80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kaç ayda o kadar kiloyu verdin?:))

teşekkürler....ben zaten 96 civarı kilodaydım 3 hafta sonunda 85 civarı oldum güzel çok güzel geçti...Ama ramazan girdi araya ya yürüyüş yapmaz oldum....AÇlıktan susuzluktan ölecem aaaaaa.....Eliptik bisiklet aldım....onada başlayacağım...İnşallah bu sefer azim olur...
49 ları görmek istiyorummmmmmmmmmmmmm :)

çok güzel kilo vermişsiniz masallah...70 lere inmeniz an meselesi şuan kaç kilolardasınız? Nasıl başardınız?

110 dan 92 ye ne kadar zamanda indim bilmiyorum ama 92 den 81 e 1 ayda indim.temmuzun 1 i basladim,10 nuna kadar bi ileri bi geri gittim.ama 10 nundan sonra yemin ettim bozmicam kacamak yapmicam.oyle zayifladim

Canım benim vermem kilo ortada ne yapmalıyımda eylüle kadar şu okullar açılana kadar gözle görülür halde zayıflayayım ???? imdaaatttt :)))

çok güzel kilo vermişsiniz masallah...70 lere inmeniz an meselesi şuan kaç kilolardasınız? Nasıl başardınız?

suan 81 kiloyum.karbohidrat diyeti yaptim onla zayifladim

Pegasus canım sabahtan beri yediklerimi sayıyorum sana sabah bir salatalık bir bardak çay ve bir paket eti form kepekli bisküvi paketin içinde 6 tane bisküvi var
öğlen bir tane domates 3 tane erik
şimdi bir bardak çay içiyorum saat 5e kadarda bir paket daha etiform yicem nasıl zayıflarım dimi :)
Akşam menüde ne var bilinmiyor :)))eve gidince bakıcam artık

ben 92 kiloydum 1 ay once suan 82 ye indim .bu sabah itibaryle kiyafetlerden anlasiliyor.cunku yazlik her seyi 1 beden kucuk almistim.icine gircem zayiflicam herkes gorucek diye.suan o kiyafetlere sigiyorum

81 olmusummmmmmm:81::101:

ohh maşşlhh kuzum valla bende başlıcm ama ne bilim yaaa...birazcık işlem yapmak gerkiyoo..yalnız şunu frkettm benm önceden yaptım idyette toplap 93 puanlık yiyormuium ben...enn iisi sabah yumurta ya peynir domates akşam çorba

simdi biskuvinin kb sini bilmedigim icin bisey diyemicem.ama yarin cik tartiya bak ne kadar vermissin.100 gr bile veremediysen sorun var demektir:26:

simdi iftara bende corba yapicam.hazir corbalardan en dusuk kb hangisi gidip bakmam gerekiyor.cunku yaninda dondurma yicem dondurmamim kb si 28.demekki corbam en fazla 22 olmak zorunda:18:

ben 92 kiloydum 1 ay once suan 82 ye indim .bu sabah itibaryle kiyafetlerden anlasiliyor.cunku yazlik her seyi 1 beden kucuk almistim.icine gircem zayiflicam herkes gorucek diye.suan o kiyafetlere sigiyorum

81 olmusummmmmmm:81::101:

ohh maşşlhh kuzum valla bende başlıcm ama ne bilim yaaa...birazcık işlem yapmak gerkiyoo..yalnız şunu frkettm benm önceden yaptım idyette toplap 93 puanlık yiyormuium ben...enn iisi sabah yumurta ya peynir domates akşam çorba

simdi iftara bende corba yapicam.hazir corbalardan en dusuk kb hangisi gidip bakmam gerekiyor.cunku yaninda dondurma yicem dondurmamim kb si 28.demekki corbam en fazla 22 olmak zorunda:18:

ayy cnm bizde en çok mercimek pişo ve onnkide 18 puan 1 porsiyonu..ne etsek tvuk haşlıyalım onn suyunu içek bare

mrb bende geldim 85 kg ile :)) bugün yediklermi yazayım
1 bardak süt
1 yumurta
1 salatalık,domates
1 tabak karpuz
1 paket büyük balık kraker
akşam sadece çorba içeceğim ve 1 saat yürüyüş herkese bol şans:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…