odaya giren girene hatta genel müdür de geldi rezil olduk bari ikram edeyim dedim herkeze kısmet oldu arada bende yedim :))) + yeşil yeşil çaylar

akşam: (dünden pişirmiştim yemeği zyt. patlıcan + salata + 1 dilim kepek ekmeği

ara: bol bol çay

hazır canım bişi istememişken gideyim de yatayım iyi geceler güzeller hepinize...

kızlar sarj aletim geldi ama laptopuma bişeyler olmuş 2008 de almıştım iflas ediyo artık heraldeee

içinden bir sürü şey gitmiş resimlerim gitmişşş videoların bi kısmı yok

listemiz yok tekrar format arıyorumm bi arkadaştan almıştım onu bulursam zor olmaz da bakalım

dün neler yedıgımı yazmak bile istemıyorum kendime o kadar çok kızıyorum kı hıç yapmadıgım sey saat 9,30 da aksam bamya yemegı bıraz da kepek ekmegı
ondan once 7,30 da sade dondurma
8,30 da kepeklı sandıvınc
9,30 da da bamya yemegı kendımden nefret edıyorum

üzülme yaa en azından tatlı benzeri birşey yememişsin :) hem dur bakalım rüya gördünmü??? rüya görmek için bile beyin enerji harcıyor :)

günaydın kızlar...

dün gece canım bişi istemiyor diye meyvede yemedim gecede baya oturdum. sabah baş ağrısıyla uyandım keşke yeseydim meyve ya

hadi hepimize sabah sabah diyet şevki gelsin inşallah bol bol sularımızı, yeşil çaylarımızı içelim... meyvelerimizi yiyelim... bunun dışında birşey yemedik diye foruma yazalım

günaydın kızlar...

dün gece canım bişi istemiyor diye meyvede yemedim gecede baya oturdum. sabah baş ağrısıyla uyandım keşke yeseydim meyve ya

hadi hepimize sabah sabah diyet şevki gelsin inşallah bol bol sularımızı, yeşil çaylarımızı içelim... meyvelerimizi yiyelim... bunun dışında birşey yemedik diye foruma yazalım

Evet kizlar simdi sabh kahvltisi olarak nesfit yiom cips gibi sut dokmedn ve bu sabh zor ilikledigim kot pntlon dugmem cok rahat oldu

nasilsiniz millet nasil gidiyo diyetler ben tam yapiyorum diyemem ama dikkat etmeye calisiyrm ama cok sukur kilo almiyorum ama bu aralar koyde leslie yapmayi dusunuyorum ins devam edip biraz verebiolirim geldik tekrar doncez koye yani uzunca bi sure daha aranizda yokum ama eylul gibi yine burdayim ins ovakte kadar klo verebilmis olarak araniza donerim hepinizi bool bol optum canlarim

sealmlarrr bizde yarın köye gidiyoruzzz net açısından kötü bi de hijyen pek yok orda diyet filan hak getire zaten 1 hafta kalıp tatile gidecez yüzerek koşu filan belki toparlarım birazz

selam kızlar,

öğle yemeğim bol yeşillikli domatesli tavuklu salataydı çok doyurucu ve hafif gerçekten süperdi,zaten bu sıcaklarda bişey yiyesim de gelmiyo
yeşil çayımı içtim bol bol su içiyorum bi bakayım dedim topikte kimse kalmamış :)

slm kızlar. ben diyete bir türlü motive olamıyorum diye hiç tavsiye etmediğim bir şey yaptım. kendime ceza olsun diye. isveç diyetine başladım. ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum. sanırım beni,m ki çakma isveç olacak:)) kendime göre değişiklikler yapacağım. yazayım menümü
sabah
1 nescafe

öğlen
2 yumurta haşlama
1 domates
1 salatalık

akşam
haşlama tavuk göğsü
salata

ara
1 muz

su ve yeşil çay..

canım yapma bu diyetı hıc ihtiyacın yok hızlı verdiğini hızlı alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…