stresten bazı bünyeler ters tepki verip şişebiliyor canım aman dikkat et nasılsa battım deyip yeme dün çok hoşuma gitti bu kadar az şeyle idre edbilmen
bence çam fıstığı değil etimek tatlısı hariç güzel şekerden uzak durmakta fayda var etimek biraz fazla şerbetli diyet için
bende aynı durumdayım canım evde kzımla yanlızız ona kilo aldıracam diye bi boy yemek yapıyorum en az 5 kere sofra kuruyorum eeee haliyle bende canım ın sıkıntısından ve sürekli yemek başında olmaktan verip yiyorum ama bugün dur dedim güzel bi kahvaltıyla başladım herşey beyinde bitiyor
bana sonundaoldu arkadaşım çok güzel yol gösterdi yorum falan yaptı benle çok uğraştı ama ben beyinde bitiremeyince başaramadım inş yenilenerek girecem yeni öğretim yılına ve kahrolası kilolardan kurtulup en çok istediğim elbiseyi alacam ve giyecem eşimbana doğrudn bişey demiyor ver falan ben yardımcı olurum diyor ama çok kilolalu bayanları görüp camış falan deyince diyorum kıım sana söylüyorum gelinim sen anala demek istiyo diye .ok üzülüyorum o yüzden bi an önce sarsılıp kendime gelmem lazım ve beraberce başaracaz inş burda
kızlar bu ardabi çoğunuz yeni ben geçen aralıktan beri burdayım 71 e kadar inip geri çıktım ismim kamile sınıf öğrtmeniyim bi kızım var o ve iş oluncason zamanlarda biraz burayı boşladım temmuzdan beride köydeydik pek tanışma imkanımız olmadı bayramdan sonra tam gaz beraberce yolumuza devam edelim inş dualarım buradki yoldaşlarımla hepinizi
kızlar yaa bugun çok mutluyum davetiyelri dağıttık ama kim görsek zayflamıssın bauya yorumunu almak çok hoşuma gitti
kaynanamlarda da iftarı az yedim braz moral bozukluğuylaa ve çok yavaş yedim ama herkesden tüm akrabalrım vs baya kilo vermişin dediler çok mutluyummmFarkedilir çünki arkdaşlar bn 90lrdan 95lerden 84lere geldim ayy mutluyum yaaaaaaa
Hasta olamadım acayıp şişim işin kötüsü 1,5 kılo almıs gorunuyorum şişlik den kaynaklanıyordur demi kızlar
hasta olamadım acayıp şişim işin kötüsü 1,5 kılo almıs gorunuyorum şişlik den kaynaklanıyordur demi kızlar
evet canım adet döneminde bence hiç tartılma öyle çıkıyor diye insanın morali bozuluyor...
evet canım adet döneminde bence hiç tartılma öyle çıkıyor diye insanın morali bozuluyor...
herkese günaydın birsürü tanımadığım kişi gelmişş acaba şöyle mi yapsak herkes msj ının başına birkereliğine kilo alma verme serüvenini 1-2 cümleyle özetlese tanışmış olsak nasıl olur ki mesela ben başlayayım
mrb ben katania 60 lı kilolardan evlendikten sonra 2 yılda 90 a çıktım çocuğum yok masabaşı çalışıyorum çok hareketsiz bir hayatım vardı 1 hafta önce spor merkezine kayıt yaptırdım ayrıca pkos ve insülin dşrencim var oyüzden çok zor kilo veriyorum..
Buarada berivancım doğumgünün geçte olsa kutlu olsun canımm
Ben 22 yaşıma girdim muhasebeciyim hali ile masa başı bır iş zor oluyor kılo verırlen bekarım 3 sene önce 91 kilo dan 65 düşmüştüm atapuntur ile fiyatı artms kendım İradem le vermeye karar verdim 86 ile burada başladım şuan 79 geliyorum şişlikden dolayı burada szlerle kılo vermek çokkkkkkk güzel
mrb canlar tanıştığımıza memnun oldum ben dün kendimi tanıttım ama tekrarlayayım
adım kamile 27 yş bi kızım var 17 aylık sınıf öğretmeniyim geçen sene aralıkta doğum iznindeyken buraya katıldım 9 kiloya kadar verdm 80 le başladım ama geri aldım çalışmaya başlayınca düzenli yemek yiyemeyince ve sporda olmayınca böyle oldu inş tayinim evime yakın bir yere çıkarda bu ayın sonunda yenden start verip 60 ları görürüm
memnun oldum canım Allah bağışlasın kız çocuk hep hayalim :)) keşke bende o sevimli şey yüzünden kilo almış olsaydım benim kilolar kocama uyum sağlamaktan :)) inşallah tayinin istediğin yere olur.. bende spora yeni başladım yüzme, koşu bandı,bisiklet ha birde salsa yaptım bu hafta spor salonum biraz uzak umarım sıkılmam. hep beraber görücez tekrar 60 rakamını birbirimize destek olalım yeterki..
İyi fikir canım ben de sizleri tanımak istiyordum.zor versen de moralini bozma.evlendikten sonra çok kilo almışsın ben de almıştım biraz.sporun faydası olacaktır mutlaka.herkese günaydın birsürü tanımadığım kişi gelmişş acaba şöyle mi yapsak herkes msj ının başına birkereliğine kilo alma verme serüvenini 1-2 cümleyle özetlese tanışmış olsak nasıl olur ki mesela ben başlayayım
mrb ben katania 60 lı kilolardan evlendikten sonra 2 yılda 90 a çıktım çocuğum yok masabaşı çalışıyorum çok hareketsiz bir hayatım vardı 1 hafta önce spor merkezine kayıt yaptırdım ayrıca pkos ve insülin dşrencim var oyüzden çok zor kilo veriyorum..
buarada berivancım doğumgünün geçte olsa kutlu olsun canımm
berivancım sen eskişehirlimisin:))26 ordan mı diyecektim.akupunktur gerçekten işe yarıyor sanırım kilo vermede ama sonrası kötü.bir tanıdığım da akupunkturrla kilo verdi bırakınca daha da fazlasını aldı.en iyisi irademizle mücadele edebilmek.Ben 22 yaşıma girdim muhasebeciyim hali ile masa başı bır iş zor oluyor kılo verırlen bekarım 3 sene önce 91 kilo dan 65 düşmüştüm atapuntur ile fiyatı artms kendım İradem le vermeye karar verdim 86 ile burada başladım şuan 79 geliyorum şişlikden dolayı burada szlerle kılo vermek çokkkkkkk güzel
mrb canlar tanıştığımıza memnun oldum ben dün kendimi tanıttım ama tekrarlayayım
adım kamile 27 yş bi kızım var 17 aylık sınıf öğretmeniyim geçen sene aralıkta doğum iznindeyken buraya katıldım 9 kiloya kadar verdm 80 le başladım ama geri aldım çalışmaya başlayınca düzenli yemek yiyemeyince ve sporda olmayınca böyle oldu inş tayinim evime yakın bir yere çıkarda bu ayın sonunda yenden start verip 60 ları görürüm
yok canım ya benim kilolar kızımdan değil öncedende kiloluydum evlendiğimde 69 hamile kaldığımda 78 doğuma 95 idim doğumdan sonra 87 sonra 80 derken burada 71 e kadar indim ama geri aldım benim kilolar yerleşik olduğu için 73 ten sonra dayandı kaldı gitmiyo aylardır 73-74 aralığındayım gerçi kiloya kabahat bulmamak lazım şubattan bu yana adam gibi diyet falan yapmadım 2 ayda 8-9 kilo vermiştim onunla kaldı
eylülde lazer epilasyon diyetisyen ikisi bi arada yapcam kendimi artık gzel görmek istiyorum az önce 2 ml eslie yaptım uzun zaamandır yapmayınca her tarafımdan sular seller gibi ter geldi baya yoruldum inş devam ederde kurtuluruz şu kilolardan inanın insanın psikolojısini berbat bi hale getriyo hele evli olunca insan daha bi kötü oluyp bekarlığımda bu kadar sıkıntı etmiyodum beni beğenen beğensin beğenmeyen kendi bilir deyip kendimi rahatlatabiliyordum şimdi işler daha zor seni muhakkak beğenmesigereken biri var ve kendimi berbat hissediyorum inş vercem bunları ve en güzel olan taraf ben spor yaptıkça mutlu oluyorum bi de vakit bulabilsem ama napıp edip yapacam artk bu psikolojidende insanların bkışlarındnda kurtulacam
bayram da geldi kızla napıcaz:))her bayram sıkıntı yaşıyorum yesen bi türlü yemesen bi türlü.ısrar ediliyor filan.üff.75 lerde olsaydım bi nebze içim daha raha olurdu fazla kaçırsam bile.insanın kilosundan memnun olmaması büyük huzursuzluk veriyor.ne yediğinden bi şey anlıyosun vicdan azbından dolayı ne de giydiklerin içinde mutlu hissediyosun kendini. Siz de böylemisiniz.bayramı nasıl geçireceksiniz bi anlatın bakayım sıkı rejimle mi yoksa gevşeterek mi.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?