80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam canım.
Buarada günaydın kızlar. Bu sabah tartıldım. 80.2 kg çıktım.
Dün öğlen 82.2 kg'dım.

Tebrikler canim harikasin ama gün icindeki tarti agirliginla Sabah ac karnina fark ediyor baya

Mrb kızlar ben 87de başladım 3 haftada şuan 84 kg ve kararlıyım dün itibariyle sabahlar yürüyüş ve akşamları mekik çekmeye başladım hadi hayırlısı

Hosgeldin canim görünüp kacma tmm hep buralarda kal

​Canım PKO nedir?

Tatlim pko hormonel bi bozukluk tedavisi yok incili kadinlar diyebiliriz googleden arastirabilirsin

Tatlim hosgeldin bende pkoluyum zor bi hastalik ama ben zayiflamaya basladigimdan beri adetlerim daha düzenli sende zayifladikca farki göreceksin

ben zayıfken bile düzenli adet görmezdim ki işte orda anlamıyorum konuyu drlere bunu söylüyorum ama hepsi zayıflaman lazım diyor başka bişey demiyor.

ben zayıfken bile düzenli adet görmezdim ki işte orda anlamıyorum konuyu drlere bunu söylüyorum ama hepsi zayıflaman lazım diyor başka bişey demiyor.

Pkoda en büyük düsman kilo ama dr dr fark ediyo ben gecen sene 86 kiloydum özel bi merkezde tüp bebek tedavisi yaptirdim olmadi ama kimse kilolusunda demedi ama devlette bir dr bana zayiflamamin sart oldugunu söylemisti

Pkoda en büyük düsman kilo ama dr dr fark ediyo ben gecen sene 86 kiloydum özel bi merkezde tüp bebek tedavisi yaptirdim olmadi ama kimse kilolusunda demedi ama devlette bir dr bana zayiflamamin sart oldugunu söylemisti

bana ilk gittiğim günden beri diyorlar ama ilk zamanlar cocuk istemiyorum die doğum kontrol hapını dayadılar evlenmeden öncede adet düzensizliği için gidiyordum ozmnda aynı hapı verdiler en sonunda şitim şimdi cocuk için mecburen zayıflamam gerekiyor 4 ay klomen edavisi gördüm sonra ara verdim geçtiğimiz ay dr gittim tüm tahliller yapıldı sadece rahim filmm kaldı bu zaman zarfında hemde diyetteyim 3 haftada 3 kg verdim şuan 10 gündür düzenli diyet yapmama rağmen bir türlü kilo veremiyorum ama görenler zayıflamışsın diyorlar :)

bugun
sabah:160 kal olan kepekli sandivinç ekmegınden 1 bucuk yedım içine peynır koyup
arada:küçücük 1 kare bihterli çikolata
öglen:yemekte 5 çorba kaşıgı kısır,1 kasık tavuk sote,ayran
aksam a çok az yıyecegim buıgun çok kaçırdım kısır falan

Slm kizlar,sizinle bise paylasmak istiorum gulun halime.gece yattim yataga gozumu kapadim gozumun onunde kk forum,3 gunde iki kilo,su diyet bu diyet yazilari,hey allam dedim uyudum,sabaha kadar ruyamda kk we kim ne kadar nasi zayiflamis falan bole seyler girdum:))))) ne cok takmisim kafaya we kk da ne cok wakit geciriomusum da farkinda deilmisim,sanirim hafiften ana karti yaktim

Hehehehhe şaşırdım vallahi güzel rüyaymış ama

Bugün hastaneye tahlillerimi göstermeye gittim şekerim düşmüş :) doktor ilaç vermedi 3 ay da 10 kilo vericekmişim sonra tekrar test
yapacaklarmış :) bu arada kilom 81.9

geçmiş olsun canım 10 kılo harıka kulaga çok hos geliyor

evet tamda bezmek üzereydim ki benim için bi mecburiyet oldu artık çok sıkılgan bi yapım var,sabırsızım bir anda herşey olsun istiyorum
biliyorum komik gelecek belki szilere ama 1 aydır diyet yapıyorum yaklaşık 4-5 kilo verdim sanki bana hiç bişey verememişim ne yapsam işe
yarmaz gibi geliyo oysaki 20-25 kilo kolay verilecek bi rakam değil öyle değil mi?

aynı ben de öyleyım 5 haziranda başladım dıyete 6,5 kılo verdım hıc bırsey verememıssım gb gelıyo 300 gr vermısım bu hafta ölecem kahrımdan o derece düşünsene 71 kilo oldugunu 3 ay da müthiş birseyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kilo çizelgesin nsl oluyor söylermisiniz nereden yapıldığını bilmiyorum acill yardım lütfen...

Kızlar ben akşam yazamayabilirim. Teyzemlere gideceğim, evlerinde internet yok. Yarın da eve dönerken iş bakacağım. Yarın akşam tekrar girebilirim. İki günlük menümü de yazarım. Hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…