80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menun güzel olmuş canım

sağol canım iftar ve sahuru az hasarlı atlatıyorum ama aralarda bazen abartabiliyorum tartıda azcık kıpırdanma görsem daha bi şevkle asılcam ama alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışıyorum banamısın demiyor.cips çikolata pasta börek hastasıyım 3 haftayı geçti ağzıma sürmüyorum azcık mekik falan çekiyorum tartı aşağı inmiyor bir gram bile veremeyince neden sevdiğim şeylerden mahrum kalıyorum diyorum bu seferde 2 gün yiyim hemen şişiyorum ne adaletsiz birşey bu kilo vermek. Almak bu kadar kolaysa vermek neden bu kadar zor azcık dolmuşum ne çok yazdım sen benim kusuruma bakma kafanı şişirdim desteğin için sağol

Ne demek canim bende senin sevdiklerimiz ayni ben 5 aydir diyet yapiyorum ancak canim bak benim daha bi 10 kilom var verilecek sabirli olmalisin hemencik pes etmek yoooook

inşallah canım umarım bu sefer de pes etmem

iftarda 1 kase yoğurtlu çorba ve iki kaşık fasulye yemeği yedim az önce de bir paket kepekli çubuk yedim

pes etmek yok tmm ömrün boyunca yedin bak en kötü 1 senede ideal kilona ulaşırsın hep beraber yapıcaz ben geçen gün eltim bana daha zayıflama benden zayıf olma ben diyet falan yapamam dedi herkesi çatlatıcaksın bunları düşün motive ol

akşam yemeğin güzel ama kepeklide olsa 1 paket kraker yeme genede kalori miktarı yüksek oluyo meyva ye yoğurt ye süt iç tmm

herkeslere iyi geceleeeeeeeeeeeer valla anne olunca mızmızda bi kıza sahip olunca girilmiyo şu nete bi türlü özledim sizleri
iremcim Allah kardeşini mesut etsin inş sevindim senin adına bursalı olcan ha

amanda aman kmleri görüyorum ufkumun ulaşılamayacak noktasındaki azimli insan özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiii bana attığın güzelim fırçaları şu tatil biteydide bi düzenimizi sağlayaydık telef ettim bütümn emeklerimi 74 üstüne çıktım eylül itibariyle diyetisyenle devam edicam ve sana rakip olacam bide kızı süttrn kestimmi tamamdır şimdi sadece psikolojimi diyete hazırlamaya çalışıyorum çok dağılmışım ççoooooooooooooooook
bu arada Allah mesut etsin Rabbim birbirinizi hep ilk günkü gibi görmeyei sevgiyi muhabbeti aranızdan hiiiiiiiiç eksik etmesin inş

Eki Görüntüle 486126 bu kızlar nesfit sahur menümmm
neeeeeeeeeeeeeeeeey bunu görünce kendimden utandım şimdi benim aralarda yediğim sadece bunun üç katı tabi varın yemekleri siz düşünün valla çok utandımbravo senisaygıyla selamlıyorum

canım bende ancak dün alabildim bunu yiyebildim bende düzenli yeemkler yiyemıoorm ki bu ara hiç off düğün stresi dahada şişirdi zayflatçağı yerdeeee

iyi geceler kızlar kimseler kalmamış neyse menümü yazayımVİRÜS

sahurda 1 el büyüklüğünde yufka arası semiz otu peynir dürüm üzüm 1 litre su

iftarda 1 parca fırında tavuk 5 tane fırın patates 1 kase corbaVİRÜS

ara 3 catal etimek tatlısı 2 bardak açık sekersız cay

ara 1 avuç şam fıstığı 3 litre su spor yok nasıl kızlar şam fıstığı hariç güzel demi biliyorumda çok canım istedi

haklısın canım sinirlenince canım sıkıldıkça yemek istiyorum kilo işinide çok taktım çok takıncada vermem zorlaşıyor ama umarım hallederim sağol desteklerin için umarım güzelce zayıflarda şu boş boş kilo muhabbeti yapan insanları sustururuz iyi geceler :)

menün güzel canım şam fıstığı sağlıklı bir kuruyemiş arada bi yenebilir tabi çok abartmamak lazım yüksek kalorili maalesef

canım bende ancak dün alabildim bunu yiyebildim bende düzenli yeemkler yiyemıoorm ki bu ara hiç off düğün stresi dahada şişirdi zayflatçağı yerdeeee
stresten bazı bünyeler ters tepki verip şişebiliyor canım aman dikkat et nasılsa battım deyip yeme dün çok hoşuma gitti bu kadar az şeyle idre edbilmen

bence çam fıstığı değil etimek tatlısı hariç güzel şekerden uzak durmakta fayda var etimek biraz fazla şerbetli diyet için

bende aynı durumdayım canım evde kzımla yanlızız ona kilo aldıracam diye bi boy yemek yapıyorum en az 5 kere sofra kuruyorum eeee haliyle bende canım ın sıkıntısından ve sürekli yemek başında olmaktan verip yiyorum ama bugün dur dedim güzel bi kahvaltıyla başladım herşey beyinde bitiyor
bana sonundaoldu arkadaşım çok güzel yol gösterdi yorum falan yaptı benle çok uğraştı ama ben beyinde bitiremeyince başaramadım inş yenilenerek girecem yeni öğretim yılına ve kahrolası kilolardan kurtulup en çok istediğim elbiseyi alacam ve giyecem eşimbana doğrudn bişey demiyor ver falan ben yardımcı olurum diyor ama çok kilolalu bayanları görüp camış falan deyince diyorum kıım sana söylüyorum gelinim sen anala demek istiyo diye .ok üzülüyorum o yüzden bi an önce sarsılıp kendime gelmem lazım ve beraberce başaracaz inş burda

kızlar bu ardabi çoğunuz yeni ben geçen aralıktan beri burdayım 71 e kadar inip geri çıktım ismim kamile sınıf öğrtmeniyim bi kızım var o ve iş oluncason zamanlarda biraz burayı boşladım temmuzdan beride köydeydik pek tanışma imkanımız olmadı bayramdan sonra tam gaz beraberce yolumuza devam edelim inş dualarım buradki yoldaşlarımla hepinizi

Meslektaşımı buldum çok sevindimmmmm Benim diyet iyi gitmiyor canım.Malum tatil 1 eylüle kadar düzene giremicez heralde.Bu arada duydun mu yine uzaktan eğitim var:)

Meslektaşımı buldum çok sevindimmmmm Benim diyet iyi gitmiyor canım.Malum tatil 1 eylüle kadar düzene giremicez heralde.Bu arada duydun mu yine uzaktan eğitim var:)

evet ya öyleymiş yıl sonundaki tam bir işkenceydi demekki adamlar işkence stillerini artırarak devam edecekler napalım başa dinçer geldi çekecez elmiz mahkum
benimde düzen heralde okul başlayana kadar olmayacak gibi bakalım diyetisyenle falan belki okulda düzeltiriz inş şurda zaten az bişey kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…