ramazana ne kaldı ki gitmek için geç kaldın tüm ramazanda metabolizmanı çözmekle geçirecekramazanda gitme az çok biliyorsun neyi yiyip neyi yemiceni ayrıca ramazan ayrı bir dönem tüm gün boyu aç kalınan vücudunu kendin tanıyorsun... şeker insülin yada başka bir rahatsızlığın var mı? tutacakmısın hadi tuttun bütün gün aç vücudun akşamda onu geri çevirirsen küstürürsün :) yiyeceklerini planla evde kesinlikle fazlası olmasın en kötü ihtimal almak için gece çıkarsın hem yürüyüş yapmış olursun
iyi akşamlar kızlar nasılsınızbu ara pek ugrayamadım foruma bide diyetisyene gitsem süpper olacak ramazan ayından önce
ben simdik önce dünkü menümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek 2 catal sucuk yumurta domates
ara türk kahvesi yanında 2 tane cukulatalı badem
ara dondurma
ara cubuk kraker 3 tane cukulatalı badem
akşam 2 dilim ekmek 1 fırında tavuk bacak salata yogurt :18::18::18:
ara karpuz
3 litre su spor yok dayağı hak ettim bence
ve bugünkü menüm dünü dengelemeye calıstım
sabah 1 dilim ekmek hashas ezmesi acık cay
ara 1 avuç leblebi
ara buzlaş
akşam 2 dilim ekmek menemen semizlik salatası
ara meyva yerim
3 litre su 1 saat tempolu yürüyüş nasıl dünü dengeleyebilmişmiyim kızlar :26::26::26::26:
iyi geceler kızlar...
sabah: yulaf ezmesine buz gibi yoğurt ve 1 tatlı kaşığı reçel koydum
ara : yok
öğle: garnitür tabağı aldım dışardaydım şansımdan közleme patlıcan vardı dayanamayıp kızarmış biber ve domatesten almasam iyiydi de neyse ekmek yoktu + ayran
ara : fruttia gerçi kalori hesabına bakıyorum başka dondurmalardan da var dolapta
akşam: evde de patlıcan yemeği vardı 2 gündür yememişim + 1 dilim kepek ekmeği + bol yeşil salata 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekledim
ara: 1 kadeh meyve şarabı ( yarım kadeh olsa iyiydi :) + leblebi
sabah 7 de kalkıp denize gittim 2 kez 1 er saat hiç çıkmadım. sonrası ise tamamen yürüyüşle geçti 11 de çıktım bugun çok işim vardı dinlene dinlene bi yerlere uğraya uğraya paso yürüdüm hatta saat 3 gibi ayak detoksu yaptırdım çok iyi denk geldi :))))) bugun diyet ve spor olarak başarılı geçti terazi hala 86 ya çaktığı pençelerinde ısrarlıysada :))
Polikistik over oldugum icin haliyle insilün direnci var oruclarimi tutarim canim olmazsa ramazan ayindada elimden gelen dikkati ederim olmazsada en azindan almamak icin ugrasicam ama oruclarimi birakmam en kotu 1 2 kilo fark eder onuda bayram arkasi hemencik hallederim
Kızlaaar merhaba !!! Umarım diyetleriniz iyi gidiyordur. Bende aranıza katılmak istiyorum. Acaba mümkün mü?:26:[/QUOtabi hosgeldin canım kendinden bahseder mısın biraz tanıyalım seni
Gitsin artik bu kilolar(
akşam eve gidince zeytinyağlı taze fasulye yapıcam,bulgur pilavı ve cacık[/QUO
yiyecek misin hepsinden
yarın tartı günü hafif ye bence fasulye cacık belkı bır kasık pilav
hem aclik hem spor cekilmio walla su sicakta.ama durmak yok yola dewam!
Hoşbulduk canımtabi hosgeldin canım kendinden bahseder mısın biraz tanıyalım seni
kızlar kendimle bugun iş yerıne :
Nohut,leblebi,kuru siyah üzüm ve dut kurusu getırdım attım çekmece ye açlık hıssettıgım de yıyecegım
ha bırde maydonozum var sade yaprak yaprak kımse olmadıgında onu yıyorum tadını begenmedım ne kadr tuketmek gerek bılen var mı aranız da
akşam eve gidince zeytinyağlı taze fasulye yapıcam,bulgur pilavı ve cacık[/QUO
yiyecek misin hepsinden
yarın tartı günü hafif ye bence fasulye cacık belkı bır kasık pilav
canım ben zaten pilav,makarna yemiyorum kestim tamamen,bulgur daha hafif ve şeker hastaları için daha çok öneriliyo diğerlerine göre
2 kaşık pilav yerim 2 kaşık fasulye azcık da cacık çok değil ki
hoşbulduk canım20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Bu öğlen tartıldığımda 82.2 kg çıktım. Durup durup diyet yapmak, yıllardır başarısız olmak bütün motivasyonumu eritti. Ancak yıllardır hiç vazgeçmedim, kilolarımla yaşayamam. Aslında kk'da bir günlüğüm var. Fakat o da başarısızlıklarımın, istikrarsızlıklarımın güncesi.. Daha çok insanla bir arada daha azimli olacağımı düşünüyorum. Son zamanlarda kendimi iyice dibe vurmuş hissediyorum. Herkes de bunu yüzüme vuruyor adeta. Artık dayanamadığımı damarlarımda hissediyorum. Biranda tekrar adım atmaya karar verdim. Bu sabah diyet yapmıyordum ancak şuan yapıyorum..
Işte böyle:26:
Canım çok güzel kilo vermişsin maşallah. Nasıl bir diyet yapıyorsun? Bundan sonra buradayım kızlar. İnşallah sizlerle birlikte bende ilerlerim.:26:canım hiç merak etme vereceksin yeter ki iste ve forumdan kopma bn gecen ay foruma girdim başladım başladıgımda 86 kıloydum sımdı ıse 79,4 buradan çok sey ogrendım bırlıkte dıyet yapıyor paylasıyor sohbet edıyoruz sık sık yazdıgında insan çok daha motıve oluyo tekrardan hosgeldin umarım kalıcı olarak gelenlerdensin dir canım
kızlar bende bugun katıldım aranıza.1,68 boyum 82,20 kilom ne yapsam hangi hapı kullansam kilo veremiyorum aksine şişiyorum.oturarak calıstıgım için spor sansımda pek yok.motivasyona ihtiyacım var.sizinle beraber olcak bu sefer .bayrama kadar 10 kilo vermek istiyorum.şimdi ne yiyor ne yapıyoruz??
tabiki durmak yok ne kadar zamandır diyet yapıysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?