ben diyete 5 haziranda başladım 86 kilo ile forumla paylasıp dıyete basladım bu sekılde yıl basına kadar 65 olmak ıstıyorum bakalım
Evet burayı aksatmayalım kızlaaaar. Ben de hem diyet günlüğüme hem buraya yazacağım. Aksatmayalım ki daha güzel motive olalım.burayı ihmal etmek yok ama arkadaşlar tatıle gıdınce durgunlastı cuma yarıslarına da gırdım aksatmak yok burayıda ona gore
Canım seninle koşullarımız ve kilolarımız çok benziyor. Bu yolda birbirimizi çok iyi anlayacağımızı düşünüyorum.Ben aksatmam,gunumun cogunlugunu kk da geciriorum zaten.buarada herkes kendini tanotmis ben de tanitayim.bu yola bas koymamaya basladigimda 86.6kg idim simdi 83 um.25 yasindaim,hukuk fak ogrencisiyim.
Canım seninle koşullarımız ve kilolarımız çok benziyor. Bu yolda birbirimizi çok iyi anlayacağımızı düşünüyorum.
Canım seninle koşullarımız ve kilolarımız çok benziyor. Bu yolda birbirimizi çok iyi anlayacağımızı düşünüyorum.
Canım bu öğlen tartıldım 82.2 kg çıktım. Uzun zamandır diyet yapamıyorum. Başla bırak, başla bırak verdiklerimi alıyorum. Deneme yapmaya bile ara vermiştim. Bu öğlen tartılınca artık buçak kemiğe dayandı..profilindeki fotoyu gordum dr,hic de 77 kg gorunmuosun,wucudun abarttigin gibi deil we diri gorundu bana
mrb cnm.. iyiyim ben sen de iyisindir umarım.. hepimizde bir uğramamazlık var bu aralar. artık olduğu kadar idare ederiz bizde. gene de aralarda uğra cnm..
cnm sende benim gibi yemekten vazgeçip aburcuburlara dalmışsın. aslında ben ikisini de yeme kapasitesindeyim ama birini tercih etmeye çalışıyorum.. ama ikinci gün menün gayet iyi. buzlaş dışında. onun ne olduğunu bilmiyordum diğer topikte açıklamışsın ordan öğrendim. meyvesuları şeker deposu onun yerine haftada iki kere meyveli soda tüketmeni tavsiye ederim. o da pek masum değil ama meyvesuyundan daha hafif..
spor çok iyi. kızartma yemeseymişsin iyiymiş cnm.. bi de meyve şarabı alkollümü bilmiyorum ama diyette alkol önermiyorlar cnm. o da kilo yyapar şarap olsa dahi..
aynen bende pko ve insülin direncine sahibim. eskiden tamamını tutardım hazır regli de ilaçla olduğumdan günlerini denk getirmez bitirirdim hepsini ama sonra dişlerim kanamaya başladı. şeker yüzündenmiş. çok zor geçiyor bana da ramazan ya ipin ucunu kaçırıp tutmuyorum yada 1 gün tutup 1-2 gün yiyorum. bakalım bu senede başlayacağım ilk günden nasıl gider bilemiyorum. ama insülin direncin varsa dikkat et güzelim oruç süresince hep sahura kalkıp yemen lazım. bi ara kepek ekmeklerinden kanepeler yapmıştım. zeytin ezmesi yada peynir domates saatte bir 2-3 tane çayla birlikte, gece çayla geçiyordu. birde salatalık. sahurda da mümkün olduğunca meyve, kayısı kurusu, hurma, bol bol peynir ve haşlanmış yumurtabunlar benimkiler belki sana da yarar... (özellikle haşlanmış yumurta + yarım muz müthiş tok tutuyor)
Canım bu öğlen tartıldım 82.2 kg çıktım. Uzun zamandır diyet yapamıyorum. Başla bırak, başla bırak verdiklerimi alıyorum. Deneme yapmaya bile ara vermiştim. Bu öğlen tartılınca artık buçak kemiğe dayandı..
Vücudum sıkı ama kalın işte..
Hoşbulduuuk. Elimden geldiğince buradayım artık. Okul yok iş yok zaman çokyeni gelen arkadaslar hoşgelmişler topiğimize can katmışlar böyle düzenli bir şekilde katılımlarını bekliyoruz
Ayy sevindim valla hiihihi. Teşekkür ederim canımwala sastim kaldim ben omrumde boyle 82 kg gormedimcok sanslisin farkindasin dimi?
Canım ismimi paylaşmasam sorun olur mu:26:Tuhaf kız ismin ne :26:
Hoşbulduuuk. Elimden geldiğince buradayım artık. Okul yok iş yok zaman çok
Ayy sevindim valla hiihihi. Teşekkür ederim canım
12.7.12 menü
akşam:
18.00
1 bardak yarım yağlı süt
1 kase k-flex
5 küçük erikara:
16.00
2 kuru incir
1 bardak sade kahve
* 2lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?