80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar,
Sabah uyanınca aç karnına tartılıyorsunuz değil mi?

evet cnm
arkadaşlar ben erken çıkcam oyüzden şimdi yazıyorum neler yediğimi
dün akşam taze fasulye 1 tabak
2 dilim kepek ekmek1 küçük dondurma
5 tane cips :26:
3 tane nektarin küçük
1 ase yoğurt
sabah 1 yumurta
1 bardak süt
4 kaşık yulaf
1 dilim ekmek
1 şekerli türk kahvesi

Bu hafta ben yapayım o zaman.
İsim Geçen Hafta Şimdi Fark
Kimim85 88.3 86.7 1.6

Gibi mi???

yok canım gecen haftakı kılosu sımdıkı kılosu ve toplam giden tarzı bır sablon olusturabılırsın bacım ben yapmayı ısterım ama acayıp yogunluk var kafayı yıyecegım stajer bır yerden çalısan patron falan
canımcım bı el atı ver gun ıcınde bıldırım yapanların kını bır de tatlım acele etmene gerek yok tatlım hafta sonu da yapabılrsın bırde spor koyalım mı tesvık amaclı spor var yok yada saatı tarzınd tatlım simdiden kolay gelsın

Şimdilik durum böyle:

Nick: Geçen Hafta : Bu Hafta: Fark:
1- Kimim85 88.3 86.6 1.7 kg

2- Kaania 85.9 84.6 1.3 kg

3- Cylngkdgn 82 81.1 900 gr

4- Delimiyim 85 84.750 250 gr

[TABLE="class: grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD] isim [/TD]
[TD]geçen hafta [/TD]
[TD]bu hafta [/TD]
[TD]fark [/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Kimim85[/TD]
[TD]88.3[/TD]
[TD]86.6[/TD]
[TD]1.7 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kaania[/TD]
[TD]85.9[/TD]
[TD]84.6[/TD]
[TD]1.3 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cylngkdgn [/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]81.1[/TD]
[TD]900 gr[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] Delimiyim[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]84.75[/TD]
[TD]250 gr[/TD]
[/TR]

[TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
ben ufak bir tablo yaptım umarım ii olmuştur...iremcim olsa kendici yaprdı...neyse ben kaçtım kızlar tatile girom ben...gelemşyebilirm..öpüldünzzz

ellerıne saglık tatlım

ellerıne saglık tatlım olmus benı unutmussun ben de 78,,8 den 78,3 oldum tatlım herkesın bıldırım yapmasını ıstıyorum yapalım kı her hafta kaç gıtmıs bılelım

Son düzenleme:
akşam yemeğim 1 kase mercimek çorbası, 3 tavuk köfte ve cacık. bu günde oruç değildim akşam 4 gibi 2 adet eti form ve 4 dilim karpuz yedim onun dışında bir şey yemedim inşallah ilerde bende kilo verip bildirm yaparım herkese iyi akşamlar

kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorum

maşallah canım Allah bozmasın :)

Selam ben ciddi bir diyet kararı aldım, fakat su içemiyorum 2 gündür iyi gidiyor ama tek sorunum bu önerileriniz ?

yanında devamlı su şişesi bulundur canm ben öyle yapıodum yetri kadar su içebilmek için ya kçk şişe yada bi tane 2.5 ltrelk şişelerden blundurabilirsin yanında oldkça içesin gelcektir

selam kızlar,eskilerden kimse yok galiba dicektimki ayçayı gördüm,ayça nasılsın nasıl gidiyor diyet işleri kaç kilosun şimdi epey vermişsindir inşallah...

valla dün hiç sahur yapamadım davetiye işleri yüzünden açım bakalım iftarda ne yapcam 20:22 kocaeli izmit iftari çorba yok bu akşam barbu nya faln var ama svmem fazla yemem
kahvaltı türü btn gün açımmm

merhaba kızlar bu günde oruç değildim saat 5 gibi biraz fındık ve meyve yedim akşam yemeğinde 2 kase hamurlu çorba ve 2 çatal menemen yedim ekmeksiz umarım azmim kırılmadan azcık kilo veririm yoksa her zamanki gibi birkaç gün içinde boş verecek gibiyim biraz sabırsızım ve sonuç görmek istiyorum.herkese iyi akşamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…