canım sağol uğraştın emeğin için teşekkürler ama benim kilo hala duruyo bizahmet onu 80 yapıver şimdiden teşekkürle öptüm bu arada çok geçmiş olsun yavrularımız hasta olunca biz annelerde mahvoluyoruz acil şifalar dilerimhanderya
--------------------------------------------------------------------------------
Slm kıslarrrrrr...Bi kaç gündür giremedim tabloyu da ancak yapabildim ..3Gündür hastalıkla uğraşıyorum bi yandan diş iltihabı beni benden etti,diğer yandan bebişimle birlikte grip olduk mahvoldum tek kelimeyle bi baktım bi 500 gr daha gitmiş işin güzel yanı sadece bu oldu :) Tabloyu son aldığım notlara göre kafam bi dünya yaptım ufak tefek yanlışlıklar varsa uyarın,bir de bu hafta kilosunu yazıp düzeltme yaptığım arkadaşları mavi renkle yaptım karışmasın diye 2 hafta hiç girmeyeni listeden silcem,epey çoğaldık sığdıramıyorum..Hepinizi kutluyorum,yola devammm :)
--------------------------------------------------------------------------------
zeynepçim merhaba kilo vermişsin senin adına çok mutlu oldum devam öptümmerhaba kızlar bugün hiç gelemdim foruma misafirlerim vardıı bütün gün sporumu yaptım ancak vakit buldum burdayım kızlarr:)))sabah ac karnına ve cıbıl tartıldım kızlar ve gözlerime inanamadım,önce 86 cıktımmm inanamadım birdaha tartıya cıktımm 86.400cıktımm gene inanamadımm birdaha tartıya cıktımm :))86.400çıktım kızlarr tabi gene inanamadım abartmıyorum kızlar 12 defa tartıya cıktımm ve hep 86.400 cıktımm:))vayy beee kilo vermişimmmmmm yuppiiiiiiiiiiii gelen misafirlerde incelmiş buldu beni,ne yapıyorsan devam et dediler,bende diyetimi gösterdim ve heryedigimi yazıyorum dedim,defterimi gösterdim onlara.tartıyı eşim yine sakladı kızlar,benim kiloo bildirimim 86.400 çok mutluyumm görüşmek üzere diyete ve spora devam çok işe yarıyor üstelik daha regli olmadım,eli kulagında reglimin.
bende 2kg vermişim kızlar 86 cıktım bugünde tartıldım 86 cıktım düz 86:)))anaaaaaa valla ben kilo verebiliyorumm yaşasın yuppii çok sevindimm:))yaşam güzel dünya güzel insanlar güzel siz kızlarda cok güzelsiniz:))ayy cok mutluyum benn diyete devamm,bugün sabah 3kayısı 1bardak ılık su biraz peynir 1dilimde kepekli ekmek yedim. şimdi slaatalık yiyorum ara ögün birde sütüm var.
bu arada verdiğim her 5 kilo için eşim beni yemeğe götürecek :teytey:
cok güzel:)
benimde sevgilim her 5 kilo verdimde bana ki sürpriz yapcak:) cok merak ediorum
sabah bi bardak sogan suyu ictim
ondan sonra yarim saat bekledim:) ve cok tahili bir dilim ekmek üstüne peynir sürdüm onun üstüne bi dilim domates bi dilim salatalik ve maaaydiiiiniz :) koydum ve yedim
simdi de bi kase tavuklu corba ictim az yagli yaninada bi havuc:)
ayrica dünden bugüne 200 gr daha gitti:)
senin adına çok sevindim lavita aramızda fazla kilo farkı yok sen benden hızlı ver eşitlenip birlikte zayıflıyalım hadi kim kimi geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?