80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn kızlarrr

dün ne yedim ne yedimmm

sabah: peynir, domates, salatalık, yeşil biber, 1 dilim çavdar ekmek (ya bu ekmeği yemeden olmuyor)

ara: ekşi elma

öğle: 1 biber dolması + 1 dilim çavdar ekmek + bol bol yoğurt + (1 kez:) çatala doladığım spagettiyi aldım

ara: 1 minik armut + 2 galeta + 2 yeşil çay (naneli ve tarçınlı bu arada tarçınlıyı beğenmedim naneli güzel)

akşam: hiç bişi istemedi canım yaa 1 dilim ekmeğe salça sürdüm (antepten gelen biber salçasıydı çok acıydı Allahtan çok yiyemedim.) 2-3 mini küp peynir

ara: haşlanmış mısır + diyet kola + fruttia

gayet ıyın canım mısırı çok gec saat te yeme sekerım daha ıyı olur

gayet ıyın canım mısırı çok gec saat te yeme sekerım daha ıyı olur

o mısırı göreceğini biliyordum eşimde yemedi bende kıyamadım atmaya yedim ama çok şükür pişirdiğim tüm mısırları yedim bitti

3. bardak yeşil çayımı içiyorum. henüz 2 mini armut yedim yarına hazırlık böyle bi akşama ulaşaydım

GÖRMEM MI 53: HIÇ TATLIM DİKKAT ET NİYETLENECEK MISIN CANIM YA BEN TUTAMAYACAGIM Allah AFFETSIN

kızzzlarrrr uzun zamandır yazmadmm kusurumaa bakmayınnn biraz uzak kaldm biraz da anneme falan gttm bu surecte dnlendmm iice kızlarrrrrrr bugun kan sonucum belli oldu 178 degermmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmAllah isteyen herkesee tezzzz zamanda nasip etsn inşşşşşşşşşşşşşşş

ayy canıımm gözün aydın.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. çok güzel bi hamilelik geçirirsin inş. :)

bu arada nasılsınız bayanlar?ne zamandır ben de giremiodum.anam gitti bebekle kaldım bi başıma oturamıorum hiç :) ramazanda napıcaz yaa akşam yemeği çok geç :/

saoll cnmm bnmmmmm

canım benımmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun saglıkla mutlulukla kucagına almayı nasip etsin rabbim

cnmm benm rabbm kucağında görmeyi sağlıkla hayırla nasip etsn cnm benm çokk sevndim kuzummm..bende zayıflayımayorum o yüzden dortor çok beklersn bebği dedi...çok üüzldümm..bende yumruta takibine başladım..ay birde ramazan geldi ne yicem de zyıflıcammm

be sahurda domates peynir zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 bardak çay içtim
ifratda ise
1 kepçe mercimek çorbası 3 yk taze fasulye 2 biber dolması yedimmm
1 saat sonra fln dondurma yedim..evde şerbetli tatlı vrdı..şekerpara bende ondan yemedim 3 top sütlü dondurma yedim...2 de hurma..nasıl??..çok dimii

cnm vakti zamanı gelnce oluo inan ki zayflmaya çalş tabi ama kalbini ferah tut sabrın sonu selamet gerçektenn senn de guzel dleklern içinn çok tşkkrr edermmm cnmmm bnmmmmmmmmm

cnm vakti zamanı gelnce oluo inan ki zayflmaya çalş tabi ama kalbini ferah tut sabrın sonu selamet gerçektenn senn de guzel dleklern içinn çok tşkkrr edermmm cnmmm bnmmmmmmmmm

doğru diyorsun cnm her şeyn vakti saati vr..rabbm sonunu hayr etsn sende sağol cnm benm

Ay arkadaşlar girmediğimden de bellidir niyetliyim iftar ve sahurda ne kadar kısmak istesemde olmuyor bugünde misafir var tek avuntum 2 gündür açken tartılıyorum 84,5 çıkıyorum :) ne iftardan ne sahurdan sonra görüşmüyoruz tartıyla...

merhaba,
ben yeni katılıyorum aranıza, 23 gün önce doğum yaptım ve şu an 89.3 kiloyum. böyle şişman olmak istemiyorum, sizlerin de desteğiyle zayıflarım diye umuyorum.
emziriyorumi lohusayım oruç tutamıyorum bari diyet yapayım. hergün buraya yediklerimi ve günlük kilomu yazacağım.
sevgiyle:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…