80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fırında mücverimi yaptım bir dilim ekmek ve yoğurtla yedim.öğlen akşam birleşmiş gibi oldu.Akşama da meyve yerim 1 den fazla olur heralde birde süt içerim.:2:

ben daha öncede burdaydım aslnda ama baya bi ara verdim şimdi düzenli girebilirmm siz de hoşgeldiniz arkadaşlarrr

Fırında mücverimi yaptım bir dilim ekmek ve yoğurtla yedim.öğlen akşam birleşmiş gibi oldu.Akşama da meyve yerim 1 den fazla olur heralde birde süt içerim.:2:

bana yardımcı olun lütfen ya iftar daki yemekleri yememekte kendimi tutamıyorum bide hataylıyım düşünün artık o leziz yemeklerimizi.....Bende yiyorum ama sonra kusuyorum ya tutamıyorum direk lavaboda buluyorum kendimi imdattttttttttttttttttt?????????????????

öylemi allışkanlık edinmştim tatlım zayflamak için

kusura bakma canım ya konuya vevap verecektim alıntı ile cevap vermişim....

farketmez tatlım sorun değil iftarda zor oluyo tutması zaten kendini tanıt kısaca canım tek senın sorunun deil hepimizin sorunu bu

Son düzenleyen: Moderatör:
farketmez tatlım sorun değil iftarda zor oluyo tutması zaten kendini tanıt kısaca canım tek senın sorunun deil hepimizin sorunu bu

22 yasındayım kpss hazırlanıyorum güya ama kilolarım basımın belası eve kapandım öle gidiyor hayat ....diyetisyene gittim ve verdiği listeye göre uygulamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…