80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hikayen cok tanidik,ayni bende seninle ayni durumu paylasiorum

cnm yeni mamalarını güle güle tüket:)) sabah-öğle, ve öğle-akşam arasında bir avuç bir tanesinden ye sadece. akşam-gece arasında farklı bir besinle ara öğün yap. maydonoza gelince adını hatırlayamadığım bir ünlü günde 1 tabak tüketiyordu. ben de sevmem maydonozu Allah affetsin nimet sonuçta kendini tiksindirme günde iki kere birkaç dal ye. abartma bence.

Kızlaaar merhaba !!! Umarım diyetleriniz iyi gidiyordur. Bende aranıza katılmak istiyorum. Acaba mümkün mü?:26:
hoş geldin cnm.

offf bence de gitsinler artık yaaaa

gider gider kendini streslendirme kilo verme sürecinde pozitif düşünmek faydalıdır.

akşam eve gidince zeytinyağlı taze fasulye yapıcam,bulgur pilavı ve cacık

cnm fazulye ve cacık iyi ama bulgur tavsiye etmem. en fazla 2 kaşık olsun yersen de yarın tartı günü malum. bulgur şişirir seni bir de akşam öğünü.

cnm ben de seninle aynı durumdaydım. resmen anlattıklarında kendimi buldum. yalnız ben 23 yaşındayım. ve bir anda diyete başladım sonrada burdaki arkadaşlardan güç alarak dityetimi bozmadım. şimdi 60 kiloyum ve çok mutluyum. beni kilo verdikten sonra gören tanıyamıyor. nişanlım ya da eşim:)) nikahı yaptık düğünü yapmadık artık ne anlarsan cnm:)) memleketimizden uzak yerde görev yapıyorduk. tayin çıkınca eşyaları kargoladık. onun valizi babamlara benimkide onun ailesinin yaına gitmiş. abisideğiştirmeye geldi. konuştum da kendisiyle demişki bizim gelini görmedim nerdeydi eve gidince. ablası da konuştun ya demiş yok cnm o kardeşi değil miydi erimiş resmen demiş:)) sen de bunu yapabilirsin. seni sinir eden herkesi yaptığınla bozabilirsin. bu ilk değil aurıca hakkımda atıp tutan herkese resmen gününü gösterdim. sen kendi canını sıkcağına onların canı sıkılsın cnm. başaracağına yürekten inanıyorum.

bu iş hapla falan olmaz cnm. yazık değil mi canına o kimyasalları kullanıyorsun. her ne kadar bitkisel deselerde bal gibi kimyasal. o kapsül haline gelene kadar ne aşamalrdan geçiyor. düzenli beslenmeye başla kilo verdikçe senin içinden gelecek spor yapmak. hoş geldin. canını sıkma kiloları sık cnm erisinler bir güzel:)

Hem aclik hem spor cekilmio walla su sicakta.ama durmak yok yola dewam!

cnm ben akşam 6-7 gibi yapıyıyorum sporu. sen de imkanın varsa öle yap.

sakin ha sakin hap in "h" sini agzina alma.ben tartida 86 kg gorduysem bunun tek sebebi zayiflama haplaridir.spor imkanimda yok deme,insan isteyince yaratio.ben de once imkan yok falan derdim simdi hem apor salonuna gidiorum hem de ewde cannanetics 3 mil falan yapym,tw izlerken mekik cekiorum.yani istedikten snra imkan yaratabilirsin

bugünkü menüm small beden olma yolunda ilerleyen çıtırlar:)
sabah
3 tane tuzlu kurabiye (başka bi seçeneğim yoktu )

ara
10 tane leblebi tuzsuz

öğlen
1 kase yarma çorbası
4 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 avuş leblebi tuzsuz

akşam
1 kase yarma çorbası
salata

ara
6 tane kayısı

bol su ve yeşilçay..

hikayen cok tanidik,ayni bende seninle ayni durumu paylasiorum
Artık bu döngüyü kırmak, çevremdekilere kendimi kanıtlamak istiyorum ya. Benimle aynı kilolarda, aynı dertten muzdarip insanlarla birlikte kendimi çok daha iyi hissediyorum açıkcası. İnşallah güzel dostluklar kurup başarılı oluruz canım.

Ay maşallah nasıl özendim sana canııım. Aynen yapmak istediğim, hayal ettiğim bu.. İnandığın için çok teşekkür ederim. Ben de kendime inanmak için çaba harcıyorum. Giderek daha kararlı, azimli olacağım. İnşallah yaşadığın rüyayı bende yaşayabilirim canım.

Canım çok güzel kilo vermişsin maşallah. Nasıl bir diyet yapıyorsun? Bundan sonra buradayım kızlar. İnşallah sizlerle birlikte bende ilerlerim.:26:

nasıl verdım en önemlı etkenım bu forum ve burada kı dosluk motıvasyon takıp ettıysenız her cuma tartı gunumuz tartılıyoruz ne kadar verdıgımızı gunluk ne yedıgımızı yazıyoruz kımı zanan elestırıyoruz menuyu en güzeli de bu işte beraber destek olarak
ben evet verdım hedefım 65 yılbasına kadar gelmeyı hedefledım
sabahları genelde k.ekmegı, salatalık,domates,peynıs yada nesfıt
öglen :calısıyorum o yuzden olan yemek den mesela pilav makarnayı hıc yemedım yagdan uzakdum
aksam da olabıldıgınce hafif yedım
tek kaçamagım dondurma işte

Canım çok güzel kilo vermişsin maşallah. Nasıl bir diyet yapıyorsun? Bundan sonra buradayım kızlar. İnşallah sizlerle birlikte bende ilerlerim.:26:

nasıl verdım en önemlı etkenım bu forum ve burada kı dosluk motıvasyon takıp ettıysenız her cuma tartı gunumuz tartılıyoruz ne kadar verdıgımızı gunluk ne yedıgımızı yazıyoruz kımı zanan elestırıyoruz menuyu en güzeli de bu işte beraber destek olarak
ben evet verdım hedefım 65 yılbasına kadar gelmeyı hedefledım
sabahları genelde k.ekmegı, salatalık,domates,peynıs yada nesfıt
öglen :calısıyorum o yuzden olan yemek den mesela pilav makarnayı hıc yemedım yagdan uzakdum
aksam da olabıldıgınce hafif yedım
tek kaçamagım dondurma işte

Gercekten yurekten tebrik ediorum seni ayakta alkisliorum,grafigi.e hayran kaldim darisi tum emek werenler:)

teşekkür ederim cnm utandım şimdi bende sizlerle aynı yollardan geçtim. yalnız ben yolculuğa sizden önce başladım ve bitiş çizgisindeyim. sizleri de heyecanla ve dualarımla bekliyorum bi de çok inanıyorum hepinize..

cnm yapabilirisin neden olmasın ki. dediğim gibi aynı yollardan ben de geçtim. elbette sabrının tükendiği noktalarr olacak. işte asıl dirayeti orda göstermen gerekiiyor. ben çok zorlandığımda diyet ürünleri yiyordum yoğurt salata leblebi gibi. diyordum ki ye bunu doymazsan elinden alan yok gidip istediğini yersin. sonra yatışıyordu midem ve nbeynim iradem yerine geliyordu kaçamak yapmıyordum. bi de sabrın zorlandığında gel buraya yaz biz seni motive ederiz... hadi hadi olacak beklesin seni 60 gidiyorsun yola çıktın bile:))

Aynen cnm katiliorum,ben de artik bu donguyu kirmak istiorum we bu forum benim icin gercekten ise yarior.insanlarin deneyimlerini,sewinclerini falan okudukca guc aliorum,ben de senin gibi utandirmak istiorum herkesi.basaricaz insallah :)

Aynen cnm katiliorum,ben de artik bu donguyu kirmak istiorum we bu forum benim icin gercekten ise yarior.insanlarin deneyimlerini,sewinclerini falan okudukca guc aliorum,ben de senin gibi utandirmak istiorum herkesi.basaricaz insallah :)

Harikasın vallahi yaaaa... Peki ne kadar süredeydi canım

Canım yaaa Benimde en büyük hatam irademin "gerçekten" zorlandığı zamanlarda bir dayanıyorum iki dayanıyorum üçüncüde bırakıyorum. Yeterince inanmadığım ve kararlı olmadığım için. Tüm tavsiyelerini dikkate alacağım. allahım bana sabır versin
İnşallah canııım

bugun neler yedım
sabah:meshur kepeklı sandıvınç ım ı yedım yanında cay ıle
arada :5 kayısı
öglen:corba ve yogurt
arada :maydonoz,1 avuc leblebı nohut karışık
aksama hafıf yerım
2 bardak yesıl çay,maden suyu 1.5 lt de su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…