80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy cnm bizde en çok mercimek pişo ve onnkide 18 puan 1 porsiyonu..ne etsek tvuk haşlıyalım onn suyunu içek bare

ne tesaduf benimkide mercimekti.kb si 21 di.tabiki hazir corbaydi.uzerindeki rakam oyleydi.bu arada markalarda degisiklik gosteriyor kb ler.oteki markada daha yuksekti.corbayi yaptim, ama yedinmi diceksen yemedim..dondurmanin yanina etli yaprak sarma yedim.

Merhabalar kızlar.uyku tutmadı.sabahtan tez yok başlıyotum artık:)Ben beyaz ekmeği bırakmaya karar verdim.Benim için bu sigara bağımlılığı gibi birşey.En büyük sorunum ekmek ve ürünleri....Diğer şeylerden yemesemde oluyor ama ekmeğe çok büyük zaafım var.Abartıyorum ekmeği.

Benden sonra yazan olmamaış
Günaydın herkese.Sabah aç karnına tartıldım 88.3.Rahatsızım o yüzden oruç tutamıyorum.K<hvaltımı yaptım.2 yumurtalı menemen ve 1 tam buğday dilim ekmek.şimdide yeşil çay içiyorum....

Selam kızlar,
Kahvaltıdan sonra 1 elma daha sonrada 2 ceviz ve bir bardak ayranla ara öğün yaptım.Yemeğede mücveri yağda kızartmak yerine borcamda fırında pişirip yoğurtlamayı düşünüyorum

maşallah canım iste böyle gidecek tum kılolar canım ne kadar sure de 83,3 oldun tatlım

Son düzenleme:
canlarım ben kılomun bır bolumunu burada verdım 86 ıle hazıran da basladım 79 gelıyorum sımdı motıvasyon bırbırımıze olan sorumluluk duygusu ıle gıdıor kılolar kızlar cuma gunu hepınızı beklıyorum kılo bıldırımı yapacagız konusup kaynasacagız

canım bende 21 yasındayım 22 gırecegım 10 gune kadar
evli misin bekar mısın anlatır mısın bıraz kendını

Bende haftaiçi girebiliyorum herşeyimiz aynıymış:))
ben evliyim zaten bu kilolarda evlendikten sonra geldi
eşimde bende çok seviyoruz yemek yemeyi birimiz aç olmasa bile keyif için yiyoruz ama eşim çok spor yaptığı için o daha az kilo aldı şimdi benimde çok gözüme batıyor eskiden çok yakışırdık birbirimize böyle yanyana yürüyünce ablası gibi duruyorum( oda vermemi istiyor spor salonuna kaydolmam için ısrar ediyor ama ben boşuna paramız gidecek diye düşünüyorum çünkü 2 senedir evde koşu bandı var ve ben nerdeyse hiç kullanmadım bile oyüzden şimdi diyet yapmaya çalışıyorum protein ağırlıklı.. bugün ilk defa oruçluyum bakalım akşama neler olacak:)) çok konuştum dimi sen anlat biraz da

berivancim wintersun flan hic goUkmuo
haberi.n varmi
biz bu grupta tanstij senle kardesim

evet kardeşim bız bu forum da tanıstık bılmıyorum kı tatlım çogu kısı yok sonundaoldu yu merak ettım mail attım bakalım canım bu forumun toparlanması gerek 89-80 kılo arası bayanlarımız yok mu tabıkı var forumun sakınlıgınden yakınıp gelmıyorlar toparlanalım kızlar kılolar motıvasyon paylasım ve sorumlulukla gırer

anammmmmmmmm benım de evde yuruyus bandı var askı olarak kullanıyorum ne yapayım usenıyorum hıc merak rtme tatlım eşinin yanında yıne fıt bır hatun olacaksın canım kılo kımseye yakısmaz dısarı cıkarken korse saklamak ıcın uzun genıs seyler gıymeyelım bızde zayıf fıt olup ıstedıgımızı ıcımızde kalmadan gıymelıyız bu yuzden bu kıloların gıtmesı sart canlarım

ben 165 boyundaa 79 kıloyum 21 yasında muhasebecdıyım bekarım hedefım once 68 sonra 58 bakalım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…