kaçtınız demek heeeeeeeeeeçok yemeyın dıkkatlı olcülü yıyın canlarım ben aksamları gıremıyorum net yok sabah burda olacagım
Günahımı alıyorsun bacım :) Canım kaçmadım valla mesai saati bitti şimdi eve geldim ve hemen cvp yazıyorum :))
ne işle mesgulsun canım benım mesai 7 de bıtıyo
Ben öğrenciyim canım staj yapıyorum
merhaba cnm bende bu gruptanim
Ben öğrenciyim canım staj yapıyorum
merhaba cnm bende bu gruptanim
Fırında mücverimi yaptım bir dilim ekmek ve yoğurtla yedim.öğlen akşam birleşmiş gibi oldu.Akşama da meyve yerim 1 den fazla olur heralde birde süt içerim.:2:
bana yardımcı olun lütfen ya iftar daki yemekleri yememekte kendimi tutamıyorum bide hataylıyım düşünün artık o leziz yemeklerimizi.....Bende yiyorum ama sonra kusuyorum ya tutamıyorum direk lavaboda buluyorum kendimi imdattttttttttttttttttt?????????????????
bana yardımcı olun lütfen ya iftar daki yemekleri yememekte kendimi tutamıyorum bide hataylıyım düşünün artık o leziz yemeklerimizi.....Bende yiyorum ama sonra kusuyorum ya tutamıyorum direk lavaboda buluyorum kendimi imdattttttttttttttttttt?????????????????
farketmez tatlım sorun değil iftarda zor oluyo tutması zaten kendini tanıt kısaca canım tek senın sorunun deil hepimizin sorunu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?