ben bugün öğlen çıkıyorum oyüzden şimdiden yazıyorum zaten bu hafta hiç kilo veremedim oyüzden bildirim yapmamın anlamı yok
sabah 1 kepekli bisküvi
1 parça peynir
domates salatalık
1 bardak süt
3 kaşık yulaf
1 yeşilçay
öğle kısır çokaz yağ ve bol salatalı yanına 1 bardak ayran
akşama da nohut yemeği var
hergün yedğim bir meyveli activia yoğurdu yatmadan yerim inşallah başkada hiçbişey yemem
slm kızlarr ben bu topikte bayyaaaaa eskiyimm ilk açıldığı zaman 2 sene takıldımm...1 senede 84 kilodan 50 kiloya düştüm.....sonra ara verdim....ve 2. bebeğime hamile kaldım...dün bebeğimi kaybettim...boş gebelikten kürtajla almak zorunda kaldılar...ALLAHIMM kimseye yaşatmasın....derkenn bugün tartıya bir çıktım 60.7 yaklaşık bir 10 kilo vermem lazımmm..ahhh şu boy kısalığı yokmu???boyum 1.55 olduğu için 60 kiloyla heryerimden yağlar fışkırıyor...
BENDE ARANIZA GELDİM....YENİ BİR SAYFA AÇTIM BUGÜN KENDİME ...KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNMEYECEĞİME....HERKEZİ VE KENDİMİ MOTİVE EDECEĞİME...ESKİDEN BURADA ŞEN ŞAKRAK TOPİK VARDI...UMARIM ESKİLERİ ARATMAYACAK KADAR NEŞELİDİR ŞUAN BURASI...BENDE SİZE BİLDİKLERİMDEN YARDIMCI OLUCAM....HERKEZE İYİ KİLO VERMELERRR.....
UNUTMAYINNNN Kİİİ HİÇBİRŞEY ZORR DEĞİLDİRRRR...YETERKİ SİZE BAŞARMAK İÇİN BİR SEBEP LAZIMMM....SEBEBİNİZZ VARSA BU İŞ BİTMİŞTİR ZATENNN....
ayy kızlar yaaa ben bu hafta ne kadar yoğun duygular yaşıyorum bursaya tayin olayı da vardı salı kardeşimin sevgilisinin ailesi tanışmaya geldi biz sadece tanışma zannediyoduk istanbuldan antalyaya meğer kız almaya gelmişler:))) biz istemeye gelmiştik dediler babamda geri cevirmedi bu akşam istediler kardeşimi((
slm kızlarr ben bu topikte bayyaaaaa eskiyimm ilk açıldığı zaman 2 sene takıldımm...1 senede 84 kilodan 50 kiloya düştüm.....sonra ara verdim....ve 2. bebeğime hamile kaldım...dün bebeğimi kaybettim...boş gebelikten kürtajla almak zorunda kaldılar...ALLAHIMM kimseye yaşatmasın....derkenn bugün tartıya bir çıktım 60.7 yaklaşık bir 10 kilo vermem lazımmm..ahhh şu boy kısalığı yokmu???boyum 1.55 olduğu için 60 kiloyla heryerimden yağlar fışkırıyor...
BENDE ARANIZA GELDİM....YENİ BİR SAYFA AÇTIM BUGÜN KENDİME ...KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNMEYECEĞİME....HERKEZİ VE KENDİMİ MOTİVE EDECEĞİME...ESKİDEN BURADA ŞEN ŞAKRAK TOPİK VARDI...UMARIM ESKİLERİ ARATMAYACAK KADAR NEŞELİDİR ŞUAN BURASI...BENDE SİZE BİLDİKLERİMDEN YARDIMCI OLUCAM....HERKEZE İYİ KİLO VERMELERRR.....
UNUTMAYINNNN Kİİİ HİÇBİRŞEY ZORR DEĞİLDİRRRR...YETERKİ SİZE BAŞARMAK İÇİN BİR SEBEP LAZIMMM....SEBEBİNİZZ VARSA BU İŞ BİTMİŞTİR ZATENNN....
tekrar tekrar hoşgeldin canım ben irem kasımdan beri bu topikteyim güzel kilo vermiştim ancak tüp bebek yaptırmıştım 5. deneme olumsuz sonuçlandı tedavi de bi kısmını üzüntüden de diğer kısmını kendimi yemeye vererek geri aldım şimdi taşınma işleri ile uğraşıcam ondan sonra tekrar zayıflamaya devam olacak hedefim bakalım:)slm kızlarr ben bu topikte bayyaaaaa eskiyimm ilk açıldığı zaman 2 sene takıldımm...1 senede 84 kilodan 50 kiloya düştüm.....sonra ara verdim....ve 2. bebeğime hamile kaldım...dün bebeğimi kaybettim...boş gebelikten kürtajla almak zorunda kaldılar...ALLAHIMM kimseye yaşatmasın....derkenn bugün tartıya bir çıktım 60.7 yaklaşık bir 10 kilo vermem lazımmm..ahhh şu boy kısalığı yokmu???boyum 1.55 olduğu için 60 kiloyla heryerimden yağlar fışkırıyor...
ayyy sağol canım yaaaa zormuş bu işlerrrÇok sevindim irem Rabbim tamamına erdirsin
kaptanım Alaah tamamını erdirsin ne güzel darısı bize
kızlar gözümden kaçtı snmayın sakın nerede bakayım kılo bıldırımı menüler felan yok mu kılo veren bakayım
Ben kötü durumdayım canım misafirin hatrına yiyorum güzelce ben de tatildeyim
Kaybına çok üzüldüm canımartık engin bilgilerinle bizi yanlız bırakmassın demiiii
tekrar tekrar hoşgeldin canım ben irem kasımdan beri bu topikteyim güzel kilo vermiştim ancak tüp bebek yaptırmıştım 5. deneme olumsuz sonuçlandı tedavi de bi kısmını üzüntüden de diğer kısmını kendimi yemeye vererek geri aldım şimdi taşınma işleri ile uğraşıcam ondan sonra tekrar zayıflamaya devam olacak hedefim bakalım:)
ayyy sağol canım yaaaa zormuş bu işlerrr
hosgeldin tekrar aramiza.allah kimseye evlat acisi yasatmasin en zoru bu olsa gerek diye düsünüyorum. aramiz da insallah kilolarini verirsin.bizlere de yardimci olsun. ve cok gecmis olsun .üzülme belki yeniden hamile kalip unutursun her seyi
maşallah kılon ne güzel verirsin canım merak etme yadımlarını düşüncelerini esirgeme tatlım
bende burçin canım...senin adınada çok üzüldüm canımm..sen nerelisin???bak benim istanbuldatanıdığım çok iyi bir tüp bebek doktoru var aynı doktorda 8 kişi şu an hataydan yani bizim tanıdıklarımızdan hamile kalıp doğum yaptılar..o 8 kişiden biri teyzemdi...11 sene çocuğu olmadı denemediği şey kalmadı..ama bunda tek seferde tuttu..ve ikizi olacaktıki birini kaybetti şuan 2.5 yaşında oğlu var...
amin canımmm aminnn...kilolar içinse beraber vericezzzz zaten hepsinii::))
bırakmam canımm artıkk bende burdayımm..beraber inşallah bütün kilolar gidecekk...bütün üzüntüler bitecekkk...
bende burçin canım...senin adınada çok üzüldüm canımm..sen nerelisin???bak benim istanbuldatanıdığım çok iyi bir tüp bebek doktoru var aynı doktorda 8 kişi şu an hataydan yani bizim tanıdıklarımızdan hamile kalıp doğum yaptılar..o 8 kişiden biri teyzemdi...11 sene çocuğu olmadı denemediği şey kalmadı..ama bunda tek seferde tuttu..ve ikizi olacaktıki birini kaybetti şuan 2.5 yaşında oğlu var...
amin canımmm aminnn...kilolar içinse beraber vericezzzz zaten hepsinii::))
dile kolayyy 34 kilo verdimmm ama şimdi 10 kilosu geri geldiii...şimdi son gazzz devammm...
iyi akşamlar kızlar iftarda 2 kase yoğurtlu çorba , 3 kaşık fasulye yemeği ve karpuz yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?