80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

niyetlenmiyorum canım çok sağol sağlıklı vermek istiyorum tamam seni mi kıracagım ilk hedefim 59 o

lsun sonraki hedefim 49 olsun

tabiki kötü yapıyorsun tatlım nıye mı çünki 8,30 gb okunuyo ezan ne kadar gec ve cok yersen aynen kalıyo spor yapıyor musun bak canım en azından gunun 1 ogunu karbonhıdrat tuket ekmek ,makarna,pilav gıbı sıvı tuket corba ye sebze yemeklerı ye meyve ye tatlım anca bu sekılde duzene gırer kılolarımız

dün aksam :
çorba,buyuk degıl kucuk tost,ayran
karpuz 10 gb yedım
bugun :
sabah idenın arasına peynır,bal koymustu annem onu yedım
öğlen :tazefasulye bıraz,tadımlık spagettı 2 catal
arada :nohut yedım
kızlar hadı bakalım bende yorum beklıyorum canlarım artısı ıle eksıgıyle yonlendırelım bırbırımızı

doğru söylüyosun aslında tatlım ben bunu bi düşüncem normalde benim insülin direncim ve pkos um var oyüzden protein almaya çalışıyorum

ben çıkıyorumkızlar evde internetim yok yarın ne yediğimi yazıcam buarada sıcak karşılama için herkese teşekkür ediyorum çok mutluyum aranızda olmaktan yarın görüşürüz sakın tatlı yemeyin iftarda sadece meyve yiyin benihatırlayın

doğru söylüyosun aslında tatlım ben bunu bi düşüncem normalde benim insülin direncim ve pkos um var oyüzden protein almaya çalışıyorum

al tabı tatlım ama dusunce mı soylemeden edemeyecegım kızlar
hadı su karbonhıdrat,protein tarzı dukan ,karatay dıyetlerı yada benzerı dıyetler varya
ben onları hıc saglıklı bulmuyorum evet kılo verdırmıyormu verdırıyo ben dukanla 15 gunde 5 kılo verdım 3 haftada 6 olarak dondu çünlkü yasama bıcımımız sadece protein ve karbonhıdrat uzerıne degıl gerektıgın de çikolata da yıyoruz salata da yemek de demek ıstedıgım su kı kendı lıstemızı kendımız yapalım ama hep gıdayı da alalım dengelı beslenelım bu olsun bızım yemek bıcımımız proteın ı her zaman alalım ama herseyın fazlası zarar kızlar bu benım fikirim canlarım bilmişlik yapmak ıstemem asla

kızlar bu forum bızım hep bırlık te verecegız bildirimlerinizi göruslerınızı ugramayı sakın unutmayın

canım ekmek hiç yeme kavun karpuz da yeme sakın tatlı ise hiç yeme ....Şeeride çıkar hayatından kuru üzüm elme portakal bunları yemeni tavsiye ederim ....Senin biraz menün kabarık canım

çoook haklısın tatlı ekmek yok hayatımızda

Kızlaaarrr açlıktan ölüyorum :))) Ama verip kurtulucam bu kilolardan. En kısa zamanda vermem lazım türk filmlerindeki gibi vakit intikam vakti kızlar :))))

canım ekmek hiç yeme kavun karpuz da yeme sakın tatlı ise hiç yeme ....Şeeride çıkar hayatından kuru üzüm elme portakal bunları yemeni tavsiye ederim ....Senin biraz menün kabarık canım

canım seerıde ne tatlım onları da yemek gerek tatlım ben ekmegı sadece kahvaltıda kuketırım dıger ogunler de yememeye calısırım canım karpuz kavun fazla seker ıcerdıgı ıcın erken yemek gerek haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…