Canım diyetin ilk günü ya ondannasıl yani kız bu nasıl kılo vermek öylemaşallah valla
Canım diyetin ilk günü ya ondan
Teşekkür ederim canım inşallah düzenle devam edicemvalla süper harika hatta aynen devam
Teşekkür ederim canım inşallah düzenle devam edicem
Mrb kızlar ben 87de başladım 3 haftada şuan 84 kg ve kararlıyım dün itibariyle sabahlar yürüyüş ve akşamları mekik çekmeye başladım hadi hayırlısı
Canım biliyorsundur sende kilo verme süreci sürekli dalgalanan bir şey. Senin de duraksamış belli ki biraz. Menülerini biraz kıs ve metabolizmanı canlandırcak birşeyler ekle benceben bu hafta sadece 300 gr cık vermişimçok sıktı canımı
Canım biliyorsundur sende kilo verme süreci sürekli dalgalanan bir şey. Senin de duraksamış belli ki biraz. Menülerini biraz kıs ve metabolizmanı canlandırcak birşeyler ekle bence
Aynen canım çok iyi yaparsınkesinlikle sekerim bu hafta reng dönemimdi ama kaçamak lar vardı dondurma yedım neredeyse hergun yemek çok yemedım ama suyu da az içtim yeşil çayı da 3 ve üstü içeyim
​Canım PKO nedir?Tşkler cnm mesajların altındaki kilo çizelgesini nasıl yapabilirim bu arada ben PKO Hastasıyım
Tşkler cnm mesajların altındaki kilo çizelgesini nasıl yapabilirim bu arada ben PKO Hastasıyım
ben bu hafta sadece 300 gr cık vermişimçok sıktı canımı
Geçmiş olsun canım benim annemde de vardı, aldırdık. Tam 6 kilo çıkmıştıPolikistik over Cnm Kist
Geçmiş olsun canım benim annemde de vardı, aldırdık. Tam 6 kilo çıkmıştı
Kaç kilosun canım, boyun kaç?benimki o şekilde değil cnm ufak ufak rahimin etrafında adet düzensizli yapıyor 2 aydan fazla süredir hastalanmadım üstelik en son bat 9 mayıs düşün yani drler
doğum kontrol hapı veriyor oda iştah açıyor zaten oyüzden bu kilodayım cocuk düşüyorum o sebebden dolayı zayıflamayı düşünüyorum
Bende 1.70 - 80.6 canım. Buarada aramıza yeni katıldın galiba?1.63 boy 84kg yum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?