ben zayıflayamıyorumm
günaydınnn kızlarrr
dün ne yedim ne yedimmm
sabah: Peynir, domates, salatalık, yeşil biber, 1 dilim çavdar ekmek (ya bu ekmeği yemeden olmuyor)
ara: Ekşi elma
öğle: 1 biber dolması + 1 dilim çavdar ekmek + bol bol yoğurt + (1 kez:) çatala doladığım spagettiyi aldım
ara: 1 minik armut + 2 galeta + 2 yeşil çay (naneli ve tarçınlı bu arada tarçınlıyı beğenmedim naneli güzel)
akşam: Hiç bişi istemedi canım yaa 1 dilim ekmeğe salça sürdüm (antepten gelen biber salçasıydı çok acıydı allahtan çok yiyemedim.) 2-3 mini küp peynir
ara: Haşlanmış mısır + diyet kola + fruttia
gayet ıyın canım mısırı çok gec saat te yeme sekerım daha ıyı olur
o mısırı göreceğini biliyordumeşimde yemedi bende kıyamadım atmaya yedim ama çok şükür pişirdiğim tüm mısırları yedim bitti
3. bardak yeşil çayımı içiyorum. henüz 2 mini armut yedim yarına hazırlık böyle bi akşama ulaşaydım
ayy canıımm gözün aydın.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. çok güzel bi hamilelik geçirirsin inş. :)
bu arada nasılsınız bayanlar?ne zamandır ben de giremiodum.anam gitti bebekle kaldım bi başıma oturamıorum hiç :) ramazanda napıcaz yaa akşam yemeği çok geç :/
kızzzlarrrr uzun zamandır yazmadmm kusurumaa bakmayınnn biraz uzak kaldm biraz da anneme falan gttm bu surecte dnlendmm iice kızlarrrrrrr bugun kan sonucum belli oldu 178 degermmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmallah isteyen herkesee tezzzz zamanda nasip etsn inşşşşşşşşşşşşşşş
canım benımmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun saglıkla mutlulukla kucagına almayı nasip etsin rabbim
kızzzlarrrr uzun zamandır yazmadmm kusurumaa bakmayınnn biraz uzak kaldm biraz da anneme falan gttm bu surecte dnlendmm iice kızlarrrrrrr bugun kan sonucum belli oldu 178 degermmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmAllah isteyen herkesee tezzzz zamanda nasip etsn inşşşşşşşşşşşşşşş
cnmm benm rabbm kucağında görmeyi sağlıkla hayırla nasip etsn cnm benm çokk sevndim kuzummm..bende zayıflayımayorum o yüzden dortor çok beklersn bebği dedi...çok üüzldümm..bende yumruta takibine başladım..ay birde ramazan geldi ne yicem de zyıflıcammm
be sahurda domates peynir zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 bardak çay içtim
ifratda ise
1 kepçe mercimek çorbası 3 yk taze fasulye 2 biber dolması yedimmm
1 saat sonra fln dondurma yedim..evde şerbetli tatlı vrdı..şekerpara bende ondan yemedim 3 top sütlü dondurma yedim...2 de hurma..nasıl??..çok dimii
cnm vakti zamanı gelnce oluo inan ki zayflmaya çalş tabi ama kalbini ferah tut sabrın sonu selamet gerçektenn senn de guzel dleklern içinn çok tşkkrr edermmm cnmmm bnmmmmmmmmm
slm kızlar benide aranıza alırsınızmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?