80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz inşallah.bıktım artık beğendiğim şeylerin bedeninin olmamasından. insanlar şişman insanlara o kadar korkunç bakıyorlarki.yemek yesen gözler üstünde açlıktan ölsende insanların yanında bişi yemeyeceksin.sıkıldım yani bu kilolardan umarım kurtuluruz bu fazlalıklardan

Son düzenleme:
kızlar yaa bugun çok mutluyum davetiyelri dağıttık ama kim görsek zayflamıssın bauya yorumunu almak çok hoşuma gitti
kaynanamlarda da iftarı az yedim braz moral bozukluğuylaa ve çok yavaş yedim ama herkesden tüm akrabalrım vs baya kilo vermişin dediler çok mutluyummm farkedilir çünki arkdaşlar bn 90lrdan 95lerden 84lere geldim ayy mutluyum yaaaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:

insan böyle duyumları alınca neşesi yerine geliyor ve dahada hırslanıyor kilo vermeye ben bunu yaşadım 34 kilo verme sebebim oldu..hırs hırs hırs...eğer hırslıysan bir bakmışınn ooo incecik biri oluvermişsinn devamını diliyorumm..

Ooooooo nerdesiniz kızlar yaaaa kimsecikler yok..eskiden burada günde 10-12 sayfa birikirdiii..hoooppp yokmu zayıflama kafa tutmuşş birileriii...yahu nerdesinizz yaaa???

Hasta olamadım acayıp şişim işin kötüsü 1,5 kılo almıs gorunuyorum şişlik den kaynaklanıyordur demi kızlar

evet canım şişlikten olabiliyor ben iki gün önce inanamadım 77 yi bile gördüm akşam deli oldum sabahlarıd 76 larda geziyordum çok şükür şişlikmiş dün regl oldum ve bugün yine 74.9 dayım kilo aldım ama 2-3 kilo değil 300 g yani çok atıyor ama dikkat et bol su iç reglden sonra 2 kiloya kadar değişebilyor

herkese günaydın birsürü tanımadığım kişi gelmişş acaba şöyle mi yapsak herkes msj ının başına birkereliğine kilo alma verme serüvenini 1-2 cümleyle özetlese tanışmış olsak nasıl olur ki mesela ben başlayayım
mrb ben katania 60 lı kilolardan evlendikten sonra 2 yılda 90 a çıktım çocuğum yok masabaşı çalışıyorum çok hareketsiz bir hayatım vardı 1 hafta önce spor merkezine kayıt yaptırdım ayrıca pkos ve insülin dşrencim var oyüzden çok zor kilo veriyorum..
buarada berivancım doğumgünün geçte olsa kutlu olsun canımm

teşekkür ederim canımmmmmmmm

Ben 22 yaşıma girdim muhasebeciyim hali ile masa başı bır iş zor oluyor kılo verırlen bekarım 3 sene önce 91 kilo dan 65 düşmüştüm atapuntur ile fiyatı artms kendım İradem le vermeye karar verdim 86 ile burada başladım şuan 79 geliyorum şişlikden dolayı burada szlerle kılo vermek çokkkkkkk güzel

Son düzenleme:

canım benim 1 haftaya geçer sen takma kafana aynen devam işallah haftaya 2 kilo birden verirsin olur biter.. cnm akupunkturdan biraz bahsetsene nasıl verdin tabi yine diyet yaptın??

mrb canlar tanıştığımıza memnun oldum ben dün kendimi tanıttım ama tekrarlayayım

adım kamile 27 yş bi kızım var 17 aylık sınıf öğretmeniyim geçen sene aralıkta doğum iznindeyken buraya katıldım 9 kiloya kadar verdm 80 le başladım ama geri aldım çalışmaya başlayınca düzenli yemek yiyemeyince ve sporda olmayınca böyle oldu inş tayinim evime yakın bir yere çıkarda bu ayın sonunda yenden start verip 60 ları görürüm

memnun oldum canım Allah bağışlasın kız çocuk hep hayalim :)) keşke bende o sevimli şey yüzünden kilo almış olsaydım benim kilolar kocama uyum sağlamaktan :)) inşallah tayinin istediğin yere olur.. bende spora yeni başladım yüzme, koşu bandı,bisiklet ha birde salsa yaptım bu hafta spor salonum biraz uzak umarım sıkılmam. hep beraber görücez tekrar 60 rakamını birbirimize destek olalım yeterki..

yok canım ya benim kilolar kızımdan değil öncedende kiloluydum evlendiğimde 69 hamile kaldığımda 78 doğuma 95 idim doğumdan sonra 87 sonra 80 derken burada 71 e kadar indim ama geri aldım benim kilolar yerleşik olduğu için 73 ten sonra dayandı kaldı gitmiyo aylardır 73-74 aralığındayım gerçi kiloya kabahat bulmamak lazım şubattan bu yana adam gibi diyet falan yapmadım 2 ayda 8-9 kilo vermiştim onunla kaldı

eylülde lazer epilasyon diyetisyen ikisi bi arada yapcam kendimi artık gzel görmek istiyorum az önce 2 ml eslie yaptım uzun zaamandır yapmayınca her tarafımdan sular seller gibi ter geldi baya yoruldum inş devam ederde kurtuluruz şu kilolardan inanın insanın psikolojısini berbat bi hale getriyo hele evli olunca insan daha bi kötü oluyp bekarlığımda bu kadar sıkıntı etmiyodum beni beğenen beğensin beğenmeyen kendi bilir deyip kendimi rahatlatabiliyordum şimdi işler daha zor seni muhakkak beğenmesigereken biri var ve kendimi berbat hissediyorum inş vercem bunları ve en güzel olan taraf ben spor yaptıkça mutlu oluyorum bi de vakit bulabilsem ama napıp edip yapacam artk bu psikolojidende insanların bkışlarındnda kurtulacam

İyi fikir canım ben de sizleri tanımak istiyordum.zor versen de moralini bozma.evlendikten sonra çok kilo almışsın ben de almıştım biraz.sporun faydası olacaktır mutlaka.

berivancım sen eskişehirlimisin:))26 ordan mı diyecektim.akupunktur gerçekten işe yarıyor sanırım kilo vermede ama sonrası kötü.bir tanıdığım da akupunkturrla kilo verdi bırakınca daha da fazlasını aldı.en iyisi irademizle mücadele edebilmek.

ah kamilecim biz bu kilo verme işinde bi başarılı olamıyoruz ya.senin boyun kaçtı kilon çok kötü değil de boy varsa tabi.ben 75 lerde idare eder bi durumda oluyorum.herkes iyisin diyor o kiloda.şimdi 80 lere fırladım.çok kızıyorum kendime.kilo ver al ver al sıkıcı.her kilo alımında bir bahanem var en sağlamından.mutlaka ailevi bir sorun olur hastalık olur ameliyatlar olur ailede ben kilo alırım.en son kendim rahatsızdım.3 hafta önce ameliyat oldum bütün dengem şaştı.üstüne adet dönemi.çıldırtıcı bir iştah.yedim de yedim.neyse 1 haftadır toplamaya çalışıyorum bakalım ne kadar zaman alacak 75 e düşmek tekrar.
ben de kendimden bahsedeyim 36 yaşında evli 6 yaşında oğlu olan bir anneyim.2008 den beri kk da kilo verme serüvenlerim devam ediyor.ilkinde 2008 de yani 95 lerden 75 lere indim.77-78 aralığında 2 sene kadar korudum kilomu.sonra geçen sene annemin vefatı ile birlikte 80-82 derken eşimin ve oğlumun ameliyatları oldu 90 a dayandım .kasımda başladım 90 la.76 lara düştüm ama mayıs gibi takımı boşladım.ev taşıma ve bisürü problemim vardı.sonra kendi hastalığım vs.80 lerdeyim. 3 hafta önce 78 dim halbuki(en acilinden 75 olmak istiyorum...

bayram da geldi kızla napıcaz:))her bayram sıkıntı yaşıyorum yesen bi türlü yemesen bi türlü.ısrar ediliyor filan.üff.75 lerde olsaydım bi nebze içim daha raha olurdu fazla kaçırsam bile.insanın kilosundan memnun olmaması büyük huzursuzluk veriyor.ne yediğinden bi şey anlıyosun vicdan azbından dolayı ne de giydiklerin içinde mutlu hissediyosun kendini. siz de böylemisiniz.bayramı nasıl geçireceksiniz bi anlatın bakayım sıkı rejimle mi yoksa gevşeterek mi.:)))

ben sıkacagım yoksa ipin ucu kacacak valla ewt eskişehir tatlım geldin mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…