Arkadaşlar bende geldim...Eski halime dönmeye uğraşan biri olarak istemek başarmanın yarısıdır diyerek önce istedim ve 1 haftadır bazı adımlar attım...Öncelikle akşamları yani 5-6 dan sonra meyve,sebze,çorba falan haricinde hiçbirşey yemiyorum.ne kadar sevdiğim yemek de olsa yemiyorum,kahvaltımı güzel yapıyorum...öğlen hafif bişeyler,akşam yemek yok...henüz şekeri ve beyaz ekmeği tam kesemedim ama çok azalttım yavaş yavaş bırakıyorum...abur cuburla karnımı doyururdum şimdi asla abur cubur almıyorum her ne kadar çikolatalar,cipsler,offf yaş pastalar kekler gözümü döndürsede kendimi frenliyorum,aslında bu konuda çok iradesizim...yani her konuda iradeli ve sabırlıyım ama boğazıma çok düşkünümm..
taaa ki 1 ay sonra nişanlanacağımdan elbise bakmaya çıkmaya kadar gayet rahattım,ne zaman ki o elbiselerim hiçbiri bana olmadı,ne giysem yakışmadı,eski pantolonlarıma giremedim...işte o an durumun vahim olduğunu daha iyi gördüm...
bu akşam da işe yakın bir spor salonuna yazıldım...eski halime dönücem kararlıyımm...herkese başarılar dilerim...
canım sandaloz sakızını aktardan alabilirsin, damla sakızına benziyor görünümü. ben de bugün başladım. bakırköyde 100 gr. 4tl. 100 gr. bir ay gidiyormuş. kahvaltı ve akşam yemeğinden 30 dakika önce misket büyüklüğünde alıp ağzında kum haline getirene kadar çiğniyorsun, sonra üzerine bir bardak ılık su içiyorsun ama bu suya bir yemek kaşığı da elma sirkesi ekliyorsun. su sıcak olmasın sirke genzini yakar. dediklerine göre sandaloz ve bu karışım yağ yakıp kilo vermeye yardımcı oluyormuş. hepsi bu.
aramıza hoşgeldin, inşallah çabucak kiloları veririz hep birlikte.
canımhoş geldinn aramızaa inş hep beraber veririz kiloları ahh bi gitseler defolupdimi yaaakaydirigubbakcemile5hihoyyytArkadaşlar bende geldim...Eski halime dönmeye uğraşan biri olarak istemek başarmanın yarısıdır diyerek önce istedim ve 1 haftadır bazı adımlar attım...Öncelikle akşamları yani 5-6 dan sonra meyve,sebze,çorba falan haricinde hiçbirşey yemiyorum.ne kadar sevdiğim yemek de olsa yemiyorum,kahvaltımı güzel yapıyorum...öğlen hafif bişeyler,akşam yemek yok...henüz şekeri ve beyaz ekmeği tam kesemedim ama çok azalttım yavaş yavaş bırakıyorum...abur cuburla karnımı doyururdum şimdi asla abur cubur almıyorum her ne kadar çikolatalar,cipsler,offf yaş pastalar kekler gözümü döndürsede kendimi frenliyorum,aslında bu konuda çok iradesizim...yani her konuda iradeli ve sabırlıyım ama boğazıma çok düşkünümm..
taaa ki 1 ay sonra nişanlanacağımdan elbise bakmaya çıkmaya kadar gayet rahattım,ne zaman ki o elbiselerim hiçbiri bana olmadı,ne giysem yakışmadı,eski pantolonlarıma giremedim...işte o an durumun vahim olduğunu daha iyi gördüm...
bu akşam da işe yakın bir spor salonuna yazıldım...eski halime dönücem kararlıyımm...herkese başarılar dilerim
canım merhaba sandaloz sakızı sende nasıl bir etkiyaptı yazarmısıncanim sagol. Benim icin zor olacak. Ama olsun arada bu da lazim.. Eylulce cim zayiflama arkadasim kendini birakma ve mumkunse sandoloza biran once basla bekleme badana boya bitsin diye.. Umarim aralari acmazsin beni yalniz birakmazsin..
canımhoş geldinn aramızaa inş hep beraber veririz kiloları ahh bi gitseler defolupdimi yaaakaydirigubbakcemile5hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?