İncecik olcam, kalem gibi : ) Şimdi kaç kilosun ?
selm kızlar ben diyete bi ara verip bi başlom yaaa..huyum kurusun ne etcembilmm...offf buı ramazdada nasıl olck bilmm siz nele ryiyorsunuz ramaznda kızlar...sahur da ne yiyonuz iftrda ne yiyonuz..oruçluyken hiç kilo vern vrmı arnızda
benda sahurda kalvaltı yapıyorum...makrnada arda bir giryor sahura...iftrda da çaorba sebze yemeği slatayla kapatıyorum ama sonra ...ufk bir sütlü tatlı ya da dondurma..ee meyvede iyiyroum...suydu flnnn baya olo yaniiicnm ben ramazanda oruç nedeniyle diet yapamıyorum eşim ve kaynıma yemek verdiğim için diet miet hak getire
sahurda genelde kahvaltı yemeye gayret ediyorum ama tabii ne kadar oluyo bilmem
inşllh bayramdan sonra ben diet ve menümü yazmaya başlıyacagım
neeee yanii sadece günde sadece 1 kase çorbamı içoyrsun..başka bir şey içmiyormusun yemiyormusun ???ben orucluyken kilo verenlerdenim.sahur yapmiyorum gerci ama uyumayi tercih ediyorum.aksam yemekte hazir corbalardn iciyorum.oyle gidiyor kilolar.tabi ekmeksiz:26:
evet kızlar internetsizlik canım tak dedirtiyo bugün buldum neti ama çok uzun süremeyecek malesef tüp bebekten dönünce 77 olan kilom oldu 80 en başa dönüyorum ve kendime inanamıyorum ne kadar da uğraşmış didinmiştim ama tekrar yapabilirim demi*?
bi kaptanın gemisini neden en son terk etmek istediğini şimdi anladım:)))) çok zor burdan ayrı kalmak... arada bi küçük net bulsam anca facede önemli bi durum var mı diye bakıp çıkıyorum5-6 gün sonra memeleketim antalyaya geçicem artık orda hep net olacak hepinizi öpüyorum ve kolay gelsin diyorum fıstıklar görüşürüzzzz
neeee yanii sadece günde sadece 1 kase çorbamı içoyrsun..başka bir şey içmiyormusun yemiyormusun ???
..
evet oyle yapiyorum.zaten hazir corbalar 4 kisilik.4 kisilik yiyorumben karbonhidrat diyeti yapiyorumda.corba olmazsa donurma yiyorum 150 gr bir avuc findikla.yani puanimi 50 yapinca duruyorum.ama gune 1 kilo gidiyor iyi yani o:26:
ayy cnm benm o nasıl bir şey oluyor bana bi anlat bakim kuzum yaa..peki 1 kilo gidyorda bunu tartıdamı yoksa gydn eşylrda da farkedbi,lyormusun cnm...bi anlatsana bana ne bu 50 puan fln muhappeti...ben sadece 1 kepçe fln içosun sandım...ben bgn kaçırdım innkii...hiç yapmadım şeyi yaptım çorba patates kızrtması ve kol içtim
aaa çok ilginç cnm valla bi bakim sen kaç kilo verdin bu diyetle cnm...karbonhidrat diyeti yaz ebru akinin blogu cikiyor gogglda ordan puanlari al.gunluk 50 puanlik yiyosun.et yumurta serbest istedigin kadar yiyosun.ayrica diyet yontemi deneyimlerimizdede karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz var ordanda bakabilirsin.yok canim tartida farkediyorum.dijital tartim var hergun cikiyorum bakiyorum.bazen gunde 3, 4 kez cikiyorum gr lar gittikce moral buluyorumha bu arada kola ictinya bizim diyette light kola serbest, light olan her sey serbest bikana kadar iciyosun.cok kolay rahat bi diyet.ben mesela yarin bildircin yicem iftarda 4 tane, bide yarim simit.50 puani tamamlamis olucam hatta puanda kalicak bi suru.cunku bildrcin et olduguna gore 0 puanda.istedigin kadar yiyosun.sen arastir bi eminim rahat zayiflican.hatta yeni baslayanlar, metabolizmasi yavas olanlar haftaya illa 4 kilo veriyor ilk hafta,sonraki haftalar 2 kilo oluyor.ben 50 puani bazen 100 gr cikolatayla bitiroyrum, cunku cikolatada 100 gr 50 zaten, bitterde 25 puan.ben sutlu sevdigim icin yiyorum onunla yetiniyorum , e normal ertesi 1 kilo gitmis oluyor.cok kolay diyet ben seviyorum
yaz dönemi itibariyle şaşırdım kaldım kızlar ne yapacağım 87 olmuşum ve zayıflamak istiyorum moral ve desteğe ihtiyacım var biraz..mutsuzum
merhaba kızlar ben de zayıflamak istiyorum artık yani her zaman istiyordum ama sürekli başla pes et başla pes et derken bir yere varamadım.çok bunaldım artık şişman biri olmak istemiyorum insanların sürekli kilolarım hakkında konuşmasından hayatında hiç zayıflamak için uğraşmamış insanların akıl vermelerinden bıktım.kendime hiç güvenim kalmadığı için zayıflayacağıma da inanamıyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum ama buraya yazarak belki bi adım atabilirim ve birşeyler yapabilirim umarım neyse hepinize iyi akşamlar.
Tatlım bu adımı attın bile..:) Hoş geldin ...
Çok haklısın ... Hayatı boyunca zayıflamamış insanlar şunu yap bunu yap bıdı bıdı ederler...
Benim en sinir olduğum ise : bu işler kafada biter diyenler... hadi yaaa .... kafada bitiyorsa yüzyıllardır bunca insan kafasız çözememiş de bir sen mi akıllısın !!
Bunlara gıcığına zayıflıcaz ! Bu sefer öfkeyle kalkan fayda ile oturacak !!
aaa çok ilginç cnm valla bi bakim sen kaç kilo verdin bu diyetle cnm...
bu arda kıyafetlerdede fark ediyrmusun zayıfladını tatlım..benm metobolizmada baya yavaşayy zayıflimde bebş kucama cabuk geldin
evet evet evet 82 kiloyummutluluktan ve acliktan geberecem
tebrikler canım darısı başımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?