80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

22 yasındayım kpss hazırlanıyorum güya ama kilolarım basımın belası eve kapandım öle gidiyor hayat ....diyetisyene gittim ve verdiği listeye göre uygulamaya çalışıyorum

bende 23 oldum bu sene canım diyetisyene gitmen iyi iyi bi diyetisyende iyise işe yarar canım bende eve kapanığım tatlim bende 84.750grmm canım eve kapandk ama spor yapmayada üşeniyoruz canım bnde aynıyım çünki senin kpss benm evlilik stresim var

bizim diyetisyen bayan zarzor cevap veriyor yüzümüze bakmaya hali yok işte birde maaş alıyorlar hemen hemen aynı kilolardayız aynı yasta boyun kaç tatlım....Bu arada bende evlenecektim ama 2 senedir annem vermiyor aman bu hallede ne evlenecem

Selamlar. yarın diyete son kez başlıyorum. diyetisyene daha önce gittim o zaman 8-10 kilo vermiştim . vermem gereken 15 kilo var. bugün formula7 aldım ilk kez böyle bişey deniyorum . umarım pişman olmam. yarın da spora başlıorum herşey gönlümüzce olsun :)

reklammmmmmmmmmmmmmmmmmm

164 canım
bende devlet hastanesnde dıyetşstenede gitmiştim hiç ilgilenmemişti bi dahada gitmedim bende kendmce yapmaya çalşıorm ben nasl evlndysem evlnrsn tatlm bunlar kader kısmet buna inandım yaniii artk

164 canım
bende devlet hastanesnde dıyetşstenede gitmiştim hiç ilgilenmemişti bi dahada gitmedim bende kendmce yapmaya çalşıorm ben nasl evlndysem evlnrsn tatlm bunlar kader kısmet buna inandım yaniii artk

canım yasımız boyumuz ve kilomuz aynı çok merak ettim ya sarışın mı esmer misin ben buğday tenliyim yani esmer sayılır :

siyah saclıyım kapkara :) acığım bende memnun oldum canım bu arada tanıştı

ğımıza ....Pcm kafayı yedi aynı mesajı otomatik yolluyor kusuruma bakmayın...:)

yok canm bende memnun oldum tanıştığmıza canım iftarda çorbadan sonra beklemek önemli canım
onu bekleyebilmek bende yarın inşl. oruçlıu olcam dier günler çorbadan sonra en fzla 5 dk bekleeyebilıyorum

yok canm bende memnun oldum tanıştığmıza canım iftarda çorbadan sonra beklemek önemli canım
onu bekleyebilmek bende yarın inşl. oruçlıu olcam dier günler çorbadan sonra en fzla 5 dk bekleeyebilıyorum

haklısın canım yok bende karar verdim çorba içip kalkacağım sonra yemek yerim bizimkilerle yemem...ya :) tutamıyorum kendimi ozman ......

haklısın canım yok bende karar verdim çorba içip kalkacağım sonra yemek yerim bizimkilerle yemem...ya :) tutamıyorum kendimi ozman ......

canım en azından 5 dk beklemekte işe yarıyor ben şişkin vziyette kalkmıorum ozaman raht kalkıorum

Merhaba kızlar baya yazışmışsınız:)Ben de meyvelerimi yiyorum(1 armut biraz da çekirdeksiz üzüm) birazdan da sütümü içerim.Ama hala meyve yiyesim var
Evlilik için iyi düşünün hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…