80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sağol uğraştın emeğin için teşekkürler ama benim kilo hala duruyo bizahmet onu 80 yapıver şimdiden teşekkürle öptüm bu arada çok geçmiş olsun yavrularımız hasta olunca biz annelerde mahvoluyoruz acil şifalar dilerim

kızlar kilo cetvelini yapamadım bilen varsa bana yardım edermisiniz lütfen

merhaba kızlar bugün hiç gelemdim foruma misafirlerim vardıı bütün gün sporumu yaptım ancak vakit buldum burdayım kızlarr:)))sabah ac karnına ve cıbıl tartıldım kızlar ve gözlerime inanamadım,önce 86 cıktımmm inanamadım birdaha tartıya cıktımm 86.400cıktımm gene inanamadımm birdaha tartıya cıktımm :))86.400çıktım kızlarr tabi gene inanamadım abartmıyorum kızlar 12 defa tartıya cıktımm ve hep 86.400 cıktımm:))vayy beee kilo vermişimmmmmm yuppiiiiiiiiiiii gelen misafirlerde incelmiş buldu beni,ne yapıyorsan devam et dediler,bende diyetimi gösterdim ve heryedigimi yazıyorum dedim,defterimi gösterdim onlara.tartıyı eşim yine sakladı kızlar,benim kiloo bildirimim 86.400 çok mutluyumm görüşmek üzere diyete ve spora devam çok işe yarıyor üstelik daha regli olmadım,eli kulagında reglimin.

Kızlar misafirlerimi kocaman bir yaşpasta yaptım ayrıca tulumba tatlısı vardı ıspanaklı börek yapmıştım,birde patates salatası yemin ederim kızlarr agzıma tek loma koymadım tadına bile bakmadım yola devam bu yaz bomba gibi zayıflamış girmek istiyorum:))başaracagız inşalahhh zayıflayacagız.ayrıca cilek vardı,yanına krem şanti yapmıştım cilekle güzel oluyor diyee:))eşim cok severr:))5adet cilek yedim sadce oda ara ögünüm,akşamda 8 yemek kaşıgı patesli köfte fırnda domates ve biberli sadce 1yemek kaşıgı yag koydum tepsiyee;:)),4yemek kaşıgı pilav, 2dilim kepek ekmegi,patlıcan salatası 2yemek kaşıgı sarmısaklı yogurtlu,1saat yürüyüşümü yaptım,kızlar akşam yemegini sizce fazlamı kaçırdımm???akşam yatmadan öncede az şekerli sütlü kahve içtim:))

günaydın kızlarrr kaydirigubbakcemile3 hayat nasıl gidiyor bakalım. bu hafta kayınvalidemlerde kaldığım için hiç giremedim ama bugünden sonra sık sık buradayım. bugün diyetimin 6.cı günü ve ben bu hafta çok kaçırdım. kayın validemlerde börek çörek yağlı yemekler ama inanın kendimi tutmaya çalıştım. az önce tartıldım 1 kilo vermişim çokkkk mutluyum. çooook kilo vermem gerekiyor.

bu arada verdiğim her 5 kilo için eşim beni yemeğe götürecek :teytey:

günaydın canlarııımm..listeyi kim hazırlıyo kızlaarr..beni 88 diye eklerseniz sevinirim..öptüm canlarııımm..

kızlar herkese günaydın. herkesi çok özlemişim. Öncelikle sandoloz sakızı açlığımı engellediği için memnunum ve dünkü 25 kişilik misafir ağırlamama rağmen çok kaçırmadım. sabah corn flakesimi yedim.
öğlen az az olmak sureti ile yemeklerden yedim ama eşimin yaş gunuydu ve pastadan 1 dilim yedim kızlar.. Neyse akşam yemek yemedim. Ancak handerya gibi bende griple mücadele ediyorum. Handerya cım sanada geçmiş olsun bebişinede.. Ben dayanamıyorum ama o nasıl dayanır bebeğim bilmem. ışe geldim ama birazdan gidicem eve yatmaya.. Kötüyüm.. Eylülce'cim sanada kolay gelsin ben bu sene badanalarda 2 kılo vermiştim. Umarım sana da yarar.. Arkadaşlar terlemeye eski zamanalardaki gibi hamama gidiyorum. Ordan da eve gideceğim.. Eve gidince girerim gene şimdilik hoşçakalın.. Kızlar sandoloz+elma sirkesi+ 5i bir yerde çayı demiştim karışıma ama 5i bir yerdenin yanında tatlı yenmemesi gerekiyormuş. (Bknz.. Diyet grupları/diyet yontemleri/sandoloz+elma sirkesi ile zayıflama) Yendiği zaman 5i bir yerdenin faydası olmuyormuş.. Hepiniz öptüm..

zeynepçim merhaba kilo vermişsin senin adına çok mutlu oldum devam öptüm
hihoyyyt

bende 2kg vermişim kızlar 86 cıktım bugünde tartıldım 86 cıktım düz 86:)))anaaaaaa valla ben kilo verebiliyorumm yaşasın yuppii çok sevindimm:))yaşam güzel dünya güzel insanlar güzel siz kızlarda cok güzelsiniz:))ayy cok mutluyum benn diyete devamm,bugün sabah 3kayısı 1bardak ılık su biraz peynir 1dilimde kepekli ekmek yedim. şimdi slaatalık yiyorum ara ögün birde sütüm var.

tebrik ederim zeynepçim valla süper gidiyo diyetin,bende bu hafta 1.3gr vermişim böyle her hafta 1 kilo gitse ne iyi olur vallakaydirigubbakcemile2
kızlar sizler nasılsınız benim hafta sonu yoğun geçti pek takılamadım o yüzden cumartesi diyeti biraz kaçırdım ama cezasını ödedim resmen mideme oturdu yediklerim:roflol:yahu artık fazla gelmeye başladı 2 kaşık pilav yedim geberdim midemden,ama dün ve bugün iyigidiyo
sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta,2 kşık lor,3 yeşil zeytin,tere şekersiz çay.
öğlen kızımı okula bırakınc 1 saat yürüyüş yapıcam gelince biraz pilates sonra yeşil çay öğleden sonra 1 yeşil elma akşm henüz karar vermedimkaydirigubbakcemile3 hadi şimdillik öptüm sizleri hoşçkalın:teytey:

günaydıınnnnkaydirigubbakcemile2 evet bu sabah bir tartıldım.inanamadım.78.4 kilom bir ara takılmıştı ama tekrar vermeye başladım.cumadan beri 800 gr.gitti bakalım bucumaya kadar 1.5 kilo olacakmı..

bu arada verdiğim her 5 kilo için eşim beni yemeğe götürecek :teytey:

cok güzel:)
benimde sevgilim her 5 kilo verdimde bana ki sürpriz yapcak:) cok merak ediorum

sabah bi bardak sogan suyu ictim
ondan sonra yarim saat bekledim:) ve cok tahili bir dilim ekmek üstüne peynir sürdüm onun üstüne bi dilim domates bi dilim salatalik ve maaaydiiiiniz :) koydum ve yedim

simdi de bi kase tavuklu corba ictim az yagli yaninada bi havuc:)

ayrica dünden bugüne 200 gr daha gitti:)

senin adına çok sevindim lavita aramızda fazla kilo farkı yok sen benden hızlı ver eşitlenip birlikte zayıflıyalım hadi kim kimi geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…