80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selmacım yatak odasında işim kalmadı sayılır.. halılarının yıknaması haricinde bi iş yok.. yarın misafir odasına geçicem inş.. vitrinler.. danteller.. ayyy...

cnmm bizim 10 temmuzda düğün varya.. ancak bitiririm.. 3 hafta kaldı.. bide çeyiz serme fln... yoğun olucam.. daha kıyafet hazırlamadım.. son ana temizlik kalmasın diye düşündüm..

kolay gelsin canım halı yıkamak zordur birde benim gibi yardımcın yoksa cok kötü yıkatmaya verincede halıları bozuyorlar mecburen benim kendim yıkayacagım

bebeg baklava kaçamağı diyince bir dilim falan sandım bu ne ya 4 dilim lmaz:lmaz:

eşim arkadaşından (antepten) baklava getirtmiş evde duruyo sabahları yarım dilim yiyiyom vicdan yapıyom bide 4 diyo yaaa bak şimdi gelcem o yüklüğe kilitlicem seni kaydirigubbakcemile

kızlar ne öyle bir dilim baklava falan ben öyle malesef sıkamam ya cok kötü bence o kadar hesaplamayın sanki zayıf insanlar yemiyormu biz başka yerlerde hata yapıyoruz bence

selmacım.. ben halı yıkama işinde sadece suyu tutma ve deterjan dökme görevindeyim.. eşim yıkar sağolsun... arada ayıp olmasın diye diyorum birazda ben fırçalıyım diye ama senin kuvvetin yetmez diyo:)) haklı adam ama erkek kuvvetiyle biz birmiyiz..

elaycım.. deme öyle yaa.. kırk yılın başı bi kaçamağım oldu... zaten moralim bozuk mafoldumben ... ama ondan başka bişey yemedim öğlen.. a z önce açlıktan midemin sesi başımı ağrıttı da salatalık-domates yedim ama halaa açımm... türlünün soğanı kavrulurken ekmek banmamak için kendimi zor tuttum dicem yine kızcan :kedi:

neyse kızlarr.. devamı gelmediği sürece sorun olmaz bence... akşam ekmek de yemicem..çıkarırım acısını.. hem güzelim yaa sabahtan beri ayaktayım allah aşkına.. baklava mı kalır.. ben 14 dilimlik hareket ettim kuzum :))

süper benimde eşim yardım eder ama ben onunla sevmem iş yapmasını ben daha güclüyümdür temizlik yaparken zaten bu fikirde oldugum için belim artık sakat bel fıtıgı var hemde son noktada ama ben duramıyorum ya

amaann be selmacım bırak yapsınlar... her işe biz koşturuyoz halıları bari yıkasınlar... benimki evdeyse4 eğerbanyo ovma işi fln.. bırakmaz bana...kızıma hamileyken banyoyu yıkarken düşmüştüm,bayaa bi kanamam olmuştu. düşük tehllikem fln.. o günden beri korkar.. nadirdir bana yıkattığı..:)))))

garibim şu kız kadar mekik çeksedim şimdiye 60 değil 59 olurdum ama nerde bende onu yapacak popo :sinifsinif:

GÖGÜS99
BEL 86

KALCA 114 şu popoma bir care bulmam gerek kızlar fikriniz varmı bu kadarda olmaz ki tüh bana yazık ya

anammmm ölçüler veriliyo demek bende dün ölçmüştüm
gögüsün ölçüsünü nasıl verecem ya ((
gögüs:103
bel 95
kalça 113
boy:1.54 oldugu için yıgılma var bende arkadaşlar mafoldumben:sinifsinif:
şimdi misafirim gelcek gece girer yediklerimi yazarım şimlik kaçamak yok herşey güzel inşallah bugün böyle devam eder

Slmmnmm..
Bi kaç saat önce döktürmüştüm bi güzel yazmıştım msjımı uzun uzun bağlantı koptu..hoppp benim msj uçmuş gıcık oldum..
ölçüler veriliyormu ben de ölçeyim o zaman..

Lavitamın yaptığı nostalji turuna bende takıldım :) neymiş o listenin hali kıslar ufacık...
ve bu arada topiğin demirbaşıyım onu anladım aylardır buradayım geldiğimde topik yeni açılmıştı ama bendeki iradeye bak ki sadece 8,5 kilo vermişim olsun o kadar kaçamağa yine iyi..

ben belin göbek deliği izasından ölçüldüğüne üzüldüm bldiğim kadarıyla göğüs altı ile göbek deliği arasında bir yer var mide ağrıyınca tutarız ya orası diye biliyorum yanlışmıyım kızlarr fisfisfisfisfisfis

bebegcim şu başkanlık olayını en iyi senin yapacağını düşündüğüm için seni önerdim,herkesi gaza getirme,dürtme ,motive etme olayı sen iyi yapıyorsun ortalığı canlandırıyorsun yoksa kurallar,liste,veremeyen vs.. bunlarla ben zaten ilgileniyorum sen kaçamakzedeleri dürt,uyar yeter be canım..

HANDERYA evet süperiz yavaş ve emin adımlarla ilerliyoruz bence bende 8 kg civarı verdim olsun ben her severinde verip alanlardandım artık degil başaracagız canım:lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…