tatlım bende url olmadı yukarıdaki kodu çalıştırdım oldu canım ara ara dene olur.....
tamam canım çok teşekkürler bunuda aynı siteden mi yaptın ?
ayyyyyyyyyy kıyamam canım kotu ama en iyisi hiç niyetlenip gunaha gırmemek ben calıstıgım ıcın 4 gun anca tutabıldım olmadı yapamadım iftarda yuklenme sakın canım acıkmıssın halıyle hafıf yemeye calıs canım 49 çok az hedef de olsa 59 yapalım sunu saglıklı gıtsın kılolar demı
bende çokkötü oluyorum birde gece de kalkmadım ben su bileiçmedim şimdi çok pişmanım keşke kalksaydım
ama ben biraz midem küçülsün diye tutsam mı ki diyorum kalan günleri yoksa iftarda çok yersem:18: daha mı kötü bişey yapıyorum ki?
tamam canım çok teşekkürler bunuda aynı siteden mi yaptın ?
Weight Loss - Diet Ticker canım tıkla senin çizelgen evet aynı siteden yaptım
tabiki kötü yapıyorsun tatlım nıye mı çünki 8,30 gb okunuyo ezan ne kadar gec ve cok yersen aynen kalıyo spor yapıyor musun bak canım en azından gunun 1 ogunu karbonhıdrat tuket ekmek ,makarna,pilav gıbı sıvı tuket corba ye sebze yemeklerı ye meyve ye tatlım anca bu sekılde duzene gırer kılolarımız
doğru söylüyosun aslında tatlım ben bunu bi düşüncem normalde benim insülin direncim ve pkos um var oyüzden protein almaya çalışıyorum
kızlar bu forum bızım hep bırlık te verecegız bildirimlerinizi göruslerınızı ugramayı sakın unutmayın
ben çıkıyorumkızlar evde internetim yok yarın ne yediğimi yazıcam buarada sıcak karşılama için herkese teşekkür ediyorum çok mutluyum aranızda olmaktan yarın görüşürüz sakın tatlı yemeyin iftardasadece meyve yiyin benihatırlayın
canım ekmek hiç yeme kavun karpuz da yeme sakın tatlı ise hiç yeme ....Şeeride çıkar hayatından kuru üzüm elme portakal bunları yemeni tavsiye ederim ....Senin biraz menün kabarıkcanım
Kızlaaarrr açlıktan ölüyorum :))) Ama verip kurtulucam bu kilolardan. En kısa zamanda vermem lazım türk filmlerindeki gibi vakit intikam vakti kızlar :))))
inşallah canım verecegız tabikide niyetli misin
Diyete girdiğimden beri değilim canım Allah biliyor yaa oruçluyken bende diyet falan kalmaz iftarda götürürüm herşeyi :)
kardesimin oldugu grpta bemde varim
kilomn grubuda bu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?