80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim de derdim bu kilolar 87 kiloyum ...Beni de aranıza alır mısınız?

Artık siyah elbiseler giymekten bıktım........

Merhaba kızlar ,
Tatildeydim şimdi evdeyim artık daha dikkatli olacağım inşallah.

Pegasus süpersin tebrik ederim

cylngkdgn

Çok güzel olmuş stickerın hayırlı olsun

Şu karbonhidrat diyetine baktımda baya zekli gibi.Aslında tam benlik zaten benim sorunum karbonhidrata bağımlı olmam onu azaltırsam sorun olmaz.Ama kolsestrolu olanlar için falan tehlikeli gibi.Diyeti yapanlar bi kontrole gitsinler bence

tsk ederimeveeet cok zevkli.ben 3 ayda bir tahlil yaptiriyorum.kolestrolum normaldan az cikiyor hatta cunkuben karbohidratimi yiyorum.mecbur kalmadikca protein tuketmiyorum.hatta bazi gunler proteinsiz geciyor.mesela bugun iftarda 100 gr lik sutlu findkli cikolata yedim 43 kb ydi.bide sosis kaynattim onu yedim.1 tane.diger 3 tanesini sahurda yicem.yani bunun ismi kb diyeti, protein degil.bazilari hucum ediyor yagli etlere falan, gerci zayifliyorlar ama haftaya 2 kilo veriyorlar.ben her gun 1 kilo veriyorum.kan degerlerim falan hepsi yerinde cikiyor MASALLAH.

Benim de derdim bu kilolar 87 kiloyum ...Beni de aranıza alır mısınız?

Artık siyah elbiseler giymekten bıktım........

bendede hepsi siyah:2: ama 75 olunca beyazlara gecicem INSALLAH.87 bisey degil, ben 92 den 81 e indim.sen 1 ayda 7 li rakamlari gorursun bence.hangi diyeti yaparsan yap kesinlikle kacamak yapma.aman bi catadan bisey olmaz, 1 kasik aliyim falan sakkiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.

her gün bir kilo vermek biraz fazla degil,mi.hafta da iki kilo bile veremk saglikli degil bence vücudun metobalizma si cöker gibime geliyo .

dedigim gibi ben 3 ayda bir tahlil yaptiriyorum, degerlerim normal cikiyor.diyetisyenlerin dediklerinin para tuzagi oldugunu dusunuyorum, daha az kilo veririsen daha cok diyetisyene gidersin, daha fazla para verirsin.yani bu benim dusuncem.cunku bence dunyanin en gereksiz meslegi.ha bide piskolok var icinizde bu mesleklerden olan varsa ozur dilerim simdiden.kendi imkanlarimla 110 kilodan 81 kiloya geldim.6dan sonrada yedim.fazla su da icmedim.ve bende selulit yok en guzel yani bu.zaten o olay genetik.herkesin metabolizmasi farkli tabiki.mesela ben 50 kb le zayifliyorum, ama bazi arkadaslar 23 e indiriyor.yani daha zayif olanlar.ben sinirlarimi zorluyorum farkindayim.ama sagligim el verdigi surece bu kilolardan kurtulmak istiyorum.egerki degerlerimde ALLAH korusun bi sorun cikarsa hemen kendimi frenlerim.sonucta saglik once gelir.ben boyle yapiyorum diye her kes yapmak zorunda degil, sonucta her kesin vucut yapisi farkli.tansiyonum yok, sekerim yok,baska hastaligim yok, belkide yasin 26 i ondan hizli zayifliyorum.cunku 30dan sonra zormus oyle duydum.sadece bu gunlerde tansiyonum dusuyor, oruclu oldugumdan.hayatta tansiyon sorunu yasamadim cunku.herkese saglikli zayiflamalr

Valla ne güzel pegasuscum süper maşallah nazar değmesim.Ama şu oruçlu günlerde bari bu kadar az yeme bence zorlama kendini o kadar da haşlanmış tavuk balık falan ye bari zinde olursun.

Valla ne güzel pegasuscum süper maşallah nazar değmesim.Ama şu oruçlu günlerde bari bu kadar az yeme bence zorlama kendini o kadar da haşlanmış tavuk balık falan ye bari zinde olursun.

nasil desem her4gun inceldigini gorunce insan bi ozguven sahibi oluyor.ben yaparim ben aslanim ben kaplanim diyor.ve yemege kiyamiyor, normal degil biliyorum ama iste insanoglunun doyumsuzlugu beyaz eti hic sevmem sorun o kirmizi eti de hergun yiyionce bikiyorsun.yarin sadece karpuz beyaz peynir yicem,hem tatli hem tuzlu ihtiyacimi karsilicam.yarin 80 olursam yazarim mutlaka

günaydin arkadaslar ..nasilsiniz bakalimm .bende kb mi yapsam verdigim kilolar geri geldi sil bastan hadi gene of yaaa .

Burdan ayrilmamak gerekli canım

İremcim kilolar böyle açık kapı arayıp duruyorlar bulunca hemen atlıyolar meraklanma canım hemencik verirsin

Pegasus neler yapıyorsun öğrenebilir miyim??? benimde bütün deerlerim normal çıktı ama neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfn anlatır mısın lütfeeennnn kilolarım ortada (((

Pegasus neler yapıyorsun öğrenebilir miyim??? benimde bütün deerlerim normal çıktı ama neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfn anlatır mısın lütfeeennnn kilolarım ortada (((

canim ben karbohidrat diyeti yapiyorum.eglenceli bi diyet her seyden yiyorsun puanina gore.tatlilar, hamur isleri, meyveler, sebzeler yuksek puan.,ama isteyen dengeleye biliyor.ha bide her gun elma sirkeli su, 1 bardak yesil cay iciyorum.spor hic yapmiyorum.merak etme ben bile 110 kilodan 81 e indiysem sizler daha cok yol kat edersiniz.tek sart diyette kacamaga yer yok.ve istikrar.amanda vucudumu sasirtayim yiyeyim, amanda sok diyet yapayim falan bunlar bos isler.ben cok sayfalar okudum.pirinc lapasi, lahana diyet falan yapanlar hepsi teker teker kilolari geri aliyorlar.bu arada adet doneminde verilen kilolar geri alinmiyor.adet doneminde bile diyete devam.merak etme canim veririz kilolari.ben yemin ettim eylulun 7 ne kadar acliktan olsem de diyetimde tek kacamaga yer vermicem diye.yemin ettigim icin tek catal bile alamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…