80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence de hemen bişeyler ye.En azından ceviz fındık gibi şeyler.Aç açına da olmaz.Sonuçta 2 3 kilo fazlamız yok ki bu süreç 1 2 haftada bitsin.Uzun vadede böyle beslenerek sıkılırsın sonra da bırakırsın.

Ben de yemeğimi yedik
Tavada ızgara tavuk yapmaya çalıştım:)
Salata
3 çorba kaşığı kadar da pirinç pilavı

Ben aç geziyorum ama daha kilo verdiğim yok bu 4, günüm benim acaba neden ki????

kizlqr.nisanlima snrlndm.bu. snrle saglikli seyler.
yemem ztn hmde canm.istmio ilk defa snrlyken yemk aksama zten ziyafet var
evde o yusden
bulsma saatini.yok yere degistirdi 5. takmda daha net
yazdm sorunu ordan okuyun yazicak dermanm kalmadi

Ben aç geziyorum ama daha kilo verdiğim yok bu 4, günüm benim acaba neden ki????

Bence yemediğim için kilo veremiyosun.2-3 saate bir birşeyler ye.Tabi bu çok kalorili şeyler olmasın ve akşam yemeğinide en geç 7 de ye.sonra da meyve süt falan bak nasıl kilo vereceksin.

Sıkma canını olru böyle şeyler.

Kilo bildirimini yarın yapıcazya(Gerçi benim 1 hafta dolmadı ama yinede yazarım dğeişim olursa) buraya mı yazacağız yoksa ayrı bir sayfa mı açalım?Burda sohbet hızlı ilerliyor ve yazılanları bulmak zor olabilir.

! bardak nescafe şekersiz süt tozu yerine azıcık süt karıştırdım.Yanına sticks 55 kalorilik çikolatalardan yedim.

Şimdi de 1 armut yedim...

slm arkadaşlar.....
ben bugüne kadr doğru düzgün hiç diyet yapmadım kız kardeşiim marmara üniversitesi hastanesine gitti . ve ordan destek aldı doğumdan sonraki kiloları için yapılan ölçümlerde 2 ayda toplamda 6.3 kilo verdi bunun 4.7 si yağ biz daha veremez derken alışmış olduğu yemek sitili sanırım midesini küçültü ve son ayda 4 kilo verdi topmada 3 ayda 10.3 ramazandan sonra bende gitmeyi düşünüyorum ve bana inanın yaptığı şeyler:

1 her gün 30 dk yürüyüş
2- yedikleri %30 oranında azaltma buna ekmekte dahil azaltarak yedi(yarıya bile indirmedi)
3- tam buğday veya kepek ekmeği
4- kahvaltı 9 dan sonraya asla kalmayacak
ve en önemlisi akşam 7 den sonra sadece bir meyve (oda mümkünse kayısı veya erikkuru yaş farketmiyo) ayran veya 5 adeti geçmiyecek şekilde kuruyemiş

ben ufaktan yediklerimi azaltmaya başladım bile razmazandan sonra doktora gidecem çünkü gerçek bi kilo verme önümde duruyoo

Bekleriz aramıza canım.Az yemekle kesinlikle zayıflanılmıyor.Yürüyüşde önemli bende günlük yarım saat hareketler yapmaya çalışyıorum.
Akşam yemeğimi de tamamladım.Yemekten 2 saat önce 1 armut yemiştim.Yemekte de şehriye çorbası , 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran.Yatmadan da 1 bardak süt içmeyi düşnüyorum.Eğer çok acıkırsam bide 1 bardak ayran.Daha önce gittiğim bir diyetisyen bana sınırsız ayran vermişti.Kilo da vermiştim.Acıkırsam kendimi ayrana vurmayı düşünüyorum

kızlar bu akşam 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık fasulye ve bolca salata yedim hasta olduğum oruç değildim ama iftara kadar sadece biraz karpuz yedim herkese iyi akşamlar

selamlar

bu topiğe ilk kez giriyorum. ben de 81.3 kiloyum. ve pko lu olduğum için acil kilo vermem gerekiyor. ramazanı da fırsat bilerek biraz dikkat ettim. bir ayda 85 den 81.3 düştüm.

ne yiyorum: iftarda çorba,bol malzemeli salata 1 dilim kepekli ekmek.( evde olmadığım zamanlarda çeşit fazlalaşabiliyor o zaman ekmek yemiyorum. pilav da yersem az yiyorum.) tatlı pek yemiyorum. ramazan başladığından beri sadece 2 kez yedim abartmadan.
sahurda: 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir domates salatalık, bazen reçel, bir bardak süt.2 dilim kepekli ekmek.

hiç açlık hissetmiyorum bu şekilde beslenerek.

bir de son iki haftadır keşfettiğim bir yöntemi paylaşmak istiyorum. önceden çoğumuz gibi yemeği masada yerdik. son zamanlarda evin şeklinde değişiklik yaptım ve masada yemek yemek biraz zorlaştı. hem masanın olduğu oda da biraz sıcak diye yer sofrasnda yemeğe başladık. evde çorba içip doyuyoruz ama misafirliğe gittiğimizde 3 çeşit yemekle anca doyuyoruz. bunu yer sofrasında otururken bedenin aldığı şekle bağladım. mide sıkıştığı için fazla yenmiyor yerde otururken. ama masada daha dik oturduğumuz için daha fazla yiyebiliyoruz.

belki işinize yarar.

hepimize kolay gelsin..

bildirim buraya yazılıcak canım ayrı bi sayfada yapılmıcak ben şimdiden yapıyım oruçlu olcam çünkü
başlngıç:85.00
bu hafta:84.750
giden:250 gr

Başlangıç 88.3

bu hafta:86.6

Giden: 1.7 Kg.

Her ikisinde de aç iken tartıldım.Ama ben zaten 87 idim 1 2 hafta içinde hemen 88 e çıkmıştım.Çok salmıştım:):)Dikkat edince (Bu daha 3. günüm olacak) hemen düşmüş kilom.Keşke her zaman bu kadar hızlı olsa

masallah tatlım hep böyle gıder ınsallah canım arkadaslar hepinızden bıldırım beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…