1.63 boy 84kg yum
Tamam canım.
Buarada günaydın kızlar. Bu sabah tartıldım. 80.2 kg çıktım.Dün öğlen 82.2 kg'dım.
Mrb kızlar ben 87de başladım 3 haftada şuan 84 kg ve kararlıyım dün itibariyle sabahlar yürüyüş ve akşamları mekik çekmeye başladım hadi hayırlısı
​Canım PKO nedir?
benimki o şekilde değil cnm ufak ufak rahimin etrafında adet düzensizli yapıyor 2 aydan fazla süredir hastalanmadım üstelik en son bat 9 mayıs düşün yani drler
doğum kontrol hapı veriyor oda iştah açıyor zaten oyüzden bu kilodayım cocuk düşüyorum o sebebden dolayı zayıflamayı düşünüyorum
Canım bende gayet kalınım valla.. Burda beraber motive olup birlikte eriyeceğizevet cnm senin boyunda uzunmuş çok kilolu gözükmüyorsundur benim sadece mide ve göbek var yüzden beni herkez hamile sanıyor
Bende 1.70 - 80.6 canım. Buarada aramıza yeni katıldın galiba?
Canım aynen öyle vallaTebrikler canim harikasin ama gün icindeki tarti agirliginla Sabah ac karnina fark ediyor baya
Tebrikler canim harikasin ama gün icindeki tarti agirliginla Sabah ac karnina fark ediyor baya
Hosgeldin canim görünüp kacma tmm hep buralarda kal
Tatlim pko hormonel bi bozukluk tedavisi yok incili kadinlar diyebiliriz googleden arastirabilirsin
Tatlim hosgeldin bende pkoluyum zor bi hastalik ama ben zayiflamaya basladigimdan beri adetlerim daha düzenli sende zayifladikca farki göreceksin
ben zayıfken bile düzenli adet görmezdim ki işte orda anlamıyorum konuyu drlere bunu söylüyorum ama hepsi zayıflaman lazım diyor başka bişey demiyor.
Canım aynen öyle valla
Canım bugün de tartıldım.Bugunde bi bak istersen tartil gün icinde bu hafta duzenli menulerini paylas bakalim haftaya nasil olacak
Pkoda en büyük düsman kilo ama dr dr fark ediyo ben gecen sene 86 kiloydum özel bi merkezde tüp bebek tedavisi yaptirdim olmadi ama kimse kilolusunda demedi ama devlette bir dr bana zayiflamamin sart oldugunu söylemisti
Hehehehhe şaşırdım vallahi güzel rüyaymış amaSlm kizlar,sizinle bise paylasmak istiorum gulun halime.gece yattim yataga gozumu kapadim gozumun onunde kk forum,3 gunde iki kilo,su diyet bu diyet yazilari,hey allam dedim uyudum,sabaha kadar ruyamda kk we kim ne kadar nasi zayiflamis falan bole seyler girdum:))))) ne cok takmisim kafaya we kk da ne cok wakit geciriomusum da farkinda deilmisim,sanirim hafiften ana karti yaktim
Bugün hastaneye tahlillerimi göstermeye gittim şekerim düşmüş :) doktor ilaç vermedi 3 ay da 10 kilo vericekmişim sonra tekrar test
yapacaklarmış :) bu arada kilom 81.9
geçmiş olsun canım 10 kılo harıka kulaga çok hos geliyor
evet tamda bezmek üzereydim ki benim için bi mecburiyet oldu artıkçok sıkılgan bi yapım var,sabırsızım bir anda herşey olsun istiyorum
biliyorum komik gelecek belki szilere ama 1 aydır diyet yapıyorum yaklaşık 4-5 kilo verdim sanki bana hiç bişey verememişim ne yapsam işe
yarmaz gibi geliyo oysaki 20-25 kilo kolay verilecek bi rakam değil öyle değil mi?
evet tamda bezmek üzereydim ki benim için bi mecburiyet oldu artıkçok sıkılgan bi yapım var,sabırsızım bir anda herşey olsun istiyorum
biliyorum komik gelecek belki szilere ama 1 aydır diyet yapıyorum yaklaşık 4-5 kilo verdim sanki bana hiç bişey verememişim ne yapsam işe
yarmaz gibi geliyo oysaki 20-25 kilo kolay verilecek bi rakam değil öyle değil mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-107.htmlkilo çizelgesin nsl oluyor söylermisiniz nereden yapıldığını bilmiyorum acill yardım lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?