80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar...

dünkü menüm berbattı. yaw bu erkekler bu kadar çok yiyip nasıl zayıf kalıyor. cmrt bütün gün yanlızdım ne güzel bişi yemedim. pazar evde eşim vardı. gün boyu yedik. cmrt günü bi kabak yemeği yaptım, ne zaman yağsız sebze yemeği yapsam eşim ortalardan kayboluyor sevmiyor adam yaaa. cmrt tam yemeği koydum tlf geldi ben bi gidip geliyim sen ye bekleme dedi. 1 saat geçmeden geldi neyse sen yemişsin ben kendime bişiler yaparım dedi yuh yani ne hazırladıysa 1 tam ekmek yemiş. sonunda pazar oldu öğle yemek sipariş vermiş neymiş bana süprizmiş. akşam üstü oldu gel dışarı çıkalım dedi çıkmışken dışarda yiyelim dedi gene kaçtı kabaktan tabi bende peşinde neyden kısabilirsem ve dayanabilirsem gittim... yani bozdummm. en azından çok spor yaptım. öğle 1 saat yürüyüş bandı+mekik yaptım. akşam 2-3 saat yürüdüm. ne kadar telafi edebildiysem artık :)

sanırım hepimizin derdi bu erkeklerin kilo almaması. yine onlarda alsa yanlarında göze çok batmayız:)) mesela benimki kilo alsa bilre kötü durmuyor. ama ben alınca hemen fışkırıyor yağlar herbir taraftan.. sağolsun bana destek ama her daim bu konuda. yine sporla telafi etmişsin cnm. sıkma canını. yeni bişr haftada menülerin toparlanır..

Günaydın arkadaşlar,
Benim de bugun misafir gezmem var napıcam bakalım
Evde eliptik bisiklet vardı hamlamışım iyice önceden yarım saat yapardım dün 15 dakika anca yapabildim neyse zamanlar artar

Günaydın arkadaşlar,
Benim de bugun misafir gezmem var napıcam bakalım
Evde eliptik bisiklet vardı hamlamışım iyice önceden yarım saat yapardım dün 15 dakika anca yapabildim neyse zamanlar artar

bisiklette ısınmışken hemen üstüne mekik çek iyi gelir...

16.7.12
Sabah: 09.30
2 bardak su
1,5 bardak yarım yağlı süt
1 kase k-flex
Ara: 11.30
1 bardak su
1 kuru incir
1 kupa sade kahve

günaydın arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm
k.bakmayın hafta sonu gırebıldım ama pazar gıremedım dun de ızınlıydım giremedım
hemen yazayım
c.tesi detoks yapmıstım sabah bı kaktım 79.5 gıtmıs yerıne 78.7 gelmıs gozlerıme ınanamadım detoks ıse yaramıstı
pazar gunu :kepek ekmegı salatalık domates peynır maydonoz yedım 11 i gecıyordu .saat 5 de mangal yaptık bn pek et yemem o yuzden bıraz tavuk patlıcan patates yedım karpuz çok yedım
dün de
sabah:7 tane küçük kuru pasta yedım ekmegım bıtmıstı .nesfitimde :18: yıyıverdım
öglen 1 avuctan fazla leblebı yedım
aksam :z.yaglı tazefasülye ,2 dilim k.ekmegı
saat7 gıbı dayanamadım ve kornetto:18:

günaydınnn herkese, kimsede yok yaaa

dün yine misafirlikteydik, neden çünkü evde kabak var eşim o kabak dökülene kadar evde yemeyeceğiz anladım ben

dünkü menüm:

sabah: kibrit kutusu az geldi :) 2 kibrit kutusu peynir (yumurta yerine) + 5 yeşil zeytin + 1,5 dilim çavdar ekmeği domates maydonoz yeşil biber

ara: yarım haşlanmış mısır

öğle: 1 lahmacun + bol salata + turşu

ara: 2 dilim ananas + türk kahvesi + 1 galeta

akşam: misafirlikteydik... yoğurtlu buğday çorbası + fellah köftesi (6 tane aldım) bol bol salata +yarım dilim kepek ekmek (konuşarakta çok yeniyor

ara:karpuz (hiçbir tatlıyı yemedim, tadına bile bakmadım :)

E3VET CANIM KİMSE YOK sana önerim mısırı ve turşuyu az olabıldıgıne tursu kullanma tuzu su tutar mısırda da şeker oranı yüksek diyorlar bakalım bu hafta ne kadar verecegız bırde arkadaşlar ben oruç tutmayacagım gun ıcınde paylasım yapılacak degıl m yoksa ramazan boyunca ara mı verılcek

BUGUN
sabah : büyükce bir dilim karpuz
öglen kiraz sarımtırak rengli olan
arada da 5-6 leblebi
saat 1 de de 1 avuç kıraz daha

Son düzenleme:

ah güzelim ah mısıra bayılıyorum bugün mesela öğle yemeği yerine yedim turşuda ayrı bişi zaten bugün veda edeceğim inşallah mısıra ve turşuya :) ara verilmez herhalde tutsak bile yemek konuşmak güzel olur gaza getirir bizi hatta diyet yemek tarifleri paylaşırız

Kızıyorum ama nerdesınız ayol yok kımse dunden berı
Herkes zayıfladı mı yoksa motıvasyonunuz dusecer arkadaslar kılo alırsınız benden soylemesı

merhabalar bayanlar,

bugun çok yoğunum aslında şu an çalışıyor olmam lazımda afakanlar bastı diye girdim

dün neler neler yedim bakalımmm

sabah: kan tathlili için açtım önce, yoldan simit aldım. çeyreğini yolda yedim. kalan çeyrek + peynir + kavun (kavunu yanlış yaptım ama kesilmiş duruyordu ara öğün vaktide gelmişti :)

ara: yok

öğle: haşlanmış mısır + diyet kola

ara: yarım simit

akşam: hiç cnm yemek çekmedi. saçma bişiler pişirdim. eşimde yemedi. iyikide güzel olmadı bende 4 kaşık yemişimdir en fazla... sebze çorbalı erişte pişirdim. denemeyin iğrenç bişi oldu. (paket sebze çorbası,6 sebzeli,+erişte)

ara: kavun (şu kavunu bir bitirelim bir daha aldırmayacağım nerde kalorili bişi var saolsun eşim onu alıyor)

bol bol su içtim,4 lt. 1 saat yürüdüm yarım saati hızlıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…