hihihihi peki peki bendemutlaka gel canım yediğini içtiğini yaz tmm yoksam merak ederimm uyku uyuyamam yazık bana
12.7.12 Menü
Akşam:
18.00
1 bardak yarım yağlı süt
1 kase k-flex
5 küçük erikAra:
16.00
2 kuru incir
1 bardak sade kahve
* 2lt su
Canım diyete öğlen başladım sabah açma falan yedim ondan yazmadımcanım yediklerini sabahtan itibaren yazarsan daha güzel yorum yapabilirim
Canım diyete öğlen başladım sabah açma falan yedim ondan yazmadım
Ben çoktan başladım bile canımhım yarın senın için başlangıc olsun o zaman sekerım tartıl yarın neler yedıgını hep yaz sekerım
Ben çoktan başladım bile canım
Afiyet olsun canım. Ben ismimi paylaşmayı pek istemiyorum.Sorun olmaz umarım:26: Başladım vallahi inşallah sonuna kadar gideceğimcanım ismini sormustum söylemek istemiyorsan anlarım canım harıka bır an once başlamıssın bn de 2 avuca yakın nohut yedım sankı dunya yı yemısım gb şişim
Canım diyet gurubları için de katılmak ısteyenler bolumu var oraya bılgını yaz bn 5. Grup ta yarısıyorum
​Neyin var canım?Ay ben bugun cok kotuyum kizlar
Canım kendini gözlerin kararacak kadar aç bırakarak diyete devam edemezsin. Bence hemen sağlıklı atıştırmalık tüket:44:Bugun 3. Gunum diyette we cok zorlaniorum,cok acim,gozlerim karario,ama bozmucam
Ay ben bugun cok kotuyum kizlar
Afiyet olsun canım. Ben ismimi paylaşmayı pek istemiyorum.Sorun olmaz umarım:26: Başladım vallahi inşallah sonuna kadar gideceğim
Tamam canım.sorun olmaz tabiki ben hitap edebilmek açısından sordum canım sorun degıl
Tamam canım.
Buarada günaydın kızlar. Bu sabah tartıldım. 80.2 kg çıktım.Dün öğlen 82.2 kg'dım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?