80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yapma bu diyetı hıc ihtiyacın yok hızlı verdiğini hızlı alırsın canım

doğru söylüyorsun cnm saçmalıyorum. ama tek korkum verdiklerimi almak( etrafımdaki bazı gereksizler alırsın geri alırsın dedikçe geriliyorum işte( ne gerek varki böyle moral bozmaya anlamış değilim. o yüzden hırsımı kendimden almaya çalışıyorum sanırım. fakat kıvıramadım bu isveçi o yüzden tuğba diyetine dönmeye başlıyor bu:))

canım muz çok kalorili başka bir meyve dene,
nescafe sade ve şekersiz biliyosun,
ve çok az bunlar öğlen ıspanak haşlama yemen lazım isveçe göre eğer sevmiyosn ıspanak yerine başka bir şey yemelisin

güzelim şurda istediğin kiloya ulaşmana birşey kalmamış o diyeti sakın yapma deneyen çok tanıdığım oldu (yaptıktan 3 ay sonra karşılaştım) kırmamak birşeyde demedim bi ara bi diyet yapmıştın noldu dedim ay çok güzel oldu çok güzel verdim dedi (normalde de hastanede çalışan biri, diyetisyen arkadaşıyla gider yemeğe, öyle çokta yemez) arada bir tekrarlamam lazım sanırım biraz alıyorum bırakınca dedi yani bayada almıştı.... haberin olsun

hayır tekrar almazsın kılo canım sen artık koruyup hafıf hafıf hedefıne ulasabılırsın bu sekılde saglıksız dıyetler kılo verdırır ama yedıgın anda da aldırır bn çok denedım bunları sağlıklı yap şimdiki kilo na nasıl geldı ısen o sekılde devam sekerim

bu kiloyu verene kadar nasıl bir diyet izlediysen sadece biraz değişiklik yapman gerek... yüksek miktarda kilo verip yavaş yavaş normal yeme moduna geçerken 2-3 kg alınır buna razı ol. bir arkadaşım baya profosyonel bir diyetisyene gitti. gün gün diyet yazardı (bende gittim, hormonlarım düzensiz ilk önce endokrinden halledip gel yoksa ünümü zedeleyeceksin dedi saolsun neyse kız 65 olmak istiyordu tuttu 62 ye kadar diyet yaptırdı. normale döneceksin nasılsa dönerken adaptasyon sürecinde alırsın 65 olursun demiş. artık yüzünün kemikleri çıkmıştı. ama kadının dediği gibide oldu kontrol diyeti, tamamen normale dön derken (normal dediğim bile sağlıklı yaşam modudur:)) aldı 4 kg, 66 da mutlu mesut
moralini bozmalarına izin verme onca yol katettin beslenmeyi kilo vermeyi öğrendin almaya başlarsan kendini nasıl kontrol edeceğini biliyorsun paniğe gerek yok. hem vücuduna da yazık onun kimyası, psikolojisi gereği kilo dalgalanmalarında hemen sinyalleri yakma... ne yiyorsan değişik bir rotaya dön beslen...

öncelikle herkese selamlarrr.... yeter kiz verdigin daha nerene vereceksin.fidan gibi olmussun hala diyet pesindesinnndur de artik.biz verelim senin yerne .sen bana kocluk yap yeter. ben aldim básimi gidiyoommm.napacaaaam bilemiyomm.

wallla benm kayınvalide oğullarına yedirecem diye yemekleri döşüyo da döşüyoo.. ben yemeyince de yesene diyo ama kilo konusu açılınca da kilo ii bişey değil diyo hatun kısa ama 52 kilo

• menüm sabah kahve,bir dilim ekmek kasar peyniri.
  • öglen bir tane muz
  • aralarda form cayi .suuu
  • aksam yarim pizza ve slata , bir tane dondurma .ve yarim kocan misir .dört bes kasik hösmerim

günaydin arkadas lar kaldigim yerden devam kimsecikler yazmamis .bugün evdeyim allaha sükür .ama bir sürü misafir agirlayacagim bu aksam .simdi den ev islerine basliyacagim.salata lar kisirlarimi da ögleden sonra yaparim ..ara ara da bakarim . hepinize iyi günler

inş cnm ama benim bünyemde ben de müsaitim kilo alımına:)) motive olabilsem eskisi gibi yapcam da olamıyorum. annem yapıyoır güzel güzel yemekleri ben de dayanamıyorum yiyorum. yıllardır hasret kaldım ondan o da sürekli ye diyor:))

doğru sölüosun cnm. aslında ben 60 kg olmak istiyordum. sonra kilo alma olasılığına karşı 58 olsam iyi dedim. ama olamadım şu an 60 kilom ama dikkat etmeliyim yine de. dediğin gibi diyeti bırakınca ister istemez sabit kalana kadar birkaç kilo alınıyor.. saol cnm uyarılarını dinlicem..

öncelikle herkese selamlarrr.... yeter kiz verdigin daha nerene vereceksin.fidan gibi olmussun hala diyet pesindesinnndur de artik.biz verelim senin yerne .sen bana kocluk yap yeter. ben aldim básimi gidiyoommm.napacaaaam bilemiyomm.

slm cnm. teşekkür ederim cnm saol. dur dedim çoktan zaten de almak da istemiyorum işte. kendimi bir toparlarsam sana da yardımcı olcam inş. şimdi de elimden geleni yaparım umarım faydalı da olabilirim. faceye en son halimi koydum cnm bakarsın:))

wallla benm kayınvalide oğullarına yedirecem diye yemekleri döşüyo da döşüyoo.. ben yemeyince de yesene diyo ama kilo konusu açılınca da kilo ii bişey değil diyo hatun kısa ama 52 kilo

benim annem gibiymiş o da. kadın ne güzel 3 çocuk doğurdu ama maşallah fit.. 57di. diyet yaptı bana fazla bu kilo diye. 50 olmuştu. şimdi 49 52 yaşında kadında maşallah azim süper:)

slm.. hayat iyi çok şükür ben de ççalışıyorum, yiyoru, içiyorum, yatıyorum.. başkada hiçbir şey yok.. idare edip gidiyoruz. asıl sen de nasıl?? tatildesin iyidir umarım..

tatil şuan pek tatil gibi değil canım malesef evdeyiz ye iç yat aynen benimde verdiğim kilolar teker teker geri geliyor her seferinde canım sıkılıyor bişey de yapamıyorum burda olmuyor belki kendi babamın yanına gidince rahat rahat diyet yapabilirim bi de antalya orası.. yürüyüş yap atla denize tek ümidim orası inan kiii

üzüldüm iyi olmamasına. kilo vermek çok meşakkatli bir iş ve desteksiz olmuyor. yanımızdaki insanların bize sonuna kadar destek vermeleri gerkiyor ama bunu onlardan istemek de zor. biz yemiyoruz diye yapma yeme diymiyoruzda. ya nefsimize iyi hakim olcaz ki bu çok zor ya da onlara katılcaz. dediğin gibi antalya sıcaktır da şimdi. bol bol yürüsün denize girersin terlersin bir güzel atarsın kiloları. sıkma canını tatilin keyfini çıkarmaya bak en iyisi.. aynı dert bende de var bakalım nereye kadar gitcez..

slm kızlar dicem ama slmımı alcak biri bile yok( berivan sen de gelmedin bugün umarım kötü birşey yoktur cnm.. bugünkü menümü yazayım. çok iyi sayılmaz ama tozutmadım henüz. ama patlamaya hazır bir bomba sayılır midem:)))
sabah
1 nescafe(2si birarada)

ara
1 muz

öğlen
2 dilim çavdar ekmeği
kk peynir
1 yumurta
domat-salat
az üzüm

ara
4 kayısı

akşam
1 kase ayran çorbası
6 kaşık makarna

ara
dondurma (bu kesin değil sadece canımın şu an istediği:))

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bu ara pek ugrayamadım foruma bide diyetisyene gitsem süpper olacak ramazan ayından önce

ben simdik önce dünkü menümü yazayım

sabah 1 dilim ekmek 2 catal sucuk yumurta domates
ara türk kahvesi yanında 2 tane cukulatalı badem
ara dondurma
ara cubuk kraker 3 tane cukulatalı badem
akşam 2 dilim ekmek 1 fırında tavuk bacak salata yogurt :18::18::18:
ara karpuz

3 litre su spor yok dayağı hak ettim bence

ve bugünkü menüm dünü dengelemeye calıstım

sabah 1 dilim ekmek hashas ezmesi acık cay
ara 1 avuç leblebi
ara buzlaş
akşam 2 dilim ekmek menemen semizlik salatası
ara meyva yerim

3 litre su 1 saat tempolu yürüyüş nasıl dünü dengeleyebilmişmiyim kızlar :26::26::26::26:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bu ara pek ugrayamadım foruma bide diyetisyene gitsem süpper olacak ramazan ayından önce

ramazana ne kaldı ki gitmek için geç kaldın tüm ramazanda metabolizmanı çözmekle geçirecek ramazanda gitme az çok biliyorsun neyi yiyip neyi yemiceni ayrıca ramazan ayrı bir dönem tüm gün boyu aç kalınan vücudunu kendin tanıyorsun... şeker insülin yada başka bir rahatsızlığın var mı? tutacakmısın hadi tuttun bütün gün aç vücudun akşamda onu geri çevirirsen küstürürsün :) yiyeceklerini planla evde kesinlikle fazlası olmasın en kötü ihtimal almak için gece çıkarsın hem yürüyüş yapmış olursun

iyi geceler kızlar...

sabah: yulaf ezmesine buz gibi yoğurt ve 1 tatlı kaşığı reçel koydum

ara : yok

öğle: garnitür tabağı aldım dışardaydım şansımdan közleme patlıcan vardı dayanamayıp kızarmış biber ve domatesten almasam iyiydi de neyse ekmek yoktu + ayran

ara : fruttia gerçi kalori hesabına bakıyorum başka dondurmalardan da var dolapta

akşam: evde de patlıcan yemeği vardı 2 gündür yememişim + 1 dilim kepek ekmeği + bol yeşil salata 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekledim

ara: 1 kadeh meyve şarabı ( yarım kadeh olsa iyiydi :) + leblebi

sabah 7 de kalkıp denize gittim 2 kez 1 er saat hiç çıkmadım. sonrası ise tamamen yürüyüşle geçti 11 de çıktım bugun çok işim vardı dinlene dinlene bi yerlere uğraya uğraya paso yürüdüm hatta saat 3 gibi ayak detoksu yaptırdım çok iyi denk geldi :))))) bugun diyet ve spor olarak başarılı geçti terazi hala 86 ya çaktığı pençelerinde ısrarlıysada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…