ayy cnm bizde en çok mercimek pişo ve onnkide 18 puan 1 porsiyonu..ne etsek tvuk haşlıyalım onn suyunu içek bare
yazılarınızın altındaki kilo bmı resmini bende istiyorum nasıl yapabilirim??
yardımcı olabilirim size bende yeni yaptım....:)[/
teşekkürler nasıl yapıyoruz:)
yardımcı olabilirim size bende yeni yaptım....:)[/
teşekkürler nasıl yapıyoruz:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
buradan takip et canım istersen de bana baslangıç kilonu hedef kilonu ve şuanki kilonu birde boyunu yaz canım sana uygun çizelgeyi gönderim
Benden sonra yazan olmamaış
Günaydın herkese.Sabah aç karnına tartıldım 88.3.Rahatsızım o yüzden oruç tutamıyorum.K<hvaltımı yaptım.2 yumurtalı menemen ve 1 tam buğday dilim ekmek.şimdide yeşil çay içiyorum....
BAŞLANGIÇ 90 ŞMDİ 85 KG 165 CM BOY HEDEF 65http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
buradan takip et canım istersen de bana baslangıç kilonu hedef kilonu ve şuanki kilonu birde boyunu yaz canım sana uygun çizelgeyi gönderim
TEŞEKKÜRLER CNM
85 KG 165 CM BOY HEDEF 65
TEŞEKKÜRLER CNM
benim başlangıcım 86 ıdı hedefımız boyumuz aynı tatlım kac yasındasın
benim başlangıcım 86 ıdı hedefımız boyumuz aynı tatlım kac yasındasın
merhaba yaşım 28:)) biri direkt bana cvp yazınca çok mutlu oldum bianda :))
sen şimdi 79 kg sin sanırım spor yapıyomusun?
merhaba yaşım 28:)) biri direkt bana cvp yazınca çok mutlu oldum bianda :))
sen şimdi 79 kg sin sanırım spor yapıyomusun?
canım benim ben çalışıyorum malesef pek dikkat edemiyorum sporuma arada haftanını 2 gunu yuruyus 1,5 saatlık o kadar tatlım ben hafta içi hep burdayım bu kılolar yapısmadı ya hep beraber verecegız canım
canım bende 21 yasındayım 22 gırecegım10 gune kadar
evli misin bekar mısın anlatır mısın bıraz kendını
berivancim wintersun flan hic goUkmuo
haberi.n varmi
biz bu grupta tanstij senle kardesim
Bende haftaiçi girebiliyorum herşeyimiz aynıymış:))
ben evliyim zaten bu kilolarda evlendikten sonra geldi
eşimde bende çok seviyoruz yemek yemeyi birimiz aç olmasa bile keyif için yiyoruz ama eşim çok spor yaptığı için o daha az kilo aldı şimdi benimde çok gözüme batıyor eskiden çok yakışırdık birbirimize böyle yanyana yürüyünce ablası gibi duruyorum( oda vermemi istiyor spor salonuna kaydolmam için ısrar ediyor ama ben boşuna paramız gidecek diye düşünüyorum çünkü 2 senedir evde koşu bandı var ve ben nerdeyse hiç kullanmadım bile oyüzden şimdi diyet yapmaya çalışıyorum protein ağırlıklı.. bugün ilk defa oruçluyum bakalım akşama neler olacak:)) çok konuştum dimi sen anlat biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?