80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohhoooo hareketlenmiş burası.Bende tombiktim evlenmeden önce 70 civarıydım hep evlendikten sonra iki yılda 88 oluverdim:)Bende 27 yaşındayım.Hep yakın yaşlardayız.Tombik ve genç bayanlar

Ailem beni oruçlu biliyor ama değilim çok karşı çıkıyorlar tutmama ma ... ama tuttuğumda sürekli bayılıyorum..Susuz hep sarhoş gibiyim beni anlamıyorlar....Bende canım kaçamak ne varsa ailemin haberi olmadan yiyebiliyorum...Sabah 1 börek yedim mecburan ve su...Daha acım akşam iftarda menümü yazarım sizlere....

ayyyyyyyyyy kıyamam canım kotu ama en iyisi hiç niyetlenip gunaha gırmemek ben calıstıgım ıcın 4 gun anca tutabıldım olmadı yapamadım iftarda yuklenme sakın canım acıkmıssın halıyle hafıf yemeye calıs canım 49 çok az hedef de olsa 59 yapalım sunu saglıklı gıtsın kılolar demı

bende çokkötü oluyorum birde gece de kalkmadım ben su bileiçmedim şimdi çok pişmanım keşke kalksaydım
ama ben biraz midem küçülsün diye tutsam mı ki diyorum kalan günleri yoksa iftarda çok yersem:18: daha mı kötü bişey yapıyorum ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…