- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.331
- 798
canımyapma bu diyetı hıc ihtiyacın yok hızlı verdiğini hızlı alırsın canım
slm kızlar. ben diyete bir türlü motive olamıyorum diye hiç tavsiye etmediğim bir şey yaptım. kendime ceza olsun diye. isveç diyetine başladım. ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum. sanırım beni,m ki çakma isveç olacak:)) kendime göre değişiklikler yapacağım. yazayım menümü
sabah
1 nescafe
öğlen
2 yumurta haşlama
1 domates
1 salatalık
akşam
haşlama tavuk göğsü
salata
ara
1 muz
su ve yeşil çay..
slm kızlar. ben diyete bir türlü motive olamıyorum diye hiç tavsiye etmediğim bir şey yaptım. kendime ceza olsun diye. isveç diyetine başladım. ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum. sanırım beni,m ki çakma isveç olacak:)) kendime göre değişiklikler yapacağım. yazayım menümü
sabah
1 nescafe
öğlen
2 yumurta haşlama
1 domates
1 salatalık
akşam
haşlama tavuk göğsü
salata
ara
1 muz
su ve yeşil çay..
doğru söylüyorsun cnm saçmalıyorum. ama tek korkum verdiklerimi almak( etrafımdaki bazı gereksizler alırsın geri alırsın dedikçe geriliyorum işte ( ne gerek varki böyle moral bozmaya anlamış değilim. o yüzden hırsımı kendimden almaya çalışıyorum sanırım. fakat kıvıramadım bu isveçi o yüzden tuğba diyetine dönmeye başlıyor bu:))
doğru söylüyorsun cnm saçmalıyorum. ama tek korkum verdiklerimi almak( etrafımdaki bazı gereksizler alırsın geri alırsın dedikçe geriliyorum işte ( ne gerek varki böyle moral bozmaya anlamış değilim. o yüzden hırsımı kendimden almaya çalışıyorum sanırım. fakat kıvıramadım bu isveçi o yüzden tuğba diyetine dönmeye başlıyor bu:))
sabah
1 nescafe
öğlen
2 yumurta haşlama
1 domates
1 salatalık
akşam
haşlama tavuk göğsü
salata
ara
1 muz
su ve yeşil çay..
ama güzelim resmen selülitlere çalışmışsın. karbonhidrat + kahve... daha güzel protein ağırlıklı diyetler dileğiyle...
hayır tekrar almazsın kılo canım sen artık koruyup hafıf hafıf hedefıne ulasabılırsın bu sekılde saglıksız dıyetler kılo verdırır ama yedıgın anda da aldırır bn çok denedım bunları sağlıklı yap şimdiki kilo na nasıl geldı ısen o sekılde devam sekerim
bu kiloyu verene kadar nasıl bir diyet izlediysen sadece biraz değişiklik yapman gerek... yüksek miktarda kilo verip yavaş yavaş normal yeme moduna geçerken 2-3 kg alınır buna razı ol. bir arkadaşım baya profosyonel bir diyetisyene gitti. gün gün diyet yazardı (bende gittim, hormonlarım düzensiz ilk önce endokrinden halledip gel yoksa ünümü zedeleyeceksin dedi saolsunneyse kız 65 olmak istiyordu tuttu 62 ye kadar diyet yaptırdı. normale döneceksin nasılsa dönerken adaptasyon sürecinde alırsın 65 olursun demiş. artık yüzünün kemikleri çıkmıştı. ama kadının dediği gibide oldu kontrol diyeti, tamamen normale dön derken (normal dediğim bile sağlıklı yaşam modudur:)) aldı 4 kg, 66 da mutlu mesut
moralini bozmalarına izin verme onca yol katettin beslenmeyi kilo vermeyi öğrendin almaya başlarsan kendini nasıl kontrol edeceğini biliyorsun paniğe gerek yok. hem vücuduna da yazık onun kimyası, psikolojisi gereği kilo dalgalanmalarında hemen sinyalleri yakma... ne yiyorsan değişik bir rotaya dön beslen...
öncelikle herkese selamlarrr.... yeter kiz verdigin daha nerene vereceksin.fidan gibi olmussun hala diyet pesindesinnndur de artik.biz verelim senin yerne .sen bana kocluk yap yeter. ben aldim básimi gidiyoommm.napacaaaam bilemiyomm.
wallla benm kayınvalide oğullarına yedirecem diye yemekleri döşüyo da döşüyoo.. ben yemeyince de yesene diyo ama kilo konusu açılınca da kilo ii bişey değil diyo hatun kısa ama 52 kilo
tatil şuan pek tatil gibi değil canım malesef evdeyiz ye iç yat aynen benimde verdiğim kilolar teker teker geri geliyor her seferinde canım sıkılıyor bişey de yapamıyorum burda olmuyor belki kendi babamın yanına gidince rahat rahat diyet yapabilirim bi de antalya orası.. yürüyüş yap atla denize tek ümidim orası inan kiii
iyi akşamlar kızlar nasılsınızbu ara pek ugrayamadım foruma bide diyetisyene gitsem süpper olacak ramazan ayından önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?