80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim sagol. Benim icin zor olacak. Ama olsun arada bu da lazim.. Eylulce cim zayiflama arkadasim kendini birakma ve mumkunse sandoloza biran once basla bekleme badana boya bitsin diye.. Umarim aralari acmazsin beni yalniz birakmazsin..

Arkadaşlar bende geldim...Eski halime dönmeye uğraşan biri olarak istemek başarmanın yarısıdır diyerek önce istedim ve 1 haftadır bazı adımlar attım...Öncelikle akşamları yani 5-6 dan sonra meyve,sebze,çorba falan haricinde hiçbirşey yemiyorum.ne kadar sevdiğim yemek de olsa yemiyorum,kahvaltımı güzel yapıyorum...öğlen hafif bişeyler,akşam yemek yok...henüz şekeri ve beyaz ekmeği tam kesemedim ama çok azalttım yavaş yavaş bırakıyorum...abur cuburla karnımı doyururdum şimdi asla abur cubur almıyorum her ne kadar çikolatalar,cipsler,offf yaş pastalar kekler gözümü döndürsede kendimi frenliyorum,aslında bu konuda çok iradesizim...yani her konuda iradeli ve sabırlıyım ama boğazıma çok düşkünümm..

taaa ki 1 ay sonra nişanlanacağımdan elbise bakmaya çıkmaya kadar gayet rahattım,ne zaman ki o elbiselerim hiçbiri bana olmadı,ne giysem yakışmadı,eski pantolonlarıma giremedim...işte o an durumun vahim olduğunu daha iyi gördüm...

bu akşam da işe yakın bir spor salonuna yazıldım...eski halime dönücem kararlıyımm...herkese başarılar dilerim...

alnagme 25 kişi kolay gelsin arkadaşım eminim sen halledersin
yok yok bu sefer bırakmam kendimi sayenizde, gündüzleri sık girerim ama geceleri zor gibi bakalım ben biraz temizlik konusunda takıntlıyım onun için mis gibi olucak evim diye mutluyum ahh kiloma da takıntılı olsam ne güzel olurdu

canım hoşgeldin bence doğru yoldasın devamını dilerim en kısa zamanda sonuç alırsın böyle giderse

Arkadaşlar çok fazla sayfa var ne olur kusura bakmayın okumaya çalıştım ama bulamadım,şu sandolozdan azıcık bahsedermisiniz nasıl kullanılır nerden alınır? şimdiden tşk.

Bu arada eylülce hoşbuldum :) inşallah öyle olur.hepimiz hemen atalım kilolarımızı ve çıtır hatunlara dönelim :)

Son düzenleme:
canım sandaloz sakızını aktardan alabilirsin, damla sakızına benziyor görünümü. ben de bugün başladım. bakırköyde 100 gr. 4tl. 100 gr. bir ay gidiyormuş. kahvaltı ve akşam yemeğinden 30 dakika önce misket büyüklüğünde alıp ağzında kum haline getirene kadar çiğniyorsun, sonra üzerine bir bardak ılık su içiyorsun ama bu suya bir yemek kaşığı da elma sirkesi ekliyorsun. su sıcak olmasın sirke genzini yakar. dediklerine göre sandaloz ve bu karışım yağ yakıp kilo vermeye yardımcı oluyormuş. hepsi bu.
aramıza hoşgeldin, inşallah çabucak kiloları veririz hep birlikte.

arkadaşlar bişi sorucam.bizim çok güzel bir tablomuz vardı hani kim ne kadar vermiş diye.bu hafta yapıldımı?benmi kaçırdım? fazla vaktim yoktu geriye bakamadım.

Çok teşekkürler a.s.
Bende gidip yarın alayım,sirkeden nefret ederim ama katlanıcam artık kafamçokkarıştı

canımhoş geldinn aramızaa inş hep beraber veririz kiloları ahh bi gitseler defolupdimi yaaakaydirigubbakcemile5hihoyyyt

canim sagol. Benim icin zor olacak. Ama olsun arada bu da lazim.. Eylulce cim zayiflama arkadasim kendini birakma ve mumkunse sandoloza biran once basla bekleme badana boya bitsin diye.. Umarim aralari acmazsin beni yalniz birakmazsin..
canım merhaba sandaloz sakızı sende nasıl bir etkiyaptı yazarmısın

selam kızlar baya uzun zaman oldu görüşmeyeli.nasıl gidiyor kilo durumları valla ben bugun tartıldım 80 olmuşum hemen kızlara diyim dedim bir ay oldu kızlar sizce iyi gidiyormuyum çizelgemi düzeltecem en kısa zamanda:sm_cool:

Slm kıslarrrrrr...Bi kaç gündür giremedim tabloyu da ancak yapabildim ..3Gündür hastalıkla uğraşıyorum bi yandan diş iltihabı beni benden etti,diğer yandan bebişimle birlikte grip olduk mahvoldum tek kelimeyle bi baktım bi 500 gr daha gitmiş işin güzel yanı sadece bu oldu :) Tabloyu son aldığım notlara göre kafam bi dünya yaptım ufak tefek yanlışlıklar varsa uyarın,bir de bu hafta kilosunu yazıp düzeltme yaptığım arkadaşları mavi renkle yaptım karışmasın diye 2 hafta hiç girmeyeni listeden silcem,epey çoğaldık sığdıramıyorum..Hepinizi kutluyorum,yola devammm :)

ellerine sağlık canım. sana ve bebişede çok geçmiş olsun:teselli:....

aynen yola devaammmmkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar merhaba..Handeryacım ellerine sağlık böyle bir tablomuz olduğunu bilmiyordum..çok hoşuma gitti..böylece hepimiz grup olarak hem yaptıklarımızı görürüz hemde ne kadar yol katettiğimizi anlarız :) bebişine ve sana çok geçmiş olsun

merhaba güzeller

bu sabah cavdar ekmegine tost yaptim, sade kasar
biraz gec kalktim o yüzden öglen yemegi yemedim,
saat 3 gibi üc top dondruma hakkim var külahsiz ama ben iki top yedim:)
aksamda menümde az yagli mercimek corbasi ve tavuk etli salata var...:)
dünden bugüne 400 gr vermisim:)

handeryacım ellerine sağlık ve de çook geçmiş olsun hayatım, dikkat edin kendinize.
hepimize kalorisiz haftalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…