80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar,
Bende bugun LEslie ile 3 mil yürüdüm.tavsiye ederim çok zevki koşu bandı olmayanlara süper :13:

atlım güzel diyonda oruç zamanı olmuyo yapılmıyo bitab düşüyoruz zaten susuzluk bailayınca hiç yapamayızzz
sana bravo oruçlumusun yaparken yani oruçluysan zor olurda o bakımdan sordum cnm
bol bol kslori yakman dileğiyle

Yok canım oruçlu değildim oruçluyken nerdeeeeee nasıl yaparım.Tatil bana iyi yaradı 88 kilo olmuşum biraz önce tartıldım

Yok canım oruçlu değildim oruçluyken nerdeeeeee nasıl yaparım.Tatil bana iyi yaradı 88 kilo olmuşum biraz önce tartıldım

heee zaten imkansız oruçlu olup spor yapmak
niye kilomu almışsın
bende aslında ramazanda kilo alan bıriyim ama kilom şuan aynı bi 80 veya81 oluyo
allha şükür artmadı aman artmasınnnnnnnn
olsun tatilden sonra veririasin kiloları

Cemrem dikkat etmiyodum bide yedim yani suç bendenapalım tatildeyiz ama:):)Ben bu aralar oruç tutamıyorum.Sabah da 2 mil yürüdüm.Yaklaşık 20 dakika sürüyor.Kahvaltıyıda abartmadım hafif yedim.Ben diyet listelerine uymamaya karar verdim artık.Çok diyetisyen tecrübem var kendimi kontrol etmeyi öğrenmem lazım.

Ohhh ne güzel gitmiş kilolar tebrik ederim pegasus

tsk ederimmmmm:26:

kizlarrr sonunda 84 u gordummm
gözünaydın
sağlıklı kilo vermelerrrrrrrrrrrrrrrr

olsun tatil bu adı üstünde nasılsa sonbaharda başlarsın cnm
bende detisyenlere gitmiyorum az yiyip spor yapıyorum meselas ben geçen seneyüzme,plates ve dikkatli beslenmeyle 12 kilo vermiştim tabii şimdi aldım ama
genede başladım vermeye herkes kendi bünyesini ii tanır ona göre dikkat et kendine cnm

Kızlar benide aranıza alır mısınız vermem gereken tam 25 kilo var şuandan itibaren diyetteyim arkadaşlar her bayanın yaptığı gibi pazartesiyi bekleyemicem :)) Her zaman düzenli olarak kilo kaybımı yazıcam 27,07,2012 tarihini gösterirken yani bugün 83,300 gr görünüyorum tartıda bakalım ne kadar zamanda kaç kilo vericem

hangi diyeti yapiyosun onuda soyle

Ben de geldim :) Kilom aşağıda görüldüğü gibi ... :)

hoşgeldinizzz kızlarrrrrrrrrr verirsiniz kilolarıııııııı
burası yakında dolar zaten menülerle ne güzel allh muvaffakıyet versin bizlereeeeeeee
hadi kilolar gidinnnnnnnnnnn

selm kızlar ben diyete bi ara verip bi başlom yaaa..huyum kurusun ne etcembilmm...offf buı ramazdada nasıl olck bilmm siz nele ryiyorsunuz ramaznda kızlar...sahur da ne yiyonuz iftrda ne yiyonuz..oruçluyken hiç kilo vern vrmı arnızda

cnm ben ramazanda oruç nedeniyle diet yapamıyorum eşim ve kaynıma yemek verdiğim için diet miet hak getire
sahurda genelde kahvaltı yemeye gayret ediyorum ama tabii ne kadar oluyo bilmem
inşllh bayramdan sonra ben diet ve menümü yazmaya başlıyacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…