Merhaba kızlar,
Bende bugun LEslie ile 3 mil yürüdüm.tavsiye ederim çok zevki koşu bandı olmayanlara süper :13:
Yok canım oruçlu değildim oruçluyken nerdeeeeee nasıl yaparım.Tatil bana iyi yaradı 88 kilo olmuşum biraz önce tartıldım
Cemrem dikkat etmiyodum bide yedim yani suç bendenapalım tatildeyiz ama:):)Ben bu aralar oruç tutamıyorum.Sabah da 2 mil yürüdüm.Yaklaşık 20 dakika sürüyor.Kahvaltıyıda abartmadım hafif yedim.Ben diyet listelerine uymamaya karar verdim artık.Çok diyetisyen tecrübem var kendimi kontrol etmeyi öğrenmem lazım.
Ohhh ne güzel gitmiş kilolar tebrik ederim pegasus
gözünaydınkizlarrr sonunda 84 u gordummm
Cemrem dikkat etmiyodum bide yedim yani suç bendenapalım tatildeyiz ama:):)Ben bu aralar oruç tutamıyorum.Sabah da 2 mil yürüdüm.Yaklaşık 20 dakika sürüyor.Kahvaltıyıda abartmadım hafif yedim.Ben diyet listelerine uymamaya karar verdim artık.Çok diyetisyen tecrübem var kendimi kontrol etmeyi öğrenmem lazım.
gözünaydın
sağlıklı kilo vermelerrrrrrrrrrrrrrrr
hangi diyeti yapiyosun onuda soyleKızlar benide aranıza alır mısınız vermem gereken tam 25 kilo varşuandan itibaren diyetteyim arkadaşlar her bayanın yaptığı gibi pazartesiyi bekleyemicem :)) Her zaman düzenli olarak kilo kaybımı yazıcam 27,07,2012 tarihini gösterirken yani bugün 83,300 gr görünüyorum tartıda bakalım ne kadar zamanda kaç kilo vericem
Ben de geldim :) Kilom aşağıda görüldüğü gibi ... :)
aaa benim 10 gun onceki kilomdasingelcek haftayazayiflarsin inssss
Kızlar benide aranıza alır mısınız vermem gereken tam 25 kilo varşuandan itibaren diyetteyim arkadaşlar her bayanın yaptığı gibi pazartesiyi bekleyemicem :)) Her zaman düzenli olarak kilo kaybımı yazıcam 27,07,2012 tarihini gösterirken yani bugün 83,300 gr görünüyorum tartıda bakalım ne kadar zamanda kaç kilo vericem
Ben de geldim :) Kilom aşağıda görüldüğü gibi ... :)
selm kızlar ben diyete bi ara verip bi başlom yaaa..huyum kurusun ne etcembilmm...offf buı ramazdada nasıl olck bilmm siz nele ryiyorsunuz ramaznda kızlar...sahur da ne yiyonuz iftrda ne yiyonuz..oruçluyken hiç kilo vern vrmı arnızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?