80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ismini sormustum söylemek istemiyorsan anlarım canım harıka bır an once başlamıssın bn de 2 avuca yakın nohut yedım sankı dunya yı yemısım gb şişim
Afiyet olsun canım. Ben ismimi paylaşmayı pek istemiyorum.Sorun olmaz umarım:26: Başladım vallahi inşallah sonuna kadar gideceğim

Ve Bugünkü menüm

Sabah 1 simit
Ara yok
Öğlen 1 porsiyon köfte salata ayran
Ara 1 küçük salkim üzüm
Aksam 4 incir
Ara acik cay olacak sekersiz

3 litre su spor yok ama üsenmezsem 30 dk ka kosu bandini ziyaret edebilerim kizlar bugun hastanedeydim o yuzden sacma bi menu oldu artik :1

iyi geceler kızlar,

bugunkü menüm:

sabah: sandviç yapıp acele fırladım evden (marul, domates, peynir ne yazıkki kepeğim bitmiş dondurucudakini ısıtıcak vaktim yoktu)

ara: 2 mini armut

öğle: tavuklu nohut vardı suyunu süzüp 1 kepçe aldım + yoğurt + kepek ekmeği (iş yerinde kepek ekmek stoğum duruyormuş :)

ara: kayısı + 2 mini armut + 2 galeta + 3 bardak yeşil çay (bir ara kaptırıp galetayı yeşil çaya bandırıp yemişim, neyseki 2. de durdum:)))

akşam: şehriye çorba 2 bardak ayran 1 dilim kepek ekmeği canım çekti peynir + domates

ara: leblebi + spor yaptıktan sonrada 2 nektarin yiyip yatıcam :)

eşimde şehir dışında üşenmeden giyicem sauna şortumu çıkıcam koşu bandına artık uyuyakalmazsam üstünde inip meyvemide yerim yatarım iyi geceler güzeller...

12.7.12 Menü
Ara:
21.00

5 mürdüm eriği
Acıkınca:
2 kırmızı biber (üzerilerine azcık sirke)
5 siyah zeytin
(Sağlıklı atıştırmalık; Dr. Mehmet Öz'ün taktiği)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…