80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bugün öğlen çıkıyorum oyüzden şimdiden yazıyorum zaten bu hafta hiç kilo veremedim oyüzden bildirim yapmamın anlamı yok
sabah 1 kepekli bisküvi
1 parça peynir
domates salatalık
1 bardak süt
3 kaşık yulaf
1 yeşilçay
öğle kısır çokaz yağ ve bol salatalı yanına 1 bardak ayran
akşama da nohut yemeği var
hergün yedğim bir meyveli activia yoğurdu yatmadan yerim inşallah başkada hiçbişey yemem

daha dikkat et canım kilo veremez sadece olanı koruyabi,lirsin anca tatlım
nohut yemegı yanında pilav olur sa dıkkat et tatlım çünkü kısırda da düyü var kılo alırsın mazallah canım

maşallah kılon ne güzel verirsin canım merak etme yadımlarını düşüncelerini esirgeme tatlım

Çok sevindim irem Rabbim tamamına erdirsin

Kaybına çok üzüldüm canım artık engin bilgilerinle bizi yanlız bırakmassın demiiii

tekrar tekrar hoşgeldin canım ben irem kasımdan beri bu topikteyim güzel kilo vermiştim ancak tüp bebek yaptırmıştım 5. deneme olumsuz sonuçlandı tedavi de bi kısmını üzüntüden de diğer kısmını kendimi yemeye vererek geri aldım şimdi taşınma işleri ile uğraşıcam ondan sonra tekrar zayıflamaya devam olacak hedefim bakalım:)
Çok sevindim irem Rabbim tamamına erdirsin
ayyy sağol canım yaaaa zormuş bu işlerrr

Kaybına çok üzüldüm canım artık engin bilgilerinle bizi yanlız bırakmassın demiiii

bırakmam canımm artıkk bende burdayımm..beraber inşallah bütün kilolar gidecekk...bütün üzüntüler bitecekkk...

bende burçin canım...senin adınada çok üzüldüm canımm..sen nerelisin???bak benim istanbuldatanıdığım çok iyi bir tüp bebek doktoru var aynı doktorda 8 kişi şu an hataydan yani bizim tanıdıklarımızdan hamile kalıp doğum yaptılar..o 8 kişiden biri teyzemdi...11 sene çocuğu olmadı denemediği şey kalmadı..ama bunda tek seferde tuttu..ve ikizi olacaktıki birini kaybetti şuan 2.5 yaşında oğlu var...

amin canımmm aminnn...kilolar içinse beraber vericezzzz zaten hepsinii::))

maşallah kılon ne güzel verirsin canım merak etme yadımlarını düşüncelerini esirgeme tatlım

dile kolayyy 34 kilo verdimmm ama şimdi 10 kilosu geri geldiii...şimdi son gazzz devammm...

bugünkü menümü yazıyım genelde hep böyle yiyorummm...yani bu tarzzz..

sabah:
1 sade türk kahvesi
1 bardak doğuş çilekli veya kayısılı bitki çayı(((kızlarr acayip bağırsakları çalıştırıyor haberiniz olaaa)))

kahvaltı:
1 dilim ekmek,1 yumurta,az peynir,salatalık,domates,az salça biber

ara:
1 sütlü az şekerli neskafe
1 bardak limonata

ara:
1 bardak süt,1 elma

akşam:
1 tabak taze börülce, 1 dilim ekmek,acı biberli salata

ara:
1 elma,1 şeftali
1 sütlü neskafe

hııı bide akşam yemeği saat 6 yı geçmeyecek şekilde yiyorum...en büyük destekçim türk kahvesiydi...türk kahvesi iştahımı hemek kesiyordu bir deneyin derimmm...

ben antalyalıyım canım diyarbakırda yaşıyodum şimdi bursaya tayinimiz çıktı bu sene hattta bu ay oraya geçicez doktorumdan da memnunum ama istanbuldaki doktorun adını merak ettim son tura sakladığım bi doktor var o mu acaba diye

Hoşgeldin canım hep birlikte verelim kilolari

Bende bildirim yapicam

baslangic 87
Gecen hafta 73.2
Bu hafta 72.2
Giden 1
Toplam giden 14.8
3 litre su spor yok ramazan ayini böyle az bir hasarla kapattimmi tamamdırnasilim kizlar hadi bildirimleri yapalim kızlar iyi yada kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…