80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Polikistik over oldugum icin haliyle insilün direnci var oruclarimi tutarim canim olmazsa ramazan ayindada elimden gelen dikkati ederim olmazsada en azindan almamak icin ugrasicam ama oruclarimi birakmam en kotu 1 2 kilo fark eder onuda bayram arkasi hemencik hallederim

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bu ara pek ugrayamadım foruma bide diyetisyene gitsem süpper olacak ramazan ayından önce

mrb cnm.. iyiyim ben sen de iyisindir umarım.. hepimizde bir uğramamazlık var bu aralar. artık olduğu kadar idare ederiz bizde. gene de aralarda uğra cnm..

cnm sende benim gibi yemekten vazgeçip aburcuburlara dalmışsın. aslında ben ikisini de yeme kapasitesindeyim ama birini tercih etmeye çalışıyorum.. ama ikinci gün menün gayet iyi. buzlaş dışında. onun ne olduğunu bilmiyordum diğer topikte açıklamışsın ordan öğrendim. meyvesuları şeker deposu onun yerine haftada iki kere meyveli soda tüketmeni tavsiye ederim. o da pek masum değil ama meyvesuyundan daha hafif..

spor çok iyi. kızartma yemeseymişsin iyiymiş cnm.. bi de meyve şarabı alkollümü bilmiyorum ama diyette alkol önermiyorlar cnm. o da kilo yyapar şarap olsa dahi..

günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız k.bakmayın lütfen dün giremedi,m hiç foruma stajer ler vardı yogun ve kalabalık tı giremedim kusurabakmayın :105:
dün neler yedim
sabah:kepek ekmegı ,salatalık,domates,peynirve çay
arada:maden suyu,kayısı
öglen:yogurt ,sebze yemegı
aksam:4 sarma,1dilim k.ekmegı,salatalık,domates,2 dilim karpuz
saat 9 da da dayanamayıp dondurma yedım kornetto :18:
2 saat yürüyüş yaptım
dün eskişehir in çarsamba pazarı var dı eve geldım annemle cıktık pazar ıcınden yuzruyelım dedık mısır ald baktım satan amca mısır pisküllerının atıyo toplaya bılır mıyım dedım buyur dedı yarım poset mısır püskülü topladım
forumda maydonoz yemek ödem atıp zayıflattıgını duydum 4 bag aldım temızledım yıkadım koydum dolaba kendımle işe de getirdim biraz yiyecegim ama :120: tadı kotu saplarını sa atmadım kaynatacagım :90: dün hasta da oldum şişliğim de iner rahat rahat kılo verırım inşallah cumaya yarım kilo anca oynar :105:ama haftaya daha cok verırım

aynen bende pko ve insülin direncine sahibim. eskiden tamamını tutardım hazır regli de ilaçla olduğumdan günlerini denk getirmez bitirirdim hepsini ama sonra dişlerim kanamaya başladı. şeker yüzündenmiş. çok zor geçiyor bana da ramazan ya ipin ucunu kaçırıp tutmuyorum yada 1 gün tutup 1-2 gün yiyorum. bakalım bu senede başlayacağım ilk günden nasıl gider bilemiyorum. ama insülin direncin varsa dikkat et güzelim oruç süresince hep sahura kalkıp yemen lazım. bi ara kepek ekmeklerinden kanepeler yapmıştım. zeytin ezmesi yada peynir domates saatte bir 2-3 tane çayla birlikte, gece çayla geçiyordu. birde salatalık. sahurda da mümkün olduğunca meyve, kayısı kurusu, hurma, bol bol peynir ve haşlanmış yumurta bunlar benimkiler belki sana da yarar... (özellikle haşlanmış yumurta + yarım muz müthiş tok tutuyor)

KIZLAR KENDİMLE BUGUN İŞ YERINE :
nohut,leblebi,kuru siyah üzüm ve dut kurusu getırdım attım çekmece ye açlık hıssettıgım de yıyecegım
ha bırde maydonozum var sade yaprak yaprak kımse olmadıgında onu yıyorum tadını begenmedım ne kadr tuketmek gerek bılen var mı aranız da

Kızlaaar merhaba !!! Umarım diyetleriniz iyi gidiyordur. Bende aranıza katılmak istiyorum. Acaba mümkün mü?:26:

tabi hosgeldin canım kendinden bahseder mısın biraz tanıyalım seni
Hoşbulduk canım20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Bu öğlen tartıldığımda 82.2 kg çıktım. Durup durup diyet yapmak, yıllardır başarısız olmak bütün motivasyonumu eritti. Ancak yıllardır hiç vazgeçmedim, kilolarımla yaşayamam. Aslında KK'da bir günlüğüm var. Fakat o da başarısızlıklarımın, istikrarsızlıklarımın güncesi.. Daha çok insanla bir arada daha azimli olacağımı düşünüyorum. Son zamanlarda kendimi iyice dibe vurmuş hissediyorum. Herkes de bunu yüzüme vuruyor adeta. Artık dayanamadığımı damarlarımda hissediyorum. Biranda tekrar adım atmaya karar verdim. Bu sabah diyet yapmıyordum ancak şuan yapıyorum..
İşte böyle
:26:

kızlar bende bugun katıldım aranıza.1,68 boyum 82,20 kilom ne yapsam hangi hapı kullansam kilo veremiyorum aksine şişiyorum.oturarak calıstıgım için spor sansımda pek yok.motivasyona ihtiyacım var.sizinle beraber olcak bu sefer .bayrama kadar 10 kilo vermek istiyorum.şimdi ne yiyor ne yapıyoruz??

canım hiç merak etme vereceksin yeter ki iste ve forumdan kopma bn gecen ay foruma girdim başladım başladıgımda 86 kıloydum sımdı ıse 79,4 buradan çok sey ogrendım bırlıkte dıyet yapıyor paylasıyor sohbet edıyoruz sık sık yazdıgında insan çok daha motıve oluyo tekrardan hosgeldin umarım kalıcı olarak gelenlerdensin dir canım

Canım çok güzel kilo vermişsin maşallah. Nasıl bir diyet yapıyorsun? Bundan sonra buradayım kızlar. İnşallah sizlerle birlikte bende ilerlerim.:26:

canım hap map yok ununt onları bir kere hosgeldin sekerım burdakı arkadaslar da bende hap kullanmıyoruz hedef kalıcı ve saglıklı kılo vermek bunun için az ama sık olarak yıyoruz her gun gunun uygun oldugu saatler paylasım yapıp motıve oluyoruz hap gıbı gecıcı ve zararlı seyler den uzak dur canım onun yerıne yeşil çay tuket bn de calısıyorum 8 den 7 kadar zor oluyo ama hedefime ulasmak için yapıyorum kendımle maydonozu seçtım yıkadım evde posede koydum molalar da yemek te tuketıyorum ara ogun olarak ya meyve yada leblebı tuketıyorum gecen ay basladım bu foruma ve toplam 6,5 kilo verdım sende verebılırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…