Daha ikinci günüm canım. Bir de teyzeme gideceğim, benim için bir çeşit sınav olacak. Azıma tıkmaya çalışacak ama ben yemeyeceğim. "Başarının anahtarı, harekete geçmektir. Ertelemek değil!"tuhaf kızzzzzzzzznasıl gidiyor bakalım diyet alıştın mı
aynı ben de öyleyım 5 haziranda başladım dıyete 6,5 kılo verdım hıc bırsey verememıssım gb gelıyo 300 gr vermısım bu hafta ölecem kahrımdan o derece düşünsene 71 kilo oldugunu 3 ay da müthiş birseyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Daha ikinci günüm canım. Bir de teyzeme gideceğim, benim için bir çeşit sınav olacak. Azıma tıkmaya çalışacak ama ben yemeyeceğim. "Başarının anahtarı, harekete geçmektir. Ertelemek değil!"
Ay evet valla ama dayanıcamaynen canım nefsine yenik düşme ah ah çok zor oluyo dikkat et canım
benimki o şekilde değil cnm ufak ufak rahimin etrafında adet düzensizli yapıyor 2 aydan fazla süredir hastalanmadım üstelik en son bat 9 mayıs düşün yani drler
doğum kontrol hapı veriyor oda iştah açıyor zaten oyüzden bu kilodayım cocuk düşüyorum o sebebden dolayı zayıflamayı düşünüyorum
ben zayıfken bile düzenli adet görmezdim ki işte orda anlamıyorum konuyu drlere bunu söylüyorum ama hepsi zayıflaman lazım diyor başka bişey demiyor.
bana ilk gittiğim günden beri diyorlar ama ilk zamanlar cocuk istemiyorum die doğum kontrol hapını dayadılar evlenmeden öncede adet düzensizliği için gidiyordum ozmnda aynı hapı verdiler en sonunda şitim şimdi cocuk için mecburen zayıflamam gerekiyor 4 ay klomen edavisi gördüm sonra ara verdim geçtiğimiz ay dr gittim tüm tahliller yapıldı sadece rahim filmm kaldı bu zaman zarfında hemde diyetteyim 3 haftada 3 kg verdim şuan 10 gündür düzenli diyet yapmama rağmen bir türlü kilo veremiyorum ama görenler zayıflamışsın diyorlar :)[/QUO
güzelim ben o hapları 12 sene kullandım. girmedi girmedi düzene. kilo verdim aldım etkilemedi. klomene bizde başladık sadece 2 ay kullandık. cevap vermedi. en son doktorumda klomen den değilde doğum kontrol haplarından yana hatta yeni bişi çıktı eminim bunu kullanmamışsındır dedi, başladıbelara 2 ay kullandım şimdilik iyi. 3. aya gireceğiz. 6 ay kullanıp bırakacağız. yine çocuk olmazsa yine klomeni dayayacak yine olmazsa tüp bebeğe doğru gideceğiz. vücutta bir kilo verme eşiği var belli bir kiloyu normal veriyorsun zaten ihtiyaç duymuyor ona bünyen. ama sonrasında baktı gidiyor tehlike sinyallerini çalıyor herşeyi depoluyor. kilo veremediğinde üzülme berivannn da aynı şekilde o sıra diyeti bırakıp yani fiilen değil, zihnen detoks yapmaya başlamalısınız. beslenme tarzınızın aksine gitmelisiniz.
ben bir kez diyetisyenle baya sıkı sürdürüyorum diyeti 4 kilo filan verdim bi sürü uğraşıp sonra durdu tamam dedi gitmiyor değişiklik yapalım, vücudu şaşırtalım dedi. mısır püskülleri, kiraz sapları, maydonoz suları... düdüklüde pişirttiği ıspanaklı, lahanalı, kabaklı.........vs. püre çorbayı yanımda taşıyıp bardağa koyup yediğim günler oldu. şaşırmadı şaşırmadı tuhaf bedenim :))))) yinede öneririm değişik detoks yöntemlerini
günaydın kızlar herkeze iyi hafta sonları olsun inşallah ben gb haftasonu mesai yapanlara da Allah sabır versin
dün halam yırtdısından geldı yemekler tatlılar yapılmıs Allllllaaahhhhhhhhh tutamadım kendımı ve yedım :18:
sonra da o kadar pişman oldum kı anlatamam hafta boyunca verdıgım 300 gb mı 1 aksam da almısım kendıme ceza verdım hafta sonu meyze semze haslama tarzı kuketecegım hafta bası da detoks 2 gunluk yapacagım
wallaa dün akşam bizde de misafir vardı eşim pasta almış ay nasıl yemeden dayandım anlatamam ilk kez dün akşam yiyemeyincede pastayı 8 bardak çay içmişim :S :)))) 1 tane al bari dediler dayanamıyorum yiyeceğim ama en azından kahvaltı yerine dedim. sabah kalkıp hemen yedim ama 7 de buzdolabındaydı akşam ki güzelliği tazeliği gitmiş 4 tane yedim artık öğlenede enginar yiyeceğim günah çıkarma seansı olarak
keske bn de sabah yemıs olsam bn 8 deyedım hop yattım sonra 300 verdım hop bır aksamda aldım verecegımmmmmmmmmmmmmmmm
Bugun ki menüm
sabah:2 salatalık
öglen:4 kaşık tavuk suyu çorba,2 salatalık
arada:yarım avuc lebleni
aksamdalabıldıgıne hafıf salata yada meyve tarzı
az demeyın arkadaslar lutfen cezalıyım pazar da aynı sekılde yıyecegım bu mıdemede nefsimede ceza
Selam kızlar nasıldınız hepinize karsi Mahcubum ama inanın elimden bişey gelmiyor koydeyiz telden netin çektiği yerlerde cepten girebiliyorum laptopdan girmediğim icin listede yapamıyorum 10 gün sonra yerleşik hayyata gecicem tekrar tekrar oUr diliyorum hepinizi öpüyorum
Bugun ki menüm
sabah:2 salatalık
öglen:4 kaşık tavuk suyu çorba,2 salatalık
arada:yarım avuc lebleni
aksamdalabıldıgıne hafıf salata yada meyve tarzı
az demeyın arkadaslar lutfen cezalıyım pazar da aynı sekılde yıyecegım bu mıdemede nefsimede ceza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?