- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
Haaa bu arada Leslie ile 2 mil yürüdüm.Yarım saat sürüyor bundan sonra inşallah hergün yapacağım
Merhaba kızlar baya yazışmışsınız:)Ben de meyvelerimi yiyorum(1 armut biraz da çekirdeksiz üzüm) birazdan da sütümü içerim.Ama hala meyve yiyesim var
Evlilik için iyi düşünün hakkınızda hayırlısı
Merhaba kızlar baya yazışmışsınız:)Ben de meyvelerimi yiyorum(1 armut biraz da çekirdeksiz üzüm) birazdan da sütümü içerim.Ama hala meyve yiyesim var
Evlilik için iyi düşünün hakkınızda hayırlısı
ya kızlar buraya da üye oldum artık diyete başlar kendim için bir şeyler yaparım diyordum ama yapamıyorum diyetteyim dediğim an otomatik olarak daha çok yiyorum az önce koca bi paket bisküvi yedim ondan önce boş boş pide yedim diyete başlayacağım dediğim zaman daha çok saçmalıyorum kızlar biliyorum kafanızı şişiriyorum ama lütfen bana yardım edin hiç kendime güvenim kalmadı ne yapacağım nereden başlayacağım bu kilolar nasıl gidecek bende bu boğaz varken hiç bilmiyorum ;(
cAnım sorunun diyet lafıyla ters tepki yapıosun bence diyet yapıorm diye şartlndırma kendini canım kafa şişirmek değil canım hepimizin sornu bu diyet lafını tammaen unut tatlim o zman sadece yedklerimi kısıtlıcam herşeyden az az yicem de diyet lafını unut tatlm
şimdi yediğinide yarın ekmek yemeyerek telafi edebilirsin
cAnım sorunun diyet lafıyla ters tepki yapıosun bence diyet yapıorm diye şartlndırma kendini canım kafa şişirmek değil canım hepimizin sornu bu diyet lafını tammaen unut tatlim o zman sadece yedklerimi kısıtlıcam herşeyden az az yicem de diyet lafını unut tatlm
şimdi yediğinide yarın ekmek yemeyerek telafi edebilirsin
umarım yapabilirim daha önce bu kadar takmazdım ama artık biraz kilo konusunda kafayı yedim galibadenemeye çalışacağım desteğin için teşekkür ederim canım inşallah yaparım
veeeeeeee spor yartım 25 mekik
50sag iç bacak
50 sol iç bacak
100 ip atlama bel hareketlerı yaptım
hoşgeldin canım iyiki geldın kalabalık olalık kı motıvasyonumuz tavan yapsın
Henjare ben de senin gibiym.Çok diyetler yaptım başarılıda oldum sonra tekrar aldım tabi.Ben de şu an beyaz ekmek vb şeyleri kesip günlük en az da yarım saat yürüyüş gibi sporlar yapmaya çalışıyorum.Diyetteyim diye de düşünmüyorum.Heralde sen de benim gibi beyaz ekmek türlerine hamurişine dayanamıyorsun.
Kahvaltıda
1 tost(2 dilim tam buğday arasına biraz kaşar.Başak peynir yemediğim için kaşar seçiyorum), biraz semizotu domates ve açık çay şekersiz
Şimdi de yeşil çayımı içiyorum.Yemek olrak da tavuk yapıcam yanına 1 dilim ekmek ve salata
Birazdan yediklerimi sindirince de Leslie ile 2 mil yürüyeceğim inşallah:)
teşekkür ederim canım hoşbulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?