80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:) evet 71 kilo olmak güzel de 3 ay da değil de en fazla 2 ay da olsa daha iyi olurdu :) 3 ayda 20 kilo verip manken gibi çıkarmışım
doktorun karşısına bunu hayal ederek tutunabilirim hayata kadının şaşırışını filan getirdim de gözümün önüne

bende aynen güzelim. pazt doktora gidicem yine demir eksikliğinden oluşan bozukluklarda olabiliyormuş pazt birde demir bakacağız. bi ara yine düşüktü serum filan yediydim ama buda ilgiliymiş. biz istediğimiz kadar diyet yapalım. regl olmadığın sürece o tartı kımıldamıyor

ben zayıfken bile düzenli adet görmezdim ki işte orda anlamıyorum konuyu drlere bunu söylüyorum ama hepsi zayıflaman lazım diyor başka bişey demiyor.

dr lara bakma sen benimki bi dönem beni psikiyatriste gönderdi ikisi birden ilaç başladı baktı öyle kayda değer değişim yok bari o ilaçlara alıştırmayayım seni dedi. tüm yöntemleri bitirdiğinden herhalde bana da zayıfla dedi. ya iyi güzelde dışarda bir sürü kilolu insan var regl oluyor benim özelliğim ne dedim (hani ultrasonda bakıp rahim yağlanmış diyet yap dese neyse, gerçi o kasları nasıl çalıştırıp kilo verilirki hamile kalmak lazım zaten adet olamıyorum diye hamilelikte yok ne derttir anlamış değilim....) karın bölgesindeki yağlanma rahmi sıkıştırıyor olabilir dedi. yemin ederim içeriye soda dökesim vardı. tabi daha denenmiş şeyleri araştırdım. bilmem biliyormusun maydonozu kaynatıyorsun sonra bir kaba alıyorsun sonra duşa girip belinden aşağısını havluyla sarıp buharını içeri almaya çalışıyorsun. bende aşırı değişim olmadı ama etrafımda bile değişim gören var denemek isterseniz.... bende de koyu renkli akıntı yarattı (hastanede çalışıyordum bunu bana önerenler hemşire filan hastane personeliydi...) bu akıntıya için temizleniyor dediler daha temizlenemedik sanırım yazda geldi bu maydonoz buharı seansımda son buldu

eskilerde bir yöntem denemiştim biraz iyi gelmişti. tekrarlayacağım. sauna şort giyip bol bol yürüyordum ama genelde yokuş yukarı ve aşağı...

onu dene bunu dene devam etseydin diyen çok oluyorda hayat bunun üstüne kurulu değil ki bin türlü şey yaşıyoruz bunalıma giriyoruz, mesela bu günlerde güneşten yanıyoruz kımıldayamıyoruz, bu sadece örnek yani türlü türlü şeyler yaşarken devamlılık çok zor oluyor Allah kolaylık versin hepimize diyim :)

Dünkü menüm

Sabah 1 dilim ekmek peynir domates zeytin
Ara yesil elma 1 tane
Ara üzüm
Aksam küçük bir tabak yagsız yogurtlu makarna salata
Ara karpuz

3 litre su 3 saat temizlik yaptim oda spor sayilabilir

günaydın kızlar herkeze iyi hafta sonları olsun inşallah ben gb haftasonu mesai yapanlara da Allah sabır versin
dün halam yırtdısından geldı yemekler tatlılar yapılmıs Allllllaaahhhhhhhhh tutamadım kendımı ve yedım :18:
sonra da o kadar pişman oldum kı anlatamam hafta boyunca verdıgım 300 gb mı 1 aksam da almısım kendıme ceza verdım hafta sonu meyze semze haslama tarzı kuketecegım hafta bası da detoks 2 gunluk yapacagım

wallaa dün akşam bizde de misafir vardı eşim pasta almış ay nasıl yemeden dayandım anlatamam ilk kez dün akşam yiyemeyincede pastayı 8 bardak çay içmişim :S :)))) 1 tane al bari dediler dayanamıyorum yiyeceğim ama en azından kahvaltı yerine dedim . sabah kalkıp hemen yedim ama 7 de buzdolabındaydı akşam ki güzelliği tazeliği gitmiş 4 tane yedim artık öğlenede enginar yiyeceğim günah çıkarma seansı olarak

keske bn de sabah yemıs olsam bn 8 deyedım hop yattım sonra 300 verdım hop bır aksamda aldım verecegımmmmmmmmmmmmmmmm

Bugun ki menüm
sabah:2 salatalık
öglen:4 kaşık tavuk suyu çorba,2 salatalık
arada:yarım avuc lebleni
aksamda labıldıgıne hafıf salata yada meyve tarzı
az demeyın arkadaslar lutfen cezalıyım pazar da aynı sekılde yıyecegım bu mıdemede nefsimede ceza

en azından sabahları acı kendine...

İyi geceler arkadaşlar ,
Kimsecikler yok heraldeben de içimi dökeyim biraz.Ne zamandır yazmıyordum buraya zaten diyet falan da yaptığım yoktu.Kilo verecem dedikçe daha da yiyesim geliyo yok böyle bişey.İştahım bir açıık ki sormayın.Yürüyüş yapıyordum hava çok sıcak diye 3 haftadır onu da bıraktım.:14Diyetisyene gitsem mi yine diye düşündüm ama daha önce de çok gittim ve diyet listesine 1 ay uyuyorum sonra bırakyıroum artık deneyimliyim çok sayıda diyetisyene gittim.Bakalım yarın evde eliptik bisiklet var ona başlayacağım.Çok kaliteli birşey değil galiba derecesi çok artmıyor yani spor salonlarındaki kadar zorlamıyor insanı ama yürüyüş kadar işe yarar heralde.Offffff offf böyle işte durumlar.neyse herkese iyi geceler

Selam kızlar nasıldınız hepinize karsi Mahcubum ama inanın elimden bişey gelmiyor koydeyiz telden netin çektiği yerlerde cepten girebiliyorum laptopdan girmediğim icin listede yapamıyorum 10 gün sonra yerleşik hayyata gecicem tekrar tekrar oUr diliyorum hepinizi öpüyorum

slm cnm.. hiç mahçup olma.. zorunda olmadığın halde haftalarca uğraşıp listemizi yaptın hep. teşekkür ederim sana.. imkanın müsait olsa yine yapardın ben biliyorum.. yerleşik hayata geçtiğinde hem diyetine devam edersin hem de dilersen listemizi yaparsın:)) keyfine bak cnm sıkma canını..

cnm olmasa oluyor arada böle kaçamaklar ben de hafta sonu yani ctesi sabah bir kalktım resmen 2 kilo eksideyim. çünkü cuma çok güzel diyet yaptım. cteside devam ettim ama gelgör ki pazar coştum tekrar almışım kilolarımı sabah karşılaştım bu manzarayla. ama inanki bu kadar az yemekle olmaz.. sadece normal diyet yemeği gibi yesende o aldığın 300 gr gidecektir. kendi vücuduna işkence yapma cnm. bende öyle yapmaya çalıştığımda hep ters tepti malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…