- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.331
- 798
günaydın kızlar...
dünkü menüm berbattı. yaw bu erkekler bu kadar çok yiyip nasıl zayıf kalıyor. cmrt bütün gün yanlızdım ne güzel bişi yemedim. pazar evde eşim vardı. gün boyu yedik. cmrt günü bi kabak yemeği yaptım, ne zaman yağsız sebze yemeği yapsam eşim ortalardan kayboluyor sevmiyor adam yaaa. cmrt tam yemeği koydum tlf geldi ben bi gidip geliyim sen ye bekleme dedi. 1 saat geçmeden geldi neyse sen yemişsin ben kendime bişiler yaparım dedi yuh yani ne hazırladıysa 1 tam ekmek yemiş. sonunda pazar oldu öğle yemek sipariş vermiş neymiş bana süprizmiş. akşam üstü oldu gel dışarı çıkalım dedi çıkmışken dışarda yiyelim dedi gene kaçtı kabaktantabi bende peşinde neyden kısabilirsem ve dayanabilirsem gittim... yani bozdummm. en azından çok spor yaptım. öğle 1 saat yürüyüş bandı+mekik yaptım. akşam 2-3 saat yürüdüm. ne kadar telafi edebildiysem artık :)
Günaydın arkadaşlar,
Benim de bugun misafir gezmem var napıcam bakalım
Evde eliptik bisiklet vardı hamlamışım iyice önceden yarım saat yapardım dün 15 dakika anca yapabildim neyse zamanlar artar
günaydınnn herkese, kimsede yok yaaa
dün yine misafirlikteydik, neden çünkü evde kabak var eşim o kabak dökülene kadar evde yemeyeceğiz anladım ben
dünkü menüm:
sabah: kibrit kutusu az geldi :) 2 kibrit kutusu peynir (yumurta yerine) + 5 yeşil zeytin + 1,5 dilim çavdar ekmeği domates maydonoz yeşil biber
ara: yarım haşlanmış mısır
öğle: 1 lahmacun + bol salata + turşu
ara: 2 dilim ananas + türk kahvesi + 1 galeta
akşam: misafirlikteydik... yoğurtlu buğday çorbası + fellah köftesi (6 tane aldım) bol bol salata +yarım dilim kepek ekmek (konuşarakta çok yeniyor
ara:karpuz (hiçbir tatlıyı yemedim, tadına bile bakmadım :)
E3VET CANIM KİMSE YOKsana önerim mısırı ve turşuyu az olabıldıgıne tursu kullanma tuzu su tutar mısırda da şeker oranı yüksek diyorlar bakalım bu hafta ne kadar verecegız bırde arkadaşlar ben oruç tutmayacagım gun ıcınde paylasım yapılacak degıl m yoksa ramazan boyunca ara mı verılcek
Kızıyorum ama nerdesınız ayol yok kımse dunden berı
Herkes zayıfladı mı yoksa motıvasyonunuz dusecer arkadaslar kılo alırsınız benden soylemesı
ben burdayım cnm :) keşke kilo vermek kolay olsa bence rejimden güçsüz kaldılar kk giremiyorlar :))
Kızıyorum ama nerdesınız ayol yok kımse dunden berı
Herkes zayıfladı mı yoksa motıvasyonunuz dusecer arkadaslar kılo alırsınız benden soylemesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?