80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben diyete 5 haziranda başladım 86 kilo ile forumla paylasıp dıyete basladım bu sekılde yıl basına kadar 65 olmak ıstıyorum bakalım

burayı ihmal etmek yok ama arkadaşlar tatıle gıdınce durgunlastı cuma yarıslarına da gırdım aksatmak yok burayıda ona gore
Evet burayı aksatmayalım kızlaaaar. Ben de hem diyet günlüğüme hem buraya yazacağım. Aksatmayalım ki daha güzel motive olalım.

Ben aksatmam,gunumun cogunlugunu kk da geciriorum zaten.buarada herkes kendini tanotmis ben de tanitayim.bu yola bas koymamaya basladigimda 86.6kg idim simdi 83 um.25 yasindaim,hukuk fak ogrencisiyim.

Ben aksatmam,gunumun cogunlugunu kk da geciriorum zaten.buarada herkes kendini tanotmis ben de tanitayim.bu yola bas koymamaya basladigimda 86.6kg idim simdi 83 um.25 yasindaim,hukuk fak ogrencisiyim.
Canım seninle koşullarımız ve kilolarımız çok benziyor. Bu yolda birbirimizi çok iyi anlayacağımızı düşünüyorum.

profilindeki fotoyu gordum dr,hic de 77 kg gorunmuosun,wucudun abarttigin gibi deil we diri gorundu bana
Canım bu öğlen tartıldım 82.2 kg çıktım. Uzun zamandır diyet yapamıyorum. Başla bırak, başla bırak verdiklerimi alıyorum. Deneme yapmaya bile ara vermiştim. Bu öğlen tartılınca artık buçak kemiğe dayandı..
Vücudum sıkı ama kalın işte..

off canım sorma diyetisyene gitmeyi düşünüyorum o beni biraz düzene sokar gibi geliyor bakalım nasıl olacak

canım önerilerin için sagol bende yapabilirsem iftardan sonra 30 dk ka kosu bandında yürüyüş yapmayı düşünüyorum benim sekerim o kadar yüksek degil ramazan ayında sorun olacagını düşünmüyorum bakalım bi baslayalımda hayırlısıyla

yeni gelen arkadaslar hoşgelmişler topiğimize can katmışlar böyle düzenli bir şekilde katılımlarını bekliyoruz

wala sastim kaldim ben omrumde boyle 82 kg gormedim cok sanslisin farkindasin dimi?

yeni gelen arkadaslar hoşgelmişler topiğimize can katmışlar böyle düzenli bir şekilde katılımlarını bekliyoruz
Hoşbulduuuk. Elimden geldiğince buradayım artık. Okul yok iş yok zaman çok
wala sastim kaldim ben omrumde boyle 82 kg gormedim cok sanslisin farkindasin dimi?
Ayy sevindim valla hiihihi. Teşekkür ederim canım

12.7.12 Menü
Akşam:
18.00

1 bardak yarım yağlı süt
1 kase k-flex
5 küçük erik
Ara:
16.00

2 kuru incir
1 bardak sade kahve
* 2lt su

12.7.12 menü
akşam:
18.00

1 bardak yarım yağlı süt
1 kase k-flex
5 küçük erik
ara:
16.00

2 kuru incir
1 bardak sade kahve
* 2lt su

gayet güzel mesela sebze yemegi et falan da tüket vitaminsiz kalma ben mesai ye kaldım 8,30 da cıkacagım ewe gıttım dıye 9 leblebı nohut atıstırıyorum yemek yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…